2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

benim ilkim sezaryen oldugu için buda mecburen öle olcak

benim ilkim sezaryen oldugu için buda mecburen öle olcakinşaallah gönlüne göre olur canım

yavrusum,dünürüm sağolun tontişler,beğenmenize sevindim

yavrusum görüşürüz yarın,iyi bak kendine,rahatsız etme bebekini fazla,uyusun tontiş

benimki de 102 cm çıktı hani zayıftım ben

hııım anladım canım hayırlısı ya doktorunun beklettii iyi olmuşş ama ne kadar gününü doldursa o kadar iyi
tabi bencede cok iyi oldu ama benim kızım aceleci davranmassa eger 39.haftayı bekliycez bide bas asagı pozisyonunu almıs ama dogum kanalına girmemiş dedi doktor ya acele edim ben cıkmak istiyom leeeeennnnn derse

canım bebeğinin iyi olduğuna sevindim. hadi gözün aydın.. demek nts için gidince tok olmak lazım..
ben yarın ilk kez devlet hast.ne gidicem 33+ lardayım nts bakmazlar heralde dimi...

canım seninle biz aynıyız pazartesi günü gittiğimde ben daha doktoru görmeden hemşire gördü beni nst ye bağlıcaz dedi seninde kesin bakarlar.

yavrusum görüşürüz yarın,iyi bak kendine,rahatsız etme bebekini fazla,uyusun tontiş

hadi yaaa.... ben yanlış mı ölçtüm şüphe duydum şimdi.. dur bi daha ölçeyim, mezura yok evde metal metreyle ölçüyorum aynıdır heralde :))))

canım seninle biz aynıyız pazartesi günü gittiğimde ben daha doktoru görmeden hemşire gördü beni nst ye bağlıcaz dedi seninde kesin bakarlar.

hadii yaa... aman iyi bi kahvaltı edeyim de gideyim bakalım... bu doktora ilk kez gidicem ne dicek çok merak ediyorumm

Canım çok yormadn yap işini toz almak iyide süpürmek bel ağrısı yapıo

ne güzel işte canım benim aşağıdaki komşum suratsızın teki selam bile verdinmi almaz dolmalar kızartmalar yapar kokutur evi demezki bu kızında canı çeker bir lokma verim hele bayramda mangal yakarlar tabi duman bizim evin içinde yine bir yudum vermedi ama evsahibimiz yaşlı kadın mangal yapmıştı hemen gönderdi Allah razı olsun

sağol canım sende iyi bak zayıfsın işte bitek göbüşün var oda
tabi bencede cok iyi oldu ama benim kızım aceleci davranmassa eger 39.haftayı bekliycez bide bas asagı pozisyonunu almıs ama dogum kanalına girmemiş dedi doktor ya acele edim ben cıkmak istiyom leeeeennnnn derse
inşallah acele etmez ama bence beklemeyebilir başıda aşağıya dönmüş
bende o dediğin şeyle ölçtüm canım benimkide azmı çıktı şimdi
Benim 111. Seni geçtim 1 cm ile yavrusss
hehe burun farkıyla
selammm kızlarrr napıyosunuzzzzzz

selam canım hoşgeldin

hoşbuldum canım napıyosun nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…