iigeceler kızlar 27 kasım gece12.40bebeğim doğdu 3500kilo 52cm boyunda bugün döndük eve sütüm pek yok devamlı memede paşam anca uyudu haber vereyim dedim bu arada tüm hamişleri alla kurtarsınn...
Kızlar bende kızımı aldım kucağıma normal doğum oldu şimdi cadı kızım ağladığı için bu kadar yazabiliyorum daha sonra yazarım 3330 gr kızım gayet iyiyiz evdeyiz şimdi
................
canım çok güzel bir sürprizmiş.güle güle kullan kazasız belasız inşallah:16
çok güzel
ay canım benim o senin gezmene bakarmıBu arada benim de doğum yaklaşmış kızlar.dün bayağı gezdim sonra dr'a gittik kontrole.nst'de bir sürü sancı çıktı,ama hafifti. rahim ağzı uzunluğun 2 cm'e düşmüş dedi. ben de gece tekrar sordum.bu ne demek diye. birkaç gün sonra doğum başlayabilir,her an tetikte ol dedi.((( daha erken değil mi ya...ben daha çantamı bile hazırlamamıştım üstelik. artık başladım yıkama ütüleme işlerine...bi daha gezmiycem tövbe...
canım üzülme hiç düşünme.annen bence doğum sırasında yanında olmasın doğumdan sonra çağır kendi annen çünkü çok üzülür anneler senden çok panik yapar içinde hiç strese sokma kadını doğumdan sonra gelirler .eşin doğuma mı girecek anlamadım.ben şahsen böyle birşeyi uygun bulmuyorum kanlı kanlı görmesini istemezdim beni iyyençkızlar bende acaip heyecan oluyor zamanla. acaba ne zaman, nerede, ne şekilde doğum başlayacak; doğuma girerken veya sancıyı hastanede çekerken yanımda acaba kimler olacak (!) gibi sorular beynimde sürekli dönüyor. bu tür kaygılar normal mi acaba?
doğuma sadece eşimle gitsem, doğum olduktan sonra da annelere haber versem keşke!!! mümkün mü sizce?
oooo :)) maşallah ne kadar da şanslısın. güle güle kullan !!! bebişinle gezwersiniz artık:)
Canım tebrikler allah analı babalı buyutsunKızlar bende kızımı aldım kucağıma normal doğum oldu şimdi cadı kızım ağladığı için bu kadar yazabiliyorum daha sonra yazarım 3330 gr kızım gayet iyiyiz evdeyiz şimdi
oy oy demek senin kuzu erkenci annesi,çok gezme hayatım yolda falan doğurursundabenim halam çok gezerdi ve nerdeyse yolda doğuruyodu,biz ona derdik azcık evde dur diye ama kadın hiperaktifti anacım...hayırlısı olsun canım dikkat et çok yorma kendini
ay canım benim o senin gezmene bakarmıvakti saati gelince seni beni dinlemez sen hiç üzülme hayırlısını iste demek rahmin açılmaya başlamış 37. hafta.bence normal demekki senin bünyen öyle canım .zaten artıkerken sayılmaz benim niye açılmıyor yahu :26:
funntunn bence de beşik güzel.
selam canm ben en baştakini beğendim. ama özellikleri de aynımı, taşıması klolaymı odadan odaya geçirmek için, sallanıyor mu hepsi.
kaç gündür giremiyorum o yüzden geçmişe bakamadım ama hep aklımdasınız iyiki varsınızdoğum yapanlar Allah analı babalı büyütsün
ve işte benim prensesimmmmsonra hani resim demeyin
Eki Görüntüle 565003
Eki Görüntüle 565004
Eki Görüntüle 565005
Eki Görüntüle 565006
Eki Görüntüle 565007
Eki Görüntüle 565008
Bu arada benim de doğum yaklaşmış kızlar.dün bayağı gezdim sonra dr'a gittik kontrole.nst'de bir sürü sancı çıktı,ama hafifti. rahim ağzı uzunluğun 2 cm'e düşmüş dedi. ben de gece tekrar sordum.bu ne demek diye. birkaç gün sonra doğum başlayabilir,her an tetikte ol dedi.((( daha erken değil mi ya...ben daha çantamı bile hazırlamamıştım üstelik. artık başladım yıkama ütüleme işlerine...bi daha gezmiycem tövbe...
annemle aynı şehirdeyiz ama sorun eşimin annesiyle de aynı şehirde olmamız! şimdiden doğumdan önce bir süreliğine bana yerleşmeyi düşünen bir kayınvalidem var ve çok stres oluyorum bu duruma. Eşimin de bir itirazı olmamakla beraber halden memnun görünmesi beni daha da deli ediyor.
halbuki illa biri gelecekse o kişinin kendi annem olmasını dilerdim.
Kızlar bu nasıl sımdı buldum nette
Kizlar canim sikkin bigun neden bilmiyorum icimde bi sikinti var vok bunaliyorum
hayra yor canım la havle vela kuvvete... çek biraz rahatlarsın...
(Bir sıkıntıya düşünce, Bismillâhirahmanirrahim velâ havle velâ kuvvete illa billâhil aliyyil azim diyeni Allahü teâlâ, sıkıntı ve belalardan muhafaza eder.) [Deylemi, İbni Sünni]
Ya kızlar saat 11den beri belimden giren sancılar var. Bi gidiyo bi geliyodoğuruyo muyum yoksa
iigeceler kızlar 27 kasım gece12.40bebeğim doğdu 3500kilo 52cm boyunda bugün döndük eve sütüm pek yok devamlı memede paşam anca uyudu haber vereyim dedim bu arada tüm hamişleri alla kurtarsınn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?