2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

iyi akşamlar kızlar...sohbete dalıyorum ama bende aynı kremden aldım..ne zman sürmeye başlayacaksın?

geçmiş olsun canım..umarım ilaçla kontrol altına alınır..

iyi akşamlar kızlar...sohbete dalıyorum ama bende aynı kremden aldım..ne zman sürmeye başlayacaksın?

benm de sorunum, geneldekinin aksine göğüs uçlarımın fazla büyük olması. o yüzden ben 1-2 haftaya başlarım en azından 2 günde bir sürmeye. benm çok fazla yara olur gibi geliyor

tesekkür ederim canım,inşallah bende dediğin gibi sorunsuz bebeğimi alırım kucağıma..
bebeğine maşallah.çok hareketli olması çok iyi bişey,bebekler enerji fazlasını hareket ederek atarmış ve sağlıklı olduğunu gösterirmiş o yüzden endişe etme..benim doktorum bu şekilde söylemişti..

arkadaşlar meme ucu kremi olarak ne aldınız. ben lansinoh almayı düşünüyorum ama bu marka iyi mi? kimyasalı fazla mı? bana çocuğa zararı olur mu?

bende kremi lansinoh aldım..deneyimli arkadaşlarım pompayada ihtiyaç olduğunu söylediler onuda aynı marka aldım..

arkadaşlar meme ucu kremi olarak ne aldınız. ben lansinoh almayı düşünüyorum ama bu marka iyi mi? kimyasalı fazla mı? bana çocuğa zararı olur mu?

Bana herkes lansinoh dedi, hatta 2 hafta önce kontrole gittiğimde doktorumda lansinoh krem al hergün sabah akşam sürmeye başla dedi. Başka marka öneren olmadı bugune kadar sanırım en iyisi bu.

benm de sorunum, geneldekinin aksine göğüs uçlarımın fazla büyük olması. o yüzden ben 1-2 haftaya başlarım en azından 2 günde bir sürmeye. benm çok fazla yara olur gibi geliyor

benim de göğüs ucum bellidir..umarım sorun yaşamayız..bende 1-2 hafta sonra sürmeye başlayacağım..yara olmasından korkuyorum..anlatanlar pek hoş şey anlatmıyorlar çünkü:)

Bana herkes lansinoh dedi, hatta 2 hafta önce kontrole gittiğimde doktorumda lansinoh krem al hergün sabah akşam sürmeye başla dedi. Başka marka öneren olmadı bugune kadar sanırım en iyisi bu.

ya doktorlarınız ne güzel konuşuyor..benim doktorumun böyle tavsiyeleri olmuyor hiç:)bende tek lansinoh duydum haaaaaaa bi de soğan

aktardan rezene mi aldın yoksa hazır rezene çayı mı aldın canım ben aktardan rezene aldım da 1 bardağa ne kadar atsak yeterli olur ki?

kızlar nette dolaşırken şöyle bi bilgi okudum ;

Az sütü gelen annelere nasıl beslenmesini tavsiye ediyorsunuz?
Bu dönemde anne sütünü artıran yiyeceklere ağırlık vermeli. Bunlar kısaca şöyle özetleyebiliriz: Bolca rezene ve ısırgan çayı tüketilebilir . Şişmanlatmayan demir kaynakları olarak yeşil mercimek, brokoli, roka, ıspanak, pazı, dereotu, çekirdekleri ile birlikte yenen siyah üzüm, dut pestili, yumurta ve yağsız kırmızı et tercih edilebilir. Hamilelikle bu demir kaynakları alırken, 20 dakika öncesi veya sonrasında, süt ürünleri ve koyu çay tüketilmemeli. Aksine yenilen yemeklere limon sıkılırsa daha faydalı olur. Susam yağı ile memelere dıştan dairesel şekilde hareketlerle masaj yapılması da katkı sağlar. Ayrıca günde 3 litre su içilmelidir. Anne sütünü en çok artıran ise alkolsüz biradır (malt özü), Sabah, öğle ve akşam sadece bir kahve fincanı içilecek alkolsüz bira, anne sütünü artırıp, içeriğindeki B vitamini sayesinde de annenin bağışıklık sistemini korur.

saol canım araştırma yapmışsın dışarı çıkınca alırım şu rezene çayını ve susam yağını

kızlar ben de lansinoh aldım kimyasal yokmuş hala silmeden emziriliniyormuş. ama çok küçük ve 18 tl ydi. ben doğum tarihim belli olunca süreceğim.
biftek canım oğluşun hareketli olacak canım...

kızlar ben de lansinoh aldım kimyasal yokmuş hala silmeden emziriliniyormuş. ama çok küçük ve 18 tl ydi. ben doğum tarihim belli olunca süreceğim.
biftek canım oğluşun hareketli olacak canım...

ay hangi birini alacaz ayol battık valla askiden kadınlar naparmış acaba bizde onların yaptıklarını yapsak iyi ifkir:44:

ben de lansinoh krem sürüyorum kızlar,şimdiden başladım sürmeye,her banyodan sonra sürüyorum,önceden sürmek iyi gelir diye düşünüyorum,hem de o kadar koyu kıvamlı bir krem ki bitmez 1 yıl,ben de tavsiyeyle aldım,göğüs pedini de lansinoh aldım..

pınar canım eskiler ayva çekirdeği ezip sürüyormuş...

pınar al canım sonra kanıyor emzirirken ağlıyorsun. az çok her kadında oluyor yara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…