• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

benim bugün 11de kontrolüm varrrrrrrrrr oğlumu görcem :1::1:
e tabi nstde var..
gene sancı falan çıkmaz büyük ihtimal bi haftada ne değişecek ki dimi..
bir de bişey sorucam kızlarrr bugün kontrolüm var yaa.
benim kıllarım azcık çıktı.
acaba alsam mı.. yoksa kalsın haftaya mı alırım :26:

iyi haberlerini bekliyoruz canım

Günaydın annişler, biz yorucu bi gece geçirdik sırtım, belim ,kalçalarım felaket agrıdı sol tarafta yatmaktan sanırım sol el parmaklarım uyuşuktu uyanınca sol dizimde öyle rahimdeki ağırlık cabası :( ise gitmedım bikaç saat sonra gitcem çarşamba dr muaynem var ay diyorum ki gider gitmez başlamiş doğum deseler kucağıma alıversem kızımı ne güzel olur. . Biz de haberler boyle cepten takip etmeye çalisiyorum sizi umarım her sey yolundadır ecrınden haber alan var mı bu arada umarım saglıkla almıstır kuzusunu kucağına

geçmiş olsun canım

Günaydın herkese..
Ben de uykusuz bir gece geçirdim. ne yapacağımı şaşırdığımdan, kanepede yattım battaniyeyle..neyse..

Dün hiç giremedim foruma. eşimle tartışmıştık,moralim bozuktu...

Doğum yapan arkadaşlar olmuş. Gözünüz aydın kızlar.
ecrin de şuan bebeğini kucağına almıştır heralde. inşallah güzel bi doğum olmuştur...

badem,yavruş,istanbull bazı arkadaşların yazdıklarından ben de rahatsız oluyorum, bi de argo kelimeler kullanmalarından...iyi yapmışsınz dile getirmekle.

bugün son eksikleri tamamlamaküzere alışverişe çıkacam.umarımbu sefer elim boş dönmem :))

sana da geçmiş olsun canım,eşinle de aran düzelmiştir umarım

çarşıda gezdim geldim,bugün güneş var,hayret.Kendime cicişler aldım,ama hamile kalmadan önceki bedenime göre,umarım doğumdan kısa bir süre sonra olur.Sonra da kermese uğradım,bir sürü yiyecek aldım,ama aklım hala aşurede,inş biri getirir

Günaydın canım,olur arada öyle tartışmalar,boşver,üzme tatlı canını..
sorma tatlım,çok sıkıldım aynı lafları duymaktan bu topikte,girip de bakasım bile gelmiyor..inşallah elin dolu gelirsin bugün..
visco yatağı değiştirme imkanınız varsa 5 cm'lik olanı alın canım,çok yüksek olursa bebeğin düşer bi de yataktan Allah korusun..ben hep 4-5 cm alındığını duydum çünkü..biz hazır almadık,annem pamuk yatak yaptı,4-5 cm kalınlığı ..

Sağol canım benim..
Eşile ailesi yüzünden tartıştık.ortada bişey yokken o çıkardı tartışmayı...çok zoruma gitti. eşim beni seviyor ama dolduruşa gelmesi canımı sıkıyor...bense bu halimde bile onu mutlu etmeye çalışıyordum... sonra düzeltmek için çok uğraştı ama eskisi gibi olmaz hiçbir şey..neyse konuşup da moralimi daha fazla bozmayım.

Canım 5 cm bence de daha iyi, olmazsa değiştireyim ben de. ama alt kata geçince ne yapmayı düşünüyorsunuz? orası için de ince gibi. ya yeni yatak almak lazım ya da altına bişeyler koyup yükseltmek. sence?

Son düzenleme:
günaydın cnm dün bi dergide doğum hikayesi okudum bebek 42. haftada gelmiş en son kontrole gittiğinde hamile psikologu demiş ki hamilelikleri iyi geçen anne adaylarında
doğumun kendiliğinden başlaması konusunda sıkıntı yaşanabiliyor karnındaki yolculukta bebeğiyle vedalaşmasını söylemiş...
sizin hamilelik harika geçiyor demekki:)))
nasıl yapacağız onu anlamadım bebeğimle nasıl vedalaşacağız ki inşallah en hayırlı zaman da gelir canım kızım sağlıkla inşallah

sana da geçmiş olsun canım,eşinle de aran düzelmiştir umarım

çarşıda gezdim geldim,bugün güneş var,hayret.Kendime cicişler aldım,ama hamile kalmadan önceki bedenime göre,umarım doğumdan kısa bir süre sonra olur.Sonra da kermese uğradım,bir sürü yiyecek aldım,ama aklım hala aşurede,inş biri getirir

Sağol canım ya erkencisin sabah sabah ben daha yeni kendime gelebildim,sen çarşı gezip gelmişsin :9:
İy yapmışsın bişeyler almakla. canın çok aşure istiyosa puding gibi hazır aşureler var markette.hem tadı da güzel oluyo ben denemiştim.ondan alabilirsin.çok pratik oluyo.

Sağol canım benim..
Eşile ailesi yüzünden tartıştık.ortada bişey yokken o çıkardı tartışmayı...çok zoruma gitti. eşim beni seviyor ama dolduruşa gelmesi canımı sıkıyor...bense bu halimde bile onu mutlu etmeye çalışıyordum... sonra düzeltmek için çok uğraştı ama eskisi gibi olmaz hiçbir şey..neyse konuşup da moralimi daha fazla bozmayım.

