ben başka bi topicten bahsediyorum canım buradan değil
benimde bebeğin gelişimine göre 20 kasım gözüküyo
nasılsın canım hergün haber vermek için giriyorum canım nete zaten yoksa kolumu kıpırtacak halim olmuyo iyice ağırlaştım
ben başka bi topicten bahsediyorum canım buradan değil
benimde bebeğin gelişimine göre 20 kasım gözüküyo
pardon ben burdan sandım diğer topikten haberim yoktu
Allah hepinizi kurtarsın inşllahhhhhhhhhhhhhhhhh canlarımmmmmmmmmmmmmmm
kızlar benim oğlumun odası yok :)) kızımın odası var ikinci bir oda yapmaya gerek duymadım. bir süre bizimle , sonrasında ablasıyla aynı odayı paylaşacak oğlum. sadece bir dolabı oğlumun eşyalarına ayırdım yıkadım ütüledim yerleştirdim. müsait bir zamanda fotoğrafı çekip sizinlede paylaşırım.
yavruşcum saol canım benim
bak canım bu forumda çoğumuz yalnızlıktan dert yanıyoruz,hepimizin yanında olması gerekenler uzaktan seyredip duruolar..başta canımız yanıo bu duruma ama sonra alışıoruz malesef...allah hepimize güç kuvvet versin
düşünsene kaynanam doğumda kim bakıcak sana diyor yaa olmadı annengilin memlektine git doğur orda bakar annen diyor.soğukta kışta bana önerdiği fikre bak..ablam desen o da aynı yanıma gel bakıym diyo..kimse kıçıını zahmet edip kaldırmıo anlıcan..bende kızdım gelmesin kimse ben doğurrum tek başıma dedimnapıymm yalvarımmm yanii boşver kuzumm allah güç verir hepimize
benimde ilk bebeğimde kaynanam yakınımda oturuyor bana sana kim bakacak annein yanına git o bakar dedi annemde kadıköyde oturuyor eşim anneme anne ben eşimle kızımı çok özlerim dayanama dedi anneciğim allah razı olsun annem şeker ve kalp hastası inanki 40çıkana kadar minübüsle sabah geldi akşam gitti ama şimdi yazık içim el vermiyor 2bebeğimde anne gel diyemiyorum geçen kızım ben gelirim sakın kafana takma dedi eşiminde ama ona göre benim anneme karşı sevgisi ve saygısı var
:) bazen sabrediyonda bazende dayanamıyon işte ben çorap giyemiyomki bayramda eşim giydirdi
çorapta zaten ayaklarım ödem toplamış lastik kısmını kesdik öyle giyiyorum 40 numaralı ayakkabıyla dolaşıyorum kendimde minyonum öyle paytak paytak dolanıyorum yolda yürürken sanki herkez ayağıma bakıyor sırf görünmesin diye uzun eşofman giyorum...
Slm kızlar nasılsınız? Geçmişi okuyamadım çok fazlaydı.
Bi değişiklik var mı herkes bıraktığım gibi mi?
Beni sorarsanız pek iyi haberlerle gelmedim. Şu an hastanedeyim. dünden beri yatıyorum..günlerdir kasığımdan belime doğru ağrı vardı. idrar yollarındaki enfeksiyon çok ilerlemiş ve galiba kum düşürüyormuşum.:((((((((((((( üstelik günlerdir ateş içindeyim. dr'um ateş de olduğu için yatman lazım dedi.ateş ve enfeksiyon erken doğumu tetiklermiş...böyle işte...siz bari iyi olun,kendinize iyi bakın...
kızlar bu bel agrısııı nolck yaa poffffffffffffffffff
slm kızlar nasılsınız
ben artık sürekli giremiyorum nete hemen yoruluyorum yatacak yer arıyorum yemek yapmak bile ölüm gibi geliyor o yüzden kusuruma bakmayın bazı şeyleri kaçırıyorum
chnb canım erken doğum topiğinde sıra bize geldi 1. sırada sen varsın 2.sırada ben şaka maka bebeğimize kavuşmamıza az kaldı
çok şükür canım bende iyiyim bugün annem gelme zamanını yine ileriki tarihe atınca moralim bozuldu o kadar başkada bir sorun yok
sen çalışıyosun galiba canım allah yardımcın olsun bende çok ağırlaştım artık bütün kemiklerim ağrıyor seni iyi anlıyorum
kızlar benim oğlumun odası yok :)) kızımın odası var ikinci bir oda yapmaya gerek duymadım. bir süre bizimle , sonrasında ablasıyla aynı odayı paylaşacak oğlum. sadece bir dolabı oğlumun eşyalarına ayırdım yıkadım ütüledim yerleştirdim. müsait bir zamanda fotoğrafı çekip sizinlede paylaşırım.
