2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar bugün yapışkan bi sıvı geldi biraz. rengi şeffaftı, kanlı falan değildi. ne oluyo sizce? nişan renksiz olabiliyor mu? bi de miktarı önemli mi acaba? korkuyorum...

canım bugün aynısı banada oldu biraz islandı çamaşırım ama sonra bişe yok akıntıdır dedim bende ama bilmiyorum..

selam kızlar. bu hadftalarda hareketlerde azalma olur dşye beklerken bebiş o kdar hareketli ki dünyayı dar ediyor bana valla. tüm kemiklerini sayabilicem yakında. sizde de var mı böyle bi durum

ayneeeeeeeeeennnnn (
dr.bi de say diyor bana,azalma olursa gel diyor.
sayamıyacağım kadar kıprak bnm fındığım :)))

maşallah kız çok yakından çekmişsin o yüzden kocaman görünüyo
yakından cekme değil canım ben kesitm yakından görün diye ondan büyük duruyoo gibi gelmiştir sana

evet canım öyle sen kaç kiloydun
suan 80 kiloyum canım :) nolduu çokmu kilolu duruyrumm ??

kızlar merhaba,

benim ve bebeğim için dualarınızı eksik etmeyin,yarın sabah 9:00 'da doğuma giriyorum Allah'ın izniyle,son anda korkup vazgeçmezsem spinal sezeryan olacak..
hayırlısıyla alırsın kucagına bbebeğini cnm korkmaa sen..

Kizlarrr mrh.yarin sabah doguma gidiyorum,heyecan var biraz.dusunmek istemiyorum ama elimde degil.sabah 8 de spinal sezeryan olcak insallah.dualarinizda beni de unutmayin

ohh ohh ne güzell canımm kavusuyorsun bugün bebeğinee

annişler dua edin ne olur babamı yoğun bakıma almışlar hepinizın duasına ihtiyacımız var Allah rızası için babama dua edin

canım Allah yardımcısı olsun..Saglığını geri versin bir an öncee inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sizede güç ve sabır versin

aşağı düşöediyse nefes alman zordur. benmki sürekli beni dirsejkliyor, elinin parmaklarını sayıcam artık o derece. sürekli dalgalanmalar yapıyo karnımda. bi top şeklini alıyo bi armut şeklini..

benimki normaldede pek hareketli değildi cnmmmşimdide bir yri şişiriyor öyle kalıyoorası sonra iniyo okadar
tembel benm kızz tembell :)
yüzünüde göstermiyo ultrasondaaaa hıhh
dogsun bir dötüne bir öpücük atıcam o yüzden :))

???????????????????

canım akıntıdır o korkma
ben normaldede akıntı yasamazım şimdi olunca cok huylanıyrumm ıyy hiçsevmem akıntı seysiniii günlük ped koyuyorum
artış olduysa sende ömyle yapp
çünkü bana kokulu pis gibin geliyooo o akıntıı

Günaydın kızlar...
uykusuzum uykusuzum uykusuzummmmmmmmmmmmmmmmm
zeten 4'te yattım. döne döne 7'ye kadar uyudum, uyumak denirse buna. .
offffff ne oluyo ya bana..

bende uykusuzluğa alıştım artık ilk zamanlar bünyem kaldırmıyor çok zorlanıyordum...kaan kocatepenin videosunda izlemiştim vücut kendini doğumdan sonrasına ayarlıyomuş bebek için, emzirmek için falan uyanacağız ya o yüzden...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar...
uykusuzum uykusuzum uykusuzummmmmmmmmmmmmmmmm
zeten 4'te yattım. döne döne 7'ye kadar uyudum, uyumak denirse buna. .
offffff ne oluyo ya bana..

günaydın... ben de eşimi işe gönderdikten sonra uyuyayım dedim ama nerdeee... geçmişi okurken 1 saat geçmiş

selam kızlar. bu hadftalarda hareketlerde azalma olur dşye beklerken bebiş o kdar hareketli ki dünyayı dar ediyor bana valla. tüm kemiklerini sayabilicem yakında. sizde de var mı böyle bi durum

bence de acayip hareketli ve de şiddetli... iyi bişiydir die ümit ediyorum

şu takvimimde yazan ishal olayını yaşıyorum gece çok fenaydım şimdi iyiyim 4 gün kaldı sadece yüze yüze kuyruğuna geldik sonunda, bugün ağda işlerimi halledeceğim 4 gün var ama olsun son güne kalmasın diyorum.yarında son kontrol var ,pazar günü sabah kayınvaldemler geliyolar o günde saçımla başımla ilgilenirim derken akşam olur.....

:) ay geçmiş olsun bende de aynı durum var bir kaç gündür... zaten en son kontrolde doktorumuz muhtemel doğum tarihimizi 18 aralık vermişti. senle aynı gibi

vücut temizliği işini geçen hafta hallettim umarım ben doğurana kadar yeniden ihtiyaç oluşmaz...

buarada ben çok üşüyorum ya hava çok soğuk

saol canım.vücut temizliğini nekadar geç yaparsam okadar iyi olur diye bugüne bıraktım,doğumdan sonrada hürrem hamam otu yağı varya onu kullanmaya başlicam bıktım valla tüyden en azından yaza kadar azalır....zaten doğumuna çok az var seninde hemen çıkmaz...

umarım çıkmaz :)

ben de lazer düşünüyorum. zaten hamile kalmadan önce başlamıştım ... hamileliğim boyunca da çok faydalı oldu çünkü azalmıştı ve de daha zor çıktı...

tavsiye ederim eğer yaşadığın yerde güvenilir bir cilt doktoru bulursan...

annişler dua edin ne olur babamı yoğun bakıma almışlar hepinizın duasına ihtiyacımız var Allah rızası için babama dua edin

canım çok geçmiş olsun,çok üzüldüm,acil şifalar diliyorum baban için,benim babam da kalp rahatsızlığı yaşadı,şu anda turp gibi,inşallah baban da iyileşecek hemen,dualarım sizinle..

çok tüylü değilim aslında kökleri çok ince,önce şu yağı deneyeyim dedim çünkü çok övüyolar çevremde kullananlarda var,,bir fayda görmezsem lazere gitcem...

günaydın kızlar bugün doğum yapacaklar hayırlı doğumlar
kızlar dün serpilde bebişini kucağına aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…