2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

keşke benim de açılmam olmasaydı yaa ama yine ne olacağı belli olmaz ..ne kadar içerde dursa o kadar iyidir..

arkadaşlar herkes doğurmuş ya bi ben kaldım sabırsızlıkla bekliyorum.herhalde en yakın bdtsi olan ben kaldım burda.bizim kız içerde yaşayıp içerde mi yaşlanıcak nedir yaa

keşke benim de açılmam olmasaydı yaa ama yine ne olacağı belli olmaz ..ne kadar içerde dursa o kadar iyidir..

ama senin bdtne daha çok varmış olsun hayırlısıyla sağlıkla gelsin de sonuçta 37 haftadan sonra prematüre sayılmıyo.için rahat olsun emin ol o geleceği zamanı bilir :)

herkese merhabalar.biz de doğum yaptık kızlar.kızım ece denizi dün kucağımız aldık çok şükür.3200 gr 51 cm spinal sezeryanla.en kısa zmnda doğum hikayemizle görüşmek üzere

herkese merhabalar.biz de doğum yaptık kızlar.kızım ece denizi dün kucağımız aldık çok şükür.3200 gr 51 cm spinal sezeryanla.en kısa zmnda doğum hikayemizle görüşmek üzere

Maşallah canım, hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla, mutlulukla büyüsün güzel kızın.

arkadaşlar herkes doğurmuş ya bi ben kaldım sabırsızlıkla bekliyorum.herhalde en yakın bdtsi olan ben kaldım burda.bizim kız içerde yaşayıp içerde mi yaşlanıcak nedir yaa
Bi kac kisi kaldik 40.haftasinda olan:)
Allah saglikli sihhatli uzun omur versin cnm..darisi basimiza..

Slm kizlar gunlrrdir bi hamilelik bunalimidir gidiyordu her seye agliyidum bugun dedim kendime ne bu boyle zir zir agliyosun son hamilelik donemim zirlayarak mi gecicek giyindim suslendim gorumcemlerle yemege gittik disariya. eve donecektik esim fenerbahce maci mi izlesek dedi disarda hemen atladim gidelim biyere lokale gittik oh miss macta izledik cok heyecanliydi mac col gollu oh sefam olsun hamilelik bunalimi kendi kendine bunalsin ben hayatimi yasicam:)) geldik biraz once eve bi bakim naptiniz

Gozun aydin hos gelmis bebisin dunyana Allah saglikli gule gule buyutmek nasip etsin. masallah ikinizede

oh ne güzel yapmışsın

selam arkadaşlar hepinizin duasını bekliyorum yarın 9.30da kızım ülkü ipek kucağımda olcak inşlhhh

canım suyun kontrolünü yaparlardı Allah korusun suyun az kalırsa. bence hastanede gözetimde olsaydın...

maşallah size canım... bekliyoruz hikayeni...

Bi kac kisi kaldik 40.haftasinda olan:)

Allah saglikli sihhatli uzun omur versin cnm..darisi basimiza..

Az kaldı canım insan sabırsızlanıyordur...

oh maşallah ben hiç yapmadım aşure hiç...

Bende de sıvı gelio canım azar azar

pınar dr n ne diyor canım?

yaaa ben daha yiyemedim((( yarın anneme söylicem yapsın((( sonra yiyemem dediğin gibi

Ah canım az önce yine yedim yine gaz yaptı( dayanamadım (

en iyisini yaptın canım... hazır olsun her şey tabi...

Allahtan aşure sevmiyorum.

ben de sevmeyeydim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…