hepmiz aynıyız hemen hemen canım eşimde lohusalığımın 15 günündr 20ye yakın kişiyi davet etmişti hemde çaya olsa tmmda yemeğe bu erkekler nedne bu kadar anlayışsız ve düşüncesiz...
evet ya,40'lı yaşlarda olan arkadaşlardan hep duyuyorum,40 günlükken bırakmıştık biz diyorlar,ne acı
canım niye rapor almıyorsun?
Canım 40 gun rapor hakkımız var bır yılda bakalım bunu kullanıcam ya da heyet raporu alıcam baska care yok mınıgım daha 50 gunluk ıse baslamaya 2 ay 10 gunluk oluyo
tam bebeğim gece uyumaya başladı derken bu sefer de grip oldu.bugün pazar olduğu için kendi doktorumuza götüremedik.başka bir doktora götürdük o da ciğerlerine inmiş bronşit olmuş dedi ve antibiyotik yazdı benim de daha 1,5 aylık bebeğe antibiyotik vermek mantığıma uymadı ilaçları aldım ama vermedim eczaneden peditus aldım 1 çay kaşığı onu verdim.antibiyotik vermeyeceğim.bronşit olmuş da bana pek inandırıcı gelmedi çünkü dün gece burun akıntısı başladı uzun süredir grip değil ki birden ciğerlerine insin.doktor sırtını bile dinlemedi sadece şöyle bir usulen muayene etti.beni hiç tatmin etmedi hiç kendi doktorumuza götüreceğim bir de..
kullan cnm,ben de 40 gün rapor ve heyet düşünüyorum.Sen 5 haftayı aktaramadın sanırım
kolaylarına geliyor antibiyotik yazıp yollamak
Pekı 24 ay oldu dıyelım bız ne olucaz bızı de etkıleyecek mı pekı benım az bı surem kaldı 17 subatta ıs bası malesef ıznımın 15 gunu subat tatılıne gıttı((
Bence dogum izni 6 aya cikarsa bir suru issiz anne olacak, ozel sektor kimseyi 6 ay beklemek istemez bence.
tam bebeğim gece uyumaya başladı derken bu sefer de grip oldu.bugün pazar olduğu için kendi doktorumuza götüremedik.başka bir doktora götürdük o da ciğerlerine inmiş bronşit olmuş dedi ve antibiyotik yazdı benim de daha 1,5 aylık bebeğe antibiyotik vermek mantığıma uymadı ilaçları aldım ama vermedim eczaneden peditus aldım 1 çay kaşığı onu verdim.antibiyotik vermeyeceğim.bronşit olmuş da bana pek inandırıcı gelmedi çünkü dün gece burun akıntısı başladı uzun süredir grip değil ki birden ciğerlerine insin.doktor sırtını bile dinlemedi sadece şöyle bir usulen muayene etti.beni hiç tatmin etmedi hiç kendi doktorumuza götüreceğim bir de..
Malesef canım aktaramadım cunku ben es durumundan taynı cıkmayan öğretmenlerdendım esımın taynı oldu tasındık benımkı cıkmadı ev yok bark yok bı de hamıle olunca 32. Haftada ızne ayrılmak zorunda kaldım
Canım basta allah sabır versın aynı dert bı 15 gun once benımde basımda vardı sagolsunlar bı gun onlar yuzunden sutum bıle olmadı kuzum ac kaldı( yalan yere yemın ederler hepsı bır olup senı yalancı cıkarırlar kbaba kadın gıbı her ıse karısır kvalıde yalanla dolanla yuzune ıyı arkandan dedıkodu yapar susun benımkıler benı esıme cekıstırıyolardı benım kulaklarım duya duya benım evımde benım hazırladıgım yemeklerı yerken.... Ya kendını ezdırme ya da gelmemelerını soyle esıne.... Gercı bende bu rıskle yenıden karsı karsıyayım dogum ıznım bıtıyo ıse baslıcam bebegıme kım bakacak ???? Annem rahatsız tedavısı var gelemıyo mecbur kvalıde gelecek kı onun benım evımde olmasına bıle dayanamıyorum esımın bıle huyu degısıyo sagolsun kvalıde durmadan dolduruyo....
