2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

yok canım çok şükür sabah geliyorum odama, bazen öğlene kadar kapımı kimse çalmıyo bile :))
yorucu bi işim yok, hatta hiç işim yok izne ayrılıcam diye sınav bile vermediler :) valla evde olsam daha çok şeyle uğraşırım kesin :)))
sadece sabah erken kalk, giyin okula gel... bunu istemiyorum...

yok canım ben etkilenmem korkmamda anlatılanlara aldırmam çünkü
ben normal doğumu çok istiyorum çünkü doğum anını yaşamayı ,anne olabilmek için o acıyı çekmeyi, çektiklerimin sonrasında o rahatlama anını, bebeğimin ilk çığlıklarını,doğum bittikten sonra kimseye ihtiyaç duymadan bebeğimle ilgilenebilmeyi çok istiyorum canım
yinede hayırlısı olsun ama normal doğurmayı çok istiyorum beeeen
inşallah senin içinde hayırlısı olur canım

onlar da hallolur canım benim,çoğu gitti,azı kaldı

sağol tatlım yaa,bi iyi geldi ki soba,biz de 5 yıldır doğalgazla ısınıyorduk,tabi lafın gelişi ısındık diyorum,2 haftadır içimiz ısındı,mis gibi odun kokusu var evin içinde kızım hiç üşümeyecek

canım güzel haberlerle gelmişsin maşallah kocaman olmuş doğumda çok az kalmış neden sezeryan düşünüyorsun canım ya

hadi ya 4 günde o kadar fark ediyormu biraz bende yükleneyim bari

bende öyleyim hiç birşeyim olmuyor eşimin eşofmanlarını giyiyorum neyse artık evdeyim sorunda olmuyor

Bu oflama puflama kararını dün ben de aldım :))) Herkes görüyor ki her işimi yapabiliyorum çok şükür, kimse bir şeyin ucundan tutmuyor :)) Neyse hadi biraz daha dayan canım ya. Hiç değilse esnek davranabileceğin bir iştesin. Şöyle hamile falan olup örneğin güvenlik görevlisi olan insanlar falan var ya. Bütün gün ayakta. Allah cidden yardımcıları olsun.

bi göbüş gördüğüne sevindim tatlım

çok şükür canım evet... 3 haftam kaldı

canım ne diyosun yaaa soba gibisi varmı valla hiç bişeyde yok onun keyfi keşke bende soba kullansaydım sinir oluyorum doğalgaza felan bide dünya para veriyosun ama yakmaya gelince canın gidiyor çok yakacakta para çok gelecek diye
bi tek uğraşmıyosun doğalgazla o avantajı var

maşallah bi ton ton bebiş daha desene tatlım

hepimiz için hayırlısı olsn inşlh cnm

normal doğumdan korkuyorumm acıya dayanıklı bünyem yok,kalp kapakçılarmdan rahatsızlık geçirmştm .kalp konusunda sıkıntı yaşarım diye korkuorm işteeee

ya canım ben yediklerime bağladımda ama son ay çok hızlı kilo alıolarmış çok yiyolarmış bebiklerimizz..yüklen canm özellikle cevize muza ve yoğurta

mesela akşam yemeğm koca bi kase yoğurt yanına 2 poğaca tamam hem kilo almıyosun hem bebişe faydalı

of kızlar ne çabuk geçmiş zaman ya 4 olmuş ben biraz uyuyayım sabah beyimiz 7 de kalktı çünkü
elinden gelse gece kalkıp gidecek işe manyak

Son düzenleme:
hem bebeğini biran önce kollarına almak isteyen ama aynı zamanda zaman yaklastıkcada tırsan annelere selam olsun naber göbüşlü hatunlar...SEASTRECİM senin adın nesrinmiydi benmi öyle hatırlıyorum benim adımda nesrinde ondan sorduydumm.

saoll güzel teyzesi:)))

ya kızlar ben 11 kilo aldım 9.ayımdayım burda görenler 7 aylık gibi duruosun felan çok almamışın diolar herhalde sizi görseler özellkle
seastre badem30 ve ist34 hiç hamile sanmazlar:)))

kıslar merhaba,
doğum oncesı ıznıme ayrılıyorum son 3 haftam kaldı hatta 19 gunum bugun ıste son gunum ıcım burkuldu ya fena oldum.ama bır acıdan sevınıyorum sabahları erken kalkmak zorunda olmuycam hıc degılse.
bundan sonra evden yazarım artık.haftasonu annem evı karantınaya alıyor temızlık ıcın gelecek.yandım ben

saoll güzel teyzesi:)))

ya kızlar ben 11 kilo aldım 9.ayımdayım burda görenler 7 aylık gibi duruosun felan çok almamışın diolar herhalde sizi görseler özellkle
seastre badem30 ve ist34 hiç hamile sanmazlar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…