Kızlar bugün yapışkan bi sıvı geldi biraz. rengi şeffaftı, kanlı falan değildi. ne oluyo sizce? nişan renksiz olabiliyor mu? bi de miktarı önemli mi acaba? korkuyorum...
Kızlar bugün yapışkan bi sıvı geldi biraz. rengi şeffaftı, kanlı falan değildi. ne oluyo sizce? nişan renksiz olabiliyor mu? bi de miktarı önemli mi acaba? korkuyorum...
???????????????????
selam kızlar. bu hadftalarda hareketlerde azalma olur dşye beklerken bebiş o kdar hareketli ki dünyayı dar ediyor bana valla. tüm kemiklerini sayabilicem yakında. sizde de var mı böyle bi durum
yakından cekme değil canım ben kesitm yakından görün diye ondan büyük duruyoo gibi gelmiştir sanamaşallah kız çok yakından çekmişsin o yüzden kocaman görünüyo
suan 80 kiloyum canım :) nolduu çokmu kilolu duruyrumm ??evet canım öylesen kaç kiloydun
hayırlısıyla alırsın kucagına bbebeğini cnm korkmaa sen..kızlar merhaba,
benim ve bebeğim için dualarınızı eksik etmeyin,yarın sabah 9:00 'da doğuma giriyorum Allah'ın izniyle,son anda korkup vazgeçmezsem spinal sezeryan olacak..
Kizlarrr mrh.yarin sabah doguma gidiyorum,heyecan var biraz.dusunmek istemiyorum ama elimde degil.sabah 8 de spinal sezeryan olcak insallah.dualarinizda beni de unutmayin
annişler dua edin ne olur babamı yoğun bakıma almışlar hepinizın duasına ihtiyacımız var Allah rızası için babama dua edin
aşağı düşöediyse nefes alman zordur. benmki sürekli beni dirsejkliyor, elinin parmaklarını sayıcam artık o derece. sürekli dalgalanmalar yapıyo karnımda. bi top şeklini alıyo bi armut şeklini..
???????????????????
Günaydın kızlar...
uykusuzum uykusuzum uykusuzummmmmmmmmmmmmmmmm
zeten 4'te yattım. döne döne 7'ye kadar uyudum, uyumak denirse buna. .
offffff ne oluyo ya bana..
bende uykusuzluğa alıştım artık ilk zamanlar bünyem kaldırmıyor çok zorlanıyordum...kaan kocatepenin videosunda izlemiştim vücut kendini doğumdan sonrasına ayarlıyomuş bebek için, emzirmek için falan uyanacağız ya o yüzden...
selam kızlar. bu hadftalarda hareketlerde azalma olur dşye beklerken bebiş o kdar hareketli ki dünyayı dar ediyor bana valla. tüm kemiklerini sayabilicem yakında. sizde de var mı böyle bi durum
şu takvimimde yazan ishal olayını yaşıyorum gece çok fenaydım şimdi iyiyim 4 gün kaldı sadece yüze yüze kuyruğuna geldik sonunda, bugün ağda işlerimi halledeceğim 4 gün var ama olsun son güne kalmasın diyorum.yarında son kontrol var ,pazar günü sabah kayınvaldemler geliyolar o günde saçımla başımla ilgilenirim derken akşam olur.....
:) ay geçmiş olsun bende de aynı durum var bir kaç gündür... zaten en son kontrolde doktorumuz muhtemel doğum tarihimizi 18 aralık vermişti. senle aynı gibi
vücut temizliği işini geçen hafta hallettim umarım ben doğurana kadar yeniden ihtiyaç oluşmaz...
buarada ben çok üşüyorum ya hava çok soğuk
saol canım.vücut temizliğini nekadar geç yaparsam okadar iyi olur diye bugüne bıraktım,doğumdan sonrada hürrem hamam otu yağı varya onu kullanmaya başlicam bıktım valla tüyden en azından yaza kadar azalır....zaten doğumuna çok az var seninde hemen çıkmaz...
annişler dua edin ne olur babamı yoğun bakıma almışlar hepinizın duasına ihtiyacımız var Allah rızası için babama dua edin
umarım çıkmaz :)
ben de lazer düşünüyorum. zaten hamile kalmadan önce başlamıştım ... hamileliğim boyunca da çok faydalı oldu çünkü azalmıştı ve de daha zor çıktı...
tavsiye ederim eğer yaşadığın yerde güvenilir bir cilt doktoru bulursan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?