Allah sana da bana da hayırlı kapılar acsın ne dıyelım bızım degılse meleklerımızın yuzune baksın...
Dogum ıznı uzamadı daha degıl mı kızlar
Allah yardımcın olsun canım hepimiz bu kv lerden kb lerden şikayetçiyiz sanırım,benimkilerde geçen gün güya bana yardıma diye geldiler,yardımdan ziyade eziyetleri oldu,şakır şakır gelen sütüm iki gündür azaldı,iki günün yorgunluğu,kv geldi hiç yerinden bile kalkmadı,onlar yatıp uyudular ben gece 2 de daha bulaşık topluyordum yani düşün,işte el kızı olunca kıymet bilen yok kendi kızları olsa yerinden kaldırmazlar,bu kız lohusa emzikli demezler.Allah sabır versin canım.
Canım 40 gun rapor hakkımız var bır yılda bakalım bunu kullanıcam ya da heyet raporu alıcam baska care yok mınıgım daha 50 gunluk ıse baslamaya 2 ay 10 gunluk oluyo
ya ben de kararsızım.rapor alsam acaba haksız para mı kazanmış olurum.ama ücretsiz izne de ayrılasam maddi olarak zor olacak.çıkarsalardı şu izni 2ay daha rahat etseydik.
ben öyle düşünmüyorum canım.Çünkü bugüne kadar oğlumun 2 kere hastalığı dışında yani 2 gün dışında yıllardır rapor almadım.Çok çok hastayken bile gittim dersimi anlattım.Bu seferlikte alırım,oğlumdan önemli mi.Madem bu yollara başvurmamızı istemiyorlar izni uzatsınlar.Ben gurbetteyim,yanımda annem yok ,3 aylık bebeği bakıcıya bırakamam,kimse kusura bakmasın.
ben öyle düşünmüyorum canım.Çünkü bugüne kadar oğlumun 2 kere hastalığı dışında yani 2 gün dışında yıllardır rapor almadım.Çok çok hastayken bile gittim dersimi anlattım.Bu seferlikte alırım,oğlumdan önemli mi.Madem bu yollara başvurmamızı istemiyorlar izni uzatsınlar.Ben gurbetteyim,yanımda annem yok ,3 aylık bebeği bakıcıya bırakamam,kimse kusura bakmasın.
ayy kızlar vallahii biz neler cekiyruz dimi bu stresler varkende sütümüz ve dogal olarak bebeğimiz etkileniyooo
bende aynı durumdayken annem aldı allhtan toparlandık ama şimdi evimize geldikk
bakalım kayınpeder 25 gündür annemlere birkere gelipte torununu görmedii
ama dogdugunda gelip kenddi kendine kıızıma göbek adı koyup gittiii
iş sadece onla olsa uyuz oldum vallahii
kvdede kafasına estikce geldi misafir gibi 2 saat oturdu gittiii
mübarek sevmeye geliyoo sanki bebeğiiii
annemde dün garibim iki gözü iki çeşme nasıı aglıyooo kızımm benim yatagıma kim işeyecek şimdii diyeee
cocuk hissetti arabada eve gelirken nasıı aglıyoo kızımmm susturamadıkkk((((((
off cok zorduuuu annemi özledim bile şimdidennn
şimdi aradı yine diyokii
borcum olmasaa hemen işten cıkcam ona bakcam ayrı kalamıyorum diyooo
ahh ahhhh annelerimizin hakkını hiç ödeyemeyizzz
he birde bu olanlara karsı eşimin bir triplerii varrrr
annemde kalmadı bile
annemm birsy soruyooduymamazlıga veriyoo uyuz oldummm
ayıpp yaaasenin çocugunu toparladıılar kendimi gectimm
insan bukdrmı olurrr
birde bizimkilerin tripleri ayrııı
sözüm ona annesiyle bu hiç konusmazmıss hiç birbirlerinie olan biteni anlatmazmısss
