canım allah kolaylık versin 9 ay öyle diil ama eğilirken kalkarken bile önündeki ağırlık canını acıtıo
bende çok hareketliym ama hareketlerim kıstlandı 9 ayda az yürüsem şeyime bişeyler batıo baskı oluoo
çok yorma ozaman kendini
olsunlar tontiş tontiş canım öpelim onları miss gibi
ya ben normal doğumadan çok korkuyorum yakınlarımdan dolayı anlatmayayım cesaretinizi kırmayayım:)))kötü anılarım var da
İSTNBUL34 neden 4 aralık a kadar yaa şok oldummm neden öyle
Sağol canım benim, bitti çok şükür. Bi de oğlumun odasına şu halı ve perde meselesini halledersem artık oturup doğurmayı bekleyeceğim
Sobanızı güle güle kullanın. Normal soba gibisi yok yaa. Doğalgaz asla o kadar ısıtmıyor.
canım güzel haberlerle gelmişsin maşallah kocaman olmuş doğumda çok az kalmış neden sezeryan düşünüyorsun canım yaortodoğuda doç dr türkan c.yılmaza gittim
26 kasım sezeryan günü aldım canım
19 kasım randvu günüm türkan hanımı çok övdüler
ayrıca aaa kızım 3150 g olmuş az önce geldim dr. dan
kızlar geçmişi okuymadm..yavruş senin dr. sonuçların nasıl canım mrk ettm baya bii:)))
hadi ya 4 günde o kadar fark ediyormu biraz bende yükleneyim bariaaaa evet yaaa çok heyecanlı dimi gününün önceden belli olması
ya bana 2800 gr az gelmşti.4 günde yüklendim fındık ceviz yoğurt ve muza:)))
kızlar bide normal doğum yapan biri ile konuştm kız doğumdan çıkalı 5 saat oluoo.dioki kesinlikle acıya dayanbiliosan normal doğur dedi 10 dk da çıkmış bebeği maşllh
bende öyleyim hiç birşeyim olmuyor eşimin eşofmanlarını giyiyorum neyse artık evdeyim sorunda olmuyorAl benden de o kadar.
Evdeyim. Üstüme olan eşofmanlarımın üst kısmını göbeğim kaldırıyor, göbek açıkta kalıyor. Kimi eşofmanların beli sıkıyor. Eşimin bir eşofman altını giydim o da habire üstümden düşüyor. Boyu uzun, beli bol. Tipim tam evlere şenlik
canım sen kalçadan felanda topladın biraz maşallah canım
dikkat et kendine görüşürüz
normal doğum tarihime tam 3 hafta kalaya çalışabiliyorsun ya.. bende sonrasında daha çok zaman ayırmak için son zaman kadar çalışıcam.. artık bi gün gelir, bi gün gelmem okula.. halimi görüyolar zaten.. gerçi hiç de zorlanıyor görünmüyorum sanırım kimse 8 aylık hamile demez bana, biraz oflayıp puflıyım bari :)))
gamzeli sağol tatlım
seastirenin göbeğini gördüm sanki,evet evet bi göbek gördüm sankimaaşallah
miskokulum,yavrusum bakımsız olduğunuzu hiç sanmıyorum,bu topik zaten doğuştan bakımlı annelerin topiği
Bu oflama puflama kararını dün ben de aldım :))) Herkes görüyor ki her işimi yapabiliyorum çok şükür, kimse bir şeyin ucundan tutmuyor :)) Neyse hadi biraz daha dayan canım ya. Hiç değilse esnek davranabileceğin bir iştesin. Şöyle hamile falan olup örneğin güvenlik görevlisi olan insanlar falan var ya. Bütün gün ayakta. Allah cidden yardımcıları olsun.
onlar da hallolur canım benim,çoğu gitti,azı kaldı
sağol tatlım yaa,bi iyi geldi ki soba,biz de 5 yıldır doğalgazla ısınıyorduk,tabi lafın gelişi ısındık diyorum,2 haftadır içimiz ısındı,mis gibi odun kokusu var evin içindekızım hiç üşümeyecek
ortodoğuda doç dr türkan c.yılmaza gittim
26 kasım sezeryan günü aldım canım
19 kasım randvu günüm türkan hanımı çok övdüler
ayrıca aaa kızım 3150 g olmuş az önce geldim dr. dan
kızlar geçmişi okuymadm..yavruş senin dr. sonuçların nasıl canım mrk ettm baya bii:)))
aldığım kilolar kalçaya gitti yavrusum:))) popo büyüdü
hepimiz için hayırlısı olsn inşlh cnmyok canım ben etkilenmem korkmamda anlatılanlara aldırmam çünkü
ben normal doğumu çok istiyorum çünkü doğum anını yaşamayı ,anne olabilmek için o acıyı çekmeyi, çektiklerimin sonrasında o rahatlama anını, bebeğimin ilk çığlıklarını,doğum bittikten sonra kimseye ihtiyaç duymadan bebeğimle ilgilenebilmeyi çok istiyorum canım
yinede hayırlısı olsun ama normal doğurmayı çok istiyorum beeeen
inşallah senin içinde hayırlısı olur canım
canım güzel haberlerle gelmişsin maşallah kocaman olmuş doğumda çok az kalmış neden sezeryan düşünüyorsun canım ya
hadi ya 4 günde o kadar fark ediyormu biraz bende yükleneyim bari
bende öyleyim hiç birşeyim olmuyor eşimin eşofmanlarını giyiyorum neyse artık evdeyim sorunda olmuyor
çok şükür canım evet... 3 haftam kaldı
böyle daha iyi olmuş canım baya toplanmışsın çok zayıftın
maşallah bi ton ton bebiş daha desene tatlım
maşallah bi ton ton bebiş daha desene tatlım
Sen hastaneleri henüz gezemedin değil mi? Karar veremedin daha?
Aynı gün doğum yapacak olma düşüncesi bana çok sevimli geliyor :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?