kızlar doğum çantanıza neler koydunuz,formdan bakıyorum bazıları şampuanı tırnak makasına kadar koymuşdaha 2 günlük bebeğin tırnak makasıyla şampuanla ne işi var çözemedim.
ben şimdilik bunları koydum daha eksiklerim var
10 tane bebek bezi
2 takım hastane çıkışı seti(battaniyesi şapkası hepsi içinde zaten )
2 tane uzun kollu zıbın
pişik kremi
pamuk, (poposunu temzilemek için bir kaç ay ıslak mendil kullanmicam poposuna )
emzik,biberon
puset
2 tane büyük beyaz tülbent
6 tane mendil
ıslak mendil
süt sağma makinası lazım olur diye yanıma alıyorum,
kendi çantamıda cumartesi hazırlayacağım,
siz neler koydunuz paylaşırsanız sevinirim böylece birbirimizin eksiğini tamamlamış oluruz
ben soğuk olabilir diye kalın battaniyesini de yanımıza aldım. hastane çıkışında çorap yoksa bebek çorabı al.bi de örgü yelek koydum ben.kızlar doğum çantanıza neler koydunuz,formdan bakıyorum bazıları şampuanı tırnak makasına kadar koymuşdaha 2 günlük bebeğin tırnak makasıyla şampuanla ne işi var çözemedim.
10 tane bebek bezi
2 tane uzun kollu zıbın
pişik kremi
emzik,biberon
puset
6 tane mendil
ıslak mendil
siz neler koydunuz paylaşırsanız sevinirim böylece birbirimizin eksiğini tamamlamış oluruz
merhaba kızlar.umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir gitgide sona doğru yklaşıyoruz allahın izniyle inşallah hepimiz sağsalim kucaklarımıza alıcaz bebişlerimizi.seastre çok geçmiş olsun canım dr her konuda muhakkak bilgilendir çok geçmiş olsun canım .
kızlar ben dr gittim suyum sınırdaymışartık plasenta su üretmiyormuş : ( çok canım sıkıldı.son 1 haftadırda taşikardi şikayetim vardır onuda söledim dr kan istedi demirine felan bakalım diye ama yok kanım hemen pıhtılaşıyo sorunuyla karşılaştım bu seferde hepsi üstüste geldi ikinci denemede kan alındı ama zarzor tüpe boşaltırken bile hemşire zorlandı baya.sonucum cuma günü çıkıcak.dünden beri başım kazan gbi oldu sıkıldım çok.böle bi durum yaşayan varmı aranızda..dr 1 hafta sonra tekrar bakıcak suyun durumuna göre karar verilcek.daha 2 hafta en az içimde durması lazım
ben soğuk olabilir diye kalın battaniyesini de yanımıza aldım. hastane çıkışında çorap yoksa bebek çorabı al.bi de örgü yelek koydum ben.
merhaba kızlar.umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir gitgide sona doğru yklaşıyoruz allahın izniyle inşallah hepimiz sağsalim kucaklarımıza alıcaz bebişlerimizi.seastre çok geçmiş olsun canım dr her konuda muhakkak bilgilendir çok geçmiş olsun canım .
kızlar ben dr gittim suyum sınırdaymışartık plasenta su üretmiyormuş : ( çok canım sıkıldı.son 1 haftadırda taşikardi şikayetim vardır onuda söledim dr kan istedi demirine felan bakalım diye ama yok kanım hemen pıhtılaşıyo sorunuyla karşılaştım bu seferde hepsi üstüste geldi ikinci denemede kan alındı ama zarzor tüpe boşaltırken bile hemşire zorlandı baya.sonucum cuma günü çıkıcak.dünden beri başım kazan gbi oldu sıkıldım çok.böle bi durum yaşayan varmı aranızda..dr 1 hafta sonra tekrar bakıcak suyun durumuna göre karar verilcek.daha 2 hafta en az içimde durması lazım
bende de 37.haftaya kadar diyor ama 37.haftanın bitmiş olması gerekir tahminim.36+6 olur gibime geliyor,cmtesi dr'a soracağım ben de
canım 36+6 son günün diye biliyorum
canım geçmiş olsun valla benim su da doktor tam birsy demedi ama su az içiyorsun dedi halbuki abartmıyorum size 10 lt su 2 günde bitiyo eşim artık eve suu tasımaktan bıktııı ama sanırım vücut heme natıyo tutumuyooo suyuu..şikayetlerin varmıydıı???
suyun azaldıgını fln nerden anlıcaz bende onu anlamadımm(
kızlar doğum çantanıza neler koydunuz,formdan bakıyorum bazıları şampuanı tırnak makasına kadar koymuşdaha 2 günlük bebeğin tırnak makasıyla şampuanla ne işi var çözemedim.
