Slm kızlar nasılsınız?
Belki özel olucak ama siz nasıl korunuyorsunuz?
KIZLARR dün bebeğime yeni bir doktor buldum ve ona götrdüm eger memnun değilseniz önerebilirim dr.şükrü cido geyet sessiz sakin kibar bir doktorr
bebeğimde hafif nezle var atamadı daha üstünden hırlıyoo du yaa
papatya cayı verdi günde 1 çay kasıgı vericem7birde bir surup verdii
normalde ilaç kullanılması taraftarı değilim ama 3 gün kullan ki ço cuk rahatlasın dedii
bir memeyi emiyorya burun tıkalı oldugundan ikinci memeye kafa atıp cıldırmaya baslıyorduu
inşş bu şurup iyi gelirde bebeğim rahat nefes alırr
Selam kızlar bugün aşımız vardı atlatttık çok şükür,oğluş doğumda 3340 dı şimdi 4700 olmuş boyumuzda 51 di 54 cm olmuş,maşallah,sübhanallah,tebarekallah
korunma işini benimde eşim yapıcak hormon almak istemiyorum,ama oğluş biraz büyüyünce 3.yü istiyorum ama eşim istemiyor,ama halledicez inşallah:)
bızımkıde buyuk ve sarkık cnm cocuk drumuz hafıf su oldugunu söyledı 1 sene ıcınde kendınden kaybolurmuşş
kaybolmassa su fıtıgı oluyomuş takıbını yapıcak her ay
bızde bı ıkı arkadaşımla karşılaştırdgımızda daha kucuk pıpılerı bızımkı buyuk geldı hangısı gıbı olması lazım bılemıyorum
bızım ailede kv aılesınde aras ılk erkek bebek tecrubemızde yok
bizimkinde de hafif su toplamış,1 yıla kadar iner dedi.
hangi doktoragittiniz yerencim ben doğumevinde gülcan çelik var cerrah ona göbeği için götürmüştüm çok iyi bir doktor ona sıra aldım .zaten cerraha gitmek gerekiyormuş.eğer kaybolmazsa şişlik ameliyat edilmesi gerekiyrmuş.çocuk ağlayınca çıkarmış fıtıksa şişermiş ağlayınca hemen bakılması gerekiyormuş şişiyormu diye.bizimki ağlayınca şişmiyor hep aynı.aynen bizim de oğlan tek olduğu için bilemedik 43 günlük olduk.ancak geçen gün fark ettik.kasıklarıda şişti korktuk bazen çok daha sert bazen daha yumuşak ama hep büyük .yarencim ultrasonla mı baktılar yoksa direk söyledi mi bakarak.çünkü kasık fıtığı diye birşey varmış birde düz su fıtığı varmış.su toplanması büyüyünce genelde geçermiş.geçmezse ameliyat olunurmuş.fıtık olansa 40 günlükken bile ameliyat ettirilebiliyormuş.o geçmiyormuş çünkü.pazartesi doktora gidicem bakalım ne dicekdeğişiyor bizimkininki de bazen ufalmış büzüşük bazen şişiyor,bazende normal bir sorun yoktur herhalde bende tecrübesizim.
lohusanın kırk gün mezarı açık kalır derler ya doğruymuş,dün oğluşumla halasına gittik geldik akabinde hastalandım,ateşim 39 a çıktı,titreme üşüme,üstüme 3 battaniye aldım bir türlü ısınamadım,duşa girdim bir de parol aldım,sabaha geçti çok şükür,sıtma gibi oldum tirtir titredim.
slm kızlar ya dün gece hiç uyutmadı bizi ufaklık.yorgunluktan uykusuzluktan ölüyorum.ne zaman düzene girecek herşey..
bi de üstüne misafirlerim geliyo. 15 gün ev kalabalık olacak. eşimin anne babası abisi yengesi ve 5 yaşındaki yeğeni... en çok da kv'den tedirginim. kabus gibi bi lohusalık yaşattı bana. 10 gündür yoktu. şimdi yine geliyor hem de süresiz...ne yapacam ben...yine huzursuzluk yaşatacak evimde..
