merhaba guzel annler herkes dogum yapiyor biz daha gun sayiyoruz...saglikla hayirla gelsin yavrum benim...bugun dogum oncesi hamile haliminfotograf cekimi yapildi fotograflarin bir kismini foto shopsuz aldim...daha sonrada dogumda cekilecek...bebesimin bazi cicileri asagidaki resimde goruldugu gibidir teyzeleri...bebisi doganlara ve benim gibi gun sayanlar kcmn opucuk..............
Eki Görüntüle 566761 Eki Görüntüle 566762
Eki Görüntüle 566764 Eki Görüntüle 566765
kızlar size ne dicemmbu mevlüt işini ne yapacaksınız???
illa kırkının cıkması gerekmiyo diye biliyorum benn
kayıvalidemdee hayır 40 doldcakk diyoo
annemdee diyoo ne alakaaa 40 ölülerde oluyo sinir oluyorum yeni dogmus bebebe diyoo illa 40 beklemek gerekmez diyooo
bense aslında hiç istemiyorummm
bir yerde kurban kesitirp orda dualsını okutrsamm evim daha pislenmeden kalsaa herhes orda gelse diye istiyorum ama daha eşimle bile konusamadım bu durumuuu
püff bilmyrumm
hiçte sevmem öyle kalabalıkta cocugu bide elden elee hayatta vermemmm
kayınvalidemm aa birsy olmaz diyoo
merhaba tontişler, bugün biraz canım sıkkın gerçi epeydir böyle bunun bir sınav oldugunu düşünüp sağlam olmak istiyorum ama beden ve ruhen yoruldum. . Eşim işyerini kapıyor morali bozuk ve ne desem kar etmiyo , hala gribim bebiş geldiğinde iyi olmuş olurum inşallah annemler normal doğum yapıcamı bildikleri halde benden gelmek icin doğum tarihi bekliyorlar yari çildırmak üzereyim . . Sol tarafım kasıldı stresten yatamıyorum sola of of bebeğim sağlıkla geldiğinde hiçbiri gözüme gelmeyecek biliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
merhaba tontişler, bugün biraz canım sıkkın gerçi epeydir böyle bunun bir sınav oldugunu düşünüp sağlam olmak istiyorum ama beden ve ruhen yoruldum. . Eşim işyerini kapıyor morali bozuk ve ne desem kar etmiyo , hala gribim bebiş geldiğinde iyi olmuş olurum inşallah annemler normal doğum yapıcamı bildikleri halde benden gelmek icin doğum tarihi bekliyorlar yari çildırmak üzereyim . . Sol tarafım kasıldı stresten yatamıyorum sola of of bebeğim sağlıkla geldiğinde hiçbiri gözüme gelmeyecek biliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım fotolarınız çok güzelmerhaba guzel annler herkes dogum yapiyor biz daha gun sayiyoruz...saglikla hayirla gelsin yavrum benim...bugun dogum oncesi hamile haliminfotograf cekimi yapildi fotograflarin bir kismini foto shopsuz aldim...daha sonrada dogumda cekilecek...bebesimin bazi cicileri asagidaki resimde goruldugu gibidir teyzeleri...bebisi doganlara ve benim gibi gun sayanlar kcmn opucuk..............