hadi ya... ben unutuyorum oraya bakmayı demek bizde sıra...
ne zaman gelecek annen canım niye erteledi ki ben evde yalnızken daha iyi hissediyorum kendimi o yüzden doğuma kadar kimseyi istemedim yanımda doğurcam ondan sonra haber vercem
hayır canım çalışmıyorum ben evde bi iş yapmadan yatıyorum sürekli ama artık yatmak bile zor gelmeye başladı kaburgalarım acıyo
kızlar çok sinirlerim bozuk hani annem sözde bu hafta gelecekti ya
öbür haftaya kalmış bundan öncesindede 20 sinde dedi ay başına atmıştı
sözde bi kredi işi çıkmış onu bekleyecekmiş felan ,filan bende bekliyorum gelsinde şu eksiklerim tamamlıyayım diye
lanet olsun nefret ettim iyce herkesten yemin ederim şuan tek bi allahın kulunu istemiyorum yanımda
ben ne yapayım milleti tek başıma doğurduktan sonra buradakiler beşikti gecelikti herşeyini tamamladı ben nerdeyse doğurcam daha beşik bekliyorum getirecek diye
anladım canım bende öyleyim malesef bi süre oturunca kalkmakta çok zorlanıyorum
doğru diyosun canım ama hastane çıkışını beşiğini ona güvenip almadım acil doğum olsa bebeğimin beşiği bile yok
hemde yanlızlıktan çok sıkılıyorum ve yoruluyorum bu gün bi ütü yapayım dedim belim kırıldı
işde boşverdim gecelik felan almak için onu bekliyorum hala eşimin işten güçten fırsatı olmuyor çünkü ya işte bunun gibi bi çok sebep
erteleme sebebide saçma bu ilk değil zaten kaçıncı ertelemesi asil kızdığımda böyle oyuncak olmam zaten
canım sıkma canını.durumun farklı anlıyorum ama geçen yıl bir arkadaşım bazı nedenlerden dolayı yanında hiç kimsesi yokken doğum yaptı.sabah gitti öğlen olmadan geldi bebeğiyle.o kadar çabuk toparlandı ki anlatamam.Allah bir şekilde yardım eder kendini ve bebeğini üzme daha vaktin var.bak benim annem de 1-2 gün kala gelecek ama kızım sürpriz yaparsa ben de yalnızım.temizlik alış veriş hepsini kendim yapıyorum mecburen.eşim de çoğunlukla şehir dışında bugün antalyaya gitti ct anca gelecek.ve bu şehirde arkadaşlarım dışında hiç kimsem yok.
evet canım 2 kişi bayramı bebekleriyle geçirdi
bebeğin sağ salim gelsinde beşik önemli değil canım bozma moralini herşey olur hastane çantan hazırsa gerisi önemli değil canım
ben ütülerimi erken yapmıştım canım o yüzden şimdi rahatım çantam da hazır
kızlar merhaba,
doktora gitmiştim yeni geldim ama doktorum rahatsızlandığı için bugün izinliymiş,farklı bir doktora girdim ben de.. kızımı gördüm 2052 gr. olmuş 45 cm boyu var. yalnız kafama takılan bişey var,size de sorcam oyüzden,usg ölçümlerinde bebeğimin baş çevresi 10 gün kadar büyük görünüyor,yani tam haftasına göre değil,gerci usg de de tam ölçüm olmuyodur + yada - bi yanılgı payı vardır ama aklıma takıldı,sizde de var mı böyle bi durum??
maşallah canımben hiç sormadım doktorumda söylemedi
ama dr sorun yok dediyse canını sıkma tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?