2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar mide yanmanız oluyomuuu

3 -4 gündür mahvetiii vallahiii
agzıma su geliyoo acı tat flnnnn
anoyyyyyyyy didim ne zor imişşşşş bu reflüüü
çokmu saçlı olucekkk acep bebişimmmmmmmmmmmm neeeeeeeeee

bende de son 1-2 haftadır mide yanma şikayeti yemek yerken mide yanması, hafif bulantı ile karışık bide oğluş kıpraşmaya başlayınca tam doymadan bıraktırıo yemeği bana....bakalım saçlı mı yoksa saçsız mı çıkacak bizmkiler:))

slm kızlar muayneden geldim herşey yolunda nst de sancım çıkmadı.10 günde 2,950 olmuşuz.10 gün önce 2.550 idi.tahmini 3.200 yada 3.300 doğar dedi hayırlısı bakalım....

bazen benim de oluyo ama çok sık değil benim bebiş aşağıda hiç mideme baskı yapmadı yedikçe yiyorum şimdiye kadar 10 kilo aldım kalan 10 günde de 10 kilo alıcam bu gidişle:))))

slm kızlar muayneden geldim herşey yolunda nst de sancım çıkmadı.10 günde 2,950 olmuşuz.10 gün önce 2.550 idi.tahmini 3.200 yada 3.300 doğar dedi hayırlısı bakalım....

masallahh canım bebişineeeeeeeeeee
sancında yokmuşş bakkk işte ne güzelll bosver
en güzelii zartt dye dogurmak tabii normal oluaksaa :))

bazen benim de oluyo ama çok sık değil benim bebiş aşağıda hiç mideme baskı yapmadı yedikçe yiyorum şimdiye kadar 10 kilo aldım kalan 10 günde de 10 kilo alıcam bu gidişle:))))

ya benmde inmeye basladıı valla karnımmmeskisine göre dik değil
sarkmış meme gibinn
ama benm bğnye ters sanırım inince yakmaya basladıııı

vitamincim benimde mide yanmam oluyo..
özellikle baharatlı şeyler yediğim zaman..
farkettimde kırmızı biber.
karabiber.
hele bunlar kudurtuyo middemi

maşşalh çok iyi klio almışsın ben şimdiden 14 kilo aldım bakalım sonda kaçı gösterecek ibre:))

doğum yapan arkadaşlara bi şarkı armağan edelim''' Nalan hoşgeldin gönlümün sultanı'''tesadüfen dinledim çok güzel...

vitamincim benimde mide yanmam oluyo..
özellikle baharatlı şeyler yediğim zaman..
farkettimde kırmızı biber.
karabiber.
hele bunlar kudurtuyo middemi

demek son zamanlarda belirgin oluyoo bu olay
saglk ocagındaki doktor reflü olur hamilelikte ondanda olur demiştii

ama biz eski usul gidelim :)))
saclı bebişlerimiz geliyooo saclııııııı

maşşalh çok iyi klio almışsın ben şimdiden 14 kilo aldım bakalım sonda kaçı gösterecek ibre:))

teşekkür ederim en fazla 2-3 kilo daha alırsın aman bi şey olmaz bebişler sağlıklı olsun da kilo dert değil...
ben şimdi gidip biraz daha kilo alyım hemen gelirim..
çok kaynatmayın...

demek son zamanlarda belirgin oluyoo bu olay
saglk ocagındaki doktor reflü olur hamilelikte ondanda olur demiştii

ama biz eski usul gidelim :)))
saclı bebişlerimiz geliyooo saclııııııı

ben bir aydır çekiyorum nerdeyse
oğluma diyorum kiii
bi saçlı olma o zamn o poponu nası yicem senin

ben bir aydır çekiyorum nerdeyse
oğluma diyorum kiii
bi saçlı olma o zamn o poponu nası yicem senin

benmde sülale hep sarışın eşiminde kumral sanki hep kabak gibi bişi bekliorum:)) yinede biz herhalukarda yiyelim popolarını bu yaramazların:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…