2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar birden karnıma ağrı girdi ne olabilr acaba adet olcakmşışm gibi offf eşimde yok şehir dışında bu akşam gelir artık oğlum yokluo galiba

cnm bende senınle aynı durumdayım bebek buyuk görunuyor kılosuda senınkı gıbı banada 5 ila 7 si arası gun verdi ...

günaydın kızlar ..... .. doğumun yaklaştı sanırım az önce nişanım geldi cumaya kadar sabredecekmiyiz bakalım...

ayy canımm sen niye evde duruyorsunnnn
cagır annenii tabii direkt hastaneye gidinnn
nolur nolmazzzzz
kendii riske sokmaaa

tamam canımm.
sen nasılsın iyimisin?
nasıı gidiyoo bir sıkıntı yok dimii

Selam kizlar,,
Kontrole gittim bugun,37+3 sata gore ama usg gore 35+1 dedi.karin cevresi normal ama dedi kafam karisti.2 hafta geriden geliyo dedi..gununu doldurur merak etme dedi,zaten gitmek istedigim kadin dogum hast.onerdi..
Suyun iyi zaten hareketli bolca dedi,sabah ac karnina tahliller verdi,yarin gidip yaptiricam.bakalim ne dicek yarin..
Doguma gidenlere ins.hayirli dogumlar dilerim,,herkes iyi gordugum kadari ile,bizden haberler boyle simdilik..

cnm bende senınle aynı durumdayım bebek buyuk görunuyor kılosuda senınkı gıbı banada 5 ila 7 si arası gun verdi ...

emi1987 ve yasber sağolun kızlar
oh be içim rahtladı sıkıntıları buraya yazmayın diyorlar ama insan yalnız olmadığını görünce rahatlıyor yanlış bi karar vermek istemiyorum dünden beri kötüydüm ama sizin yorumları okuyunca daha iyi oldum

ühühühü ya kızlar inanmıyorum burnum tıkandı hapşırıyorum yaaaaa
yarım saatim kaldı marketten mandarin aldım onları yiyorum gidince bi ıhlamur kaynatiiim eve
bi öneriniz var mı başka napiiimmm...

geçmiş olsun canım,bir anlık dikkasizlik işte,Allah korumuş

maşallah canım,tam normal işte,gönlüne göre olur inş

inş yarın tahlillerde sorun çıkmaz canım,iyi haberlerini bekliyoruz

geçmiş olsun canım,bol sıvı al ve dinlen.Gribin ilacı bu .

oflu cicişler cok güzelmiş
güle güle giyinsinn bebişinnnnnnnn
teşekkür ederiz teyzesiii :))))

geçmiş olsun canım grip olmuşsun..bol limonlu ıhlamurdan başka bişey öneremicem:)
ben onunla iyileştim

kızlaaar hatırlarsanız bugün sezeryan olacaktım.. we inanılmaz korkuyordum, neyseki doktor bir hafta daha dursun haftaya salı günü saat 13:30da doğuma alıcam seni dedi... doğuramadım yani :)))))) allah hepimizin yardımcısı olsun... rabbim bir çırpıda kurtarsın hepimizi .

kaçış yok canım bu hafta kurtardın

inşallah o zamana kadar korkun da kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…