2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben bu haftasonu hasköy felen çok beğendim oraları hem uzak kalmıyor hemsahile yaın hemarka tarafları mahalle gibi hem yeni birdolu bina oluyor dönüşüm içerisindeymiş ,
evi olmayan herkese ev nasip etsin Allah ım (benn ben ben ben ...... :52:)

Bende bendeee. Artık bıyerde ev alıp orda yavrularımı buyutmek istiyorum. Bu yerın antalya olması tercıhımdır.

ben bu haftasonu hasköy felen çok beğendim oraları hem uzak kalmıyor hemsahile yaın hemarka tarafları mahalle gibi hem yeni birdolu bina oluyor dönüşüm içerisindeymiş ,
evi olmayan herkese ev nasip etsin Allah ım (benn ben ben ben ...... :52:)

Amin,amin,amin,amin :122:Birde iyi,düzgün,hayırlı komşular :52:

SLMM güzel annelerr.:16: baya oldu girmiyorm yogun bir hafta geçirdim kalıcı misafirlerim de vardı :27: sizde ne var ne yok...kızlar ceviz 9.aydan once verılmıyomus ama ben verdım kıyma 8 den sonra veriliyomus onu da verdim helpppp

her doktor farkı bişi sölüyo cnaım, bizim doktorumuz da hergün kıyma vermemi söledi. ben ceviz de kıyma da veriyorum

her doktor farkı bişi sölüyo cnaım, bizim doktorumuz da hergün kıyma vermemi söledi. ben ceviz de kıyma da veriyorum

2Hafta falan önceydi milupa mesaj gönderdi. Bebeğinize artık haftada 3 defa ceviz büyüklüğünde kıyma verebilirsiniz diye.. Bizimki çorbanın pek yüzüne bakmıyor, bir umut köfteye geçince yer diye bekliyorum.

iyi gecelerrr, güzel bir pazar daha bitti, ve yarın iş başı puffff:( bugün oğluşla parka gittik, ama salıncak olan park bulana kadar oğlum uyudu:) ve oğluma köyden horoz getirttik, onu minik minik parçalayıp buzluğa attım, umarım yer:) ve de ben oğluma kahvaltı, sebze, meyve, yoğurt, muhallebi vermeye kalktığım da gün yetmiyo:) nası sığdırcam bunları 24 saaate, tabi bi de anne sütü:)

iyi gecelerrr, güzel bir pazar daha bitti, ve yarın iş başı puffff:( bugün oğluşla parka gittik, ama salıncak olan park bulana kadar oğlum uyudu:) ve oğluma köyden horoz getirttik, onu minik minik parçalayıp buzluğa attım, umarım yer:) ve de ben oğluma kahvaltı, sebze, meyve, yoğurt, muhallebi vermeye kalktığım da gün yetmiyo:) nası sığdırcam bunları 24 saaate, tabi bi de anne sütü:)

Bendede aynı sorun var. Onları verınce anne sutu slmıyo yada gece alıyo sadece. Oda yeterlı olurmu bilmem.

Uyusam mı uyumasam mı diye ikilimdeydim ki oğlum uyanıp beni ikilemden kurtardı :52:
cydkns ozaltinorak MSOE evora da gelmişti ne güzel:52:

Son düzenleme:
Bu mobil sürümü adam akıllı yapslardı suan kim burda ben goremıyorum. Normal ekranıda acamıyorum uff yanı
Keşke saat daha erken olsaydı muhabbet edıyoduk ne guzel

Bendede aynı sorun var. Onları verınce anne sutu slmıyo yada gece alıyo sadece. Oda yeterlı olurmu bilmem.

ben de yedirdikten sonra üzerine emzirmeye çalışıyorum ama 2-3 dakika emip bırarkıyo, bi de gündüz bakıcıya 150 cc süt bırakıyorum onu içiriyo ve gece 2 kere kalkıp emiyo. umarım yetiyodurç doktor da yediği kadar yedir dedi. ayy yarın sabah omlet yapçam bi heyecan kapladı içimi:)

kızlar dün annemde yemeynce elaya çorbayı muhallebiyi biberonla verdk onları yedi die o kadar mutlu huzurlu oldum kahvaltıyıda istemedi onuda mamayla karıştırdm demekki tadları sevio o zaman neden kaşıkla yemio bu nereye kadar gtcek böle sevnsemmmi üzülsemmi:44:
yemeye bi başlasın onları da yer öbürlerini de annesi
Selam canlar guzel bir haftasonunuz olnustur insallah.
Bizim idare eder.disari ciktik gezdik.
ay bizim iiydi de bi de ben zehirlenmeseydim daa ii olcaktı
balık yedik, bütün gün başım döndü, sonra başım ağrıdı, bi de midem bulanınca hoop tuvalete
annem zehirlendin sen diyo:25:
neyse başım hala ağrıyo ama en azından gözümü açabiliyom ve midem düzeldi
bu ne lan gece gece

