herkese merhabalar.biz de doğum yaptık kızlar.kızım ece denizi dün kucağımız aldık çok şükür.3200 gr 51 cm spinal sezeryanla.en kısa zmnda doğum hikayemizle görüşmek üzere
Kolay olsun tatlim, kizinla ayni bedende son gecenin tadini cikar - yarin hayatinin en ozel gunlerinden birini yasayacaksin ne guzel :))))
kızlar bu arada ben pudra almadım gereklimi acaba????
birde ameliyat öncesi yapılan tahlilleri ben sağlık ocağında yaptırıp vercem,çarşamba randevum var hem anestezi doktoruda beni muayne edecek belime falan bakacak,sorarım neler isteniyor sağlık ocağında yaptırırım bi daha onlara ek ücret vermek istemiyorum...
pudra iyikide almamışım....
bende dünden beri aşure yiyorum komşular yapmış getirdiler saolsunlar,annemlerde salı günü yapacağız,aşureyi çok seviyorum hergün olsa yerim.......
kızlarrrrrrrrrrrrrrr MERT ismi kuranda var mı biliyo musunuzzzz ??
Birde Emir MErt şeklinde isim uyuyor mu :26:
off ya eşim dakika başı isim değiştiriyor o olacak bu olacak bana soran yokkkkkkk
iyi akşamlar hanımlar
çok ilginç bi durum oldu benim için..önceki gün doktorda bişey yokken dün gece hafif suyum geldi ve adet sancısı gibi sancılarım oldu.acil e gittik 2 cm açılmam olduğu ve hastaneye yatmam gerektiği söylendi ama ben eve geldim :S ne yapsam bilemedim şimdi evdeyim ,tedirginlikten uyuyamıyorum bile..ne yapmalıyım sizce?? doktor bikaç gune de gelebilir 1 haftaya da dedi :S yani hiç hazır değilim sanki doğurmaya hele o muayenede bile cok canım yandı uff cok zormus yaa
herkese merhabalar.biz de doğum yaptık kızlar.kızım ece denizi dün kucağımız aldık çok şükür.3200 gr 51 cm spinal sezeryanla.en kısa zmnda doğum hikayemizle görüşmek üzere
selam arkadaşlar hepinizin duasını bekliyorum yarın 9.30da kızım ülkü ipek kucağımda olcak inşlhhh
canımbende bu korseden var hamile kalmadan önce bile zor kullanıyordum tuvalette askılarından çıkartmak çok zor oluyor .insallah kullanabilirsin ama ben kullanamamıştımkızlar ben bu korseden aldım doğumdan sonra iğleşince hemen giyicem ameliyattan hemen sonra da bağlıyabilirsem amerikan bezi bağlamayı düşünüyorum
göğüs askısı açılıyo bide bacakda sıkı lastiği yok o yüzden pantolon altından iz de yapmıyo ben çok beğendim tavsiye ederim..
canım neden eve geldin yatsaydın ya:26:iyi akşamlar hanımlar
çok ilginç bi durum oldu benim için..önceki gün doktorda bişey yokken dün gece hafif suyum geldi ve adet sancısı gibi sancılarım oldu.acil e gittik 2 cm açılmam olduğu ve hastaneye yatmam gerektiği söylendi ama ben eve geldim :S ne yapsam bilemedim şimdi evdeyim ,tedirginlikten uyuyamıyorum bile..ne yapmalıyım sizce?? doktor bikaç gune de gelebilir 1 haftaya da dedi :S yani hiç hazır değilim sanki doğurmaya hele o muayenede bile cok canım yandı uff cok zormus yaa
canım ben de kurandan isim olsun çok istedim.ama kayınpederimn ismi olacaktı mecburen ve adı yılmaz kayınpederimin.ve önemli olan kuranda geçmesi değil.anlamının güzel olması.efendimiz kurandan isim koyun demiyoranlamı güzel olanı anlamlı olanı koyun diyor..ben de düşündüm ki yılmaz yılmayan demek.islam yolunda dinimiz yolunda kuran yolunda yılmayan evlat olsun niyetiyle koyacağım ve anlamı kötü bir isim değil.bu şekilde anlamlı isim koymak lazım ve niyet önemli.çünkü bizler anne baba olarak koyduğumuz isimlerden dolayı hesaba çekileceğizkızlarrrrrrrrrrrrrrr MERT ismi kuranda var mı biliyo musunuzzzz ??
Birde Emir MErt şeklinde isim uyuyor mu :26:
off ya eşim dakika başı isim değiştiriyor o olacak bu olacak bana soran yokkkkkkk
canım ben de kurandan isim olsun çok istedim.ama kayınpederimn ismi olacaktı mecburen ve adı yılmaz kayınpederimin.ve önemli olan kuranda geçmesi değil.anlamının güzel olması.efendimiz kurandan isim koyun demiyoranlamı güzel olanı anlamlı olanı koyun diyor..ben de düşündüm ki yılmaz yılmayan demek.islam yolunda dinimiz yolunda kuran yolunda yılmayan evlat olsun niyetiyle koyacağım ve anlamı kötü bir isim değil.bu şekilde anlamlı isim koymak lazım ve niyet önemli.çünkü bizler anne baba olarak koyduğumuz isimlerden dolayı hesaba çekileceğiznamer mert diye dalga gecerler çocukla bence mert koymayın eşine sen öyle söyle. yine siz bilirsiniz .ben halil yılmaz diye iki isim istiyordum.biliyorsun iki isim koymak sünnet.ama kayınpederim üzüldü.kendi adı unutulur söylenmez diye korkuyor bizde onu kırmadık sadece yılmaz olacak ama bana kalsa; ömer, hamza ,halil ,burak , furkan, samet ,ahmet, akif veya hüsrev gibi isimlerden koyardım.ama bana kalmadı .olsun sağlık olsun bir dahakine inşallah
canım pudra taze çocuğun ciğerlerine yapışıyormuş daha birçok zararı var gözenekleri tıkıyor vs sırf pişik yapıyor tavsiye etmiyorum canımkızlar bu arada ben pudra almadım gereklimi acaba????
