benim doğum yapacağım hastanede kapıda kurdele falan far kız odaları pembe erkek odaları mavi süzlenmiş hazır
Selam kızlar, güzel bir gün diliyorum herkese :)
Herkes sağlam di mi?
Artık geçmişi pek okuyamıyorum maalesef. Kaçırdığım şeyler yoktur umarım.
Selam canım ben hala geçmişi okumaktayım doğuran yokannemle kayınvalidm geldi temzlik yaptlr akşam 9 başlandı duvr kağdı yapıştrylr daha bitmedi
uyuyamayıp da evin içinde gezinen kaç kişi var
Bennnnn :)
Uyuyayım diye yattım ama sağa dön, sola dön olmadı. Kalktım en sonunda.
ben de 2 saat içinde 10 dan fazla uyanınca kalkım bi kızlara bakayım dedim.bugün kızım çok canımı acıtıyor.hadi hayırlısı.eşim de şehir dışında.yalnız olunca korkup tekmeleri daha bir dinleyince korkuttu beni yaramaz.
Bir şey olmaz canım Allah'ın izniyle. Dediğin gibi yalnız olduğundan daha çok dikkat ediyorsundur hareketlerine. O yüzden öyle geliyordur.
bnde uyumadım her zamna ki gibi.
çamaşırları bekliyorum,asıp yatıcam.
nane limon içtim ama hala çok hastaym.göğsüm yırtılıyor
Onlem almak sart cnm.aman dikkat et.ben bile bile lades dedim.terleyip cereyanda oturdum.sicak su torbasi koydum gogsume ins yumusarGecmis olsun canim bende korkuyorum hadta olacagim diye acayip terledim ustumu degistirdim ama ortunuyorum sicak oluyo aciyorum usuyorum burnum sizlamaya basladi hapsurdum sabah ihlamur iceyim bende.
İyi geceler kizlar gobegim su 3gundur cok aciyor hele bugu gece daha cok acidi kalktim yagladim masaj yaptim acayip sis sert bayramda kipir kipir oynayan kizim eve geldim duruldu hareketlerini az hisseder oldum. geceleri yaniyorum sucuk ter icinde uyaniyorum hasta olcam diye korkuyorum battaniye sicak yapiyo pikede az geliyo pöfff. hava kapali hic sevmedim bu bulutlu havayi icimi karartti pöff. eve temizlik icin kadin cagiracaktim annem kadina verecegimiz parayla halilari yikatalim kendimiz yavas yavas yapalim dedi temiz gibi gorunen halilar katlarken cikardigi toz hic temiz olmadigini gosterdi gecen sene yikatmistim halbuki yazin butun tozu uzerinde sanki. artik 3veya 4 gunde temizleriz evi. cabuk yorulur oldum artik gobek agir geliyor.
bende dün akşam hastanedeydim.bir kaç gündür karın ağrısı gibi bişey vardı yatamıyordum sancım vardı,akşam sağ tarafım çok ağrıyordu yürüyemiyordum ağrıdan hemen hastaneye gittik eşim tabiki strese girdi ya doğum yaparsan dedi durdu,nst çekildi kasılma yoktu yerleşme ağrısı ve tabikide idrar enfeksiyonum geçmemiş onun ağrısıymış ilaçlara devam yani,şu enfeksiyondan kurtulamadım gitti
bende dün akşam hastanedeydim.bir kaç gündür karın ağrısı gibi bişey vardı yatamıyordum sancım vardı,akşam sağ tarafım çok ağrıyordu yürüyemiyordum ağrıdan hemen hastaneye gittik eşim tabiki strese girdi ya doğum yaparsan dedi durdu,nst çekildi kasılma yoktu yerleşme ağrısı ve tabikide idrar enfeksiyonum geçmemiş onun ağrısıymış ilaçlara devam yani,şu enfeksiyondan kurtulamadım gitti
kıslar merhaba,
bugun bizim de doktor randevumuz vardı.sıpam 2 kılo 930 gram olmus haftaya ızne ayrılıyorum.en onemlısı dogum tarıhımız 27 kasım salı saat 2 de yatıs yapıcam anlıycanız kasım annesı oluyorum kızlar.cok heyecanlandım.
Selam arkidisler dr dan daha yeni geldik hersey yolunda cok sukur dogum tarihimiz 22 kasim sabah 8bucuk. Oglumuz 2700 gram ve 47 cm olmus.bol bol yatip dinlenmelisin dedi dr. 10 kasimda tekrar gidicez bizden haberler bu kadar sizlerde iyisinizdir umarim.
slm kızlar , nasılsınız ? bazılarımızın doğum tarihi belli olmuş , ( genelde sezaryan galiba) sağlıkla doğsunlar inş.
Bizimde dün dr. muayenemiz vardı , güzel geçti 2800 gr olmuş çikomm ve normal doğum pozisyonundaymış
Dr.umuz normal epidural doğum olacağını söyledi . (fiziğime ve bebeğin pozisyonuna bakarak)
birde bana '' bir erkek bebek ''diyerek bomba şakasını yaptı :) 8 aydır kızz diyorken :) şok olduk...
ilk tepkim ''şaka yapıyorsunuz '' oldu
evet ''şaka yapıyorum '' dedi :)
neyse bu arada kızımın ismide kesin belli artık teyzeleri DERİNNN olacak
çokk içime sindi isimi kızımın hem kendi gb kibar hemde derin anlamlar taşıyan bi isim...
isimin belli olması kadar rahatlatıcı birşey yokmuş
meğer bütün hazırlıklarımız isime bağlıymış (bebek şekerleri ,kapı süsü,anı defteri vs. :) )
benim gb normal doğuma hazırlananlarımız varsaaa
konuşalım terapi olsun rahatlayalım ...
grş . üzereeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?