2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

merhaba guzel annler herkes dogum yapiyor biz daha gun sayiyoruz...saglikla hayirla gelsin yavrum benim...bugun dogum oncesi hamile halimin fotograf cekimi yapildi fotograflarin bir kismini foto shopsuz aldim...daha sonrada dogumda cekilecek...bebesimin bazi cicileri asagidaki resimde goruldugu gibidir teyzeleri...bebisi doganlara ve benim gibi gun sayanlar kcmn opucuk..............

Son düzenleme:

merhaba canım fotlar çok güzel allah hayırlar doğumlar nasip etsin hepimize

merhaba tontişler, bugün biraz canım sıkkın gerçi epeydir böyle bunun bir sınav oldugunu düşünüp sağlam olmak istiyorum ama beden ve ruhen yoruldum. . Eşim işyerini kapıyor morali bozuk ve ne desem kar etmiyo , hala gribim bebiş geldiğinde iyi olmuş olurum inşallah annemler normal doğum yapıcamı bildikleri halde benden gelmek icin doğum tarihi bekliyorlar yari çildırmak üzereyim . . Sol tarafım kasıldı stresten yatamıyorum sola of of bebeğim sağlıkla geldiğinde hiçbiri gözüme gelmeyecek biliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

cnm ben kızımda 1 hafta sonra yamıştım ama bu sefer 35 gunlukken yaptım vallapişman oldum
bı kere o zamana kadar nerdeyse hergun mısafır oldu oysakı mevludu hemen yapsan mevlude gelındıgınden cok yoğun gelen olmuyo sağolsunlar geldıler ama zaten doğum yorgunlugu bebgın evın duzenını otutturayım derken hergun mısafırle ugraşmak zor oluyo
bıde ınsan stres oluyo mevlude okadar kaldı bu kadar kaldı bı atlatsam falan
2 sınıd tecrube etmış bırı olarak doğumdan sonra ılk fırsattta yapın derım

canım ya çok üzüldüm allah eşine hayır işler nasip eder inşallah
sanada geçmiş olsun canım allahın izniyle iyleşirsin merak etme
stres yapma canım olan sana olur yine ,sen doğuma odaklan inşallah zamanla hepsi düzelir

merhaba canım malesf ki herşey güllük gülistanlık geçmiyor bir yerden bişey çıkıyor hayırlısı böyleymiş diyeceksin herşey de vardr bi hayr kendini ve bebişini üzme benm de canım sıkkındı ama insan biraz düşününce kabullenio napaılım sağlı olsun

canım fotolarınız çok güzel

canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsin eşinin işyerinede üzüldüm inşallah bebeğin kısmetiyle gelir ve daha iyi bir iş bulur şimdi bunlara takılma bebeğine odaklan

kızlar kuşburnu adaçayı ahududu çayını sıkça içmek doğumu tetiklliyor ve kasılmaların başlamasına sebep oluyormuş.erken doğuma ve düşüğe de sebep oluyormuş.bir sitede okudum kadının günü dolmuş gündüzdoktora gitmiş hiçbir kasılma ağrı yok o gece 2 fincan kuşburnu çayı içmiş gece sancılanmış ve doğum yapmış

aayyyy ben yine içiyorum ya arada onu

ben 1 hafta veya 10günlükken istiyorum zaten kırkında mevlüt kıyafetine girmez ki .sonuçta bir ayı geçmiş olacak kayınvalideni dinleme onu ikna et bence 40 ında mevlüt mü olurmuş

slmmm kizlarrrbende doguramadim ve yarin son sozdeee
mrh cnm bu benim ucuncu hamileligim ,ve bende ayni seyleri ikinci kez yasiycam sanirim yani planli normal dogummm
ilk kizimda 10 onceden suyum geldi,ikincide ise 40+2 de artik dayanamadigimi soyledim ve acilmamda vardi ama ne sanci ne bisey
ebe suyumu patlatmisti o sekilde suni sancida verildi bebegimi dogurdum
ve suanda ayin 10 u idi ama benim bebekte usg de iki uc hafta ilerde gidiyorduoyuzden olsa gerek
3 une kadar gelmezse bebek gel bakicam dedi,artik yine suyumu patlatirlar herhalde cunku acikligim yine var ama ne su patliyo nede asiri sancim oluyoo
yani ben sahsen deneyen biriyimm buyuzden hic endiselenme bebek iri bile olsa sen dr una guven
once normali denersin olmadi sezeryana alirlar hemen ama inss hayirlisiyla normal dogurursun ve bizlerde inssss
selamm kızlar ne yapıyosunuzzz..
ben bugünde doğuramadım
yarın kontrolümüz var..
11de bakalım bi değişiklik var mı?
benim oğlumun yeri rahat yarın da geri gönderir beni doktor beyyyy
slm cnmm,bende yarin dr a gorunucem artik ne olucaksa olsun diycemmm
yoksa benim pasaminda gelmeye pek niyeti yokkkkk
inss haftaya cogumuz dogurmus oluruzzzzzz

Son düzenleme:
rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin kızlar... anne olmak çok çok muthiş tahmin ettiğinizden daha da güzel bende 2012 eylül anasıyken ağustos anası oldum aceleci çıktı bnm kız
rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

Allah analı babalı büyütsün.Darısı başımıza inş.

İnşallah yavrus'um ya sabretmek inanmak dışında yapacak bişi yok dua ediyorum sağlığı bozulmasın diye herşeyin hayırlısı artık . . Sen nasılsın ? Her şey yolunda mı?

Evet canım geldi mi peş peşe gelirmiş sabretmekten de başka çare yok Rabbim en iyisini bilir hepimizin hakkında hayırlısı

mrb. bizim de ölçümlerimiz iki hafta ilerde başı 36+6 dayken ,39+1 di o yüzden sezeryana karar verdik gibi salı günü 38+0 da tekrar kontrolümüz var doktoruma güveniyorum sağ salim doğsunda ister sezeryan ister normal rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…