2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

olmazmı hele gece sağ yada soluma döndüğümde bıçak saplanır gibi saplanıyor

Ben kalkmadan yataktan sağıma soluma dönemiyorum bile
Sadece göbeğim büyüdü öne doğru devrilecem neredeyse
Ewi süpürdüm ondan mı oldu acaba ağrı saplandı sağ tarafıma

gözün aydın, maşallah cnm bebeğine

herşeyin yolunda olmasına sevindim..

ay geçsin valla, sezeryan olacağı için son 1 ay gibi hesaplıyorum ben ama o bile uzun geliyor düşününce :)

sana tarih verdi mi doktorun?

hoşgeldinnnn.... gözün aydıın.. maşallah oğluşuna canım... 3 kiloya merdiven dayamış ne güzel

yaaa ne güzel tarih vermişleeeeeeeer ben de 37 inci haftasına kadar diyo bu durumda 37 inci haftayı da mı kapsıyo yoksa 36+6 da bitiyo mu bak şimdi benimde kafam karışıktı (((

hayır canım 37+6 ya kadar çalısıyorsun benımde 9 kasımda bıtıyor sezeryan olursa 38+ gunlerde alıyorlar aslında son 3 haftaya kadar olmuyor yanı benım yarın buyuk ıhtımalle gunum bellı olacak bakalım.10 gun fılan kalabılcem ancak evde.

gözün aydın canım maşallah bebişine

saol canımya bide ablasıyla beraber gittik doktor ablasını gördü nasıl el sallıyor dedi kızımda nasıl mutlu oldu he bu arada doğum zamanını sorduk aralığın ilk haftası diyoruz ama allah bilir dedi :)))

kirli çamaşır torbası almayı unutmayın.
ha birde hastane benden özellikle gecelik, yandan cırtlı hastabezi ve bebişim için iç zıbın istedi hastanenizle görüşün farklı istekleri olabiliyor

hoşgeldinnnn.... gözün aydıın.. maşallah oğluşuna canım... 3 kiloya merdiven dayamış ne güzel

2 hafta önce gittiğimde doğuma yaklaşık 6 haftamız var demişti yani 1 aralık olabilir diye konuşmuştuk, yarın tekrar kontrolüm var bakalım bu sefer ne diyecek...

2 hafta önce gittiğimde doğuma yaklaşık 6 haftamız var demişti yani 1 aralık olabilir diye konuşmuştuk, yarın tekrar kontrolüm var bakalım bu sefer ne diyecek...

hoşbulduk canım aslında benim ilkimde doktor çatın çok dar senden hayatta 3kilo bebek çıkmaz demişti doktorum onu soracaktım bebişi görünce aklım başımdan gitti ahh bu babasının aldığı yetmiyor aklımı şimdide oğluşuna gelmiş sıra :)

olabilir canım ben uzun zamandır yapmıyorum o işi kociş sağolsun dikkat et dinlen eğer ağrın devam ederse doktoruna danış canım ne olur ne olmaz

ayy ne güzelll

son zamanlarımızya canım ondan oluyor bende genelde sağ tarafta oluyor hepimizde olur genelde..

kızlar selam şu emzirme önlüğünü alsammı 15 tl ben kaynanamın yanında bile göğsümü gösteremmEki Görüntüle 542473

canım aynısından bana da görümcem aldı çok kullanışlı olduğunu söylüyor herkes hadi kayınvalidem neyse de konu komşu göz değdirir nazar olur memişler bence al çok lazım

ayyyyy ben ilk defa gördüm bu emzirme önlüğünü çok mutlu oldum yarın ilk işim almak olucak...ya bende herkesin içinde göğsümü açamam
Canım nasıl yıkadın , kaynattın mı yoksa başka bi işlemden mi geçirdin ? Ben de çantasını hazırladım ama biberonu ve emziği bekliyo köşede
canım kaynar suyun içine attım 5 dk beklettm .kuruttum sonra peçete ile silip buzdolabı poşetine koydum,sonrada bebişimin çantasına
10 lu hastane çıkışı
5 li zıbın seti
yumuşak havlu
kalın penye battanıye
şampuan
ıslak mendil
bebek bezi
pamuk(senden aldım bu fikri) tülbent fikrinide senden aldım
kusmuk bezi
tüylü battaniyeyi portbebeinin içine koydum,
emzik biberon
eksiğim varmı ki daha hıı bide kirlileri koymak için poşet kendi çantamıda hazırladım

makyaj yasakmış canım ameliyatta,doğumdan sonra yap,zira bende çantama ruj göz kalemmi tarak allık koydum,doğumdan bi gün önce de fönn çekeceğim saçıma

cnm hepimizde nerdeyse benzer sorunlar var. benim de sol kalçamın üstüne resmen bıçak saplanıyo özellikle de yürürken. gece ben de dönerken çok zorluk çekiyorum, bi de sabah kalkarken sanki aşırı yorulmuşum gibi belden aşağı tüm kemiklerim acıyor.anneme söyledim telaşlanma doğum ayına girdin normal artık bu ağrılar diyo. eskiler ayak ağrısı diyorlar bizim burda, doğum öncesi oluşan bu ağrılara.

selam tontişler,nasılsınız? ancak geldim bugün,dün çok yorulmuşum..

yavrusum,mervecim sağolun tontişler merakınız için,sapasağlam geldim çok şükür

gittim geldm tızlar pazaraa
hemen köşeden yapıp döndüm.o bile yordu yani.
hamsi kızartıcam akşama,yanına roka aldm.domates de aldm,doğrycam.salata yok bugün peynir de çıkarırım oooh
kocişe kola aldırırım ama ben 7 vitamnli meyve suyumdan içicem
bunun dışında salatalk aldm,kızlar bol bol tüketin.
çoğumuz şişiz ya da şişicez.salatalk çok ödem attırır.
mandalina aldm,malum gribim bol bol yiycem.
bu hafta da pırasa ve taze fasulye aldm,geçen hafta ıspanak yapmştm.

annen doğru söylemiş canım biberon çok gereksiz zaten doğar doğmaz meme veriyorsun eğer emmiyorsa hastanede biberonla değil böyle değişik bir kaşık var hemşireler o kaşıkla mama veriyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…