ya öylemi canım ya bende bu halimle hiç yapmadım öyle diyosan ilkten kendim denerim baktım olmuyor akşam eşimden yardım alırım mecburen
yavrusum kaşıntı bende de var,olmazsa yarın bi tahlil yaptırayım diyorum,sirkeli su işe yaramadı bu seferhalbuki doldurmuştum sirkeyi
bebeklerini görenlere maaşallah diyorum,ben de haftaya salı gidiyorum,bakalım kızım kaç gr olmuş
yavrusum benim kız da normal pozisyonda,midemin olduğu yerden ve sağlı sollu hareket ediyo,altta hareket yok hiç
temizlik bitti,evi düzenledik,ama biz de bittik,belim çok ağrıyo,olsun yaa benim tonton kızım sağolsun
yerim ben onların herbir yerini
yavrusum kaşıntı bende de var,olmazsa yarın bi tahlil yaptırayım diyorum,sirkeli su işe yaramadı bu seferhalbuki doldurmuştum sirkeyi
bebeklerini görenlere maaşallah diyorum,ben de haftaya salı gidiyorum,bakalım kızım kaç gr olmuş
yavrusum benim kız da normal pozisyonda,midemin olduğu yerden ve sağlı sollu hareket ediyo,altta hareket yok hiç
temizlik bitti,evi düzenledik,ama biz de bittik,belim çok ağrıyo,olsun yaa benim tonton kızım sağolsun
ben pek boylu değilim cnm 1,65 im ama eşim iri1,87 cm boyu var. belki de dediğin gibi kızımız da babaya çekecektir.. yarmagülüm benim,yerim onu benn
iyi akşamlar arkadaşlar
bende topikte listede adı oanlardanım ama sohbete dahil olamak pek mümkün olmadı,çalışıyordum şimdi izine ayrıldım..bundan sonra evde olduğumdan rahat rahat yazabilirim diye düşünüyorum..
bu arada kaşıntıdan muzdarip olanlardan biride benim...bugün safra asitlerine bakılması için kan verdim..cumaya çıkacak..ama inanılmaz bi işkence oluyo akşamları geceleri özellikle ,uyutmuyo..gebelik kolestazından şüpheleniyoruz bakalım ne çıkacak..hakkımızda hayırlısı..benim kadar kaşıntıdan sıkıntı çeken varmı?
göbeklim ben de 1.60 ım eşim 1.88 cm. bizim de boylu ve tombiş bebiş...
hoşgeldin tatlım senin kaşıntı bedenindemi
birde gebelik kolestazı ne anlama geliyor merak ettim
inşallah olumsuz bişey olmaz allah şifa versin bebişinede sanada çok geçmiş olsun
netten baktımda yakın takipte değerler kontrol altına alınabiliyormuş
senin değerlerin çokmu yüksek çıktı inşallah normale döner
hoşbulduk canım
maalesef benim kaşıntı tüm bedenimde kollar bacaklar sırtım velhasıl heryerim kaşınıyo..gebelik kolestazı:gebelik hormonuna bağlı safra birikmesi..karaciğer safrayı atamadığından kana karışıyo ve kaşıntıya sebep oluyo..ilerlediğinde hem anneye hem bebeğe ciddi zararlar veriyo..
inşallah kötü bişey olmadan oğluma kavusurum.rabbim herkesin bebeğini korusun..
şimdi daha iyi anladım canım inşallah bi sorun olmadan oğlunu kucağına alırsın
allahın izniyle çokta kalmamış doğumuna bu durumda 38. haftada sezaryenmi olacaksın yoksa normal doğumu bekleyecekmisin
çok soru soruyorum canım kusura bakma ama seni tanımaya çalışıyorum
kızlar merhaba,
doktora gitmiştim yeni geldim ama doktorum rahatsızlandığı için bugün izinliymiş,farklı bir doktora girdim ben de.. kızımı gördüm 2052 gr. olmuş 45 cm boyu var. yalnız kafama takılan bişey var,size de sorcam oyüzden,usg ölçümlerinde bebeğimin baş çevresi 10 gün kadar büyük görünüyor,yani tam haftasına göre değil,gerci usg de de tam ölçüm olmuyodur + yada - bi yanılgı payı vardır ama aklıma takıldı,sizde de var mı böyle bi durum??
arkadaşlar meme ucu kremi olarak ne aldınız. ben lansinoh almayı düşünüyorum ama bu marka iyi mi? kimyasalı fazla mı? bana çocuğa zararı olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?