2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

çok şükür bugünde yemeğimi ütümü yaptım yarına allah kerim
eşimde gelsinde cuma gününe randevu alayım hospitaliumdan bakalım orasıda sezaryen diyecekmi
bende bu aralar kaşınma başladı yine sanırım enfeksiyon nüksetti doktora gitmeden önce ağda yapmam lazım büyük ihtimalle alttan muayene eder çünkü
bakalım chnb gibi kendi çabalarımla bu ağda işinde ne kadar muvaffak olacağım

kızlar nasıl ulaşabiliyosunuz aşağılara da ağda yapabiliyosunuz kendinize,ben kolumu yetiştirmekte bile zorlanıyorum oraya

bugün gittiğim doktorla doğum şekli nasıl olabilir diye de konuştuk kızlar,

ben daha öncesinde bir tüp bebek tedavisi gördüğüm için ve vajinal muayenede dahi çok zorlandığım için doktor bana sezeryan önerdi,eğer normal doğumla doğuma başlayıp sonradan başaramayıp sezeryana dönünce bebek sağlığı açısından tehlikeli olabiliyormuş, o yüzden hiç riske atma bebeğini dedi bana

hoyyyytttttt nabersinizz.bugün toktorla randevumuz vardı oğluş 2.600 olmuş 49 cm boyu bizim gibi boylu olucakmış normal dogum pozisyonumuzu almışız kızlarr suyumuzda ii cok şükürr.dedimki bizim oglan maşallah hala coook hareketli dedim yeri dar degil sanırım didim normal didi.bu arada ilk nts mide oldum.bizden böyle kızlar..birde bi arkadaşım baş cevresi haftasına göre 10 gün falan fazlamı cıktı demişti tatlım cok normal sakkın üzülme bizim oglanın bası 2 hafta önden gidiodu mideside şimdi ise bir hafta önde sorun degil.eger babasının yada senın basın cok küçük degilse yada yapılı isenz ondandır.bizimki babaya cekmış babamız yapılı vucut yapılı kafada ona göre halıyle yapılı ondan bebişte kafa olarak babası gibi sakın üzülme normal yanı..eger miyon bir aile ise haftasına görede küçükte olabilio

maşallah canım ne güzel kocaman olmuş inşallah benimkide girer o pozisyona

Son düzenleme:
senin bebiş normal doğum pozisyonuna girdiği için sana soruyorum bebişinin hareketlerini nerede hissediyosun
yani yanlardamı yoksa tek taraflımı yani nasıl tarif edebilirsin

maşallah canım bebeğin kocaman olmuş artık, baş çevresi olayını ben sormuştum, sanırım zorla dert etcek bişeyler arıyoruz kendimize,doğum yaklaştıkça endişelerde artıyor haliyle..
inşallah hepimiz hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza

maşallah canım sorun olsa derdi... benim de herbir yeri farklı farklı önden gidiyor....

oh oh bittmiş işler.. canım çok zorlandım bir de vücut ısım yüksek yapıştı kaldı... bezle filan uğraştım. ben hiç başkasına yaptırmadım eğer senin tecrüben varsa yaptır canım tam bir rezillikti bir taraftan da aynayla cebelleştim...

maşallah canım size...

senin bebiş normal doğum pozisyonuna girdiği için sana soruyorum bebişinin hareketlerini nerede hissediyosun
yani yanlardamı yoksa tek taraflımı yani nasıl tarif edebilirsin
saglı sollu yanlarda oluo tatlım yanı sadece bir tarafta degil birde artık halıyle bazen rahimde agırlık baskı hissi.

ya öylemi canım ya bende bu halimle hiç yapmadım öyle diyosan ilkten kendim denerim baktım olmuyor akşam eşimden yardım alırım mecburen

saglı sollu yanlarda oluo tatlım yanı sadece bir tarafta degil birde artık halıyle bazen rahimde agırlık baskı hissi.

anladım canım sağol benimkide sağ tarafı mesken tuttu sol boş kaldı acaba ne durumda şimdi çok merak ediyorum

Son düzenleme:
haklısın canım dert edioruz ama için rahat olsun haftasına göre hep önde olunca bnede dr 10 kere soruodum bugun bile sordum size cekmiş dedi babanın boyu 1.85 ben 1.75 haliyle normal dedi.içini ferah tut şöyle düşün boylu bir bebeğin küçük bir bası olması olrmu öyle olsa korkar panık yaparım bende sizde boyluysanız yada aileniz size cekmistir bebiş

Son düzenleme:

ben pek boylu değilim cnm 1,65 im ama eşim iri 1,87 cm boyu var. belki de dediğin gibi kızımız da babaya çekecektir.. yarmagülüm benim,yerim onu benn

yavrusum kaşıntı bende de var,olmazsa yarın bi tahlil yaptırayım diyorum,sirkeli su işe yaramadı bu sefer halbuki doldurmuştum sirkeyi

bebeklerini görenlere maaşallah diyorum,ben de haftaya salı gidiyorum,bakalım kızım kaç gr olmuş

yavrusum benim kız da normal pozisyonda,midemin olduğu yerden ve sağlı sollu hareket ediyo,altta hareket yok hiç

temizlik bitti,evi düzenledik,ama biz de bittik,belim çok ağrıyo,olsun yaa benim tonton kızım sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…