2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bebişlerinizin hıçkırığını hissedebiliyormusunuz:) hergün hıçkırık tutuyor benimkini normaldir herhalde bu dimi? ultrasonda denk gelsekte görsek ne şirin gözüküyorlardır:)

Hoşgeldin canımmmm ,

Güle güle kullansın bebeğin cicilerini...

kızlar bebişlerinizin hıçkırığını hissedebiliyormusunuz:) hergün hıçkırık tutuyor benimkini normaldir herhalde bu dimi? ultrasonda denk gelsekte görsek ne şirin gözüküyorlardır:)

evet çok tatlı oluyor eşim başta çok korkmuştu birşey mi oldu hastaneye gidelim hemen demişti ama şimdi alıştı beraber izliyoruz dışardan :) yerim ben onu

Ya herkeste 3 gün sonra sende açarsın, bizde senin gibiydik fikri var ya, bana öyle davranmalarından rahatsız oluyorum. yoksa öbür odaya da geçerim onları da kovalarım o mesele değil...

ewet canım pıt pıt atıo baştan bilmiodm sonradan burdan öğrendim buradan çok şey öğreniyorz ya ne kadr bilgi eksiğimz varmş iyi ki varsınz hepiniz

evet canım doğumdan sonrada tecrübelerimizi paylaşırız.2 aya kadar bebişlerimizden bahsediyor olacağız inşallah :)

Canım çooook geçmiş olsun , dikkat et kendine lütfen yorma kendini
Doktora gitmeyi ihmal etme lütfen takip et bebişini canını sıkmamaya çalış
Sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah

güzel senin puan canım ama inşallh işe yarar 80 ler bile yerleşemio hep bu torpil yüzünden

canım ben zaten memurum 87 ile yerleştim 2010 da kurumumdan memnun değilim açıktan kurum değişikliği ilanları oluyor onlara başvurmayı düşünüyorum bölümlede alakalı bazı bölümlerden çok az kişi alıyorlar o nedenle millet açıkta kalıyor bazı bölümlerden binlerce alıyorlar puanlar 40 lara kadar düşüyor. tabi birde referans meselesi var

kızlar doğum çantanıza neler koydunuz,formdan bakıyorum bazıları şampuanı tırnak makasına kadar koymuşdaha 2 günlük bebeğin tırnak makasıyla şampuanla ne işi var çözemedim.

ben şimdilik bunları koydum daha eksiklerim var

10 tane bebek bezi
2 takım hastane çıkışı seti(battaniyesi şapkası hepsi içinde zaten )
2 tane uzun kollu zıbın
pişik kremi
pamuk, (poposunu temzilemek için bir kaç ay ıslak mendil kullanmicam poposuna )
emzik,biberon
puset
2 tane büyük beyaz tülbent
6 tane mendil
ıslak mendil
süt sağma makinası lazım olur diye yanıma alıyorum,

kendi çantamıda cumartesi hazırlayacağım,

siz neler koydunuz paylaşırsanız sevinirim böylece birbirimizin eksiğini tamamlamış oluruz

merhaba kızlar.umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir gitgide sona doğru yklaşıyoruz allahın izniyle inşallah hepimiz sağsalim kucaklarımıza alıcaz bebişlerimizi.seastre çok geçmiş olsun canım dr her konuda muhakkak bilgilendir çok geçmiş olsun canım .
kızlar ben dr gittim suyum sınırdaymış artık plasenta su üretmiyormuş :( çok canım sıkıldı.son 1 haftadırda taşikardi şikayetim vardır onuda söledim dr kan istedi demirine felan bakalım diye ama yok kanım hemen pıhtılaşıyo sorunuyla karşılaştım bu seferde hepsi üstüste geldi ikinci denemede kan alındı ama zarzor tüpe boşaltırken bile hemşire zorlandı baya.sonucum cuma günü çıkıcak.dünden beri başım kazan gbi oldu sıkıldım çok.böle bi durum yaşayan varmı aranızda..dr 1 hafta sonra tekrar bakıcak suyun durumuna göre karar verilcek.daha 2 hafta en az içimde durması lazım

inşallah istediğin yer olur canım

ben daha eşyalrını yıkamadm yarın yada cuma yıkıcam ama abartıldğnı düşünüyorm senin gibi sanki yllıcaz hastanede bende senin gibi hazrlamyı düşünüyorm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…