2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

36+6 ya kadar çalışıyoruz o da 37. hafta oluyor 37+0 dan itibaren çalışmayı bırakmamız gerekiyor sonra zaten 3 hafta kalıyor 38+0 39+0 40+0

evet canım yasaya gore 37+6 ya kadar calısmak gerekıyor ama benım doktorum 4-5 gun once yazdı bısey farketmez dedı o yuzden ben 37 hafta basında ızınde olucam.

ya bu arada dogum tarıhı bellı olanlar arasında en kılolu benım sıpam galıba kı ben oyle ozel seyler yıyemıyorum mesela en basından berı ne sut ne cevız koyabıldım agzıma ıcerde ne buluyorda yıyor anlamadım.son 25 gun kac kılo alır acaba ata demırer gıbı 6 bucuk kılo dogmasın

Günaydınnnnn :)

Dün çok yoğundum ve giremedim nete kendimi nasıl eksik hissettim kızlar size çooook alışmışım :)))) Geçmişte yine döktürmüşsünüz sayfalar çoook uzun geldi şimdi okusam öğleni bulacak belki bişii yazamıcam diye korkup önden hemen selam vermek istedim ..

Dilerim herkes iyidir ve her şeyler yolundadır. bizde bir sıkıntı yok Allah a şükür ama hergün biraz daha işe gelmek azap olmaya başladı. Kızımın artık hareketleri seyreldi eskisi kadar hissetmiyorum tekmeleri bile o kadar sert değil içerde sıkıştı yavrucağım :))) Eskiden çikolata yiyince hopluyo zıplıyodu serseri şimdi artık canı ne zaman isterse asi oldu kızım asiii :)

Herkese hayırlı cumalar diliyorum , Allah hepimizi ve bebeklerimi korusun , günün de ve sağlıklı bebişler doğurmamızı nasip etsin inşaallah...

Yarın hayırlı haberler alırsın inşallah canım benim

ohh gözün aydın canım, bende dün sordum hala boyamadaymış benim dolaplar.. sinir oldum haftasonu gelir bende cicileri yıkar ütüler yerleştiririm diyodum.. neden herşey ağırdan olmaya başladı yaaa... ((

Serpil'cim bana msj gelmemiş canım.. msj kutum mu dolu geldi acaba, sildim şimdi hepsini ama sen yoksun tabi...

cnm benim bildiğim 37 haftan dolmuş olacak. ben raporumu 32+1 de aldım 37+1 de doğum iznine ayrılcam. tam beş haftam o zaman bitiyo yani.

Günaydın kızlar. herkesin doğum tarihleri belli olmaya başlamış çok heyecanlandım. hayırlı olsun inşallah... yarın benimde kontrolüm var benimki de belli olur mu acaba

bsygn 30 ekim salı saat: 09:20
pinarfrtn 30 ekim salı saat: 11:30
ceza83 30 ekim salı saat: ????
chnb 31 ekim çarş saat: 15:30
Sonesinti 1 kasım Prş saat : ????
mermaid76 1 kasım perşembe saat 12:30
ymd 2 Kasım Cuma saat 17:00
burcu_gen 3 kasım Cts saat : 14:40
gecedicle 3 kasım ctesi saat 10:00
biftek 3 Kasım ctesi saat 10:30
yasmin_tokat 3 kasım ctesi saat ????
miskokulum 3 kasım ctesi saat: 09:00
ecrin46 5 kasım pzt saat: ????
ozgezngn 5 Kasım pzt. saat ????
fd01 5 Kasım pzt saat: 09:00
badem30 6 kasım salı saat????
emi1987 6 Kasım salı saat 15:00
mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30
lezginka 7 kasım çarş. saat: ????
eczreyrey 8 kasım cts saat:????
funntunn 8 kasım cts saat 15:00
maya887 8 kasım ctesi saat 10:20
Seastire 9 Kasım cuma saat: 14.00
cereyan 9 kasım cuma saat:????
meoww 9 Kasım cts saat:???
ozgezngn 12 Kasım Pzt. saat:????
seastire 13 kasım salı saat 13:30
istanbull34 21 Kasım çarş. saat: ????

Kızlar bu serpil'in son paylaştığı liste, güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz...

Canım selam yeni randevumuz 19 kasım 09:20 de
Teşekkürler

hastayım yorgunum başım ağrıyor boğazlarım şiş artık işe gelmek istemiyorum sürünüyorum resmeeeeennnnnn gelene kadar da annemi kızımı eşimi herkesi bi posta haşladım yataktan huzursuz ve mutsuz kalktım kendimi kötü hissediyorum :2:

benim kızda tontiş ekim 10 da 2.186 gr dı
ne yiyorum bol bol süt ürünü tüketiyorum artı (1000 mg kalsiyum ilacı 365 mg magnezyum kullanıyorum)
sabahları pekmez içiyorum
hergün 1 avuç ceviz yiyorum yada fındık muhtemelen bebişime kilo yapan bu
haftada 3 kez baklagil tüketiyorum(bulgur,mercimek yada nohut)
her hafta sonu balık haftada 2 gün tavuk 2 gün kırmızı et tüketiyorum (3 köfte kadar)
günlük meyvemi ve yeşillik salatamı eksik etmiyorum
hergün aç karna 3 tatlı kağığı organik dut pekmezi yiyorum
sabahları 1 kaşık kadar şekersiz bal yiyorum tereyağ eşliğinde

canım ben trendyol dan aldım linki veriyorum ama benim aldığım takım için tükendi yazıyor, diğerlerine bir bak istersen.

http://www.trendyol.com/cift-Kisili...esim-STN14/UrunDetay/11358/1747705/Ev?e=Login

çok güzelmiş canım hayırlı olsun bu sitenin kapıda ödemesi yok mu ya
çok beğendim ya hepside harika hayırlı olsun bebişine çapa içinde üzülme canım doğduktan sonra bile değiştirseler farketmez yani
canım benide eklermisin 6 kasım saat 11 de ve 7 kasım 12,45 te randevum var

Son düzenleme:

cnm 3 kasım cumartesi saat 13.30 da benim randevum rabbim hepimize ii haberler almayı nasip etsin inş. şimdiden sağolasın

günaydın kızlaaaar
sayfayı yalışlıkla kapattığım için alıntı yaptıkarım silindi
hasta arkadaşlara geçmiş olsun diyorum
kontrole giden arkadaşlarında bebişlerine kocaman bir maşallah

slm arkaslar bende 33 hftamdayım yazdıklarınızın tumunu okudum herkes benım gıbı:) heyecan stres gergınlık ne olacagını bılememek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…