ben lansinosh aldım, araştırmalarım sonucu en iyisi o diye düşünmüştüm. hatta elektrikli pompayı da aynı marka aldım göğüs pedlerini de. bu arada ben bugün rezene çayı aldım. akşamları 1 er bardak içmeyi düşünüyorum.
canım benim henüz teshis konmadı.bugün kan verdim cuma çıkacak sonuç.ama tüm belirtiler bu rahatsızlığı gösteriyo.doktorumda ilaçla düşürmeye calışırız olmazsa biraz erken alırız bebeği dedi..
iyi akşamlar kızlar...sohbete dalıyorum ama bende aynı kremden aldım..ne zman sürmeye başlayacaksın?
delam kızlar öncelikle geçmiş olsun safra birikmesi yaşayan arkadaşım.. benm arkadaşımda yeni doğum yaptı ve doğuymdan 1 ay önce kaşıntılkarı başlamıştı bacakları yara olmuştu . ama hiç bi sorun çıkmamıştı. inş sen de aynı şekilde atlatırsın.
bu arada az önce yemek bile zor yedim. o kadar hareketli ve kuvvetli bi bebişki çorbamı zor içtim. bi bebek hiç mi durmaz ya normal midir acaba. hele dün akşam eşim göbeğimin hareketlerini görünce dr. u arayalım istersen dedi. resmen baş dönmesi yaptırıyor.
arkadaşlar meme ucu kremi olarak ne aldınız. ben lansinoh almayı düşünüyorum ama bu marka iyi mi? kimyasalı fazla mı? bana çocuğa zararı olur mu?
arkadaşlar meme ucu kremi olarak ne aldınız. ben lansinoh almayı düşünüyorum ama bu marka iyi mi? kimyasalı fazla mı? bana çocuğa zararı olur mu?
benm de sorunum, geneldekinin aksine göğüs uçlarımın fazla büyük olması. o yüzden ben 1-2 haftaya başlarım en azından 2 günde bir sürmeye. benm çok fazla yara olur gibi geliyor
geçmiş olsun canım..umarım ilaçla kontrol altına alınır..
Bana herkes lansinoh dedi, hatta 2 hafta önce kontrole gittiğimde doktorumda lansinoh krem al hergün sabah akşam sürmeye başla dedi. Başka marka öneren olmadı bugune kadar sanırım en iyisi bu.
saol canım inşallah..mevlam hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ..
ben lansinosh aldım, araştırmalarım sonucu en iyisi o diye düşünmüştüm. hatta elektrikli pompayı da aynı marka aldım göğüs pedlerini de. bu arada ben bugün rezene çayı aldım. akşamları 1 er bardak içmeyi düşünüyorum.
kızlar nette dolaşırken şöyle bi bilgi okudum ;
Az sütü gelen annelere nasıl beslenmesini tavsiye ediyorsunuz?
Bu dönemde anne sütünü artıran yiyeceklere ağırlık vermeli. Bunlar kısaca şöyle özetleyebiliriz: Bolca rezene ve ısırgan çayı tüketilebilir . Şişmanlatmayan demir kaynakları olarak yeşil mercimek, brokoli, roka, ıspanak, pazı, dereotu, çekirdekleri ile birlikte yenen siyah üzüm, dut pestili, yumurta ve yağsız kırmızı et tercih edilebilir. Hamilelikle bu demir kaynakları alırken, 20 dakika öncesi veya sonrasında, süt ürünleri ve koyu çay tüketilmemeli. Aksine yenilen yemeklere limon sıkılırsa daha faydalı olur. Susam yağı ile memelere dıştan dairesel şekilde hareketlerle masaj yapılması da katkı sağlar. Ayrıca günde 3 litre su içilmelidir. Anne sütünü en çok artıran ise alkolsüz biradır (malt özü), Sabah, öğle ve akşam sadece bir kahve fincanı içilecek alkolsüz bira, anne sütünü artırıp, içeriğindeki B vitamini sayesinde de annenin bağışıklık sistemini korur.
kızlar ben de lansinoh aldım kimyasal yokmuş hala silmeden emziriliniyormuş. ama çok küçük ve 18 tl ydi. ben doğum tarihim belli olunca süreceğim.
biftek canım oğluşun hareketli olacak canım...
ben de lansinoh krem sürüyorum kızlar,şimdiden başladım sürmeye,her banyodan sonra sürüyorum,önceden sürmek iyi gelir diye düşünüyorum,hem de o kadar koyu kıvamlı bir krem ki bitmez 1 yıl,ben de tavsiyeyle aldım,göğüs pedini de lansinoh aldım..herkesin yara oluyomu acaba daha sonra alsk olrmu belki ihtiyaç olmz
ben de lansinoh krem sürüyorum kızlar,şimdiden başladım sürmeye,her banyodan sonra sürüyorum,önceden sürmek iyi gelir diye düşünüyorum,hem de o kadar koyu kıvamlı bir krem ki bitmez 1 yıl,ben de tavsiyeyle aldım,göğüs pedini de lansinoh aldım..herkesin yara oluyomu acaba daha sonra alsk olrmu belki ihtiyaç olmz
belki de ihtiyacın olmaz tatlım,duruma göre alırsın..benim göğüs uçları normalde de çok hassas,hemen acımaya başlar,o yüzden sürüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?