sağol canım geçen sefer önden gidiyodu oğlum ama bu sefer tam haftasıyla uyumlu çıktı
Guguşumu nasıl hıçkırık tuttu yicem onun hıçkıran ağzını yaaa bu arada çok ani hareketler yapıyo karnımda dün çok ağrı yaptı sizinkilerde böylemi kıslar birden pat die itekliyo acıtıyo artık :)
Kızlar biz de kontrolden geldik :) bebeğimi gördüm çok tatlıydı, parmağını emiyordu. haberler iyi çok şükür. 2.700 gr. normalde 35.haftaya yeni girdik ama 35 h 3 günlük görünüyordu. 10 gün öne kaydı doğumum. 17 aralık yani benim doğum günüm :)))))))) en güzel hediye olacak bana kızım. tabi normal doğum olacağı için belli olmaz yine de. dr. ultrasonla baktı,rahimde açılma yokmuş. herşey yolunda çok şükür. bi de bol bol yürüyüş yap, hurma ye dedi.doğumu kolaylaştırıyormuş. ayaklarımdaki şişlik için de hamurişinden uzak dur dedi.benden haberler bu kadar.
iyi geceler yatayım da dinleneyim bari (uyuyabilirsem tabi)...
Kızlar sağ olun. okudum biraz AKLIMDA KALAN kısımlarından cevaplayayım:
Burcu bugün medela elektrikli tekli aldım ben de eşim aldı 155 tl imiş.
nigar 40 gün olacağım iğne canım...
vitamin sen mi sormuştun. sütün bir gün sonra geldi. hemşireler ısrarla emzirtti. mama vermediler.
bebek de iyi şükür...
esra canım izne çıkıyormuşsun. dinlen son günlerde...
Ben de olmadim ilginc genelde risk olunca yapiyorlar. Belki ilk dogumun yuzunden saglama almak istemistir.
belki okumuş olabilirsiniz ben yinede paylaşmak istedim kaan kocatepenin yazısı sarı ile belirtilen yazıyı okuyun.....
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 37.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
YMD cnm sabah haşladım ya telde kızı az önce aradılar yarın geliceklermiş takmaya :)illa bağırtıcaklar yani :)
etrafımızdakilere de okutmak lazım bu yazıyı.doğumum sezaryenle olcak diyince 40 tane laf söylüyorlar maşallah kadın doğum uzmanı olmalılarmış.
maşallah canım bebişine.bana da 12 aralığa gün verdi doktor.normal doğum tarihimiz de aynıymış seninle.
iyi geceler kızlar ben doğurmadan kilolarımın derdine düştüm şuana kadar 15 kilo aldım galiba 18 ile kapatırım..birde pütür pütür olan olan selülitlerim var tabii..
doğumdan sonra ne yapacağımı bilemiyorum.kiloyu ve selüliti çok takan bi eşim var bana bunu yansıttığı için huzursuz oluyorum uoksa şuan tek düşüncem kızımn sağlıkla dünyaya gelmesi..:18:
iyi geceler kızlar ben doğurmadan kilolarımın derdine düştüm şuana kadar 15 kilo aldım galiba 18 ile kapatırım..birde pütür pütür olan olan selülitlerim var tabii..
doğumdan sonra ne yapacağımı bilemiyorum.kiloyu ve selüliti çok takan bi eşim var bana bunu yansıttığı için huzursuz oluyorum uoksa şuan tek düşüncem kızımn sağlıkla dünyaya gelmesi..:18:
aslında bende 14 kilo aldım ama çok zayıf hamile kaldığım için şuan 49 kiloyla hamile kaldım 63 kiloyum son 20 günüm artık kilo almamayı planlıyorum dikkat etmeye başladım bile oğlumada bana da yeter aldığım kilolar :)
doğumdan sonrası için de çubuk tarçını suyla kaynatıp sabah akşam içip 14 kilo veren birini duydum doğum sonra hemen başlamayı düşünüyorum hem tarçın sütte yapıyor zaten ben2-3kilo versem yeter eskisi kadar zayıf olmak istemiyorum artık
sende verirsin canım ya 15 kilo çok normal
sütü ben sormuştum canım süper maşallah inşallah benimki de hemen gelir şimdiden kafaya takmaya başladım sözde hep olumlu düşünecektim.
iyi geceler canım bende 12 klo aldım benimde selülitlerim var eşin yanlış yapıo bence sende onun kusurlarını yüzüne vur sen onu boşver bebişini düşün
teşekkür ederim tarçını yapıcam ben de şimdiden alıp hazırlayım.birde normal doğumda kiloların çoğu gider diyolar benim de bi aksilik çıkmazsa normal olacak..
teşekkür ederim tarçını yapıcam ben de şimdiden alıp hazırlayım.birde normal doğumda kiloların çoğu gider diyolar benim de bi aksilik çıkmazsa normal olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?