Zambak ve rejimdekilerin hatrına sayma ama merakta ettim:27: Afiyet olsun ama yaramasın ne deyim :9:
Bence gitmeden biraz zayıfla geçengün seni yanında olmadan depresyona soktular, karşılaşınca neler yaparlar kimbilir :8:

Hah tam adamına mekan soruyorsun:9: Birde bilirim,avcumun içi gibi İstanbulu :9: Hangi semt hangi yakada hala onu bile tam bilmiyorum ben :9:

Dün eşim işle ilgili başka şehire taşınmaktan bahsetti, aklımda gönlümde yattı aslında ama çoook ufak bir ihtimal işte :31: Çocuk büyütmek sanki ufak şehirde daha kolay olacak gibi düşüncelere kapıldım...:31:
evet öyle oluyo ama büyükşehirlere yakın bi küçükşehir olsun, ciddi bi durumda güvenilir bi hastane gerksinimi olabilir, Allah muhtaç etmesin ama
Bizimde bi bursa konusu var dua edin bana cok jstiyorum. İstanbula donersekte kesinlik ya beylikduzu ya uskudar isterim
inşallah tatlışkom gidersin istediin yere
Off cok sicak hele mutfakta yemek yapmak allhimmm. Emin ol herkeze gore sicak. Ama sick biyana o nem seni cildirma noktAsina getiriyo. Allah dusurmesin diyim :9:
ay yok orası 9 ay güzelde 3 ay çekilmez, ozman da ankaraya gitmek lazım yayla niyetine
Uyusam mı uyumasam mı diye ikilimdeydim ki oğlum uyanıp beni ikilemden kurtardı :52:
cydkns ozaltinorak MSOE evora da gelmişti ne güzel:52:
:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

ben de yatçam sanırım, şimdi tam yatarım uykuya geçerim oğlum uyanır, acaba o uyanmadan ben emzirsem mi bi kaç kere öle süt sağarak denemiştim iyi olmuştu :) hem uyurken biberondan içince ne kadar içtiğini de görebiliyorum içmeyi bıraksa bile biberonu 2 salladımı içmeye dewam edyo, ama emzirirken memede uyuyo. hep doktorlar diyo ya meemden daha çok içerler diye, ben doktorlardan çok biliyorum ya bence benim oğlum sağıp biberondan verince daha çok içiyo:)

ben de yedirdikten sonra üzerine emzirmeye çalışıyorum ama 2-3 dakika emip bırarkıyo, bi de gündüz bakıcıya 150 cc süt bırakıyorum onu içiriyo ve gece 2 kere kalkıp emiyo. umarım yetiyodurç doktor da yediği kadar yedir dedi. ayy yarın sabah omlet yapçam bi heyecan kapladı içimi:)

yemeye bi başlasın onları da yer öbürlerini de annesi

balık yedik, bütün gün başım döndü, sonra başım ağrıdı, bi de midem bulanınca hoop tuvalete
bu ne lan gece gece

evet öyle oluyo ama büyükşehirlere yakın bi küçükşehir olsun, ciddi bi durumda güvenilir bi hastane gerksinimi olabilir, Allah muhtaç etmesin ama

inşallah tatlışkom gidersin istediin yere

ay yok orası 9 ay güzelde 3 ay çekilmez, ozman da ankaraya gitmek lazım yayla niyetine

:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

ben de yatçam sanırım, şimdi tam yatarım uykuya geçerim oğlum uyanır, acaba o uyanmadan ben emzirsem mi bi kaç kere öle süt sağarak denemiştim iyi olmuştu :) hem uyurken biberondan içince ne kadar içtiğini de görebiliyorum içmeyi bıraksa bile biberonu 2 salladımı içmeye dewam edyo, ama emzirirken memede uyuyo. hep doktorlar diyo ya meemden daha çok içerler diye, ben doktorlardan çok biliyorum ya bence benim oğlum sağıp biberondan verince daha çok içiyo:)

Arkadaslar mobil surumde begen butonu yok ama ben hepinizi begenıyorum hee
Bende sırf ne ıctıgını goruyım dıye sagıyordum ama makine cekmıyo. Cok bagtsızım butun makineler bozuldu yarın hepsini yet. Serv. Goturcem yarınki işim bu

Günaydın herkese:3:
Gece oğlum vıyakladı iyi geceler bile yazamadım :) 1saatten biraz fazla uyumuştu ya ondan yapıştı bırakmadı :)

bu ne lan gece gece

Geçmiş olsun canımcım. Senden başka kimsede birşey yok galiba. Bugün nasılsın?

Geçengünde benim midem bulandı sabaha kadar ama kızartma ağır geldi galiba dedim. Yaşlanıyorum galiba :)

Benden başkada 1ziyaretçi var. Tatlişkom ve Ouzi olurdu bu saatte normalde :31:

Back
X