ben de kimsenin yanında emzirmek istemem ama illaki yanımızda birilerinin olduğu olcak doğumdan sonra mesela nasıl diycezki yakınlarımıza falan çıkın ben emzircem diye
eminönünden almıştım canım. göğüs kremi pedi ateş ölçeri falan. topluca eksiklerimi oradan tamamladım.diş kaşıma şeyisi bile aldım oğluma
evet canım bayramdan önce belli oldu bende kurum değişikliği için girdim 79 almışım yeter umarım
saol canım.. döndüm yuvayaokadar çok şey aldık ki bebişime, arabanın bagajı ve arka koltuk tepeye kadar dolmuştu dönerken :))))
tatil çok güzeldi, en kötü yanı dün annemden ayrılırken oldu( neyseki 1 aya kadar gelicem diye teselli ettik kendimizi...
sen nasılsın canım, işe devam ediyor musun? izin almadın mı daha?
kızlar bebişlerinizin hıçkırığını hissedebiliyormusunuz:) hergün hıçkırık tutuyor benimkini normaldir herhalde bu dimi? ultrasonda denk gelsekte görsek ne şirin gözüküyorlardır:)
canım söylersin ben açıkta emzirmekten hoşlanmıyorum diye kadın kadına da olsa bende sevmiyorum o yüzden hep emzirme atletleri sütyeni falan aldım.yakınlarınada, dikkati dağılınca emmiyo der başka odaya geçersin,ne düşünürlerse düşünsünler boşver.
kızlar bebişlerinizin hıçkırığını hissedebiliyormusunuz:) hergün hıçkırık tutuyor benimkini normaldir herhalde bu dimi? ultrasonda denk gelsekte görsek ne şirin gözüküyorlardır:)
az önce SEASTİREyi aradım eşi evde olduğu için nete giremiyormuş.
kanaması ve bel ağrısı varmış bugün doktora gidecek yeniden İNşallah iyi haberlerle döner
ben bikaç ay önce televizyonda bi çocuk doktoru prof.un oto koltuğu tipi anakucakların içine annelerin çocuğum 2 büklüm oluyo diye başka şeyler koymalarının zararlı olduğunu söylediğini izlemiştim.dışardan baktığımızda sanki rahat değilmişler gibi geliyor ama o bel oyuntusu onun anne karnındaki şekline benziyor zaten başka bişey koymayın bebeklerin altına diyodu.şimdi düşünüyorum da şu anda içerde dümdüz mü yatıyolar sanki 2 büklümler yine ve eminim çok rahatsızzzz
slm kızlar kusura bakmayın haber veremedim benim bu sabah yine kanamam var kaç gündür bel ağrısından ölüyorum ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum çok zor geçiyo(( sanırım yine böbreklerimden kaynaklanıyo bu belimin ağrısı doktora gitmeyede korkuyorum
güzel senin puan canım ama inşallh işe yarar 80 ler bile yerleşemio hep bu torpil yüzünden
ben bikaç ay önce televizyonda bi çocuk doktoru prof.un oto koltuğu tipi anakucakların içine annelerin çocuğum 2 büklüm oluyo diye başka şeyler koymalarının zararlı olduğunu söylediğini izlemiştim.dışardan baktığımızda sanki rahat değilmişler gibi geliyor ama o bel oyuntusu onun anne karnındaki şekline benziyor zaten başka bişey koymayın bebeklerin altına diyodu.şimdi düşünüyorum da şu anda içerde dümdüz mü yatıyolar sanki 2 büklümler yine ve eminim çok rahatsızzzz
doğru diyosun canım satanlar nasıl para kazansın bizlerde biraz abartıyoruz yada annelik işte böyle bişey olsa gerek
bilmiyorum canım ama sürekli dümdüz yatmaları bana daha sağlıksız geliyor zaten zamanlarının tümünü yatarak geçiriyorlar yürüyene kadarben bikaç ay önce televizyonda bi çocuk doktoru prof.un oto koltuğu tipi anakucakların içine annelerin çocuğum 2 büklüm oluyo diye başka şeyler koymalarının zararlı olduğunu söylediğini izlemiştim.dışardan baktığımızda sanki rahat değilmişler gibi geliyor ama o bel oyuntusu onun anne karnındaki şekline benziyor zaten başka bişey koymayın bebeklerin altına diyodu.şimdi düşünüyorum da şu anda içerde dümdüz mü yatıyolar sanki 2 büklümler yine ve eminim çok rahatsızzzz
normal şekilde yatmaları daha mantıklı bence en azından destek olacak diye altında sert veya düz bişeyle hareketleride kısıtlanarak yatmıyor bence prof çok doğru konuşmuş
yani sonuçta kemikleri tümden hareket ederek gelişiyor öyle dümdüz yaparsan nasıl oynatacak o kemikleri değilmi ama
evet canım doğumdan sonrada tecrübelerimizi paylaşırız.2 aya kadar bebişlerimizden bahsediyor olacağız inşallah :)[/Q katılıyorum canım başka bi topik mi açacağız:44:
canım ben zaten memurum 87 ile yerleştim 2010 da kurumumdan memnun değilim açıktan kurum değişikliği ilanları oluyor onlara başvurmayı düşünüyorum bölümlede alakalı bazı bölümlerden çok az kişi alıyorlar o nedenle millet açıkta kalıyor bazı bölümlerden binlerce alıyorlar puanlar 40 lara kadar düşüyor. tabi birde referans meselesi var
kızlar doğum çantanıza neler koydunuz,formdan bakıyorum bazıları şampuanı tırnak makasına kadar koymuşdaha 2 günlük bebeğin tırnak makasıyla şampuanla ne işi var çözemedim.
ben şimdilik bunları koydum daha eksiklerim var
10 tane bebek bezi
2 takım hastane çıkışı seti(battaniyesi şapkası hepsi içinde zaten )
2 tane uzun kollu zıbın
pişik kremi
pamuk, (poposunu temzilemek için bir kaç ay ıslak mendil kullanmicam poposuna )
emzik,biberon
puset
2 tane büyük beyaz tülbent
6 tane mendil
ıslak mendil
süt sağma makinası lazım olur diye yanıma alıyorum,
kendi çantamıda cumartesi hazırlayacağım,
siz neler koydunuz paylaşırsanız sevinirim böylece birbirimizin eksiğini tamamlamış oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?