2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

offff dayanamıcam artık uyucam biraz görüşürüz kızlar
ya bu arada badem hiç gelmedi bugün değilmi ne olduki

canım küçük biberondan sen yine al yanına bulunsun sütün gelmediği durumlarda doktor hemen mama takviyesi yapıyo.sadece tedbir amaçlı de annene.

bu tırnak makası şampuan falan bir formda okudum kadın evde ne var ne yok koymuş 3 çantası var kendinin bebeğin ve kocasının maaşallah dedim...bazı hastalarımız doğuma geliyolardı koca valizlerle abartmıyorum yıllanacakmı bunlar diyoduk arkadaşlarla hepde merak ettim içinde ne var bu çantaların

geçmiş olsun canım dikkt et kendinee

Allahh allahh yaa kan pıhtılaşmasıda hamilelikten mi olurmuşş
az daha sabret canm sanırım bu kızlar daha karındayken naz yapıyorlarr
bende ilk zamanarr ağla ağla içim kıyılmıştı kanamam olmuştu çünküüü işten bile cıktım bu yüzdenn.
allahım saglıkla bize versinde bebeklerimizi gerisi mühim değil biz düzeliriz ne de olsa anneyiz dimi?

evet evet aynı durumdayım bende çamaşırımı sürekli kontrol ediyorum zaten hatta evdeki hareketlerimi bile azalttım dışarıda çıkmıyorum artık bazen bişey kaldırdığında (çamaşır sepeti felan) birden boşalırmış su artık yapmıyorum çoğu şeyi.şimdi takipteyim heran tetikteyim allaha emanet olsun bebişlerimiz

hahayy onlar tatil gibi düşünüyo herhaldeee valla ben don terlik gecelik birde üstüme polarımı alırımm en önemlileri bunlar süsüüm için pek birsy düşünememm o halde bebeğim varken
onlar sac kurutma makinası flnda alıyorlardır herhaldeee
eşine niye bavul yapıyolarr yawww
ben bir bana birde bebişe yapcam canta yeter

Bende gerek yok diyorum annem yok biberon alalım şimdi kullanmasa büyüyünce kullanır diyor.

canım ne olur ne olmz sen bi tane biberon al biberona ihtiyacın olsa ki olmasn onu alıp 5 dk suda kaynatman gerek pat diye kullanamzsın zamn kaybı annene çaktırmdan al bi tane

yaa.. internetim kesilmişti şimdi geldi ve okudum yazını.. inanmıyorum ama ben bunaaaa....
şaka gibi.. ee ben izne ayrılmıcam ozaman.. izinlerim de yanacak bileydim yazın kullanırdım.. offf nasıl canım sıkıldı şimdi anlatamam...

Bende gerek yok diyorum annem yok biberon alalım şimdi kullanmasa büyüyünce kullanır diyor.

ben panilkci oldugum içinn strese girmeyim diye diyorum ama annem rahat kadın 2 cocuk büyütmüş yalnız basınaa
biberon bulunmıcak birsy değil diyoo
Annende bnm gibi herhalde kullanmasamda dursun diyo

hadi yaaa demekki hemşireler de bana yanısını söyleyecekler:18:
:18::18::18::18:

çünkü benim valizimde çekçekli hostes vazlizlerinin en büyük boyu ama az önce saydıklarım anca sığdı parça parça çanta hazırlamak istemnedim bebişiminkileri hurç içine koydum diğerlerinide normal şekilde koydum kocamaaan çanta oldu portbebeyi bile valize koydum ayrı ayrı taşımayalım diye

ben saç düzleştiricimin de götürcem. oğlum beni güzel görsün eşim için de diş fırçası alcam sadece. o çok rahatsız olur çünkü...

canım geçmiş olsun bence dışarı çıkma bol bol dinlen sıvı al daha çok üstelersin mazallah

sorma canım yaaa benimde ne hayallarım vardı mazeret izni alacaktım bu hafta hafyatada rapor alacaktım ÜSYE nedeniyle doktoru da ayarlamıştım ama olmadı
çok saçma birşey

ben saç düzleştiricimin de götürcem. oğlum beni güzel görsün eşim için de diş fırçası alcam sadece. o çok rahatsız olur çünkü...

ayy süslüüü kokoşşş seniiiiiiiiiiiiiii :)))
bende sezeryan olucm büyük ihtimal ondan bir önceki gece evde saçıomı sarıcam bana düz saç yakışmıyoo birde yüzüm tombullaştı hiç gitmezz
sacımı hafif dalgalııı olcekkk
birde bir allık rimel fln nolcek yanii

benim valizimde öyle 1 tane alıyorum,ikimizin kıyafetleri herşey içinde olacak.benim bahsettiklerimi görseniz büyük valizler varya onlardan 2-3 tane olanlar sana bişey demezler senin ki normal

selam kızlar nasılsınız, sabah kahvaltıya arkadaşım gelmişti öğlene kadar kahvaltı faslımız bitmedi, ardından da kahve sohbeti vs. derken ancak gelebildim foruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…