2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

evet ya,40'lı yaşlarda olan arkadaşlardan hep duyuyorum,40 günlükken bırakmıştık biz diyorlar,ne acı

canım niye rapor almıyorsun?

Canım 40 gun rapor hakkımız var bır yılda bakalım bunu kullanıcam ya da heyet raporu alıcam baska care yok mınıgım daha 50 gunluk ıse baslamaya 2 ay 10 gunluk oluyo

Sağolun kızlar. siz olmasanız kafayı yerim heralde. beni anlayan birileirnin olduğunu bilmek çok rahatlatıyor.desteğiniz için çok teşekkür ederim. birbirimizi hiç görmedik,tanımıyoruz, ama manevi desteğinizi hiç esirgemediniz.aile gibi olduk resmen burda.

9 ay boyunca hamilelik sıkıntılarımızı,sonrasında da lohusalık sıkıntılarımızı,üstelik sadece sıkıntı değil sevinçlerimizi de paylaştık..off duygulandım birden.. sözlerim sadece cevap yazan arkadaşlarıma değil, bu topikte olan tüm herkese...sağolun...

tam bebeğim gece uyumaya başladı derken bu sefer de grip oldu.bugün pazar olduğu için kendi doktorumuza götüremedik.başka bir doktora götürdük o da ciğerlerine inmiş bronşit olmuş dedi ve antibiyotik yazdı benim de daha 1,5 aylık bebeğe antibiyotik vermek mantığıma uymadı ilaçları aldım ama vermedim eczaneden peditus aldım 1 çay kaşığı onu verdim.antibiyotik vermeyeceğim.bronşit olmuş da bana pek inandırıcı gelmedi çünkü dün gece burun akıntısı başladı uzun süredir grip değil ki birden ciğerlerine insin.doktor sırtını bile dinlemedi sadece şöyle bir usulen muayene etti.beni hiç tatmin etmedi hiç kendi doktorumuza götüreceğim bir de..

Canım 40 gun rapor hakkımız var bır yılda bakalım bunu kullanıcam ya da heyet raporu alıcam baska care yok mınıgım daha 50 gunluk ıse baslamaya 2 ay 10 gunluk oluyo

kullan cnm,ben de 40 gün rapor ve heyet düşünüyorum.Sen 5 haftayı aktaramadın sanırım

kolaylarına geliyor antibiyotik yazıp yollamak

kullan cnm,ben de 40 gün rapor ve heyet düşünüyorum.Sen 5 haftayı aktaramadın sanırım

kolaylarına geliyor antibiyotik yazıp yollamak

Malesef canım aktaramadım cunku ben es durumundan taynı cıkmayan öğretmenlerdendım esımın taynı oldu tasındık benımkı cıkmadı ev yok bark yok bı de hamıle olunca 32. Haftada ızne ayrılmak zorunda kaldım

Pekı 24 ay oldu dıyelım bız ne olucaz bızı de etkıleyecek mı pekı benım az bı surem kaldı 17 subatta ıs bası malesef ıznımın 15 gunu subat tatılıne gıttı ((

canım etkileyeceği söyleniyor ama tabi sadece doğum sonrası kısmı yani 3 ay, yine de kesin bir bilgim yok yanıltmak istemem

Bence dogum izni 6 aya cikarsa bir suru issiz anne olacak, ozel sektor kimseyi 6 ay beklemek istemez bence.

o konuda haklısın çalışma ve sosyal güvenlik bakanının kaygısı da o yöndeymiş amaaan 3 çocuk 5 çocuk yapın demeyi biliyorlar ona göre de arkamızda dursunlar bari:)

çok çok geçmiş olsun canım mutlaka kendi doktoruna da götür ben bu yaşta antibiyotikten kaçıyorum valla

inşallh bu sene tayinin çıkar canım,çok kızıyorum eşleri ayıranlara,kendi başlarına gelse görürüm onları

yok canım maalesef ve benim iznim dün bitti.bu kadar ümitlendirip ta ağustostan beri çıkarmadılar.çok üzgünüm.

canım aynen öyle.mesela görümcem hamile şimdi kayınvalidede.az önce aradı neymiş kızı gece uyuyamamış kahvaltı yapıp tekrar yatmış.gel keyfim.biz olsak bırak yatmayı oturmamıza bile tahammülleri yok.

ya ben de kararsızım.rapor alsam acaba haksız para mı kazanmış olurum.ama ücretsiz izne de ayrılasam maddi olarak zor olacak.çıkarsalardı şu izni 2ay daha rahat etseydik.

ya ben de kararsızım.rapor alsam acaba haksız para mı kazanmış olurum.ama ücretsiz izne de ayrılasam maddi olarak zor olacak.çıkarsalardı şu izni 2ay daha rahat etseydik.

ben öyle düşünmüyorum canım.Çünkü bugüne kadar oğlumun 2 kere hastalığı dışında yani 2 gün dışında yıllardır rapor almadım.Çok çok hastayken bile gittim dersimi anlattım.Bu seferlikte alırım,oğlumdan önemli mi.Madem bu yollara başvurmamızı istemiyorlar izni uzatsınlar.Ben gurbetteyim,yanımda annem yok ,3 aylık bebeği bakıcıya bırakamam,kimse kusura bakmasın.

