2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım ben daha hazırlamadığım için sizlerden kopya çekiyorum

ben soğuk olabilir diye kalın battaniyesini de yanımıza aldım. hastane çıkışında çorap yoksa bebek çorabı al.bi de örgü yelek koydum ben.

canım ya sende çok şanssızsın bu defada bu sorunmu çıktı
allah büyük canım az kaldı inşallah sonuçların iyi çıkar

ben soğuk olabilir diye kalın battaniyesini de yanımıza aldım. hastane çıkışında çorap yoksa bebek çorabı al.bi de örgü yelek koydum ben.

kalın battniyesini pusetinin içine koydum,çorapta koymuştum 2 tane. örgü yelekde kararsızdım evde giydirim demiştim ama yinede koyayım 1 tane.teşekkürler

canım geçmiş olsun valla benim su da doktor tam birsy demedi ama su az içiyorsun dedi halbuki abartmıyorum size 10 lt su 2 günde bitiyo eşim artık eve suu tasımaktan bıktııı ama sanırım vücut heme natıyo tutumuyooo suyuu..şikayetlerin varmıydıı???
suyun azaldıgını fln nerden anlıcaz bende onu anlamadımm (

ben portbebenin içine alt açma şeyini koydum çünkü portbebenin tabanı sert karton gibi bişey var birde yine portbebenim içine bi kalın bi ince bataniye koydum
havalar serin olacağı için üşümesin

kızlar valla bu hastaneyle ilgili şeyleriii bir liste yapsak ne güzel olurr herkes ona göre yapar.
bende daha ayarlamdım çantaları yavastan yıkkamayla uğraşıyorum iştee
ondan bilemiyorumm...

ama bende tırnak makası fln koymam yanii
birde ben biberon almadım annem aldırmadı dahaa o olursa olmaz dişyoo emzircem diceksinn ki biberona ihtiyacın kalmasın diyoo pöff dedimm

araya kaynak gibi olcam ama benim doktorum ultrasona bakarken suyun iyi diyor her halde ordan görüyorlar. ben de doktoruma tuvalete gitmekten fenalık geldi diyorum sadece gülümsüyor :)

geçmiş olsun canım inşallah bir sıkıntı çıkmaz

ben hazırlayalı 1 ay oldu meleğim erken falan davranırsa diye ben daha öncede birçok kez yazdım yeniden yazıyım

kendim için
2 tane gecelik 1 tane opijaa takımı 1 tane hırka 1 tane tayt kalın çorap 2-3 tane
2-3 er tane atlet, sütyen bol bol külot, 1 paket gece pedi 3-4 tane yandan cırtlı hasta bezi(hastaneden istediler) hastane sonrası giyeceğim kıyafet
kağıt havlu, peçete havlu terlik ıslak mendil roll on deodorant gelenler için kolonya ve çikolata bebişiminin fotografını çekmek için fotoğraf makinesi

bebişim için
2 tane hastane çıkışı (5li) 1 tane tulum 1 tane altlı üstlü takım 3 tane çıtçıtlı badi 1 tane hırka
2 tane battaniye biri peluş çorap,patik 2 tane iç zıbın (hastaneden istediler ) 2 paket bez (8 erli minik paketler)
yeni doğan ıslak mendili pişik kremi biberon ve emziği
hastane den çıkışı için portbebemizi aldık birde kızım yatağında yumuşak uyusun diye alt açmasının alt minderini aldım

canım ya sende çok şanssızsın bu defada bu sorunmu çıktı
allah büyük canım az kaldı inşallah sonuçların iyi çıkar

canım vallahi yaa dr dedi en başta sorunla başlayan gebelikler ufak sorunlarla devam ediyormuş.dr her ne kadar beni rahatlatmaya çalışsada benim içime bi kere kurt düştü yani.ama gerçekten benim bu hamilelğim sor geçiyor ben kendimden anlıyorum oğlumda hiç böle değildim ama bu zilli kız beni hallediyo inşallah allahımdan tek istediğim herşey yolunda ve zamanında olsun.

ya aslında gökçe böyle bir topik açtı ama güncellenmedi ve kullanılmadı aslında yazsak iyi olur
tırnak makasına ne gerek varki iki günlük bebeğin tırnağınımı kesicez :44:

araya kaynak gibi olcam ama benim doktorum ultrasona bakarken suyun iyi diyor her halde ordan görüyorlar. ben de doktoruma tuvalete gitmekten fenalık geldi diyorum sadece gülümsüyor :)

yok canım nolcek dal dall vallaaa
evet onlar ultrasondan bakıyoo hatta siyah yerler suymuş öyle demişti doktorumm amaa ben cok su içtiğim haldee öyle diyince işçim kötü olduuu
içiyorum içiyorum amaa..bakalım bir sonrakii kontrolde ne dicek doktor inşş normale döner yoksa serum takarım demiştiiii

tatlım valla dün özellikle sordum dahada suyum azalırsa ben nasıl hissedicem anlayabilrmiyim diye yok dedi bilemezsin sadece bebeğin hareketlerini kontrol et azalma olursa hemen gel dedi.bende çok su içiyorum ama suyu sadece kendim için içiyormuşum.bazı durumlarda suyu arttırmak gerekiyor dedi bilimsel olarak kanıtlanmamış ama bazen faydası olabiliyor dedi.o içitğim syun üstüne bi o kadar daha içmeye çalşıyorum.bu tamemen plasentayla ,ilgiliymiş.

ayy canım ya bilmiyorumki iştee..
su içmekten bazen basım dönüyo.aynen cok işçiyorum ama demek dediğin gibiymiş.bz ozmzn sürekli hareketlerini takip durumda beklicezz.
sen içini ferah tut benm arkdsım 35. haftada dogum yaptı bebepği gayet saglıklıydı korkma birsycik olmaz allahın izniylee

tabi ya telaş olmaz mı biz o kadar basit şeyleri takıyoruzki
seninki bizimkilerin yanında hiç kalıyor inşallah allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
yinede rahatlamaya çalış fazla birşey kalmadı allahının izniyle bu zamana kadar geldin nasıl olsa

kzlar geçmiş olsun dileklernz için teşk.ederm.
seastire sanada geçmş olsun cnm.umarm bi sorun yoktur.
10.30 da uydum,13.30 da kalktm.biraz daha iyiyim.kazakla polarla dolaşıyorum evde.
pazar var bugün halbuki iç çamaşırı almam gerekiyordu.sebze,meyve..
neyse şimdi kalkaym bi çkmaya çalışaym

Bende bu hafta doktorumla konuştum da senin tek göstergen çamaşırın ve bebeğin hareketleri dedi. kanaman var mı suyun muyun bişeyin geliyor mu onu takip et. bebeğin hareketleri azalırsa hissedersin. şüphelenirsen bişeyler ye soluna yat. yine de tatmin olmazsan beni ara çık gel dedi.

evet canım o siyah yerler suyu gösteriyor.benim bide kafamı karıştıran kanımın pıhtılaşması.hiç böle bi sorunum yoktu hatta oğlumda sezeryan olurken ameliyat ekibi baya korkmuş neşteri vurunca kanım öle bi fışkırmış ki acaba bebeği almasakmı felan olmuşlar (bütün ekip dr dahi görüşüyoruz normaldede) sonradan anlattılar bana.o derece kanım ve akışkanlığı iyidi.bunda niye böle oldu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…