2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

he he he... iyi oldu:))

ymd yoksa hastanede mi kullansak, yarın millet okuyunca öldürsün bizi şimdi hastaneye nevresim mi alalım diye....

Kızlar ben fotoğraflarda gözükecek diye nevresim götürmek istiyorum hastaneye. Ama sizinkiler gibi saten falan almadım. Mavi bir pike sersem mi diye düşünüyorum...

canım ben 3 gün kalacağım.
3 takım alayım...
ne zamana gelir kızlar....

Kızlar ben fotoğraflarda gözükecek diye nevresim götürmek istiyorum hastaneye. Ama sizinkiler gibi saten falan almadım. Mavi bir pike sersem mi diye düşünüyorum...

Yok be canım, bence hiç gerek yok :) Aksine genel olarak bütün doğum fotoğraflarında yatak tamamen beyaz nevresimlidir. Bildiğin hastane nevresimi. Hem beyaz rengin yansıması insanı fotoğrafta daha güzel gösterir :))))

bak boşuna kokoş demiyorum,neler de biliyor bizim tontiş ymd

emi olabilir sanırım...

ymd 5 tane foto ve albüm veriyorlarmış. sen ayrı fotoğrafçı ayarlayacakmısın?

mermaid iyi geceler canım...

bak boşuna kokoş demiyorum,neler de biliyor bizim tontiş ymd

Öyle ama :))))))) Beyaz renk fotolarda her zaman iyidir.
Kokoşlukta senin eline kim su dökebilir canım yaa. Biz kim, kokoşluk kim :))))))

emi olabilir sanırım...

ymd 5 tane foto ve albüm veriyorlarmış. sen ayrı fotoğrafçı ayarlayacakmısın?

mermaid iyi geceler canım...

Hayır canım ayarlamayacağım. 5 tane profesyonel foto yeter. Sonrasında zaten hastane odasında kendimiz bol bol çekeriz. Ki zaten genel anestezi olursa fotoğrafçı içeriye giremiyor. Hepsi doğum sonrası fotosu oluyor.

anladım canım... ben de öyle yapacağım...

ben de kaçayım iğnem var...öptüm...

Ben hastanenin nevresimlerine bakayım çok çirkinse götüreyim o zman. Oğlum olcak diye mavi düşünmüştüm ama farklı renk de olabilir tabii...

cnm bnmde sağ yanım şişiyor taş kesiliyor.
kasılmamı diyorum,ayakalrını mı itiyor diyorum.
bazen öyle bazen böyle pek kestiremyorum.

Ben hastanenin nevresimlerine bakayım çok çirkinse götüreyim o zman. Oğlum olcak diye mavi düşünmüştüm ama farklı renk de olabilir tabii...

Canım yanında götür. Eğer hastanenin nevresimi bildiğin düz beyaz nevresimse fotoğrafta o beyaz nevresim kalsın. Hele de geceliğinde renk varsa yani beyaz değilse, nevresim beyaz kalsın. Ama baktın ki nevresim beyaz değil, abuk subuk bir renk o zaman kendi götürdüğün nevresimi kullanırsın. Götüreceğin nevresimi seçerken, geceliğinin rengini de gözönünde bulundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…