gunaydin anneler bisey sorcam tarhana corbasi gaz yapar mi benim kiz geceden beri pek fena metsil verdim yine... ne zaman kendisi yapabilecek gaz ne zaman bitecek onun gozyasina dayanamiyorum :-(

ne kadar rapor hakkin varsa kullan cunku ben oyle yapacam fazla fazla calistigima saysin devlet heyet falan hepsini al

Aynen oyle canım 6 yıldır bır gun rapor alıp yatmadım 4 yıl aırnakta dah koyunde calıstım dıdındım okul yaptım bı elıne saglık dıyıp belge veren bıle olmadı. Sımdı bı de tayın zorlugu cıkardılar.. Eylulden berı sureklı rapor aldım sımdı de alcam kımse kusura bakmasın calıstıklarıma saysınlar yavrumu kıme bırakacam ben. 3 cocuk ısteyenler bı sartları ıyılestırsınler maasımızı dolgun versınler bak mıllet o zaman 3 te yapar 5 te.. Sımdı benım cocuguma o mu bakacakta 3 cocuk dıyıp duruyolar sınır oluyorum...

Son düzenleme:
ayy kızlar vallahii biz neler cekiyruz dimi bu stresler varkende sütümüz ve dogal olarak bebeğimiz etkileniyooo

bende aynı durumdayken annem aldı allhtan toparlandık ama şimdi evimize geldikk

bakalım kayınpeder 25 gündür annemlere birkere gelipte torununu görmedii
ama dogdugunda gelip kenddi kendine kıızıma göbek adı koyup gittiii
iş sadece onla olsa uyuz oldum vallahii
kvdede kafasına estikce geldi misafir gibi 2 saat oturdu gittiii
mübarek sevmeye geliyoo sanki bebeğiiii

annemde dün garibim iki gözü iki çeşme nasıı aglıyooo kızımm benim yatagıma kim işeyecek şimdii diyeee
cocuk hissetti arabada eve gelirken nasıı aglıyoo kızımmm susturamadıkkk ((((((
off cok zorduuuu annemi özledim bile şimdidennn
şimdi aradı yine diyokii
borcum olmasaa hemen işten cıkcam ona bakcam ayrı kalamıyorum diyooo

ahh ahhhh annelerimizin hakkını hiç ödeyemeyizzz

he birde bu olanlara karsı eşimin bir triplerii varrrr
annemde kalmadı bile
annemm birsy soruyooduymamazlıga veriyoo uyuz oldummm
ayıpp yaaasenin çocugunu toparladıılar kendimi gectimm
insan bukdrmı olurrr
birde bizimkilerin tripleri ayrııı
sözüm ona annesiyle bu hiç konusmazmıss hiç birbirlerinie olan biteni anlatmazmısss
yerimm dedimmm bende salaktımmbenm eşim tek cocukkk
her erkek giidp olan biteni annesine anlatır anlatmazmı mı canm yaaaaaa

off doktüm içimi bendee
ama simdi eve geldim diye gelir kv kp bende dicemki kızım kucagumdaa
vay dedecim babannecimm ben evime geldim diyemi beni ziyarete geldinz 1 ay sonraa hoşgeldinizz dicemm :))))))))))

şeytan olmak lazmda yapamıyopruzzz
ezdirmeyelim kendimiziiiiiiiiiiiiiiiiii

Şekerim benimde ilk günlerimde benzer sorunlar vardı dayanamadım çektim geldim evime ama benim eşim bu konularda saolsun çok anlayışlı ne dersem onu yapar üzmez neyse eve geldik ama 18 günlük bebek gaz sancıları ben sezeryan mağduru falan dayanamadım annm geldi yanımıza bakmaya saolsun bi nefes aldım sayesinde şimdi annem gitti destek kuvvet olarak kv ve kp gelecek bakalım ben napıcam gerçi ben biraz cadı gelinim sözümü esirgemem zaten doğumumun ilk günlerinden hırsım var güzelce oturur aynı şeyleri yaşatmazlarsa amenna haaa yok biz değişmyoruz böle devam edicez kafasındalarsa bakıcaz artık kv kp' in suçu ne dizisi çeviricez artık:) sıkmayın canınızı şu zor günleri atlatıncaya kadar mecburuz yoksa ben yorgunluk ve uykusuzluktan bi gün düşüp ölücem

aslında çok haklısın.11 yıldır kendim için nerdeyse hiç rapor almadım.resmen sürünerek gittiğim zamanlar oldu.ben de gurbetteyim ve bu da sistem yüzünden.zorunlu hizmet için çıktım izmirden biz geldikten 2 yıl sonra af çıktı millet yerinde kaldı biz 6 yıldır urfadayı ve tek bir akrabam bile yok

herkeste aynı sorunlar sanırım ama gerçekten seninkiler katlanılmazmış ya benimkilerin çok faydası oluyo ama arada bende sinir oluyorm kv yardım için gelio saolsun herşeyimi yapıo birde ben oğlumu kıskanıyorm sanırım ama o geldimi bana fırsat vermiyo herşeyi kendisi yapsın istio altını almayı felan bende bırakıyorm ama çokta sinir oluyorm ne kadar iyide olsa kaynana işte ama ne yazıkki bizde olucaz

bende senin kafadanım:)oğlumu,kızımı kıskanıyorum kv den kb den kimilerine saçma gelebilir ama,benim çocuğumsa herşeyiyle ben ilgileniyim istiyorum,benim tavrımı biliyorlar o yüzden onlar çocuğun hiçbirşeyine ellemezler,elliycekler olursada sorarlar biraz cadı gelinimdir bende:):)kendimi asla ezdirmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…