kızlar valla bu hastaneyle ilgili şeyleriii bir liste yapsak ne güzel olurr herkes ona göre yapar.
bende daha ayarlamdım çantaları yavastan yıkkamayla uğraşıyorum iştee
ondan bilemiyorumm...
ama bende tırnak makası fln koymam yanii
birde ben biberon almadımannem aldırmadı dahaa o olursa olmaz dişyoo emzircem diceksinn ki biberona ihtiyacın kalmasın diyoo pöff dedimm
kzlar geçmiş olsun dileklernz için teşk.ederm.
seastire sanada geçmş olsun cnm.umarm bi sorun yoktur.
10.30 da uydum,13.30 da kalktm.biraz daha iyiyim.kazakla polarla dolaşıyorum evde.
pazar var bugünhalbuki iç çamaşırı almam gerekiyordu.sebze,meyve..
neyse şimdi kalkaym bi çkmaya çalışaym
evet canım o siyah yerler suyu gösteriyor.benim bide kafamı karıştıran kanımın pıhtılaşması.hiç böle bi sorunum yoktu hatta oğlumda sezeryan olurken ameliyat ekibi baya korkmuş neşteri vurunca kanım öle bi fışkırmış ki acaba bebeği almasakmı felan olmuşlar (bütün ekip dr dahi görüşüyoruz normaldede) sonradan anlattılar bana.o derece kanım ve akışkanlığı iyidi.bunda niye böle oldu anlamadım.
Bende bu hafta doktorumla konuştum da senin tek göstergen çamaşırın ve bebeğin hareketleri dedi. kanaman var mı suyun muyun bişeyin geliyor mu onu takip et. bebeğin hareketleri azalırsa hissedersin. şüphelenirsen bişeyler ye soluna yat. yine de tatmin olmazsan beni ara çık gel dedi.
canım küçük biberondan sen yine al yanına bulunsun sütün gelmediği durumlarda doktor hemen mama takviyesi yapıyo.sadece tedbir amaçlı de annene.
bu tırnak makası şampuan falan bir formda okudum kadın evde ne var ne yok koymuş 3 çantası var kendinin bebeğin ve kocasının maaşallah dedim...bazı hastalarımız doğuma geliyolardı koca valizlerle abartmıyorum yıllanacakmı bunlar diyoduk arkadaşlarlahepde merak ettim içinde ne var bu çantaların
kızlar valla bu hastaneyle ilgili şeyleriii bir liste yapsak ne güzel olurr herkes ona göre yapar.
ondan bilemiyorumm...
birde ben biberon almadımannem aldırmadı dahaa o olursa olmaz dişyoo emzircem diceksinn ki biberona ihtiyacın kalmasın diyoo pöff dedimm
ondan bilemiyorumm...
canım yani şöyle 32. haftada son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu aldık ya fiilen çalıştığımız süreler yani işe gelip gittiğimiz süreleri doğum sonrasına aktarıyorlar senelik izin rapor(gripten mesela) mazeret izni vs. izinleri saymıyorlar. o sürede de çalışmamış görünüyorsun ve doğum sonrasına eklemiyorlar.
konu açmıştım hatta bununla ilgili bende öğrendiğimde şok oldum
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/565031-calisan-annelerin-dikkatine.html
Bende gerek yok diyorum annem yok biberon alalım şimdi kullanmasa büyüyünce kullanır diyor.
canım küçük biberondan sen yine al yanına bulunsun sütün gelmediği durumlarda doktor hemen mama takviyesi yapıyo.sadece tedbir amaçlı de annene.
bu tırnak makası şampuan falan bir formda okudum kadın evde ne var ne yok koymuş 3 çantası var kendinin bebeğin ve kocasının maaşallah dedim...bazı hastalarımız doğuma geliyolardı koca valizlerle abartmıyorum yıllanacakmı bunlar diyoduk arkadaşlarlahepde merak ettim içinde ne var bu çantaların
hahayy onlar tatil gibi düşünüyo herhaldeee valla ben don terlik gecelik birde üstüme polarımı alırımm en önemlileri bunlar süsüüm için pek birsy düşünememm o halde bebeğim varken
onlar sac kurutma makinası flnda alıyorlardır herhaldeee
eşine niye bavul yapıyolarr yawww
ben bir bana birde bebişe yapcam canta yeter
kzlar geçmiş olsun dileklernz için teşk.ederm.
seastire sanada geçmş olsun cnm.umarm bi sorun yoktur.
10.30 da uydum,13.30 da kalktm.biraz daha iyiyim.kazakla polarla dolaşıyorum evde.
pazar var bugünhalbuki iç çamaşırı almam gerekiyordu.sebze,meyve..
neyse şimdi kalkaym bi çkmaya çalışaym
yaa.. internetim kesilmişti şimdi geldi ve okudum yazını.. inanmıyorum ama ben bunaaaa....
şaka gibi.. ee ben izne ayrılmıcam ozaman.. izinlerim de yanacakbileydim yazın kullanırdım.. offf nasıl canım sıkıldı şimdi anlatamam...
offff dayanamıcam artık uyucam biraz görüşürüz kızlar
ya bu arada badem hiç gelmedi bugün değilmi ne olduki
ben saç düzleştiricimin de götürcem. oğlum beni güzel görsüneşim için de diş fırçası alcam sadece. o çok rahatsız olur çünkü...
hadi yaaa demekki hemşireler de bana yanısını söyleyecekler:18:
:18::18::18::18:
çünkü benim valizimde çekçekli hostes vazlizlerinin en büyük boyu ama az önce saydıklarım anca sığdı parça parça çanta hazırlamak istemnedim bebişiminkileri hurç içine koydum diğerlerinide normal şekilde koydum kocamaaan çanta oldu portbebeyi bile valize koydum ayrı ayrı taşımayalım diye
selam kızlar nasılsınız, sabah kahvaltıya arkadaşım gelmişti öğlene kadar kahvaltı faslımız bitmedi, ardından da kahve sohbeti vs. derken ancak gelebildim foruma
selam canım gördüğün gibiyiz doğuran yok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?