2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ya öylemi canım ya bende bu halimle hiç yapmadım öyle diyosan ilkten kendim denerim baktım olmuyor akşam eşimden yardım alırım mecburen

canım eşin evdeyken dene diğer odada. lazım olunca çağırırsın...

canım eski oynamalarına göre farkı ne oldu doğum pozisyonu alınca
hadi hayırlısı bakalım gülcemiz nasılmış öğren aynı gün bende zeynep kamile gitcem inşallah
ben sirkeli su yapmadım ama enfeksiyon olduğuna eminim canım vücudumu iyi tanıyorum çünkü
geçende doktora ben dedim rahatsız olduğumu yoksa kadının tahlil yaptıracağı yok 5 ayda 2 defa idrar tahlili yaptı onuda benim dememle yani
bence sende yaptır tahlili ihmal etme baksana bazı arkadaşlarınki ne kadar ilerlemiş

Son düzenleme:
yerim ben onların herbir yerini

doğsunlar da yeriz herbir yerlerini...

ben pek boylu değilim cnm 1,65 im ama eşim iri 1,87 cm boyu var. belki de dediğin gibi kızımız da babaya çekecektir.. yarmagülüm benim,yerim onu benn

kız sirke fazla koyma yakar... ben travazol kullandım dr verdi...

güle güle kirlensin...

göbeklim ben de 1.60 ım eşim 1.88 cm. bizim de boylu ve tombiş bebiş...

iyi akşamlar arkadaşlar
bende topikte listede adı oanlardanım ama sohbete dahil olamak pek mümkün olmadı,çalışıyordum şimdi izine ayrıldım..bundan sonra evde olduğumdan rahat rahat yazabilirim diye düşünüyorum..

bu arada kaşıntıdan muzdarip olanlardan biride benim...bugün safra asitlerine bakılması için kan verdim..cumaya çıkacak..ama inanılmaz bi işkence oluyo akşamları geceleri özellikle ,uyutmuyo..gebelik kolestazından şüpheleniyoruz bakalım ne çıkacak..hakkımızda hayırlısı..benim kadar kaşıntıdan sıkıntı çeken varmı?

Son düzenleme:

hoşgeldin tatlım senin kaşıntı bedenindemi
birde gebelik kolestazı ne anlama geliyor merak ettim
inşallah olumsuz bişey olmaz allah şifa versin bebişinede sanada çok geçmiş olsun

göbeklim ben de 1.60 ım eşim 1.88 cm. bizim de boylu ve tombiş bebiş...

eşim 2 haftadır rejime girmişti kilo vermek için, yaklaşık 5 kg kadar da verdi,şimdi kızımın babaya çektiğine daha bi kanaat getirdim,bu kontrolde kızım boylu çıktı ama azcık incelmiş sanki, ben kilosunu daha yüksek beklerken 2052 çıktı,demekki babaya ayak uyduruyoomuş içerde cadı

netten baktımda yakın takipte değerler kontrol altına alınabiliyormuş
senin değerlerin çokmu yüksek çıktı inşallah normale döner

hoşgeldin tatlım senin kaşıntı bedenindemi
birde gebelik kolestazı ne anlama geliyor merak ettim
inşallah olumsuz bişey olmaz allah şifa versin bebişinede sanada çok geçmiş olsun

hoşbulduk canım
maalesef benim kaşıntı tüm bedenimde kollar bacaklar sırtım velhasıl heryerim kaşınıyo..gebelik kolestazı:gebelik hormonuna bağlı safra birikmesi..karaciğer safrayı atamadığından kana karışıyo ve kaşıntıya sebep oluyo..ilerlediğinde hem anneye hem bebeğe ciddi zararlar veriyo..

inşallah kötü bişey olmadan oğluma kavusurum.rabbim herkesin bebeğini korusun..

eşimi aşure aldırmaya yolladımm.8 aydır ilk kez canımın çektiği bişeyi almaya gitti.onun da garibine gitti alışık değil.millet aşerir sen nerdeyse doğurcan şimdi mi başladı canın bişeler istemeye diyooo :)))

netten baktımda yakın takipte değerler kontrol altına alınabiliyormuş
senin değerlerin çokmu yüksek çıktı inşallah normale döner

canım benim henüz teshis konmadı.bugün kan verdim cuma çıkacak sonuç.ama tüm belirtiler bu rahatsızlığı gösteriyo.doktorumda ilaçla düşürmeye calışırız olmazsa biraz erken alırız bebeği dedi..

