• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

senin ne zamanaydı doğum bana henüz vermedi tarih suyumda bir azalma söz konusu olmadığı için olabilir:34:

o kaç hamileden biri de sen mi çıktın yani oyyyy yeşilim:29:oha be ne fiziktedavisi kız daha bebek doğmamış etmemiş bu karınla nasıl yapacaksın o ağır hareketleri:44:

Bugun akşam uzeri kontrolum var benim suda cok buyuk bir azalma yoksa sanırım bir haftaya gun verecek artık risk almaya gerek yok diyor. Zaten hala ters kesin onu gorunce sezeryan olacagı kesinleşti diyecek.Zaten kalp atısları cok duzenli olmadıgından norml denensede sonu sezeryan oluyormus. Donemeyecek gibi geliyor banada babasında da bi yol bulma sorunu var yani bebege suc yok genlerle ilgili bir konu bi navigasyon aleti gerek babası gibi yol bulmasına yardım için :))
Gun verdigi zamanada 34 haftalık oluyor sanırım ben bugunki gelişim durumuna baglı

Canlarım dogum yaptım .ama maalesef 8 cm açılmama ve sancılara rağmen bası kanala inmedi . Acil sezeryana alındım. Bebeğimin kordonu boynuna dolanmış . Simdi yanımda sukur. Bal gibi birsey

Canlarım dogum yaptım .ama maalesef 8 cm açılmama ve sancılara rağmen bası kanala inmedi . Acil sezeryana alındım. Bebeğimin kordonu boynuna dolanmış . Simdi yanımda sukur. Bal gibi birsey

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::46::46::46::46::46::46:
heyyyooooooooooooooooooooo şafak baaa tebrik ederimmm , minnakı ı kokla bizim için , ayyy çok heyecanlı idi yaa, resmen canlı yayınn , ya şu bebişler bir büyüsünleerr ben hepinizi görmek istiyorummmmmmmm ,tekrarrrr dan geçmiş olsun kuzummmmmmm , :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

gözün aydın canım,bebişinide öp bizim için. çok geçmiş olsun:49::49::nazar::nazar:

allah sizi bebeğinizden ayırmasın hayırlı bi evlat olsun annesineee babasınaa bizim yerimizede koklaa okadar ozendimki sana anlatamam gozunaydın canım :49:

safakba bide merak ettim ya profil resmindekine benziyormu cok değişmişmi yoksa hemen hemen aynımı bebiş??ona gore benim kızın hayalini kuracamda :9:

hayırlı olsun canım Gözünüz aydın olsun. Allah uzun ve güzel bir ömür versin inşallah.

bana da bırcok kısı dogumu kolaylastırır korkma dedı hakıkaten de korktugum gıbı olmadı ama manı olayını anlamadım canım
sanırım o sıvıdaki maddeler kasılmaları tetikliyormuş

ay zaten bende anlamadım,hep bilmem ka. hamilede bir olan şey benim başıma geldi son ayda, ay şikayet gibi olmasında allahım deli oluyorum bu duurma ya.. valla en son öle demişti,en azından sebebini biliriz ağrının diye. kaşınmam hakkındada telefon açıp sormadım bilerek,alacağım cevap "Normaldir yeliz" olucak çünkü. o yüzden cmrtesiyi bekliorum.

benim bebişte şikayet ettiğimi duyoyo galiba bir oynuyo anlatamam oturdugum yerden sallıyo bebeğim:)[/COLOR][/B]:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

bizimkiler zaten bildiğin dertlerden zevk alan bebeler ben artık buna inanıyorum ben göğüs kafesime baskı yaptıkça ağlıyorum o hem idrar torbama tekme atıyor hem baskıyı daha da arttırıyor bildiğin psikopat bir bebe var içimde:1:ya o sallamalı dediğin olay arada bende de oluyor titretiyor şöyle bir acaba ne yapıyor :49:

