kızlarrrr ben geldim.doğumumu yaptım ve artık oğluşumla evimizdeyizzzz...tam tamına 37 haftalık doğum yaptım.oğlum 3 kg doğdu.sağlıklı çok şükürr.biraz erkenci olduğu için emmeye çok gücü yok çabalıyo yavrum.sütüm tam gelmedi.azar azar çay kaşığı ile mama veriyoruz.süt gelince kesicez.doğumum çok güzeldi.dikişimde az var.allah hepinize benim gibi doğum nasip etsinnn...sakın normal doğumdan korkmayınnn...
selam kızlar bende doğum yapanlar kervanına katıldım. bugün eve çıktık. ayrıntılar daha sonra...
Kızlaaaaaarrrrrr doktordan geliyorum. nst'de sancım çıktı. rahim ağzı uzunluğum 2 cm'miş. bunun anlamını bilen var mı?
Kizlar merhaba;
Biz kizimla bugun eve ciktik:)sezeryanla 4070gr 54cm bi bebise sahip oldum..ufak sıkıntılarimiz oldu ama genel olarak iyiyiz..
Detaylari ve hikayemizi en kisa surede paylasicam..hepinizin darisi basina:)
Bu 3gunluk surecte dogum yapan tum arkadaslara sesleniyorum.. allah anali babali buyutsun..saglikli sihhatli buyutmek nasip etsin..
iigeceler kızlar 27 kasım gece12.40bebeğim doğdu 3500kilo 52cm boyunda bugün döndük eve sütüm pek yok devamlı memede paşam anca uyudu haber vereyim dedim bu arada tüm hamişleri alla kurtarsınn...
kaç gündür giremiyorum o yüzden geçmişe bakamadım ama hep aklımdasınız iyiki varsınızdoğum yapanlar Allah analı babalı büyütsün
ve işte benim prensesimmmmsonra hani resim demeyin
Eki Görüntüle 565003
Eki Görüntüle 565004
Eki Görüntüle 565005
Eki Görüntüle 565006
Eki Görüntüle 565007
Eki Görüntüle 565008
Kızlar bende kızımı aldım kucağıma normal doğum oldu şimdi cadı kızım ağladığı için bu kadar yazabiliyorum daha sonra yazarım 3330 gr kızım gayet iyiyiz evdeyiz şimdi
kaç gündür giremiyorum o yüzden geçmişe bakamadım ama hep aklımdasınız iyiki varsınızdoğum yapanlar Allah analı babalı büyütsün
Eki Görüntüle 565003
Eki Görüntüle 565004
Eki Görüntüle 565005
Eki Görüntüle 565006
Eki Görüntüle 565007
Eki Görüntüle 565008
Allah'ım bu ne güzellik maşallah size rabbim nazarlardan saklasın ne kadar sana benziyor çok tatlı sağlıkla büyüt inş.
çok tatlı maşallah canım yaaa
iigeceler kızlar 27 kasım gece12.40bebeğim doğdu 3500kilo 52cm boyunda bugün döndük eve sütüm pek yok devamlı memede paşam anca uyudu haber vereyim dedim bu arada tüm hamişleri alla kurtarsınn...
maşallah size kızlarrrrrKızlar bende kızımı aldım kucağıma normal doğum oldu şimdi cadı kızım ağladığı için bu kadar yazabiliyorum daha sonra yazarım 3330 gr kızım gayet iyiyiz evdeyiz şimdi
günaydın canım...kızların doğurduğunu görünce çalışmak zor geliyoo:)benimde vajinamın acımasından başka sıkıntım yok..vajinal varis oldu(daha doktora gösteremedim ama araştırdığım kadarı ile öyle:))artık kendimin doktoruyum) sayılı gün çabucak geçti gerçekten ,bi bakmışsın doğum gününü konuşuyoruz..Iyıce yoruldun ağırlaştın da ondandır CNm)inş izne çıkınca rahatlatsın ...
Bnmde sabahları bacak ağrılarım dışında bıseyım yok ck şükür gun dolduruyorum işte sayılı gun çabuk geçişin dıe beklıyorum kızımın eksıklerı var hala onları tamamlamaya çalışıyorum CNm
maşallah sizeeeeeeekaç gündür giremiyorum o yüzden geçmişe bakamadım ama hep aklımdasınız iyiki varsınızdoğum yapanlar Allah analı babalı büyütsün
Eki Görüntüle 565003
Eki Görüntüle 565004
Eki Görüntüle 565005
Eki Görüntüle 565006
Eki Görüntüle 565007
Eki Görüntüle 565008
günaydın canım....şahsen iyiyim:)bugün cuma haftanın son günü:) sen nasılsın?günaydın kızlar nasılsınız
Eki Görüntüle 565003
Eki Görüntüle 565004
Eki Görüntüle 565005
Eki Görüntüle 565006
Eki Görüntüle 565007
Eki Görüntüle 565008
Canımmm tebrik ederim çok sevindim Allah sağlıkla , analı babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah şansı bahtı güzel olsuniigeceler kızlar 27 kasım gece12.40bebeğim doğdu 3500kilo 52cm boyunda bugün döndük eve sütüm pek yok devamlı memede paşam anca uyudu haber vereyim dedim bu arada tüm hamişleri alla kurtarsınn...
aynen eşime diyorum geceden beri oynamıyo..
karıcım çocuğu rahat bırak uyuyodur..
demesine rağmen içim rahat etmedi..
oynamadı gene bende başladım ağlamaya.
biraz daha oynamasaydı gidecektim doktora
ay ne güzel herkes iç güdüsel olarak uyanıcağımı söylüyor ama eşim ve ben hiç ümitli değiliz bu konuda(((((((((
aynen eşime diyorum geceden beri oynamıyo..
karıcım çocuğu rahat bırak uyuyodur..
demesine rağmen içim rahat etmedi..
oynamadı gene bende başladım ağlamaya.
biraz daha oynamasaydı gidecektim doktora
Kızlar bende kızımı aldım kucağıma normal doğum oldu şimdi cadı kızım ağladığı için bu kadar yazabiliyorum daha sonra yazarım 3330 gr kızım gayet iyiyiz evdeyiz şimdi
maşallah size kızlarrrrrRabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsinnn
günaydın canım...kızların doğurduğunu görünce çalışmak zor geliyoo:)benimde vajinamın acımasından başka sıkıntım yok..vajinal varis oldu(daha doktora gösteremedim ama araştırdığım kadarı ile öyle:))artık kendimin doktoruyum) sayılı gün çabucak geçti gerçekten ,bi bakmışsın doğum gününü konuşuyoruz..
maşallah sizeeeeeee
günaydın canım....şahsen iyiyim:)bugün cuma haftanın son günü:) sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?