birde ameliyat öncesi yapılan tahlilleri ben sağlık ocağında yaptırıp vercem,çarşamba randevum var hem anestezi doktoruda beni muayne edecek belime falan bakacak,sorarım neler isteniyor sağlık ocağında yaptırırım bi daha onlara ek ücret vermek istemiyorum...
ailede ilk torun hem de erkek olunca biraz da ata erkil bir aile olduğumuzdan kayınpeder ısrarla yılmaz ım geliyor yılmazım geliyor diye etraftada söylüyormuş.hem olsun varsın o benim bir dediğimi iki etmiyor ne masraflar yaptı bize hem torununa hem bana.kendi aileme hiç bir şey kalmadı almak için, bütün ihtiyaçları kendisi aldı .götürdü bizi çok kaliteli bir mağazaya a dan z ye ne istiyorsak aldık.birde benim evladımsa onun da evladının evladı onun da söz hakkı olmalı.mantıklı düşünen herkes aynı şeyi yapar zatenama canım sizinki de çok büyük bir fedakarlık ya :) kıyamam kayınpeder kırılmasın diye sırf... çok güzel ya... ne güzel gelinmişsin valla... çok şanslılar bence ....
amam yılmaz ismi de güzel :) hem de sen çok güzel anlamlar yüklemişsin. inşallah Allah gönlüne göre eylesin
canım sana da selam ben de yedim aşure ama çok güzeldi tam kıvamındaydı çok beğendi aşure biraz gaz yapıyor sanırım amaselamlarrrrrr....
biz geldik..
napıyosunuzzzzzzzzzz
ayy kaynanam aşure yapmışş çok güzeldi ama çok tatlıydı yedim ama fenalık geçirdcem çok susuyrm yaaaaaaaa
selamlarrrrrr....
biz geldik..
napıyosunuzzzzzzzzzz
ayy kaynanam aşure yapmışş çok güzeldi ama çok tatlıydı yedim ama fenalık geçirdcem çok susuyrm yaaaaaaaa
ailede ilk torun hem de erkek olunca biraz da ata erkil bir aile olduğumuzdan kayınpeder ısrarla yılmaz ım geliyor yılmazım geliyor diye etraftada söylüyormuş.hem olsun varsın o benim bir dediğimi iki etmiyor ne masraflar yaptı bize hem torununa hem bana.kendi aileme hiç bir şey kalmadı almak için, bütün ihtiyaçları kendisi aldı .götürdü bizi çok kaliteli bir mağazaya a dan z ye ne istiyorsak aldık.birde benim evladımsa onun da evladının evladı onun da söz hakkı olmalı.mantıklı düşünen herkes aynı şeyi yapar zaten
selamlarrrrrr....
biz geldik..
napıyosunuzzzzzzzzzz
ailede ilk torun hem de erkek olunca biraz da ata erkil bir aile olduğumuzdan kayınpeder ısrarla yılmaz ım geliyor yılmazım geliyor diye etraftada söylüyormuş.hem olsun varsın o benim bir dediğimi iki etmiyor ne masraflar yaptı bize hem torununa hem bana.kendi aileme hiç bir şey kalmadı almak için, bütün ihtiyaçları kendisi aldı .götürdü bizi çok kaliteli bir mağazaya a dan z ye ne istiyorsak aldık.birde benim evladımsa onun da evladının evladı onun da söz hakkı olmalı.mantıklı düşünen herkes aynı şeyi yapar zaten
lezginka senin bebiş fanatik olacak kesin...
sen ne yapıyon canım ya nasıl gidiyo merak ettim seninle aynıyız ya
selam arkadaşlar hepinizin duasını bekliyorum yarın 9.30da kızım ülkü ipek kucağımda olcak inşlhhh
canmm adı da çok güzelmiş, sağlıklı uzun ömürler dilerim. erken gelmiş yaramaz:)
darısı bizlerin başına, sanki gününde doğacakmış gibi tedbirsiz davranıyorum ben, evde yalnızım mesela bu saatte.
paylaşımlarını bekliyoruz,
Üzgünüm ama Mert ismini sevmem , kız kardeşimin erkek arkadası... hıc de adı gıbı cıkmadı
Bi de bu erkek çocuklarına neden böle isimler düşünülür bilmiyorum ..
Hep güç odaklıyız bende ıkıncı adını SARPER koycam esım nedenıyle bıde baktım Kuranda gecıyor..
TAYGA SARPER olcak ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?