çok şükür sağ salim atlattın geçmiş olsun hastaneye düşen tek yolun böyle güzel meseleler için olsun inşallah.Annesi babasıyla bir ömür mutlu mesut yaşasın bahtı çok güzel olsun inşallah o bal kafalının:nazar::nazar:

canım gozun aydın allah analı babalı buyutsun kokla yerimize ikinizde iyisinizdir inşallah

bizimkiler zaten bildiğin dertlerden zevk alan bebeler ben artık buna inanıyorum ben göğüs kafesime baskı yaptıkça ağlıyorum o hem idrar torbama tekme atıyor hem baskıyı daha da arttırıyor bildiğin psikopat bir bebe var içimde:1:ya o sallamalı dediğin olay arada bende de oluyor titretiyor şöyle bir acaba ne yapıyor :49:

çok şükür sağ salim atlattın geçmiş olsun hastaneye düşen tek yolun böyle güzel meseleler için olsun inşallah.Annesi babasıyla bir ömür mutlu mesut yaşasın bahtı çok güzel olsun inşallah o bal kafalının:nazar::nazar:

canım valla sen beni anlatıyorsun hep napıcaz böyle bilmiyorum hele gece oldumu benimki iyice psikopata bağlanıyo.bi yandan tekme atıyo, aynı anda belime kramp giriyor.idrar keseme baskı yapıyor..hacıyatmaz gibi yatakta bi sağa bi sola sonra ayağa sonra tekrar yat,kalk,oturur gibi yat,inle,tuvalete git.bu 3 gecedir de iyice sapıttı sıcakla beraber uyku haram.allahım şu ramazan bi çıksın diye dua ediyorum hayırlısıyla.bi sıkınt olmazsa 24 gibi alınacak çünkü.

canım valla sen beni anlatıyorsun hep napıcaz böyle bilmiyorum hele gece oldumu benimki iyice psikopata bağlanıyo.bi yandan tekme atıyo, aynı anda belime kramp giriyor.idrar keseme baskı yapıyor..hacıyatmaz gibi yatakta bi sağa bi sola sonra ayağa sonra tekrar yat,kalk,oturur gibi yat,inle,tuvalete git.bu 3 gecedir de iyice sapıttı sıcakla beraber uyku haram.allahım şu ramazan bi çıksın diye dua ediyorum hayırlısıyla.bi sıkınt olmazsa 24 gibi alınacak çünkü.

Allah yardımcımız olsun yemin ederim artık uyku da haram oldu yaşamaktan da zevk alamıyorum şikayet de etmek istemiyorum:50: benim normal doğum 19u görünüyor ama geçen gittiğimde 8-9gibi alırım dönmemişse demişti.dün gittim hiçbirşey demedi bu konu hakkında boynunda kordon var makad geliş yazdı hala sezeryan normal vs demedi ayın 1 inde nst giricem o zaman dicem artık bana birşey söyleyin diye :43:

gunaydin taze anneler
dr randevumuz vardi. Nst bide sanci yok gibi 20 lerde yani. Oglusum kucuk yaa kilo almamis dogru duzgunnn. 3100gr yanilma payi var tabi die ekledi dr muz. Cati muayenesi yapcakti. Haftaya persembe gel yapalim dedi. Bu hafta kendimi hazirlamistim simdi haftaya bidaaa strese gircem. Basini yerlestirmeye baslamis bizimki. 41 bulma ihtimali varmi die sordum. Bunu istemiyoruz dedi. Bebek cabuk strese girebiliomus. Sabah aksam yuruyusleri arttir ve artik buyuk adim at dedi. Kucuk adim yuruyus bi ise yaramiyomus. Bundan sonra zaman veremem her an dogabilir dedi. Stresim artti benim. Cantam hazir degil. Yanimda kimse yok. Son hafta gelicekti annem. Pofff cok stres oldum simdii

canım hazırla bence çanta hazırlamakta bişey yok.stres yapma.1 liste al eline sırayla koy.hazırlıksız olmaktan iyidir.otura otura yerleştir.

Kızlar hepinzden Allah razı olsun....
İnsaallah hepinize minnaklarinizi sag salim kucaklarıniza almak nasip olur.

safakba allah nalı babalı büyütmeyi nasip etsin canım hayırlı olsun:nazar: darısı başımıza:52: şuanda sancı çeken herkesede allah kolaylık versin sorunsuz doğumlar diliyorum:49:

Back
X