Sen hastaneleri henüz gezemedin değil mi? Karar veremedin daha?
Aynı gün doğum yapacak olma düşüncesi bana çok sevimli geliyor :))))
saoll güzel teyzesi:)))
ya kızlar ben 11 kilo aldım 9.ayımdayım burda görenler 7 aylık gibi duruosun felan çok almamışın diolar herhalde sizi görseler özellkle
seastre badem30 ve ist34 hiç hamile sanmazlar:)))
bana da çok sevimli geliyor
hem bebeğini biran önce kollarına almak isteyen ama aynı zamanda zaman yaklastıkcada tırsan annelere selam olsun naber göbüşlü hatunlar...SEASTRECİM senin adın nesrinmiydi benmi öyle hatırlıyorum benim adımda nesrinde ondan sorduydumm.
ya kızlar ben 11 kilo aldım 9.ayımdayım burda görenler 7 aylık gibi duruosun felan çok almamışın diolar herhalde sizi görseler özellkle
yok canım ist.a gitmedim daha 4 aralıktan sonra gidicem anca...(
belkide bartın devlet hastanesinde doğurucam
ama bi kaç kişiden daha duydum osmanoğlu iyidir diye.. internet sitesine bi baksana pek kötü görünüyor odalar, ameliyathaneler..
gözümle görmek istiyorum.. inşallah vaktim olur...
kıslar merhaba,
doğum oncesı ıznıme ayrılıyorum son 3 haftam kaldı hatta 19 gunum bugun ıste son gunum ıcım burkuldu ya fena oldum.ama bır acıdan sevınıyorum sabahları erken kalkmak zorunda olmuycam hıc degılse.
bundan sonra evden yazarım artık.haftasonu annem evı karantınaya alıyor temızlık ıcın gelecek.yandım ben
Sen normal doğum yapacaktın değil mi?
Sezaryen olsa seni de aynı tarihte yapabilirler aslında :)
ayy ö.dilerim canım benım aklımda öyle kalmıss benımkıde nesrinde ondan dikkatimi cektiyok canım benim adım değil chnb ın adı nesrin
bende 10 kilo aldım tatlım:))))
üzülme canım evde bebişin için hazırlık yaparsın..tadını çıkarrr boşverkıslar merhaba,
doğum oncesı ıznıme ayrılıyorum son 3 haftam kaldı hatta 19 gunum bugun ıste son gunum ıcım burkuldu ya fena oldum.ama bır acıdan sevınıyorum sabahları erken kalkmak zorunda olmuycam hıc degılse.
bundan sonra evden yazarım artık.haftasonu annem evı karantınaya alıyor temızlık ıcın gelecek.yandım ben
saoll canmm benimmhehehe sağol tatlımdaha 8 kilo aldım ben,bana da kiraz çekirdeği mi yuttun diyolar
bu arada bebişine de maaşallah,tombul olmuş iyice 4 günde,maaşallah
yavrusum iyi uykular sana,geç kaldın hee koş yatak seni bekler
hamileliğe zayıf başladın ya bide senin iç karnın geniş galiba hiç belli olmuo 10 kilo aldığın:))bende 10 kilo aldım tatlım:))))
üzülme canım evde bebişin için hazırlık yaparsın..tadını çıkarrr boşver
saoll canmm benimm
hamileliğe zayıf başladın ya bide senin iç karnın geniş galiba hiç belli olmuo 10 kilo aldığın:))
bdenim iç karnım geniş diil galiba adana karpuzu gibi mşlhh:))
kızlar annemle beşiği sipariş verdiğimiz yere gittik gelmedi dedi bende ozman daha gelmesin almıyorum dedim 1 hafta daha bekle diyo adam bana bende yok dedim beklicem kadar bekledim getirmeyin dedim adama bak yaa 1 hafta daha bekle diyo oda kesin değil yani geleceği
% 90 ihtimalle canım,hakkımızda hayırlısıyapmasınlar o tarihte istemem başka tarih verin bana derim
iyi yapmışsın canım, başka yer mi yok sanki... hem modeli beğendiysen internetten sipariş de verebilirsin...
Kızlar selam ,
Geldik hastaneden ,
Kızım artık baş aşağı :) nst ye girdik sancı görmediler sonra bir ilaç ve serum yedik bir daha nst yine birşey yok fakat gelebilir diyo doktorum proluton iğne olacaz yine ama bir an serumu takalım doğumhaneye alalım diyince dr. bayılıyodum valla meğer ağrı odasını kastediyormuş
Şükür atlattıköpüyoruz sizleri şimdi bi geçmişe yolculuk yapıp aranıza dönmeye çalışıcam , herkes de herşey de yolundadır inşallah laf arasında Yavrusu gördüm öldürdün bizi güzelim ama iyi haberlerle gelmene çok sevindimmm
Öpücükler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?