2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Sen hastaneleri henüz gezemedin değil mi? Karar veremedin daha?
Aynı gün doğum yapacak olma düşüncesi bana çok sevimli geliyor :))))

yok canım ist.a gitmedim daha 4 aralıktan sonra gidicem anca... (
belkide bartın devlet hastanesinde doğurucam
ama bi kaç kişiden daha duydum osmanoğlu iyidir diye.. internet sitesine bi baksana pek kötü görünüyor odalar, ameliyathaneler..
gözümle görmek istiyorum.. inşallah vaktim olur...

aaa göbüşümüzün çevresini yine ölçelim bakalım kaç çıkacak.. ama ben evde ölçebilrim anca :) baya oldu 90 dı enson :))))

yok canım benim adım değil chnb ın adı nesrin

hehehe sağol tatlım daha 8 kilo aldım ben,bana da kiraz çekirdeği mi yuttun diyolar

bu arada bebişine de maaşallah,tombul olmuş iyice 4 günde,maaşallah

yavrusum iyi uykular sana,geç kaldın hee koş yatak seni bekler

Doktorun da orayı tercih ediyordu diye hatırlıyorum sanki.
Göremesen bile boşver yani. Hayırlısı olsun artık.

bende 10 kilo aldım tatlım:))))

şimdiden hayırlı olsun ev hanımlığın canım tadını çıkarmaya bak

üzülme canım evde bebişin için hazırlık yaparsın..tadını çıkarrr boşver
saoll canmm benimm
bende 10 kilo aldım tatlım:))))
hamileliğe zayıf başladın ya bide senin iç karnın geniş galiba hiç belli olmuo 10 kilo aldığın:))
bdenim iç karnım geniş diil galiba adana karpuzu gibi mşlhh:))

kızlar annemle beşiği sipariş verdiğimiz yere gittik gelmedi dedi bende ozman daha gelmesin almıyorum dedim 1 hafta daha bekle diyo adam bana bende yok dedim beklicem kadar bekledim getirmeyin dedim adama bak yaa 1 hafta daha bekle diyo oda kesin değil yani geleceği

evet canım onlardan dolayı sanırım doktorumda öyle dedi zayıf başladığın için 3-4 kilo alınca ideal kiloda olucaksın dedi:))))

iyi yapmışsın canım, başka yer mi yok sanki... hem modeli beğendiysen internetten sipariş de verebilirsin...

kızlar yaa bu üstteki kadın beni iyice şişko yapıcak yaa ne yaparsa banada getiriyo bide hamurişi çok yapıyo şişicem iyice:))
söylemesi ayıp kurban bayramında akşam mangal yapmışlar gece bizim ışığı göründe 12 de ekmeğin arasına koymuş bana getirmiş:))) Allah razı olsun yaa

Kızlar selam ,

Geldik hastaneden ,

Kızım artık baş aşağı :) nst ye girdik sancı görmediler sonra bir ilaç ve serum yedik bir daha nst yine birşey yok fakat gelebilir diyo doktorum proluton iğne olacaz yine ama bir an serumu takalım doğumhaneye alalım diyince dr. bayılıyodum valla meğer ağrı odasını kastediyormuş

Şükür atlattık öpüyoruz sizleri şimdi bi geçmişe yolculuk yapıp aranıza dönmeye çalışıcam , herkes de herşey de yolundadır inşallah laf arasında Yavrusu gördüm öldürdün bizi güzelim ama iyi haberlerle gelmene çok sevindimmm
Öpücükler ...

hoşgeldin canım bende o iğneden vurduruyorum kaç tane verdi doktorun sana inş zamanında gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…