şimdi daha iyi anladım canım inşallah bi sorun olmadan oğlunu kucağına alırsın
allahın izniyle çokta kalmamış doğumuna bu durumda 38. haftada sezaryenmi olacaksın yoksa normal doğumu bekleyecekmisin
çok soru soruyorum canım kusura bakma ama seni tanımaya çalışıyorum

inşallah canım yaaa..

sor tabi.. olurmu öyle şey..valla aslında normal doğum istiyorum..bebeğim haftasına göre ilerde gidiyo,doktor bu şekilde giderse 4 kilo olur 40 haftaya kadar demişti.şimdiden sezeryan yada normal diyemeyiz demişti.bebeğin kilo alıişına göre değişir diyordu..ama şimdi eğer tahlil sonucuna göre gebelik kolestazı çıkarsa büyük ihtimalle sezeryan olur diye düşünüyorum..haftaya çarşamba gidicem doktora inşallah ozmn 36 hafta bitmiş olacak bakalım ne diyecek..
sen ne düşünüyosun dogum şekline karar verdinizmi?

Son düzenleme:
delam kızlar öncelikle geçmiş olsun safra birikmesi yaşayan arkadaşım.. benm arkadaşımda yeni doğum yaptı ve doğuymdan 1 ay önce kaşıntılkarı başlamıştı bacakları yara olmuştu . ama hiç bi sorun çıkmamıştı. inş sen de aynı şekilde atlatırsın.
bu arada az önce yemek bile zor yedim. o kadar hareketli ve kuvvetli bi bebişki çorbamı zor içtim. bi bebek hiç mi durmaz ya normal midir acaba. hele dün akşam eşim göbeğimin hareketlerini görünce dr. u arayalım istersen dedi. resmen baş dönmesi yaptırıyor.

iyi akşamlar cici bebişlerin tatlı anneleri. pek giremedim tatilde ve bayramda günlerimiz yoğun geçti, eve gelince adapte olamadım. eve pazar günü akşam annem ve babamla geldik, 2 gündür evle uğraşıyoruz bavulları boşalt çamaşır yıka ütüle evi süpür sil bayram yorgunluğunun üstüne bide bunlar sizler nasılsınız inşallah iyisinizdir kimbilir neler konuştunuz

arkadaşlar meme ucu kremi olarak ne aldınız. ben lansinoh almayı düşünüyorum ama bu marka iyi mi? kimyasalı fazla mı? bana çocuğa zararı olur mu?

Bende başından beri var, her ölçümde farklı çıkıyor. 32+2 de gittiğimde HC 35+3, femur kemiği ise 33+5 çıktı, yani hiçbirinin gerçek haftasıyla ve birbiriyle alakası yok :)

Kızlar şu sirkeyi dikkatli kullanın hatta çok da kullanmayın, eğer biraz fazla kaçırır da o bölgedeki ph dengesini bozarsanız faydalı bakterileri de öldürürsünüz, bu sefer daha büyük dertler açılır başınıza ve enfeksiyondan kurtulamazsınız.

arkadaşlar meme ucu kremi olarak ne aldınız. ben lansinoh almayı düşünüyorum ama bu marka iyi mi? kimyasalı fazla mı? bana çocuğa zararı olur mu?

ben lansinosh aldım, araştırmalarım sonucu en iyisi o diye düşünmüştüm. hatta elektrikli pompayı da aynı marka aldım göğüs pedlerini de. bu arada ben bugün rezene çayı aldım. akşamları 1 er bardak içmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…