arkadaşlar herkes doğurmuş ya bi ben kaldım sabırsızlıkla bekliyorum.herhalde en yakın bdtsi olan ben kaldım burda.bizim kız içerde yaşayıp içerde mi yaşlanıcak nedir yaa
keşke benim de açılmam olmasaydı yaaama yine ne olacağı belli olmaz ..ne kadar içerde dursa o kadar iyidir..
herkese merhabalar.biz de doğum yaptık kızlar.kızım ece denizi dün kucağımız aldık çok şükür.3200 gr 51 cm spinal sezeryanla.en kısa zmnda doğum hikayemizle görüşmek üzere
herkese merhabalar.biz de doğum yaptık kızlar.kızım ece denizi dün kucağımız aldık çok şükür.3200 gr 51 cm spinal sezeryanla.en kısa zmnda doğum hikayemizle görüşmek üzere
Bi kac kisi kaldik 40.haftasinda olan:)arkadaşlar herkes doğurmuş ya bi ben kaldım sabırsızlıkla bekliyorum.herhalde en yakın bdtsi olan ben kaldım burda.bizim kız içerde yaşayıp içerde mi yaşlanıcak nedir yaa
Allah saglikli sihhatli uzun omur versin cnm..darisi basimiza..herkese merhabalar.biz de doğum yaptık kızlar.kızım ece denizi dün kucağımız aldık çok şükür.3200 gr 51 cm spinal sezeryanla.en kısa zmnda doğum hikayemizle görüşmek üzere
Bi kac kisi kaldik 40.haftasinda olan:)
Allah saglikli sihhatli uzun omur versin cnm..darisi basimiza..
Slm kizlar gunlrrdir bi hamilelik bunalimidir gidiyordu her seye agliyidum bugun dedim kendime ne bu boyle zir zir agliyosun son hamilelik donemim zirlayarak mi gecicek giyindim suslendim gorumcemlerle yemege gittik disariya. eve donecektik esim fenerbahce maci mi izlesek dedi disarda hemen atladim gidelim biyere lokale gittik oh miss macta izledik cok heyecanliydi mac col gollu oh sefam olsun hamilelik bunalimi kendi kendine bunalsin ben hayatimi yasicam:)) geldik biraz once eve bi bakim naptiniz
iyi akşamlar hanımlar
çok ilginç bi durum oldu benim için..önceki gün doktorda bişey yokken dün gece hafif suyum geldi ve adet sancısı gibi sancılarım oldu.acil e gittik 2 cm açılmam olduğu ve hastaneye yatmam gerektiği söylendi ama ben eve geldim :S ne yapsam bilemedim şimdi evdeyim ,tedirginlikten uyuyamıyorum bile..ne yapmalıyım sizce?? doktor bikaç gune de gelebilir 1 haftaya da dedi :S yani hiç hazır değilim sanki doğurmaya hele o muayenede bile cok canım yandı uff cok zormus yaa
arkadaşlar herkes doğurmuş ya bi ben kaldım sabırsızlıkla bekliyorum.herhalde en yakın bdtsi olan ben kaldım burda.bizim kız içerde yaşayıp içerde mi yaşlanıcak nedir yaa
Bi kac kisi kaldik 40.haftasinda olan:)
Allah saglikli sihhatli uzun omur versin cnm..darisi basimiza..
kızlar merhabalar,
bebeklerini kucağına alan arkadaşlar Allah' ım hayırlısıyla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.. darısı bizim başımıza..
doğuma giden arkadaşlar kolay doğumlar olsun inş.sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza..
zaman su gibi aktı geçti,her an hepimizden güzel haberler gelebilir artık,Allah' ım hepimizin yardımcısı olsun..
ben de bugün aşure yaptım kızlar,hem apartmana dağıttım hem de annemlere, kayınvalidemlere de yemek nasip oldu
Bende de sıvı gelio canım azar azar
yaaa ben daha yiyemedim((( yarın anneme söylicem yapsın ((( sonra yiyemem dediğin gibi
Ben de tamamen hazırladım çantamı. Tamamen hazır olmasında Ahmet arda gibi aceleci bebklerin payı var tabi. Doğum haberlerini alınca hemen gidip eksikleri tamamladım... Ohhh oğluşumuzun keyfi yerine gelmiştir yıkanınca...
Allahtan aşure sevmiyorum.
selam arkadaşlar hepinizin duasını bekliyorum yarın 9.30da kızım ülkü ipek kucağımda olcak inşlhhh
selam arkadaşlar hepinizin duasını bekliyorum yarın 9.30da kızım ülkü ipek kucağımda olcak inşlhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?