canım doktorun hala muzaffer mi universalde mısın hala,
mermaid, chnb, gökçe, ymd kızlar hepiniz sezeryan mı olcaksınız..
evet canım ben sezeryan istedim doktorum da olur dedi :)
canım küçük biberondan sen yine al yanına bulunsun sütün gelmediği durumlarda doktor hemen mama takviyesi yapıyo.sadece tedbir amaçlı de annene.
bu tırnak makası şampuan falan bir formda okudum kadın evde ne var ne yok koymuş 3 çantası var kendinin bebeğin ve kocasının maaşallah dedim...bazı hastalarımız doğuma geliyolardı koca valizlerle abartmıyorum yıllanacakmı bunlar diyoduk arkadaşlarlahepde merak ettim içinde ne var bu çantaların
annen doğru söylemiş canım biberon çok gereksiz zaten doğar doğmaz meme veriyorsun eğer emmiyorsa hastanede biberonla değil böyle değişik bir kaşık var hemşireler o kaşıkla mama veriyorlar...
Hayır canım değiştirdim. 1 ay önce sağ tarafımda hiç geçemeyen bir ağrım oldu meğerse ayakaarını dayamış oğlum
Acil diye gittim 45 dk kapıda bekledim şimdi metroya gidiyorum Abdülhakim Arısoya çok ilgili bir doktor..
gittim geldm tızlar pazaraa
hemen köşeden yapıp döndüm.o bile yordu yani.
hamsi kızartıcam akşama,yanına roka aldm.domates de aldm,doğrycam.salata yok bugünpeynir de çıkarırım oooh
kocişe kola aldırırım ama ben 7 vitamnli meyve suyumdan içicem
bunun dışında salatalk aldm,kızlar bol bol tüketin.
çoğumuz şişiz ya da şişicez.salatalk çok ödem attırır.
mandalina aldm,malum gribim bol bol yiycem.
bu hafta da pırasa ve taze fasulye aldm,geçen hafta ıspanak yapmştm.
sanki doğan bebeğin tırnağı kesilcek bende bi yerde okudum kadın kocasına bile terlik almışta koymuş çantasına üç beş parça bişey olsun altı üstü en fazla 2gün kalacanız
evet canım ben sezeryan istedim doktorum da olur dedi :)
çocuğun emmediği ya da sütün yetersiz olduğu zamanlarda kaşıkla az az vermek çok daha doğru bencede çünkü çocuk biberona bir alıştımı cidden anne memesini istemiyor çünkü biberondan daha çok geliyor anne memesinden az az geldiği için çocuk emmekle uğraşmak istemiyor sanki. kızımda keşke kaşıkla verseymişim o zaman bilinçsizdim dr mama ver diyince aldık biberonla verdik keşke banada bir söyleyen olsaydıda kaşıkla verseydim.
evet canım biberona alışınca nedne meme emmiyorlar biliyonmu çünkü biberon bebeklerin çok daha kolayına geliyor memeden süt çekmek daha zor olduğu için ben kızıma hiç biberon vermedim ve hep emzirdim iikide öyle yapmışım
ayyyyy ben ilk defa gördüm bu emzirme önlüğünü çok mutlu oldum yarın ilk işim almak olucak...ya bende herkesin içinde göğsümü açamam
canım kaynar suyun içine attım 5 dk beklettm .kuruttum sonra peçete ile silip buzdolabı poşetine koydum,sonrada bebişimin çantasına
10 lu hastane çıkışı
5 li zıbın seti
yumuşak havlu
kalın penye battanıye
şampuan
ıslak mendil
bebek bezi
pamuk(senden aldım bu fikri) tülbent fikrinide senden aldım
kusmuk bezi
tüylü battaniyeyi portbebeinin içine koydum,
emzik biberon
eksiğim varmı ki daha hıı bide kirlileri koymak için poşet kendi çantamıda hazırladım
makyaj yasakmış canım ameliyatta,doğumdan sonra yap,zira bende çantama ruj göz kalemmi tarak allık koydum,doğumdan bi gün önce de fönn çekeceğim saçıma
2 hafta önce kuzenim doğum yapmıştı, oğlu oldu, bebeğinin ağzına memesi sığmadığından emzirememiş bitürlü, şimdi sağıp biberonla veriomuş..
nasıl sığmamış yaa maaşallah,nasıl bir memeymiş o öyle
Selam kizlar kayseride dogum yapacak olup ozel erciyes te cuneyt arig i duyan var mi
ben geldim kızlar oğluşumu gördük keyifdeydi paşam şekerim düzene girince bebeğimin gelişimide yavaş yavaş düzene girmiş şükür doktorum 1ay daha sabret dedi diyete devam kasım 12de nts
istedi kilosu 2.650 suyu gayet iimiş ve normal doğum dedi doktor ama yinede son anda karar vericez dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?