yerimm dedimmm bende salaktımmbenm eşim tek cocukkk
her erkek giidp olan biteni annesine anlatır anlatmazmı mı canm yaaaaaa
off doktüm içimi bendee
ama simdi eve geldim diye gelir kv kp bende dicemki kızım kucagumdaa
vay dedecim babannecimm ben evime geldim diyemi beni ziyarete geldinz 1 ay sonraa hoşgeldinizz dicemm :))))))))))
şeytan olmak lazmda yapamıyopruzzz
ezdirmeyelim kendimiziiiiiiiiiiiiiiiiii
herkeste aynı sorunlar sanırım ama gerçekten seninkiler katlanılmazmış ya benimkilerin çok faydası oluyo ama arada bende sinir oluyorm kv yardım için gelio saolsun herşeyimi yapıo birde ben oğlumu kıskanıyorm sanırım ama o geldimi bana fırsat vermiyo herşeyi kendisi yapsın istio altını almayı felan bende bırakıyorm ama çokta sinir oluyorm ne kadar iyide olsa kaynana işteayy kızlar vallahii biz neler cekiyruz dimi bu stresler varkende sütümüz ve dogal olarak bebeğimiz etkileniyooo
bende aynı durumdayken annem aldı allhtan toparlandık ama şimdi evimize geldikk
bakalım kayınpeder 25 gündür annemlere birkere gelipte torununu görmedii
ama dogdugunda gelip kenddi kendine kıızıma göbek adı koyup gittiii
iş sadece onla olsa uyuz oldum vallahii
kvdede kafasına estikce geldi misafir gibi 2 saat oturdu gittiii
mübarek sevmeye geliyoo sanki bebeğiiii
annemde dün garibim iki gözü iki çeşme nasıı aglıyooo kızımm benim yatagıma kim işeyecek şimdii diyeee
cocuk hissetti arabada eve gelirken nasıı aglıyoo kızımmm susturamadıkkk((((((
off cok zorduuuu annemi özledim bile şimdidennn
şimdi aradı yine diyokii
borcum olmasaa hemen işten cıkcam ona bakcam ayrı kalamıyorum diyooo
ahh ahhhh annelerimizin hakkını hiç ödeyemeyizzz
he birde bu olanlara karsı eşimin bir triplerii varrrr
annemde kalmadı bile
annemm birsy soruyooduymamazlıga veriyoo uyuz oldummm
ayıpp yaaasenin çocugunu toparladıılar kendimi gectimm
insan bukdrmı olurrr
birde bizimkilerin tripleri ayrııı
sözüm ona annesiyle bu hiç konusmazmıss hiç birbirlerinie olan biteni anlatmazmısss
yerimm dedimmm bende salaktımmbenm eşim tek cocukkk
her erkek giidp olan biteni annesine anlatır anlatmazmı mı canm yaaaaaa
off doktüm içimi bendee
ama simdi eve geldim diye gelir kv kp bende dicemki kızım kucagumdaa
vay dedecim babannecimm ben evime geldim diyemi beni ziyarete geldinz 1 ay sonraa hoşgeldinizz dicemm :))))))))))
şeytan olmak lazmda yapamıyopruzzz
ezdirmeyelim kendimiziiiiiiiiiiiiiiiiii
herkeste aynı sorunlar sanırım ama gerçekten seninkiler katlanılmazmış ya benimkilerin çok faydası oluyo ama arada bende sinir oluyorm kv yardım için gelio saolsun herşeyimi yapıo birde ben oğlumu kıskanıyorm sanırım ama o geldimi bana fırsat vermiyo herşeyi kendisi yapsın istio altını almayı felan bende bırakıyorm ama çokta sinir oluyorm ne kadar iyide olsa kaynana işteama ne yazıkki bizde olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?