2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

iigeceler kızlar 27 kasım gece12.40bebeğim doğdu 3500kilo 52cm boyunda bugün döndük eve sütüm pek yok devamlı memede paşam anca uyudu haber vereyim dedim bu arada tüm hamişleri alla kurtarsınn...

Kızlar bende kızımı aldım kucağıma normal doğum oldu şimdi cadı kızım ağladığı için bu kadar yazabiliyorum daha sonra yazarım 3330 gr kızım gayet iyiyiz evdeyiz şimdi

Allah bebislerinizi anali babali saglikli sihhatli buyutmeyi nasip etsin:)tebrik ederim..masallah bebislere..

Kizlar nasilsiniz?biz kizimla cok iyiyiz..emdi bi gusel yatti uyuyo..bnde bu arada sizlere merhaba diyim dedim..umarim iyisinizdir..kizim imkan verirse hikayemi paylasicam en kisa zamanda topigimizde

ay canım benim o senin gezmene bakarmı vakti saati gelince seni beni dinlemez sen hiç üzülme hayırlısını iste demek rahmin açılmaya başlamış 37. hafta.bence normal demekki senin bünyen öyle canım .zaten artıkerken sayılmaz benim niye açılmıyor yahu :26:

canım üzülme hiç düşünme.annen bence doğum sırasında yanında olmasın doğumdan sonra çağır kendi annen çünkü çok üzülür anneler senden çok panik yapar içinde hiç strese sokma kadını doğumdan sonra gelirler .eşin doğuma mı girecek anlamadım.ben şahsen böyle birşeyi uygun bulmuyorum kanlı kanlı görmesini istemezdim beni iyyenç ama dışarda yanımda olsun u kastediyorsan o olur.birçok arkadaşım öyle yaptı .bence kayınvalideye felan da gerek yok sonuçta doğurup evine gidecen .o heyecanda seni eşin motive edebilir ama onun yanında birisi olsun yalnız kalmasın seni beklerken.geri kalan anneymiş manneymiş hepsi sana evde lazım doğumdan sonra

Son düzenleme:
oooo :)) maşallah ne kadar da şanslısın. güle güle kullan !!! bebişinle gezwersiniz artık:)

Saol bıtanem cok teşekkür ederım ınş kuzumu da hayırlısıyla alırım kucağıma )rabbım bu dk dan sonra kucaklarımızı boş bırakmasın guzel yüreklı anneler )

canım üzülme hiç düşünme.annen bence doğum sırasında yanında olmasın doğumdan sonra çağır kendi annen çünkü çok üzülür anneler senden çok panik yapar içinde hiç strese sokma kadını doğumdan sonra gelirler .eşin doğuma mı girecek anlamadım.ben şahsen böyle birşeyi uygun bulmuyorum kanlı kanlı görmesini istemezdim beni iyyenç ama dışarda yanımda olsun u kastediyorsan o olur.birçok arkadaşım öyle yaptı .bence kayınvalideye felan da gerek yok sonuçta doğurup evine gidecen .o heyecanda seni eşin motive edebilir ama onun yanında birisi olsun yalnız kalmasın seni beklerken.geri kalan anneymiş manneymiş hepsi sana evde lazım doğumdan sonra [/QUOTE]

doğum esnasında değil ama dısarda beklemek suretiyle eşim yanımda olacak inşallah.
umarım her ne olacaksa doğum öncesi beni sıkmaz, bunaltmaz da rahatca girer bebeğimi kucagıma alırım..

Sağol canım tövbe ettim gezmiycem artık .daha çok dikkat etcem .

Doktorum da rahatlattı beni,artık bu saatten sonra bebeğe bişey olmaz dedi.ama bence 1-2 hafta daha kalmalı. daha çok küçüktür o,kıyamam ben ya... tabi Allah hayırlısını nasip etsin. ben yine de tedbir alayım da daha sonra vicdan azabı çekmeyim.

Son düzenleme:
selam canm ben en baştakini beğendim. ama özellikleri de aynımı, taşıması klolaymı odadan odaya geçirmek için, sallanıyor mu hepsi.

a.s canım özellikleri aynı sayılır sadece ortadaki diğerlerinden daha küçük ..
bende yatak odam için düşünüyorum ama salonada götürmem kolay olsun diye tekerlekli olsun istedim hepsii 4 teker hepsi sallanıyor
1.ve 2. sepetlerin altında eşya koymak için yerde yapmışlar

maşallah cnm,çok güzel görünüyorsunuz

biraz erken sanki ama çocuk için sorun olmaz,dinlenirsin,o da 1 hafta daha sabretsin canım

aynı şehirdeki bir kadın ne diye sana yerleşmeyi düşünüyor ki,deli oluyorum böylelerine.Gel,gör,yardımını et,git.İnsanlar halden anlamıyor

Kızlar bu nasıl sımdı buldum nette

güzelmiş cnm,ama küçük gibi,kısa süre kullanabilir

Son düzenleme:
kızlar evdeyim artık çok kolay olmasada telefondan takip ediyorum guzel sağlıkli doğum haberleriyle mutlu oluyorum hepinızı sevıyorum şimdi yürüyüse çıkıyorus öptüm yine geleceğim:)

Arkadaşlar sırayla doğum hikayelerini yazıyorlar. ne heyecanlı ya..baktınız mı doğum hikayeleri topiğimize?
Bu arada yine sessizleşti burası ya neden ama

Kizlar canim sikkin bigun neden bilmiyorum icimde bi sikinti var vok bunaliyorum

hayra yor canım la havle vela kuvvete... çek biraz rahatlarsın...

(Bir sıkıntıya düşünce, “Bismillâhirahmanirrahim velâ havle velâ kuvvete illa billâhil aliyyil azim” diyeni Allahü teâlâ, sıkıntı ve belalardan muhafaza eder.) [Deylemi, İbni Sünni]

Son düzenleme:
Ya kızlar saat 11den beri belimden giren sancılar var. Bi gidiyo bi geliyo doğuruyo muyum yoksa

Bilmiyorum ki canim ya iyice agirlastim aynaya bakmak istemiyorim sisko oldum esim yanimda yok ve bu aralar beni gicik ediyo aglamak istiyorum resmen yaaa (((

Ya kızlar saat 11den beri belimden giren sancılar var. Bi gidiyo bi geliyo doğuruyo muyum yoksa

Dün saat 3 te ben cok fenaydım,, sancılardan bır tanesi çok sertttt----ti...Ama bugün hatırlamıyorum,dün sorsan bu çok fena ayyy ölüyorum falan diyodum ..demek ki böle bişey yaaa

iigeceler kızlar 27 kasım gece12.40bebeğim doğdu 3500kilo 52cm boyunda bugün döndük eve sütüm pek yok devamlı memede paşam anca uyudu haber vereyim dedim bu arada tüm hamişleri alla kurtarsınn...

Hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütsün.
Darısı başımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…