Eki Görüntüle 566761 Eki Görüntüle 566762
Eki Görüntüle 566764 Eki Görüntüle 566765
canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsin eşinin işyerinede üzüldüm inşallah bebeğin kısmetiyle gelir ve daha iyi bir iş bulur şimdi bunlara takılma bebeğine odaklanmerhaba tontişler, bugün biraz canım sıkkın gerçi epeydir böyle bunun bir sınav oldugunu düşünüp sağlam olmak istiyorum ama beden ve ruhen yoruldum. . Eşim işyerini kapıyor morali bozuk ve ne desem kar etmiyo , hala gribim bebiş geldiğinde iyi olmuş olurum inşallah annemler normal doğum yapıcamı bildikleri halde benden gelmek icin doğum tarihi bekliyorlar yari çildırmak üzereyim . . Sol tarafım kasıldı stresten yatamıyorum sola of of bebeğim sağlıkla geldiğinde hiçbiri gözüme gelmeyecek biliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
kızlar kuşburnu adaçayı ahududu çayını sıkça içmek doğumu tetiklliyor ve kasılmaların başlamasına sebep oluyormuş.erken doğuma ve düşüğe de sebep oluyormuş.bir sitede okudum kadının günü dolmuş gündüzdoktora gitmiş hiçbir kasılma ağrı yok o gece 2 fincan kuşburnu çayı içmiş gece sancılanmış ve doğum yapmış
canım zaten diyor ki arada içmek zararlıdeğilmiş.ama 2 fincanı geçtinmi sıkçaiçmek zararlıymış .doğumu tetikliyormuşaayyyy ben yine içiyorum ya arada onu
canım zaten diyor ki arada içmek zararlıdeğilmiş.ama 2 fincanı geçtinmi sıkçaiçmek zararlıymış .doğumu tetikliyormuş
ben 1 hafta veya 10günlükken istiyorum zaten kırkında mevlüt kıyafetine girmez ki .sonuçta bir ayı geçmiş olacak kayınvalideni dinleme onu ikna et bence 40 ında mevlüt mü olurmuşkızlar size ne dicemmbu mevlüt işini ne yapacaksınız???
illa kırkının cıkması gerekmiyo diye biliyorum benn
kayıvalidemdee hayır 40 doldcakk diyoo
annemdee diyoo ne alakaaa 40 ölülerde oluyo sinir oluyorum yeni dogmus bebebe diyoo illa 40 beklemek gerekmez diyooo
bense aslında hiç istemiyorummm
bir yerde kurban kesitirp orda dualsını okutrsamm evim daha pislenmeden kalsaa herhes orda gelse diye istiyorum ama daha eşimle bile konusamadım bu durumuuu
püff bilmyrumm
hiçte sevmem öyle kalabalıkta cocugu bide elden elee hayatta vermemmm
kayınvalidemm aa birsy olmaz diyoo
slmmm kizlarrrmerhaba,
benim size doğum hakkında bır sorum olacak.
39 haftalık hamileyim. ilk hamileliğim ve bır erkek bebek beklıyorum. ultrason ölçümlerinde bebiş 41 haftada. gebeliğin başından beri ölçümleri iri gitti hep. ben ve eşimde 180 üzerinde olduğumuz için dr gayet normal dedi devamlı. bebişin kafasıda yapısal olarak bedene göre az daha önde gidiyor. 10 gun önceki çatı muaynesınde 4 cm açıklık olduğu ve doğumun başladığını söylerek dr umuz hastaneye yatırdı. bıraz sunı sancı ıle destekledı ama bende aşırı kasıldım ve sancım olmadığı için eve dönmek istedim. 1 gece hastanede yatıp çıktık sonrasındada herhangı bır sancım olmadı. ben normal doğum yapmak istiyorum kı vucut yapım bebeğin duruşu hepsi normal doğuma musait gibi gidiyordu. anca son muaynemızde dr umuz 3 gun daha bekleyeceğini salı gunu benı yatıracağını bebek ölçümlerde önde gittiği için daha çok beklemek istemediğini ve sunı sancı ıle destek vererek gerekirse suyumu patlatacağını hala daha bende sancı olmazsa bebeği sezeryan ile alacağını söyledi. normal doğumu planlı gerçekleştirmeyi deneyeceğini söyledi.
kızlar aranızda yada etrafınızda planlı normal doğuma giren var mı? ultrason ölçümleri önde diye bebeğin kendısının gelmesını beklemek risk doğurur mu?
aşırı kafam karışık son derece huzursuzum. lütfen yardımcı olun
slm cnmm,bende yarin dr a gorunucem artik ne olucaksa olsun diycemmmselamm kızlar ne yapıyosunuzzz..
ben bugünde doğuramadım
yarın kontrolümüz var..
