günaydın kıslar bu gece hiççççç uyuyamadım şapşallaştım :) bugün temizlik yapasım var biri beni dürtsünde kalkıp yapayım bi üşengeçlik bi üşengeçlik dün akşam doğum çantamı tamamen hazırladım foto makinasını falan şarj ettim koydum :) temizliğimide yapayım şöyle missssssss olsun evim :)
günaydın kıslar bu gece hiççççç uyuyamadım şapşallaştım :) bugün temizlik yapasım var biri beni dürtsünde kalkıp yapayım bi üşengeçlik bi üşengeçlik dün akşam doğum çantamı tamamen hazırladım foto makinasını falan şarj ettim koydum :) temizliğimide yapayım şöyle missssssss olsun evim :)
amin canımmmmmmmmmAllah analı babalı büyütsün kızlar :)
her iki bebek de maşallah sağlıklı doğmuşlar...
günaydın canım dün bende temizlik yaptım doğumdan 1 gün öncede kadın alacağım son temizliğim olacak inşallah hadi bakim git yap temizliğini
babam hala uyuyor doktorlarda hiç olumlu konuşmuyolarmış çok kötüyüm arkadaşlar sakin olmak mümkün değil dün geceden beri hastanedeyim ne olur ne olmaz yatırdı esim
babam hala uyuyor doktorlarda hiç olumlu konuşmuyolarmış çok kötüyüm arkadaşlar sakin olmak mümkün değil dün geceden beri hastanedeyim ne olur ne olmaz yatırdı esim
bu arada bende sabah kontrole gittim oğlum 3500 gr olmuş doktor oğlunun maşaallahı var dedi. 21 aralığı beklerse doğmak için 4ü aşar bu çocuk dedi. 18-19una kadar dayancaz dedi olmadı sezeryan dedi. Yani önümde 2,5 haftta var ve 2,5 hafta içinde her an doğuradabilirsin dedi o zaman normal olur zaten dedi
nst de sancım çıkmadı herşey düzgün ilerliyormuş. muynehaneden çıkarken montumu filan giymiştim dr. montla karnın daha da ihtişamlı oldu diyo az değil 3,5 kilo yauuuv
bu arada bende sabah kontrole gittim oğlum 3500 gr olmuş doktor oğlunun maşaallahı var dedi. 21 aralığı beklerse doğmak için 4ü aşar bu çocuk dedi. 18-19una kadar dayancaz dedi olmadı sezeryan dedi. Yani önümde 2,5 haftta var ve 2,5 hafta içinde her an doğuradabilirsin dedi o zaman normal olur zaten dedi
nst de sancım çıkmadı herşey düzgün ilerliyormuş. muynehaneden çıkarken montumu filan giymiştim dr. montla karnın daha da ihtişamlı oldu diyo az değil 3,5 kilo yauuuv
ayy günümüz seıninle aaynı sayılırr bnmde sata göre 22 aralık veriyo ama o güne kalması küçükkk bi ihtimal ayın 10undan sonra heran bekleyebiliriz demişti doktor :) geçen cumartesi 3.121 gr dı bakalım bu cumartesi kaç çıkcaz benım oğlum bnde merak ediyorum
normal doğum istediğim için fazlada olmasını istemiyom bi yönden ama bakalım. Bu c.tesi 38 bitecek ve çatı muayenesi olcam inş uygunumdur kısmet artık.. sende normal beklıyosun sanırım :)
normal istiyoruz evet ama işte bebek haftasınagöre iri olduğu için artık sezeryanda olabilir diyor doktorum. işte 4lü kgyi görürsek haydin sezeryana diyecez
selam arkadaşlar ben de kontrolden geldim. nst ye girdim az sancı çıktı, sonra çatı kontrolü yaptı dr, azcık acılı bişey ama sadece o anlık acısı sonra geçti. açılma yok, bebeğin başıda çok inmemiş daha aşağıya dedi. haftaya geldiğinde karar veririz dedi, hala normalden yana. kilosduna da en son haftaya bakarız dedi. 4 ü geçerse sez olur heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?