2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızzzz hadi kalk git evini süpür

günaydın canım dün bende temizlik yaptım doğumdan 1 gün öncede kadın alacağım son temizliğim olacak inşallah hadi bakim git yap temizliğini

kızlar mevlüt için magnetlerden sipariş verdik hastane içinde magnet değilde yine bu tarz bişey almak istiyorum napsam acaba

merhaba kızlar,

hürriyette bir haber okudum.
siz grup üyeleri olarak bugün doğum yaptığını veya yapacağını bildiğiniz arkadaşlarınız varsa duyurursunuz diye yazmak istedim.

Hürriyetteki haberden alıntıdır

"Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, bugün doğan ve adı Uğur olan tüm çocukların anaokulundan üniversiteye kadar olan eğitimlerini ücretsiz olarak karşılayacaklarını duyurdu.
Bunun üzerine arayıp Londra'dayken ulaştığımız Yücel, 45'inci yıl kutlamaları nedeniyle böyle bir karar aldıklarını söyledi. Yücel, 5 Aralık 2012 tarihinde doğan ve adı Uğur olanların ailelerinin bunu belgelemeleri durumunda üniversiteye kadar eğitim bursu sağlayacaklarını söyledi. "

günaydın canım dün bende temizlik yaptım doğumdan 1 gün öncede kadın alacağım son temizliğim olacak inşallah hadi bakim git yap temizliğini

kolay gelsin canım ya yormayın kendinizi doğumdan sonra bol bol yoruluyonuz zaten benim bebiş uyudu bende azıcık evi toparladım sizleri özledim neler var bi bakayım dedim

slm kızlar gece ben de hiç uyuyamadım bi gün uyusam ertesi gün uyuyamıyorum gün boyunca da sersem gibi oluyorum dişim de ağrıyor bi yandan

bsygn Allah acil şifalar versin babana.

babam hala uyuyor doktorlarda hiç olumlu konuşmuyolarmış çok kötüyüm arkadaşlar sakin olmak mümkün değil dün geceden beri hastanedeyim ne olur ne olmaz yatırdı esim

geçmiş olsun canımya derdini veren allah şifasınıda verir inşallah sen içini ferah tut bol bol dua et...

babam hala uyuyor doktorlarda hiç olumlu konuşmuyolarmış çok kötüyüm arkadaşlar sakin olmak mümkün değil dün geceden beri hastanedeyim ne olur ne olmaz yatırdı esim

canım çokça dua... böyle durumlarda insan eli kolu bağlı beklerken ne kadar aciz olduğunun daha bir farkına varıyor. Allah hayırlı şifa versin. her ne olursa olsun neticede kaderi biz yazmıyoruz. Umarım mutlu haberler verirsin bize...

sagracığım bebişin nasıl oldu bakiiim ?

bu arada bende sabah kontrole gittim oğlum 3500 gr olmuş doktor oğlunun maşaallahı var dedi. 21 aralığı beklerse doğmak için 4ü aşar bu çocuk dedi. 18-19una kadar dayancaz dedi olmadı sezeryan dedi. Yani önümde 2,5 haftta var ve 2,5 hafta içinde her an doğuradabilirsin dedi o zaman normal olur zaten dedi
nst de sancım çıkmadı herşey düzgün ilerliyormuş. muynehaneden çıkarken montumu filan giymiştim dr. montla karnın daha da ihtişamlı oldu diyo az değil 3,5 kilo yauuuv

ayy günümüz seıninle aaynı sayılırr bnmde sata göre 22 aralık veriyo ama o güne kalması küçükkk bi ihtimal ayın 10undan sonra heran bekleyebiliriz demişti doktor :) geçen cumartesi 3.121 gr dı bakalım bu cumartesi kaç çıkcaz benım oğlum bnde merak ediyorum
normal doğum istediğim için fazlada olmasını istemiyom bi yönden ama bakalım. Bu c.tesi 38 bitecek ve çatı muayenesi olcam inş uygunumdur kısmet artık.. sende normal beklıyosun sanırım :)

maşallah oğluşuna canım

normal istiyoruz evet ama işte bebek haftasınagöre iri olduğu için artık sezeryanda olabilir diyor doktorum. işte 4lü kgyi görürsek haydin sezeryana diyecez

selam arkadaşlar ben de kontrolden geldim. nst ye girdim az sancı çıktı, sonra çatı kontrolü yaptı dr, azcık acılı bişey ama sadece o anlık acısı sonra geçti. açılma yok, bebeğin başıda çok inmemiş daha aşağıya dedi. haftaya geldiğinde karar veririz dedi, hala normalden yana. kilosduna da en son haftaya bakarız dedi. 4 ü geçerse sez olur heralde..

normal istiyoruz evet ama işte bebek haftasınagöre iri olduğu için artık sezeryanda olabilir diyor doktorum. işte 4lü kgyi görürsek haydin sezeryana diyecez

Ayy olsun ya tonbiş olunca sezeryanda olsa olsun yapcak bşy yok tabi. sende bnm gibi mecburi olursa ancak sezeryan olacaksın yanı tercihin normalden yana helal olsun :) . Herşy kısmet hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için canım :)

hoşgeldin canım hayırlısı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…