Kızlar ben fotoğraflarda gözükecek diye nevresim götürmek istiyorum hastaneye. Ama sizinkiler gibi saten falan almadım. Mavi bir pike sersem mi diye düşünüyorum...
Hastanede kullanırsak onu bi daha eve sermemek gerekir. Mikropları eve taşımış oluruz sonra. En iyisi bir tane de ev için alalım. Hatta iki gün üst üste aynı nevresim olmaz. İnsanlar kınarlar bizi. Bir tane de ikinci gün için alalım. Eki Görüntüle 543684
Evet canım ben, chnb ve mermaid nevresim kardeşiyiz. Nevresimlerimizi birleştirince voltranı oluşturuyoruz ve çılgın gücümüz ortaya çıkıyor. Dünyayı bile ele geçirebiliriz her an
Kızlar ben fotoğraflarda gözükecek diye nevresim götürmek istiyorum hastaneye. Ama sizinkiler gibi saten falan almadım. Mavi bir pike sersem mi diye düşünüyorum...
Yok be canım, bence hiç gerek yok :) Aksine genel olarak bütün doğum fotoğraflarında yatak tamamen beyaz nevresimlidir. Bildiğin hastane nevresimi. Hem beyaz rengin yansıması insanı fotoğrafta daha güzel gösterir :))))
Yok be canım, bence hiç gerek yok :) Aksine genel olarak bütün doğum fotoğraflarında yatak tamamen beyaz nevresimlidir. Bildiğin hastane nevresimi. Hem beyaz rengin yansıması insanı fotoğrafta daha güzel gösterir :))))
Hayır canım ayarlamayacağım. 5 tane profesyonel foto yeter. Sonrasında zaten hastane odasında kendimiz bol bol çekeriz. Ki zaten genel anestezi olursa fotoğrafçı içeriye giremiyor. Hepsi doğum sonrası fotosu oluyor.
Hayır canım ayarlamayacağım. 5 tane profesyonel foto yeter. Sonrasında zaten hastane odasında kendimiz bol bol çekeriz. Ki zaten genel anestezi olursa fotoğrafçı içeriye giremiyor. Hepsi doğum sonrası fotosu oluyor.
selam kızlarrr, ben öğlen çok kaçırmışım yemeyi galiba akşamı bi salatayla geçirdim. eşim de geç kalacakmış bu akşam canm istenedi. bu arada bebiş karnımın bi tarafını dağ gibi sert ve yüksek yapıyo, korkuyorum öyle olunca acaip geriyo karnımın yanlarını. size de oluyo mu öyle? o kadar gerince de alttan çıkıcak gibi oluyo
Canım yanında götür. Eğer hastanenin nevresimi bildiğin düz beyaz nevresimse fotoğrafta o beyaz nevresim kalsın. Hele de geceliğinde renk varsa yani beyaz değilse, nevresim beyaz kalsın. Ama baktın ki nevresim beyaz değil, abuk subuk bir renk o zaman kendi götürdüğün nevresimi kullanırsın. Götüreceğin nevresimi seçerken, geceliğinin rengini de gözönünde bulundur.