2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım doktorun hala muzaffer mi universalde mısın hala,

Hayır canım değiştirdim. 1 ay önce sağ tarafımda hiç geçemeyen bir ağrım oldu meğerse ayakaarını dayamış oğlum
Acil diye gittim 45 dk kapıda bekledim şimdi metroya gidiyorum Abdülhakim Arısoya çok ilgili bir doktor..

evet canım ben sezeryan istedim doktorum da olur dedi :)

sağol cnm,ben çok kararsız kaldım da bu konuda oyüzden özellikle de sizlere sordum, bebek için daha öncesinde uğraş vermiş,tedavi görmüş kişiler olarak,dün ben de doktorla konuştum ama kendi dr.um değildi, o da madem tüp bebek tedavisi gördün,ummadığın bi şekilde hamile kaldın,o zaman sezeryan yap derim dedi,eğer normal doğuma başlayıp da bir aksilik olması durumunda sezeryana dönme riskini göze alma,çok tavsiye edilen bi durum değilmiş çünkü,gününde gel sezeryan ol derim dedi,kafam karıştı oyüzden benimde..

sanki doğan bebeğin tırnağı kesilcek bende bi yerde okudum kadın kocasına bile terlik almışta koymuş çantasına üç beş parça bişey olsun altı üstü en fazla 2gün kalacanız

annen doğru söylemiş canım biberon çok gereksiz zaten doğar doğmaz meme veriyorsun eğer emmiyorsa hastanede biberonla değil böyle değişik bir kaşık var hemşireler o kaşıkla mama veriyorlar...

çocuğun emmediği ya da sütün yetersiz olduğu zamanlarda kaşıkla az az vermek çok daha doğru bencede çünkü çocuk biberona bir alıştımı cidden anne memesini istemiyor çünkü biberondan daha çok geliyor anne memesinden az az geldiği için çocuk emmekle uğraşmak istemiyor sanki. kızımda keşke kaşıkla verseymişim o zaman bilinçsizdim dr mama ver diyince aldık biberonla verdik keşke banada bir söyleyen olsaydıda kaşıkla verseydim.

geçmiş olsun canım bende başkentte ebru tarıma geçtm

Ohhhh afiyet olsun canım , inşallah çabukcak da iyileşirsin. . .

evet canım ben sezeryan istedim doktorum da olur dedi :)

bencede kendini nasıl hazır hissediyorsan öyle yapmalısın. sezaryan çokta anlatılan gibi kötü olmuyor ama sonrasında ilk 2-3 gün evde yardımcı olacak birisinin olması şart. çünkü eğilip çocuğu alırken , yataktan kalkarken az bir sızı oluyor. ama 1 hafta içinde herşey iyileşmiş oluyor. kesik izide dikiş izide zamanla kayboluyor çünkü artık eskisi gibi boydan boya dikmiyorlar estetik dikiş yapıyorlar 1 sene içinde tamamen kaybolmasada serçe parmak boyunda çok silik beyaz pembe bir iz oluyor hiç gözükmüyor bile.

evet canım biberona alışınca nedne meme emmiyorlar biliyonmu çünkü biberon bebeklerin çok daha kolayına geliyor memeden süt çekmek daha zor olduğu için ben kızıma hiç biberon vermedim ve hep emzirdim iikide öyle yapmışım

2 hafta önce kuzenim doğum yapmıştı, oğlu oldu, bebeğinin ağzına memesi sığmadığından emzirememiş bitürlü, şimdi sağıp biberonla veriomuş..

ewet canım bu önlük lazım beğenmiştim uygundu ama kapıda ödemesi yoktu bende kapıda ödemeli kirli torbası buldum onu sipariş vercem şimdi

nasıl sığmamış yaa maaşallah,nasıl bir memeymiş o öyle

gülme kız :) bugun aynısını bende duydum birisi doğum yapmış onu anlatıyorlardı memenin birinin ucu çok büyükmüş bebek alamamış. çok küçük olsa alamıyolar büyük olsa alamıyolar nasıl iş bu. ilk doğdugunda anne memesi bebeğin kafasından büyük olabiliyor. benim ilk doğumdada öyleydi ama neyseki şimdi o kadar iri değiller. azcık iriler

maşallah canım, umarım sonuna kadar hep böyle güzel devam eder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…