2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

çok şükür canım bende iyiyim bugün annem gelme zamanını yine ileriki tarihe atınca moralim bozuldu o kadar başkada bir sorun yok
sen çalışıyosun galiba canım allah yardımcın olsun bende çok ağırlaştım artık bütün kemiklerim ağrıyor seni iyi anlıyorum

kızlar benim oğlumun odası yok :)) kızımın odası var ikinci bir oda yapmaya gerek duymadım. bir süre bizimle , sonrasında ablasıyla aynı odayı paylaşacak oğlum. sadece bir dolabı oğlumun eşyalarına ayırdım yıkadım ütüledim yerleştirdim. müsait bir zamanda fotoğrafı çekip sizinlede paylaşırım.

iyi yapmışsın canım bende oda yapmayanlardanım
resimlerini bekliyoruz

canım en iyisi yalnızca eş... karışan olmuyor...

canım benim oğlan da hatayda eşimle ben istanbuldayım annem babam oğluma bakmaya gittiler. dediğin gibi eşim de çok saygılı onlara...

canım benim ayağım şişmiyor da ellerim kocaman oldu...

geçmiş olsun canım...

kızlar bu bel agrısııı nolck yaa poffffffffffffffffff

benim de çok ağrıyor belim canım ya...

hadi ya... ben unutuyorum oraya bakmayı demek bizde sıra...

nigar yarın benim de var kontrol inşallah güzel haberler veririz...

ne zaman gelecek annen canım niye erteledi ki ben evde yalnızken daha iyi hissediyorum kendimi o yüzden doğuma kadar kimseyi istemedim yanımda doğurcam ondan sonra haber vercem
hayır canım çalışmıyorum ben evde bi iş yapmadan yatıyorum sürekli ama artık yatmak bile zor gelmeye başladı kaburgalarım acıyo

ne güzel canım bi kızın var bide oğlun olcak inşallh ilerleyen yıllar benimde bir kızım olur 2 çocuk yetr tabi Allah bilir benim gönlümden geçen bende yaza kadar odamda olucam oğlumla yaza odasına ayırırm yakın zamnda foto beklyrz

benim de yok canım benim oğlanda uzun süre bizle sonra abisiyle aynı odayı paylaşır...

anladım canım bende öyleyim malesef bi süre oturunca kalkmakta çok zorlanıyorum
doğru diyosun canım ama hastane çıkışını beşiğini ona güvenip almadım acil doğum olsa bebeğimin beşiği bile yok
hemde yanlızlıktan çok sıkılıyorum ve yoruluyorum bu gün bi ütü yapayım dedim belim kırıldı
işde boşverdim gecelik felan almak için onu bekliyorum hala eşimin işten güçten fırsatı olmuyor çünkü ya işte bunun gibi bi çok sebep
erteleme sebebide saçma bu ilk değil zaten kaçıncı ertelemesi asil kızdığımda böyle oyuncak olmam zaten

canım sıkma canını.durumun farklı anlıyorum ama geçen yıl bir arkadaşım bazı nedenlerden dolayı yanında hiç kimsesi yokken doğum yaptı.sabah gitti öğlen olmadan geldi bebeğiyle.o kadar çabuk toparlandı ki anlatamam.Allah bir şekilde yardım eder kendini ve bebeğini üzme daha vaktin var.bak benim annem de 1-2 gün kala gelecek ama kızım sürpriz yaparsa ben de yalnızım.temizlik alış veriş hepsini kendim yapıyorum mecburen.eşim de çoğunlukla şehir dışında bugün antalyaya gitti ct anca gelecek.ve bu şehirde arkadaşlarım dışında hiç kimsem yok.

bebeğin sağ salim gelsinde beşik önemli değil canım bozma moralini herşey olur hastane çantan hazırsa gerisi önemli değil canım
ben ütülerimi erken yapmıştım canım o yüzden şimdi rahatım çantam da hazır

canım benim öyle bir durumum olsa yakınımda eşimden başka kimse yok
birde sezaryen olma ihtimalim olduğu için korkuyorum alışverişede kendim gidemiyorum çünkü tansiyonum hemen 6 lara düşüyor
dediğim gibi canım bunlarda geçer ama beni heves ettirip her defasında arayıp gün veripte sonradan böyle yapması çok kızdırdı
yoksa herşey olur allahın izniyle

evet canım 2 kişi bayramı bebekleriyle geçirdi

maşallah canım... bizim de azaldı şükür benim belim ağrıyor yaklaştı bence... yarın der dr m...

he bu arada her gece belim ağrıyor ya bebek gelirse diyorum. bugün bacaklarımı makinayla aldım malum bölgeyi ağdayla. çoookkk zorlandım pişman oldum... bir saati geçmiştir... yarım yamalak oldu sinir oldum...

hastane çantam hazır değil canım kendime hiç bişey almadım daha dedim ya gelecek diye ona güvenip bekledim

kızlar merhaba,

doktora gitmiştim yeni geldim ama doktorum rahatsızlandığı için bugün izinliymiş,farklı bir doktora girdim ben de.. kızımı gördüm 2052 gr. olmuş 45 cm boyu var. yalnız kafama takılan bişey var,size de sorcam oyüzden,usg ölçümlerinde bebeğimin baş çevresi 10 gün kadar büyük görünüyor,yani tam haftasına göre değil,gerci usg de de tam ölçüm olmuyodur + yada - bi yanılgı payı vardır ama aklıma takıldı,sizde de var mı böyle bi durum??

maşallah canım ben hiç sormadım doktorumda söylemedi
ama dr sorun yok dediyse canını sıkma tatlım

maşallah canım ben hiç sormadım doktorumda söylemedi
ama dr sorun yok dediyse canını sıkma tatlım

bana bu doktor söyledi cnm ilk defa, o da zaten sorun değil dedi,olabilirmiş o kadar ama yok işte evham olcak ya illaki bizde,takmadan edemedim,yarın kendi doktorum gelcekmiş ona da gitcem inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…