10 tane bebek bezi
2 tane uzun kollu zıbın
pişik kremi
emzik,biberon
puset
6 tane mendil
ıslak mendil
canım ya sende çok şanssızsın bu defada bu sorunmu çıktı
allah büyük canım az kaldı inşallah sonuçların iyi çıkar
kızlar valla bu hastaneyle ilgili şeyleriii bir liste yapsak ne güzel olurr herkes ona göre yapar.
bende daha ayarlamdım çantaları yavastan yıkkamayla uğraşıyorum iştee
ondan bilemiyorumm...
ama bende tırnak makası fln koymam yanii
birde ben biberon almadımannem aldırmadı dahaa o olursa olmaz dişyoo emzircem diceksinn ki biberona ihtiyacın kalmasın diyoo pöff dedimm
araya kaynak gibi olcam ama benim doktorum ultrasona bakarken suyun iyi diyor her halde ordan görüyorlar. ben de doktoruma tuvalete gitmekten fenalık geldi diyorum sadece gülümsüyor :)
tatlım valla dün özellikle sordum dahada suyum azalırsa ben nasıl hissedicem anlayabilrmiyim diye yok dedi bilemezsin sadece bebeğin hareketlerini kontrol et azalma olursa hemen gel dedi.bende çok su içiyorum ama suyu sadece kendim için içiyormuşum.bazı durumlarda suyu arttırmak gerekiyor dedi bilimsel olarak kanıtlanmamış ama bazen faydası olabiliyor dedi.o içitğim syun üstüne bi o kadar daha içmeye çalşıyorum.bu tamemen plasentayla ,ilgiliymiş.canım geçmiş olsun valla benim su da doktor tam birsy demedi ama su az içiyorsun dedi halbuki abartmıyorum size 10 lt su 2 günde bitiyo eşim artık eve suu tasımaktan bıktııı ama sanırım vücut heme natıyo tutumuyooo suyuu..şikayetlerin varmıydıı???
suyun azaldıgını fln nerden anlıcaz bende onu anlamadımm(
tatlım valla dün özellikle sordum dahada suyum azalırsa ben nasıl hissedicem anlayabilrmiyim diye yok dedi bilemezsin sadece bebeğin hareketlerini kontrol et azalma olursa hemen gel dedi.bende çok su içiyorum ama suyu sadece kendim için içiyormuşum.bazı durumlarda suyu arttırmak gerekiyor dedi bilimsel olarak kanıtlanmamış ama bazen faydası olabiliyor dedi.o içitğim syun üstüne bi o kadar daha içmeye çalşıyorum.bu tamemen plasentayla ,ilgiliymiş.
canım vallahi yaa dr dedi en başta sorunla başlayan gebelikler ufak sorunlarla devam ediyormuş.dr her ne kadar beni rahatlatmaya çalışsada benim içime bi kere kurt düştü yani.ama gerçekten benim bu hamilelğim sor geçiyor ben kendimden anlıyorum oğlumda hiç böle değildim ama bu zilli kız beni hallediyo inşallah allahımdan tek istediğim herşey yolunda ve zamanında olsun.
tatlım valla dün özellikle sordum dahada suyum azalırsa ben nasıl hissedicem anlayabilrmiyim diye yok dedi bilemezsin sadece bebeğin hareketlerini kontrol et azalma olursa hemen gel dedi.bende çok su içiyorum ama suyu sadece kendim için içiyormuşum.bazı durumlarda suyu arttırmak gerekiyor dedi bilimsel olarak kanıtlanmamış ama bazen faydası olabiliyor dedi.o içitğim syun üstüne bi o kadar daha içmeye çalşıyorum.bu tamemen plasentayla ,ilgiliymiş.
yok canım nolcek dal dall vallaaa
evet onlar ultrasondan bakıyoo hatta siyah yerler suymuş öyle demişti doktorumm amaa ben cok su içtiğim haldee öyle diyince işçim kötü olduuu
içiyorum içiyorum amaa..bakalım bir sonrakii kontrolde ne dicek doktor inşş normale döner yoksa serum takarım demiştiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?