2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

gözün aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin darısı başımıza

maşallah canım Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin

iigeceler kızlar 27 kasım gece12.40bebeğim doğdu 3500kilo 52cm boyunda bugün döndük eve sütüm pek yok devamlı memede paşam anca uyudu haber vereyim dedim bu arada tüm hamişleri alla kurtarsınn...

gözün aydın canım maşallah paşamıza normalmi sezeryanmi oldun

Allah'ım bu ne güzellik maşallah size rabbim nazarlardan saklasın ne kadar sana benziyor çok tatlı sağlıkla büyüt inş.

Kızlar bende kızımı aldım kucağıma normal doğum oldu şimdi cadı kızım ağladığı için bu kadar yazabiliyorum daha sonra yazarım 3330 gr kızım gayet iyiyiz evdeyiz şimdi

canım çok sevindim sonunda geldi prensesin demek hayırlı olsun Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin

iigeceler kızlar 27 kasım gece12.40bebeğim doğdu 3500kilo 52cm boyunda bugün döndük eve sütüm pek yok devamlı memede paşam anca uyudu haber vereyim dedim bu arada tüm hamişleri alla kurtarsınn...

Kızlar bende kızımı aldım kucağıma normal doğum oldu şimdi cadı kızım ağladığı için bu kadar yazabiliyorum daha sonra yazarım 3330 gr kızım gayet iyiyiz evdeyiz şimdi
maşallah size kızlarrrrr Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsinnn
günaydın canım...kızların doğurduğunu görünce çalışmak zor geliyoo:)benimde vajinamın acımasından başka sıkıntım yok..vajinal varis oldu(daha doktora gösteremedim ama araştırdığım kadarı ile öyle:))artık kendimin doktoruyum) sayılı gün çabucak geçti gerçekten ,bi bakmışsın doğum gününü konuşuyoruz..
maşallah sizeeeeeee

günaydın kızlar nasılsınız
günaydın canım....şahsen iyiyim:)bugün cuma haftanın son günü:) sen nasılsın?

Canımmm tebrik ederim çok sevindim Allah sağlıkla , analı babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah şansı bahtı güzel olsun

kaç gündür giremiyorum o yüzden geçmişe bakamadım ama hep aklımdasınız iyiki varsınız doğum yapanlar Allah analı babalı büyütsün

ve işte benim prensesimmmm sonra hani resim demeyin

Hayırlı olsun canım Maşallah Allah ve sana evladına sağlıklı uzun ömürler versin...

aynen eşime diyorum geceden beri oynamıyo..
karıcım çocuğu rahat bırak uyuyodur..
demesine rağmen içim rahat etmedi..
oynamadı gene bende başladım ağlamaya.
biraz daha oynamasaydı gidecektim doktora

insan haklı olarak evham yapıyor benim eşim de rahat bırak uyuyor kızımız diye bana kızıyor ama ben böyle göbeğime bastırıyorum uyansın da hareket etsin diye

ay ne güzel herkes iç güdüsel olarak uyanıcağımı söylüyor ama eşim ve ben hiç ümitli değiliz bu konuda(((((((((

kesin uyanırsın kesin... uyanamasa bizim gelin uyanmazdı kimsenin uykusu onunki kadar derin olamaz inan bana

fd01 idilin annesi :) Allah analı babalı büyütsün çok tatlı... heee ayrıca fenerbahçeli miydi hastane çıkışı bayıldım valla

aynen eşime diyorum geceden beri oynamıyo..
karıcım çocuğu rahat bırak uyuyodur..
demesine rağmen içim rahat etmedi..
oynamadı gene bende başladım ağlamaya.
biraz daha oynamasaydı gidecektim doktora

Benimki de iyice uyşuk olmaya başladı hafif hafif okşaya okşaya zor hareket ettiriyorum önceden hiç durmazdı neyse ki bugün öğlesonu kontrolümüz var sanki herkes doğurdu bir ben kaldım gibi hissetmeye başladım:26:

Hayırlı Olsun canım maşallah Allahım analı babalı büyütsün ikinizede sağlık sihhat versin.

bende iyiyim canım saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…