2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Merhaba size nasıl ulaşacağımı bilemedim o yüzden buradan yazmayı seçtim ben şu an pupp illeti ile boğuşuyorum ve zor bir evre geçiriyorum aralık anneleri forumunda bunu paylaşırken bi arkadaş sizinde aynı sorunla savaştığınızı söyledi eğer banada nasıl çözüm bulduğunuzu söylerseniz çok sevinirim. İnanın bu çekilir bi durum değil umarım yazımı okursunuz ve bi cevap verirsiniz şimdiden teşekkürler.

sıkıntı geliyor canım ya belirsizlik felan annemde dışarı çıktı yanlızım şimdi

canım benim ya aynen benimde öyle içimde bi sıkıntı gece zor uyudum bi duygusallık bi sıkıntı sanırım regl olamadığımız için arada geliyolar doğursakta bi rahatlasak hormonlarımız kendimize gelse meleklerimizi görsek sağlıklı bir şekilde.

bebişin hayırlısıyla doğsun sıkılacak vaktin olmayacak canım

inşallah canım bi gözümün önünde olsaydı bebeğim başka bişey istemiyorum zaten
birde sevdiğim insanlar sıkıntıya girerse bende huzursuz oluyorum ,benim bi tanıdığım varda bi sıkıntısı varmış ona canım sıkıldı bide
inşallah en yakın zamanda düzelir durumu

evet canım hergün daha fazla heycan basıyor zaman geçiyor bişey yok hala ,çok can sıkıcı hayırlısı diyorum
herşeyi stres yapıyorum allahtan normalde bu ruh halinide değiliz yoksa hayat çekilmez olur

Son düzenleme:

Ay valla çok heyecanlı. İnşallah yarın herşey yolunda gider, herşey kolaycacık biter. Sinema bence de iyi fikir. Ben de son gün ne yapaarım bilmiyorum valla.

Benim artık randevum yok 26 Kasım pazartesi saat 7:30 oğluşa kavuşma vakti

Son düzenleme:

inşallah düzelir canım.Ben daha çantamı hazırlamadım,hep hazırlayacağım diyorum,sonra erkenmiş gibi geliyor.Büyük oğlumun kıyafetlerini hurçlardan çıkarayım,neler varmış bakayım,bu bebişe de bir sürü şey aldım gerçi.Gözüm doymuyor.Ama daha beşiğini düzenlemedim.Çok işim var aslında

siz ne yaptınız kızlar hazırlıklar tamam mı?

Sanırım birçok şey tamam. Bugün veya yarın herşeyi tekrar elden geçireceğim, hem doğum çantası hem de normal ihtiyaçlara bakacağım.
Biberon, emzik ve göğüs pompasını sterilize etmeyi son güne bıraktım. Dün oda nemlendiricisini de abimler aldı, çok faydalı oluyormuş öyle dediler.
Ayy bilmiyorum ki sürekli eksik birşeyler çıkıyor, umarım tamamdır artık. Çünkü artık dışarıya çıkamaz oldum tek başıma, zor yürüyorum arab da kullanmak istemiyorum artık.

kızlar bakın bunları annem yapmış daha eksikleri var ama yinede çektim
düğmeleri felan dikilecek şapkalara ponpon çiçek felan işte

Son düzenleme:
canım daha çok işin varmış senin neden ihmal ediyosun sen bilirsin son ayda yerinden zor kalkacaksın kaç haftalık ki senin ki

bende biberonu hala yıkamadım ama yıkayıp yanıma almayı düşünüyorum herşeyimde hazır çok şükür
bende çıkamıyorum tek başıma annem geldide anca öyle rahat ettim sadece yürüyüş için çıkıyorum onun dışında evde bi iş yapmıyorum

Son düzenleme:

Neyse ya senin eşyalar yetişti ya gerisi önemli değil. Herkese dert oldu valla senin annenin işi...ya eşyalar hazırlanmadan doğurursan diye meraklandık ama neyse yetişti herşey :)
Bana sürekli dinlen dedi doktor, sezeryan olacağım ve bebek iri oldugu için, o yüzden yürüyüşe falan çıkmıyorum. Ama tabi ne kadar yatıyorum gün içinde o ayrı mesele. Zaten artık 38. haftadayım doğuma 5 gün kalmış, erken gelirse de birşey olmaz herhalde.
Biraz önce yemek işini hallettim, temizliğe gelen var zaten. Annem dedem çok hasta onunla uğraşıyor, hergün yanında 5 dakika ayrılamıyor. Diyor ki senin özel günlerinin hepsinde hep başımızda bir dert vardı, hiçbir zaman istediğim gibi yanında olamadım. Sağolsun. Hakikaten hastalıklar, ölüm böyle günleri buldu, neden bilmiyorum. İnşallah dedem biraz düzelir de daha kötüsü olmaz, çok korkuyorum sevinçle hüznü bir arada yaşamak zorunda kalırsak diye.

slm kızlar cuma günü sezaryen olacam bebeğim 39 haftalık ama bana erken miş gibi geliyo biyandan da hemen kavuşmak istiyorum bebeğime vicdanım rahat değil yani sizce erken mi

selam kızlar dün kontrolümüz vardı 2800 gr olmuş boyunu söylemedi suyuda iyiymiş nstye girdim ondada bir sorun yok bende yarım kilo almışım toplamda 8 kilo aldım çok iyi gidiyorsun dedi galiba 9 kiloyla tamamlayacağım hamileleğimi bir dahaki kontrol 7 aralık ondan sonrada doğuma inşallah
sizler neler yaptınız varmı başka doğuran geçmiş çok uzun okuyamadım daha

slm kızlar cuma günü sezaryen olacam bebeğim 39 haftalık ama bana erken miş gibi geliyo biyandan da hemen kavuşmak istiyorum bebeğime vicdanım rahat değil yani sizce erken mi

canım vicdanın rahat olsun..şuan sancın gelmiş olsa bebeği gelişimini tamamlamış olarak doğar..bir çok doktor sezeryan için bu kadar bile beklemiyor..

canım daha çok işin varmış senin neden ihmal ediyosun sen bilirsin son ayda yerinden zor kalkacaksın kaç haftalık ki senin ki

37.haftam canım,16 gün sonra bebişime kavuşuyorum inş

normal canım,Ama ilk sezaryense erken gelme sorunu yoksa az daha bekleyebilirsin

maşallah canım,senin adına çok sevindim

ben oğlumun saçını kestirmeye gidiyorum kızlar,ne çabuk uzuyor bu çocuğun saçı ya,hadi görüşürüz

canım vicdanın rahat olsun..şuan sancın gelmiş olsa bebeği gelişimini tamamlamış olarak doğar..bir çok doktor sezeryan için bu kadar bile beklemiyor..

gelişimi felan ii kilosu 3500 normalde en son 30 kasım yani erken değil demi ilk bebeğim o yüzden tecrübesizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…