2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

geçmiş olsun canım

slm kızlar ya dün gece hiç uyutmadı bizi ufaklık.yorgunluktan uykusuzluktan ölüyorum.ne zaman düzene girecek herşey..
bi de üstüne misafirlerim geliyo. 15 gün ev kalabalık olacak. eşimin anne babası abisi yengesi ve 5 yaşındaki yeğeni... en çok da kv'den tedirginim. kabus gibi bi lohusalık yaşattı bana. 10 gündür yoktu. şimdi yine geliyor hem de süresiz...ne yapacam ben...yine huzursuzluk yaşatacak evimde..

maşallah canım oğluşuna nazar değmesin

bizimkinde de hafif su toplamış,1 yıla kadar iner dedi.

değişiyor bizimkininki de bazen ufalmış büzüşük bazen şişiyor,bazende normal bir sorun yoktur herhalde bende tecrübesizim.
hangi doktoragittiniz yerencim ben doğumevinde gülcan çelik var cerrah ona göbeği için götürmüştüm çok iyi bir doktor ona sıra aldım .zaten cerraha gitmek gerekiyormuş.eğer kaybolmazsa şişlik ameliyat edilmesi gerekiyrmuş.çocuk ağlayınca çıkarmış fıtıksa şişermiş ağlayınca hemen bakılması gerekiyormuş şişiyormu diye.bizimki ağlayınca şişmiyor hep aynı.aynen bizim de oğlan tek olduğu için bilemedik 43 günlük olduk.ancak geçen gün fark ettik.kasıklarıda şişti korktuk bazen çok daha sert bazen daha yumuşak ama hep büyük .yarencim ultrasonla mı baktılar yoksa direk söyledi mi bakarak.çünkü kasık fıtığı diye birşey varmış birde düz su fıtığı varmış.su toplanması büyüyünce genelde geçermiş.geçmezse ameliyat olunurmuş.fıtık olansa 40 günlükken bile ameliyat ettirilebiliyormuş.o geçmiyormuş çünkü.pazartesi doktora gidicem bakalım ne dicek

Son düzenleme:

aman dikkat et canım yaa nazar değmiştir canım keşke çıkmasaydın

Allah kolaylık versin canım yaaa

cnm dr umuz bıze su ftıgı dedı zamala gecer dedı 1 yasa kadar ecmezse amelıyat gerekebılır dedı aylık kontrollerınde bakıyo cnm bıze cocuk dr muz söyleı cnm gelınc yaz cnm mutlaka

geçmiş olsun canım
sagol cnm sanada geçmiş olsunn
ne durumdasınız şimfdii

canm naber nasılsınn
bak bende aynı şeyleri yasadım sütüm bile gidiyordu azalmıstıı
hiçbirsy yapamadım yiyemedim kv sinirlendim eşime kızdım birde lohusalıkkk
annem aldı bbeni eve getirdii çok şükür toparlndımm
ama yarn evime geçiyrum napıcam bilmiyorummmm
öfffffffffffffffffffffffff (((((((((((((((

eşini al karsına konusss cocuklu kadınsın ne misafirii hemde yatılı galbiaa yuhhhhhhh

Evet canım yatılılar (( benim de aynı sütüm gidiyodu nerdeyse..anlatsam sayfalar yetmez içimi dökmeye...benim de eşimle aram açılmıştı..off offf yine aynı şeyler yaşanacak.. dua edin bana kızlar nolur. sizlerin dua kapısı açıktır meleklerinizin hatrına. dua edin de yuvamdan uzak dursun,Allah ıslah etsin onu..yalan yere yemin bile ediyor düşünün artık..Allah da bana sabır versin...

hepmiz aynıyız hemen hemen canım eşimde lohusalığımın 15 günündr 20ye yakın kişiyi davet etmişti hemde çaya olsa tmmda yemeğe bu erkekler nedne bu kadar anlayışsız ve düşüncesiz...

yine niye geliyormuş,cins kadın.Allah sabır versin canım,ne denir ki,çok gıcık bir durum.

Aşımız vardı,çıkmışken gidelim dedik,gitmez olaydım keşke.

geçmiş olsun canım

Canım basta allah sabır versın aynı dert bı 15 gun once benımde basımda vardı sagolsunlar bı gun onlar yuzunden sutum bıle olmadı kuzum ac kaldı ( yalan yere yemın ederler hepsı bır olup senı yalancı cıkarırlar kbaba kadın gıbı her ıse karısır kvalıde yalanla dolanla yuzune ıyı arkandan dedıkodu yapar susun benımkıler benı esıme cekıstırıyolardı benım kulaklarım duya duya benım evımde benım hazırladıgım yemeklerı yerken.... Ya kendını ezdırme ya da gelmemelerını soyle esıne.... Gercı bende bu rıskle yenıden karsı karsıyayım dogum ıznım bıtıyo ıse baslıcam bebegıme kım bakacak ???? Annem rahatsız tedavısı var gelemıyo mecbur kvalıde gelecek kı onun benım evımde olmasına bıle dayanamıyorum esımın bıle huyu degısıyo sagolsun kvalıde durmadan dolduruyo....
Allah sana da bana da hayırlı kapılar acsın ne dıyelım bızım degılse meleklerımızın yuzune baksın...

Dogum ıznı uzamadı daha degıl mı kızlar

canım doğum izni henüz kesinleşmemiş ama olacak gibi görünüyor inşallah olur ve bizi de kapsar şöyle bir link gördüm: TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

ya kızlar arkadaşımın annesi söyledi eskiden doğum izni sadece 40 günmüş ne kadar az ya yazık olmuş bebişlere düşünüyorum da şimdi de öyle olsaydı bir haftalık çalışandım kabus gibi benim kızım ben ortalıkta olmayınca kıyameti koparıyor bi bavula koyup işe götürürdüm herhalde:)

Pekı 24 ay oldu dıyelım bız ne olucaz bızı de etkıleyecek mı pekı benım az bı surem kaldı 17 subatta ıs bası malesef ıznımın 15 gunu subat tatılıne gıttı ((

evet ya,40'lı yaşlarda olan arkadaşlardan hep duyuyorum,40 günlükken bırakmıştık biz diyorlar,ne acı

Pekı 24 ay oldu dıyelım bız ne olucaz bızı de etkıleyecek mı pekı benım az bı surem kaldı 17 subatta ıs bası malesef ıznımın 15 gunu subat tatılıne gıttı ((

canım niye rapor almıyorsun?

Allah yardımcın olsun canım hepimiz bu kv lerden kb lerden şikayetçiyiz sanırım,benimkilerde geçen gün güya bana yardıma diye geldiler,yardımdan ziyade eziyetleri oldu,şakır şakır gelen sütüm iki gündür azaldı,iki günün yorgunluğu,kv geldi hiç yerinden bile kalkmadı,onlar yatıp uyudular ben gece 2 de daha bulaşık topluyordum yani düşün,işte el kızı olunca kıymet bilen yok kendi kızları olsa yerinden kaldırmazlar,bu kız lohusa emzikli demezler.Allah sabır versin canım.

Bence dogum izni 6 aya cikarsa bir suru issiz anne olacak, ozel sektor kimseyi 6 ay beklemek istemez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…