aman dikkat et canım yaa nazar değmiştir canım keşke çıkmasaydın
ya birsey sorucam esinizle evlediginiz seneyi gosteren imzayi nasil yapiyorsunuz bende istiyorm...Allah kolaylık versin canım yaaa
hangi doktoragittiniz yerencim ben doğumevinde gülcan çelik var cerrah ona göbeği için götürmüştüm çok iyi bir doktor ona sıra aldım .zaten cerraha gitmek gerekiyormuş.eğer kaybolmazsa şişlik ameliyat edilmesi gerekiyrmuş.çocuk ağlayınca çıkarmış fıtıksa şişermiş ağlayınca hemen bakılması gerekiyormuş şişiyormu diye.bizimki ağlayınca şişmiyor hep aynı.aynen bizim de oğlan tek olduğu için bilemedik 43 günlük olduk.ancak geçen gün fark ettik.kasıklarıda şişti korktuk bazen çok daha sert bazen daha yumuşak ama hep büyük .yarencim ultrasonla mı baktılar yoksa direk söyledi mi bakarak.çünkü kasık fıtığı diye birşey varmış birde düz su fıtığı varmış.su toplanması büyüyünce genelde geçermiş.geçmezse ameliyat olunurmuş.fıtık olansa 40 günlükken bile ameliyat ettirilebiliyormuş.o geçmiyormuş çünkü.pazartesi doktora gidicem bakalım ne dicek
sagol cnm sanada geçmiş olsunngeçmiş olsun canım
slm kızlar ya dün gece hiç uyutmadı bizi ufaklık.yorgunluktan uykusuzluktan ölüyorum.ne zaman düzene girecek herşey..
bi de üstüne misafirlerim geliyo. 15 gün ev kalabalık olacak. eşimin anne babası abisi yengesi ve 5 yaşındaki yeğeni... en çok da kv'den tedirginim. kabus gibi bi lohusalık yaşattı bana. 10 gündür yoktu. şimdi yine geliyor hem de süresiz...ne yapacam ben...yine huzursuzluk yaşatacak evimde..
canm naber nasılsınn
bak bende aynı şeyleri yasadım sütüm bile gidiyordu azalmıstıı
hiçbirsy yapamadım yiyemedim kv sinirlendim eşime kızdım birde lohusalıkkk
annem aldı bbeni eve getirdii çok şükür toparlndımm
ama yarn evime geçiyrum napıcam bilmiyorummmm
öfffffffffffffffffffffffff(((((((((((((((
eşini al karsına konusss cocuklu kadınsın ne misafirii hemde yatılı galbiaa yuhhhhhhh
Evet canım yatılılar(( benim de aynı sütüm gidiyodu nerdeyse..anlatsam sayfalar yetmez içimi dökmeye...benim de eşimle aram açılmıştı..off offf yine aynı şeyler yaşanacak.. dua edin bana kızlar nolur. sizlerin dua kapısı açıktır meleklerinizin hatrına. dua edin de yuvamdan uzak dursun,Allah ıslah etsin onu..yalan yere yemin bile ediyor düşünün artık..Allah da bana sabır versin...
Evet canım yatılılar(( benim de aynı sütüm gidiyodu nerdeyse..anlatsam sayfalar yetmez içimi dökmeye...benim de eşimle aram açılmıştı..off offf yine aynı şeyler yaşanacak.. dua edin bana kızlar nolur. sizlerin dua kapısı açıktır meleklerinizin hatrına. dua edin de yuvamdan uzak dursun,Allah ıslah etsin onu..yalan yere yemin bile ediyor düşünün artık..Allah da bana sabır versin...
Aşımız vardı,çıkmışken gidelim dedik,gitmez olaydım keşke.
canım doğum izni henüz kesinleşmemiş ama olacak gibi görünüyor inşallah olur ve bizi de kapsar şöyle bir link gördüm: TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ
ya kızlar arkadaşımın annesi söyledi eskiden doğum izni sadece 40 günmüş ne kadar az ya yazık olmuş bebişleredüşünüyorum da şimdi de öyle olsaydı bir haftalık çalışandım kabus gibi benim kızım ben ortalıkta olmayınca kıyameti koparıyor bi bavula koyup işe götürürdüm herhalde:)
Pekı 24 ay oldu dıyelım bız ne olucaz bızı de etkıleyecek mı pekı benım az bı surem kaldı 17 subatta ıs bası malesef ıznımın 15 gunu subat tatılıne gıttı((
canım doğum izni henüz kesinleşmemiş ama olacak gibi görünüyor inşallah olur ve bizi de kapsar şöyle bir link gördüm: TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ
ya kızlar arkadaşımın annesi söyledi eskiden doğum izni sadece 40 günmüş ne kadar az ya yazık olmuş bebişleredüşünüyorum da şimdi de öyle olsaydı bir haftalık çalışandım kabus gibi benim kızım ben ortalıkta olmayınca kıyameti koparıyor bi bavula koyup işe götürürdüm herhalde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?