olmazmı hele gece sağ yada soluma döndüğümde bıçak saplanır gibi saplanıyor
ben geldim kızlar oğluşumu gördük keyifdeydi paşam şekerim düzene girince bebeğimin gelişimide yavaş yavaş düzene girmiş şükür doktorum 1ay daha sabret dedi diyete devam kasım 12de nts
istedi kilosu 2.650 suyu gayet iimiş ve normal doğum dedi doktor ama yinede son anda karar vericez dedi:)
ay geçsin valla, sezeryan olacağı için son 1 ay gibi hesaplıyorum ben ama o bile uzun geliyor düşününce :)
ben geldim kızlar oğluşumu gördük keyifdeydi paşam şekerim düzene girince bebeğimin gelişimide yavaş yavaş düzene girmiş şükür doktorum 1ay daha sabret dedi diyete devam kasım 12de nts
istedi kilosu 2.650 suyu gayet iimiş ve normal doğum dedi doktor ama yinede son anda karar vericez dedi:)
yaaa ne güzel tarih vermişleeeeeeeer ben de 37 inci haftasına kadar diyo bu durumda 37 inci haftayı da mı kapsıyo yoksa 36+6 da bitiyo mu bak şimdi benimde kafam karışıktı(((
gözün aydın canım maşallah bebişine
merhaba kızlar,
bebeğimin cicilerini attım şimdi makineye yıkanıyorlar,çok heyecanlı yaa,minik minik,bi çıksalar da assam bi de onları..
meoww,seastire geçmiş olsun kızlar,dikkat edin kendinize..
istanbulumm hoşgeldin sen de,ohh ne güzel sen de bisürü alışveriş yapmışsın oğluna,Allah güzel günlerde kulllanmak nasip etsin,artık sayılı günlerimiz var..
ben de hastane çantamı hazırladım geçen gün;
kendim için;
bir lohusa pijama takımı,
bir lohusa gecelik
tarak,parfüm
2 havlu
2 emzirme sütyeni,1 emzirme atleti,
3 alt çamaşır
3 çift çorap
1 patik
göğüs pedi ( baby&me )
1 paket uzun molped
1 paket ıslak mendil
kağıt havlu
1 çift terlik en kokoşundan
1 tane şal
diş fırçası,diş macunu
kızım için ;
3 takım hastane çıkışı ( 1 takımını hemşirelere vermek için ayırdım,2 tanesi yanımda bulunacak)
1 penye yelek
2 uzun kollu çıtçıtlı badi
1 paket molfix yenidoğan göbekbağı oyuntulu bebek bezi ( bezlerden bitanesini yine hemşirelere verilecek pakete koydum)
küçük cam alıştırma biberonu
emzik
1 paket molfix ıslak mendil
johnsons baby pişik kremi
2 çift çorap
1 penye battaniye
1 pazen battaniye
1 paket pamuk
aklıma geldikçe çantaya bişeyler ekliyorum. kızım ve kendim için tek çanta yaptım ben,küçük tekerlekli olanlardan
sana tarih verdi mi doktorun?
hoşgeldinnnn.... gözün aydıın.. maşallah oğluşuna canım... 3 kiloya merdiven dayamış ne güzel
hoşgeldinnnn.... gözün aydıın.. maşallah oğluşuna canım... 3 kiloya merdiven dayamış ne güzel
Ben kalkmadan yataktan sağıma soluma dönemiyorum bile
Sadece göbeğim büyüdü öne doğru devrilecem neredeyse
Ewi süpürdüm ondan mı oldu acaba ağrı saplandı sağ tarafıma
saol canımya bide ablasıyla beraber gittik doktor ablasını gördü nasıl el sallıyor dedi kızımda nasıl mutlu oldu he bu arada doğum zamanını sorduk aralığın ilk haftası diyoruz ama allah bilir dedi :)))
kızlar selam şu emzirme önlüğünü alsammı 15 tl ben kaynanamın yanında bile göğsümü gösteremmEki Görüntüle 542473
canım aynısından bana da görümcem aldı çok kullanışlı olduğunu söylüyor herkes hadi kayınvalidem neyse de konu komşu göz değdirir nazar olur memişler bence al çok lazım
ayyyyy ben ilk defa gördüm bu emzirme önlüğünü çok mutlu oldum yarın ilk işim almak olucak...ya bende herkesin içinde göğsümü açamamben de aynı şekilde ya,hiçbir bayanın yanında,en yakın arkadaşım da olsa açıp emziremem.İlkinde hep farklı odalara geçmiştim.O önlüğü çıkarınca da insanlar garipser mi,sanki bizde yok,neyi saklıyorsun derler mi diye çekiniyorum,bilemedim bir türlü
canım kaynar suyun içine attım 5 dk beklettm .kuruttum sonra peçete ile silip buzdolabı poşetine koydum,sonrada bebişimin çantasınaCanım nasıl yıkadın , kaynattın mı yoksa başka bi işlemden mi geçirdin ? Ben de çantasını hazırladım ama biberonu ve emziği bekliyo köşede
10 lu hastane çıkışıkızlar doğum çantanıza neler koydunuz,formdan bakıyorum bazıları şampuanı tırnak makasına kadar koymuşdaha 2 günlük bebeğin tırnak makasıyla şampuanla ne işi var çözemedim.
ben şimdilik bunları koydum daha eksiklerim var
10 tane bebek bezi
2 takım hastane çıkışı seti(battaniyesi şapkası hepsi içinde zaten )
2 tane uzun kollu zıbın
pişik kremi
pamuk, (poposunu temzilemek için bir kaç ay ıslak mendil kullanmicam poposuna )
emzik,biberon
puset
2 tane büyük beyaz tülbent
6 tane mendil
ıslak mendil
süt sağma makinası lazım olur diye yanıma alıyorum,
kendi çantamıda cumartesi hazırlayacağım,
siz neler koydunuz paylaşırsanız sevinirim böylece birbirimizin eksiğini tamamlamış oluruz
ayy süslüüü kokoşşş seniiiiiiiiiiiiiii :)))
bende sezeryan olucm büyük ihtimal ondan bir önceki gece evde saçıomı sarıcam bana düz saç yakışmıyoo birde yüzüm tombullaştı hiç gitmezz
sacımı hafif dalgalııı olcekkk
birde bir allık rimel fln nolcek yanii
gözün aydın, maşallah cnm bebeğine
herşeyin yolunda olmasına sevindim..
kızlar valla bu hastaneyle ilgili şeyleriii bir liste yapsak ne güzel olurr herkes ona göre yapar.
bende daha ayarlamdım çantaları yavastan yıkkamayla uğraşıyorum iştee
ondan bilemiyorumm...
ama bende tırnak makası fln koymam yanii
birde ben biberon almadımannem aldırmadı dahaa o olursa olmaz dişyoo emzircem diceksinn ki biberona ihtiyacın kalmasın diyoo pöff dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?