11de bakalım bi değişiklik var mı?
benim oğlumun yeri rahat yarın da geri gönderir beni doktor beyyyy
rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin kızlar... anne olmak çok çok muthiş tahmin ettiğinizden daha da güzel bende 2012 eylül anasıyken ağustos anası oldum aceleci çıktı bnm kız
rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
İnşallah yavrus'um ya sabretmek inanmak dışında yapacak bişi yok dua ediyorum sağlığı bozulmasın diye herşeyin hayırlısı artık . . Sen nasılsın ? Her şey yolunda mı?canım ya çok üzüldüm allah eşine hayır işler nasip eder inşallah
sanada geçmiş olsun canım allahın izniyle iyleşirsin merak etme
stres yapma canım olan sana olur yine ,sen doğuma odaklan inşallah zamanla hepsi düzelir
Evet canım geldi mi peş peşe gelirmiş sabretmekten de başka çare yok Rabbim en iyisini bilir hepimizin hakkında hayırlısımerhaba canım malesf ki herşey güllük gülistanlık geçmiyor bir yerden bişey çıkıyor hayırlısı böyleymiş diyeceksin herşey de vardr bi hayr kendini ve bebişini üzme benm de canım sıkkındı ama insan biraz düşününce kabullenio napaılım sağlı olsun
kızlar bunlarda bizim cicilerimiz :)
Eki Görüntüle 566869 Eki Görüntüle 566870 Eki Görüntüle 566871 Eki Görüntüle 566872 Eki Görüntüle 566873 Eki Görüntüle 566874 Eki Görüntüle 566875 Eki Görüntüle 566876 Eki Görüntüle 566877 Eki Görüntüle 566878 Eki Görüntüle 566879 Eki Görüntüle 566880 Eki Görüntüle 566881 Eki Görüntüle 566882 Eki Görüntüle 566883 Eki Görüntüle 566884 Eki Görüntüle 566885 Eki Görüntüle 566886 Eki Görüntüle 566887 Eki Görüntüle 566888 Eki Görüntüle 566889 Eki Görüntüle 566890 Eki Görüntüle 566891 Eki Görüntüle 566892 Eki Görüntüle 566893 Eki Görüntüle 566894 Eki Görüntüle 566895 Eki Görüntüle 566896 Eki Görüntüle 566897 Eki Görüntüle 566898 Eki Görüntüle 566899 Eki Görüntüle 566900 Eki Görüntüle 566901 Eki Görüntüle 566902 Eki Görüntüle 566903 Eki Görüntüle 566904 Eki Görüntüle 566905 Eki Görüntüle 566906
merhaba,
benim size doğum hakkında bır sorum olacak.
39 haftalık hamileyim. ilk hamileliğim ve bır erkek bebek beklıyorum. ultrason ölçümlerinde bebiş 41 haftada. gebeliğin başından beri ölçümleri iri gitti hep. ben ve eşimde 180 üzerinde olduğumuz için dr gayet normal dedi devamlı. bebişin kafasıda yapısal olarak bedene göre az daha önde gidiyor. 10 gun önceki çatı muaynesınde 4 cm açıklık olduğu ve doğumun başladığını söylerek dr umuz hastaneye yatırdı. bıraz sunı sancı ıle destekledı ama bende aşırı kasıldım ve sancım olmadığı için eve dönmek istedim. 1 gece hastanede yatıp çıktık sonrasındada herhangı bır sancım olmadı. ben normal doğum yapmak istiyorum kı vucut yapım bebeğin duruşu hepsi normal doğuma musait gibi gidiyordu. anca son muaynemızde dr umuz 3 gun daha bekleyeceğini salı gunu benı yatıracağını bebek ölçümlerde önde gittiği için daha çok beklemek istemediğini ve sunı sancı ıle destek vererek gerekirse suyumu patlatacağını hala daha bende sancı olmazsa bebeği sezeryan ile alacağını söyledi. normal doğumu planlı gerçekleştirmeyi deneyeceğini söyledi.
kızlar aranızda yada etrafınızda planlı normal doğuma giren var mı? ultrason ölçümleri önde diye bebeğin kendısının gelmesını beklemek risk doğurur mu?
aşırı kafam karışık son derece huzursuzum. lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?