2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Selam kızlar, güzel bir gün diliyorum herkese :)

Herkes sağlam di mi?

Artık geçmişi pek okuyamıyorum maalesef. Kaçırdığım şeyler yoktur umarım.

Selam canım ben hala geçmişi okumaktayım doğuran yok annemle kayınvalidm geldi temzlik yaptlr akşam 9 başlandı duvr kağdı yapıştrylr daha bitmedi

Selam canım ben hala geçmişi okumaktayım doğuran yok annemle kayınvalidm geldi temzlik yaptlr akşam 9 başlandı duvr kağdı yapıştrylr daha bitmedi

Yok daha canım doğuran çok şükür :)) Annenlerin eline sağlık. Eminim onlar zevkle yapıyorlardır o işi :)

Bennnnn :)
Uyuyayım diye yattım ama sağa dön, sola dön olmadı. Kalktım en sonunda.

ben de 2 saat içinde 10 dan fazla uyanınca kalkım bi kızlara bakayım dedim.bugün kızım çok canımı acıtıyor.hadi hayırlısı.eşim de şehir dışında.yalnız olunca korkup tekmeleri daha bir dinleyince korkuttu beni yaramaz.

Bir şey olmaz canım Allah'ın izniyle. Dediğin gibi yalnız olduğundan daha çok dikkat ediyorsundur hareketlerine. O yüzden öyle geliyordur.

İyi geceler kizlar gobegim su 3gundur cok aciyor hele bugu gece daha cok acidi kalktim yagladim masaj yaptim acayip sis sert bayramda kipir kipir oynayan kizim eve geldim duruldu hareketlerini az hisseder oldum. geceleri yaniyorum sucuk ter icinde uyaniyorum hasta olcam diye korkuyorum battaniye sicak yapiyo pikede az geliyo pöfff. hava kapali hic sevmedim bu bulutlu havayi icimi karartti pöff. eve temizlik icin kadin cagiracaktim annem kadina verecegimiz parayla halilari yikatalim kendimiz yavas yavas yapalim dedi temiz gibi gorunen halilar katlarken cikardigi toz hic temiz olmadigini gosterdi gecen sene yikatmistim halbuki yazin butun tozu uzerinde sanki. artik 3veya 4 gunde temizleriz evi. cabuk yorulur oldum artik gobek agir geliyor.

bnde uyumadım her zamna ki gibi.
çamaşırları bekliyorum,asıp yatıcam.
nane limon içtim ama hala çok hastaym.göğsüm yırtılıyor

bnde uyumadım her zamna ki gibi.
çamaşırları bekliyorum,asıp yatıcam.
nane limon içtim ama hala çok hastaym.göğsüm yırtılıyor

Gecmis olsun canim bende korkuyorum hadta olacagim diye acayip terledim ustumu degistirdim ama ortunuyorum sicak oluyo aciyorum usuyorum burnum sizlamaya basladi hapsurdum sabah ihlamur iceyim bende.

Gecmis olsun canim bende korkuyorum hadta olacagim diye acayip terledim ustumu degistirdim ama ortunuyorum sicak oluyo aciyorum usuyorum burnum sizlamaya basladi hapsurdum sabah ihlamur iceyim bende.
Onlem almak sart cnm.aman dikkat et.ben bile bile lades dedim.terleyip cereyanda oturdum.sicak su torbasi koydum gogsume ins yumusar ( yattm ama nefes alamiyorum dogum hikayeleri okycam biraz yine

Son düzenleme:

Benimde bayramda hiç durmadı bebeğim..Gelen giden hep gördü hareketlerini. bayramın 4.günü hiç hareket etmedi.Sanırım göze geliyoruz, çok korktum. bildğim bütün duaları okudum. Özellikle AYETEL KÜRSİ yi sürekli okuyalım annişler, kazadan beladan nazardan korunmak için.

bende dün akşam hastanedeydim.bir kaç gündür karın ağrısı gibi bişey vardı yatamıyordum sancım vardı,akşam sağ tarafım çok ağrıyordu yürüyemiyordum ağrıdan hemen hastaneye gittik eşim tabiki strese girdi ya doğum yaparsan dedi durdu,nst çekildi kasılma yoktu yerleşme ağrısı ve tabikide idrar enfeksiyonum geçmemiş onun ağrısıymış ilaçlara devam yani,şu enfeksiyondan kurtulamadım gitti

günaydın kızlar
ben 7 de uyandım eşimi işe gönderdim kahvaltımı yaptım, birazdan yatar uyurum 1 saat
sonra ağda yapmaya çalışcam becerirsem tabi genital bölgeye yaptığım lk ağda olacak:18::18::18:
yya kıslar ben bu ay sadece 800 gram almışım ,o kadar tatlı yememe rağmen,nşlallh kızım almıştır kiloyu
8.ayım bitti bu arada:18::18::18:
pazartesi bende doğum için gün alıcam

günaydıncanımmm
geçmiş olsun çok üzüldüm

geçmiş olsun canım, inşallah ilaçlar bi an önce tedavi eder seni..

Günaydın herkese kızlar...

gözünüz aydın canım maşallah bebişlerinize

Kızlar nevresimleriniz, aksesuarlarınız bebişinizin cicileri çok güzel iyi günlerde kullanın

hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun

ya bende sabah bir kalktım sol kasığımda ağrı var çok canım yandı neyseki şimdi geçti birde bugün ankaraya gideceğiz inşallah sorun olmaz

çalışan annelere bi sorum olcak.biz 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıyoruz yaaa 37. haftayı da çalışıyo muyuz?çünkü 37. haftaya girerken izne girsek 37 , 38 ,39 , 40 hafta yani 4 hafta kalıyo çalışmadığımız.yani 37 yide gidip 38. haftada mı evde oluyoruz.offff daha çok varrr yaaa...

günaydın güzel annişler. geçmişi okuyayım dedim bu saat oldu. :) aklımda kalan en önemli şey doğum tarihlerinin belli olmaya başlaması ay çok heyecanlandım:) yarın 1 buçukta dr randevum var benim doğum şekli de netleşir mi ki:)
buarada tüm hastalara da acil şifalar.... nevresim , bebek odası ve kıyafet alanlar güle güle kullansınlar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…