ay yesinler onun pembiş cicilerini çok güzeller canım hayırlı olsun
evet canım ben bu gitmemdede nst'ye girdim aç olanları almıyorlardı git karnını doyur gel diyorlardı haberin olsun.
alırlar bence canım haftan ileride çünkü
iyiymiş canım bende olabildiğince beklesin istiyorum zaten bir sorun olmazsa normal doğum istiyorum bakalım
sen neden sezaryen olacaktın
ay yesinler onun pembiş cicilerini çok güzeller canım hayırlı olsun
evet canım ben bu gitmemdede nst'ye girdim aç olanları almıyorlardı git karnını doyur gel diyorlardı haberin olsun.
alırlar bence canım haftan ileride çünkü
iyiymiş canım bende olabildiğince beklesin istiyorum zaten bir sorun olmazsa normal doğum istiyorum bakalım
sen neden sezaryen olacaktın
benim ilkim sezaryen oldugu için buda mecburen öle olcak
tabi bencede cok iyi oldu ama benim kızım aceleci davranmassa eger 39.haftayı bekliycez bide bas asagı pozisyonunu almıs ama dogum kanalına girmemiş dedi doktor ya acele edim ben cıkmak istiyom leeeeennnnn dersehııım anladım canım hayırlısı ya doktorunun beklettii iyi olmuşş ama ne kadar gününü doldursa o kadar iyi
canım bebeğinin iyi olduğuna sevindim. hadi gözün aydın.. demek nts için gidince tok olmak lazım..
ben yarın ilk kez devlet hast.ne gidicem 33+ lardayım nts bakmazlar heralde dimi...
acıktımmmm....
ama yemeğim yok bu saatten sonra ne yapayım ki...
yumurta kırayım bari iki tane(((
yavrusum,dünürüm sağolun tontişler,beğenmenize sevindim
yavrusum görüşürüz yarın,iyi bak kendine,rahatsız etme bebekini fazla,uyusun tontiş
benimki de 102 cm çıktıhani zayıftım ben
canım seninle biz aynıyız pazartesi günü gittiğimde ben daha doktoru görmeden hemşire gördü beni nst ye bağlıcaz dedi seninde kesin bakarlar.
benimkide 110 santim olmuş daha önce ne kadardı hatırlamıyorum ama
benim de temizlik yapmam gerek.oğlumu okula ben götürüp getiriyordum.dün servise verdim şimdi tamamiyle ev hanımı oldum.temizlik için bahanem kalmadı.ama çabuk yoruluyorum.yeni formülüm 10 dk iş 10 dk dinlenme.ama çok iş birikti bakalım kaç günde bitiririm.
kızlar yaa bu üstteki kadın beni iyice şişko yapıcak yaa ne yaparsa banada getiriyo bide hamurişi çok yapıyo şişicem iyice:))
söylemesi ayıp kurban bayramında akşam mangal yapmışlar gece bizim ışığı göründe 12 de ekmeğin arasına koymuş bana getirmiş:))) Allah razı olsun yaa
acıktımmmm....
ama yemeğim yok bu saatten sonra ne yapayım ki...
yumurta kırayım bari iki tane(((
Benim 111. Seni geçtim 1 cm ile yavrusss
Selam canım güle güle kirlen demiyeyim temizlemesi zor :)
sağol canım sende iyi bak zayıfsın işte bitek göbüşün var odayavrusum,dünürüm sağolun tontişler,beğenmenize sevindim
yavrusum görüşürüz yarın,iyi bak kendine,rahatsız etme bebekini fazla,uyusun tontiş
benimki de 102 cm çıktıhani zayıftım ben
inşallah acele etmez ama bence beklemeyebilirtabi bencede cok iyi oldu ama benim kızım aceleci davranmassa eger 39.haftayı bekliycez bide bas asagı pozisyonunu almıs ama dogum kanalına girmemiş dedi doktor ya acele edim ben cıkmak istiyom leeeeennnnn derse
bende o dediğin şeyle ölçtüm canım benimkide azmı çıktı şimdihadi yaaa.... ben yanlış mı ölçtüm şüphe duydum şimdi.. dur bi daha ölçeyim, mezura yok evde metal metreyle ölçüyorum aynıdır heralde :))))
hadii yaa... aman iyi bi kahvaltı edeyim de gideyim bakalım... bu doktora ilk kez gidicem ne dicek çok merak ediyorumm
hehe burun farkıylaBenim 111. Seni geçtim 1 cm ile yavrusss
selammm kızlarrr napıyosunuzzzzzz
sağol canım sende iyi bak zayıfsın işte bitek göbüşün var oda
inşallah acele etmez ama bence beklemeyebilirbaşıda aşağıya dönmüş
bende o dediğin şeyle ölçtüm canım benimkide azmı çıktı şimdi
hehe burun farkıyla
selam canım hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?