Canım 5 cm bence de daha iyi, olmazsa değiştireyim ben de. ama alt kata geçince ne yapmayı düşünüyorsunuz? orası için de ince gibi. ya yeni yatak almak lazım ya da altına bişeyler koyup yükseltmek. sence?

yapıp edip sonra üzülüyorlar canım,o da stresli demek ki,büyüklük sende kalsın uzatma boşver..

alt kata geçince mecbur alacaz canım başka,ya da altına yorgan seriyorlarmış,üstüne yatağı koyuyorlarmış,öyle de yapabiliriz,açıkçası şu an ne yapıcaz bilmiyorum,o günler bi gelsin hele diyorum..

kızlar seastre den haber yok mu ben mi okuyamadım sanki ne zamandır girmiyor bir sorun mu var acaba en son sancısı çok çıkmıştı ilaç kullanıyordu haberi olan yazsın merak ettim inşallah birşey yoktur

Son düzenleme:
herkese merhabalar.biz de doğum yaptık kızlar.kızım ece denizi dün kucağımız aldık çok şükür.3200 gr 51 cm spinal sezeryanla.en kısa zmnda doğum hikayemizle görüşmek üzere

Allah analı babalı büyütsün :16:

selam arkadaşlar hepinizin duasını bekliyorum yarın 9.30da kızım ülkü ipek kucağımda olcak inşlhhh

dualarımız seninle canım :16::16:

Meraba arkadaslar bnde cuma gunu spınal sezeryanla dogum yaptım bebegın suyu azaldıgı ıcın acele ettık...bebegım 2900gr 48cm dogdu oglusumuzun adı poyraz ılk fırsatta dogum hıkayemı yazcam dogum yapcak arkadaslarında allah yar ve yardımcısı olsun

gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Kızlar Yavrus da doğuma alınacakmış bugün,haberiniz olsun,dua istiyor hepimizden..

dualarımız seninle canım :16::16:

günaydın kızlar yarın saat 8:00'de bende doğuma giriyorum dualarınızı eksik etmeyin

kızlar seastre den haber yok mu ben mi okuyamadım sanki ne zamandır girmiyor bir sorun mu var acaba en son sancısı çok çıkmıştı ilaç kullanıyordu haberi olan yazsın merak etti inşallah birşey yoktur

Ayyy neden bugün? olumsuz bişey yok demi? korktum birden okuyunca.

Aaaa nisanimi geldiki sancisi oluyodu arada Allahim kolay dogum nasip etsin guc kuvvet versin saglicakla alsin bebegini kucagina

seastirenin eşi evde 2 gündür,o yüzden giremiyor,kötü bişey yok merak etmeyin..
yavrusun kızı ters dönmüştü yine,doktor sezeryan demişti,demek ki bugünkü kontrolünde açılma falan vardı,alacaklarmış doğuma o yüzden,dün bir sıkıntısı yoktu..inşallah hayırlısıyla doğar güzel kızı..

Kızlar Yavrus da doğuma alınacakmış bugün,haberiniz olsun,dua istiyor hepimizden..

aaa,inşallah kolay bir doğum olur

Sağol canım ya erkencisin sabah sabah ben daha yeni kendime gelebildim,sen çarşı gezip gelmişsin :9:
İy yapmışsın bişeyler almakla. canın çok aşure istiyosa puding gibi hazır aşureler var markette.hem tadı da güzel oluyo ben denemiştim.ondan alabilirsin.çok pratik oluyo.

canım onlar evde yapılanın tadını vermiyor,beğenmiyorum ben.
Erken kalkarım genelde,6.30 standart,şimdi okul da yok,benimkileri yollayınca yapacak iş arıyorum,hava da güzel olunca canım evde durmak istemedi.

günaydın kızlar yarın saat 8:00'de bende doğuma giriyorum dualarınızı eksik etmeyin

sen de mi,okudukça heyecanlanıyorum,hayırlısıyla kavuşuyorsun bebişine inş

Son düzenleme:
merhaba aralık anneleri hepinize hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum
ben de kısmetse 2013 şubatta alıcam kızımı kucağıma
şuan çalışıyorum 32. haftama az kaldı bugüne kadar sorunsuz geldik çok şükür inşallah bundan sonra da devam eder
benim size bi sorum olucak
37. hafataya kadar çalışanlar bu süreç nasıldı zorlandınız mı
iyiki iznimi uzatmışım mı dediniz yoksa keşke 32. haftada ayrılsamıydım dediniz
ben bu konuda çok kararsız kaldım lütfen yardım ederseniz çok sevinicem teşekkürler

seastirenin eşi evde 2 gündür,o yüzden giremiyor,kötü bişey yok merak etmeyin..
yavrusun kızı ters dönmüştü yine,doktor sezeryan demişti,demek ki bugünkü kontrolünde açılma falan vardı,alacaklarmış doğuma o yüzden,dün bir sıkıntısı yoktu..inşallah hayırlısıyla doğar güzel kızı..

sağol canım bende merak ettim o mutlaka girerdi sorun olmasın da yavrus da hayırlısıyla kavuşur kızına

aaa,inşallah kolay bir doğum olur

canım onlar evde yapılanın tadını vermiyor,beğenmiyorum ben.
Erken kalkarım genelde,6.30 standart,şimdi okul da yok,benimkileri yollayınca yapacak iş arıyorum,hava da güzel olunca canım evde durmak istemedi.

sen de mi,okudukça heyecanlanıyorum,hayırlısıyla kavuşuyorsun bebişine inş

inşallah canım bugün bitmez artık :1:

Back
X