Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tahmin edebiliyoırum şıp şıp akan terler seni 4 köşe yapıyo dimi ohh miss:))
Atleti terimle yıkıyorum resmen, heryeri ıslak ıslak oldu, bak belime yine sancı girdi.
Ama bizim oğlanın yeri baya rahat :)
Bizimkilerde pazartesi gelecek sanırım, benim kayınvaliden yardım için geliyor eşim diyor ki sen bişey deme ben organize edeceğim herşeyi annem yapar sen bol bol dinlen diyor ama kayınpeder de olunca bi de kapalı bir insanım onun yanında başörtümü bile çıkarmadım hiç şimdi bu sıcakta hem de evde askılılarla gezerken hiç çekilmez Allah sabır versin, bizim ki yatak odasına gir yat diyor, canım sıcaktan yatılmıyorda :)
Demircan benimkide bugün resmen geri yukarı çıktı yaa, kaburgalarıma vurup duruyor, ayrıca ilkkez bu kadar midem yandı![]()
Bizimkilerde pazartesi gelecek sanırım, benim kayınvaliden yardım için geliyor eşim diyor ki sen bişey deme ben organize edeceğim herşeyi annem yapar sen bol bol dinlen diyor ama kayınpeder de olunca bi de kapalı bir insanım onun yanında başörtümü bile çıkarmadım hiç şimdi bu sıcakta hem de evde askılılarla gezerken hiç çekilmez Allah sabır versin, bizim ki yatak odasına gir yat diyor, canım sıcaktan yatılmıyorda :)
yaa bizde bir terslik var ama çözemedim
valla resmen yukarı çıktı çocuk, göğsümün altına yerleşti tekrar teeee allaaaammm yaaaaaa:111:
içine ilk defa yarım metre giren canlıya anne denir :) olmuşuz kızım biz. aynen bende de durum aynı![]()
anneliğe hiç bu yönünden bakmamıştım
çok müstehcen espriler yapardım da burası kaldırmaz :)
bugün ne kadar sessiz topiğimiz herkes doğumamı gitti ne![]()
ayy bu sıcakta ütü yapmak ne kadar da zevkliymiş meğerr![]()
zevk mi :)) gel benimkileride ütüle kız o zaman 5 tane gömleğim var:)
haklısın canım sayfalar zor ilerliyor
doğuramayan anne adayı yaparsan ütüleri bilmem neleri çocuk acı sancı yollamaya vakit bulamaz ki bulamayınca da gelemiyor ne yapsın!
gidip de dönmemek var ne demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek(of zaten o ihtimal beni mahvediyor... ameliyathaneye girişim gözümün önünden geçiyor- herkese el sallıyorum son kez bakışıyoruz filan)
Haklısın canım ama anneler biraz duygusal açıdan bakıyorlar olaya gelme dersende alınır... off insan bu durumda kendinimi düşünsün başkalarını mı şaşırıp kalıyor valla bi atlatsak hayırlısıyla şu kargaşalı günleri eşimizle çocuğumuzla hayatımıza kaldığımız yerden devam etsek![]()
:26::26::26::26::26::26: diyosun
bu arada kızlar arada kızın odasına girip dönencesini çalıştırıyorum geceleri, tavana yıldızlar yansıtıyor ninniler çalıyor. o kadar duygusal ki.......... iyi geceler tatlı bebek iyi geceler minik ayaklar diye türkçe ninni söylüyor soft bir müzikle. gel de ağlama... sana muhtaç senden bir parça, eli göğsünde gözleri gözlerinde beraber ömür geçireceğiz. Allah'ım galiba duygu doğumu yapıcam ben...![]()