2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ben panilkci oldugum içinn strese girmeyim diye diyorum ama annem rahat kadın 2 cocuk büyütmüş yalnız basınaa
biberon bulunmıcak birsy değil diyoo
Annende bnm gibi herhalde kullanmasamda dursun diyo

annem şimdi rastgele bişey alır gelir ben 1 hafta arar sorarım. alması öyle kolay mı

bende ondan işte götürcem malzemelerimi, güzellik yapcam kendime , bebeğimle süslü süslü fotograflar çektirces

cnm benim dr m de bi önce ki kontrolde bebeğin suyunu hiç beğenmiyorum demişti ama ben çok su içiyorum dedim demek ki daha çok içmen gerekiyor demişti. moralim çok bozulmuştu. ki ben sıvı gıda da çok tüketiyorum yani çorba filan. ama son gitmem de biraz daha ii olduğunu söyledi dr m. ama hala yeterince ii değil diye de belirtti. bayramda görümcemle paylaştım durumu kendisi hemşire, ona da ilk hamileliğinde yani yaklaşık 15 yıl önce filan bi prof. suyunun az olduğunu söylemiş ve ev yapımı yoğurdun suyunu içerse faydalı olacağını söylemiş. ben buldukça içmeye çalışıyorum belki size de faydası olur , hiç bişey olmasa kalsiyum olur di mi:)

yaoalım vallahii bende yapıcammmm ohhhhhhh
kokoş kokoş gezeriz hastanelerde vallahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hoşbulduk canım sen de hoşgeldin, iyiyim çok şükür bayram vs derken biraz daha zaman geçti iyi de oldu :) sen nasılsın, döndün mü Bartın'a?

saol canım. bende dün geldim evime.. yorgunluk var baya.. bakalım nezaman geçer bu yorgunluk...
az kaldı ya zaman artık daha hızlı geçer heralde

ben geldim kızlar oğluşumu gördük keyifdeydi paşam şekerim düzene girince bebeğimin gelişimide yavaş yavaş düzene girmiş şükür doktorum 1ay daha sabret dedi diyete devam kasım 12de nts
istedi kilosu 2.650 suyu gayet iimiş ve normal doğum dedi doktor ama yinede son anda karar vericez dedi:)

hg canım maşallah paşaya

gözün aydın canım maşallah bebişine

hoşgeldin cnm maşallah paşana kocaman olmuş rabbim nazarlardan korusun. ben de c tesiyi iple çekiyorum bakalım benim prenses ne alemde

merhaba kızlar,

bebeğimin cicilerini attım şimdi makineye yıkanıyorlar,çok heyecanlı yaa,minik minik,bi çıksalar da assam bi de onları..

meoww,seastire geçmiş olsun kızlar,dikkat edin kendinize..

istanbulumm hoşgeldin sen de,ohh ne güzel sen de bisürü alışveriş yapmışsın oğluna,Allah güzel günlerde kulllanmak nasip etsin,artık sayılı günlerimiz var..

ben de hastane çantamı hazırladım geçen gün;

kendim için;

bir lohusa pijama takımı,
bir lohusa gecelik
tarak,parfüm
2 havlu
2 emzirme sütyeni,1 emzirme atleti,
3 alt çamaşır
3 çift çorap
1 patik
göğüs pedi ( baby&me )
1 paket uzun molped
1 paket ıslak mendil
kağıt havlu
1 çift terlik en kokoşundan
1 tane şal
diş fırçası,diş macunu

kızım için ;

3 takım hastane çıkışı ( 1 takımını hemşirelere vermek için ayırdım,2 tanesi yanımda bulunacak)
1 penye yelek
2 uzun kollu çıtçıtlı badi
1 paket molfix yenidoğan göbekbağı oyuntulu bebek bezi ( bezlerden bitanesini yine hemşirelere verilecek pakete koydum)
küçük cam alıştırma biberonu
emzik
1 paket molfix ıslak mendil
johnsons baby pişik kremi
2 çift çorap
1 penye battaniye
1 pazen battaniye
1 paket pamuk

aklıma geldikçe çantaya bişeyler ekliyorum. kızım ve kendim için tek çanta yaptım ben,küçük tekerlekli olanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…