• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım çörekotunu nasıl yiceksin.merak ettiğimden soruyorum ben geçen gün denedim çiğneyerek olmuyor iğrenç acaba suya katıp mı içiliyor

canım taze taze çekip yoğurda katarak yiyebilirsin yada su ile ilaç gibi içebilirsin... ağızda çiğnemek faydalı mı bilmem ama fena bir eziyet olduğu kesin :D

Kizlar merhaba;
Biz kizimla bugun eve ciktik:)sezeryanla 4070gr 54cm bi bebise sahip oldum..ufak sıkıntılarimiz oldu ama genel olarak iyiyiz..
Detaylari ve hikayemizi en kisa surede paylasicam..hepinizin darisi basina:)

Bu 3gunluk surecte dogum yapan tum arkadaslara sesleniyorum.. allah anali babali buyutsun..saglikli sihhatli buyutmek nasip etsin..

Allah analı babalı büyütsün canım :) maşallah her ikinize de

canım gözün aydın olsun rabbim mutluluğunuz daim etsin kilosuda geyet iyi sen yinede emzirmeye devam et emdikçe gelir bol sütlü günler

tavsiyelerin için teşekkürler bende bakayım aktara

kız hangi ara doğurdun ayrıntıları bekliyoruz

tü tü maşallah topiğimizin en kilolu bebeği oldu gözün aydın olsun darısı biz bekleyenlere olsun

Rica ederim canım hepimiz az çok aynı şeyler için endişe duyuyoruz. umarım sizin için de faydalı olur

iigeceler kızlar 27 kasım gece12.40bebeğim doğdu 3500kilo 52cm boyunda bugün döndük eve sütüm pek yok devamlı memede paşam anca uyudu haber vereyim dedim bu arada tüm hamişleri alla kurtarsınn...

iigeceler kızlar 27 kasım gece12.40bebeğim doğdu 3500kilo 52cm boyunda bugün döndük eve sütüm pek yok devamlı memede paşam anca uyudu haber vereyim dedim bu arada tüm hamişleri alla kurtarsınn...

Allah bağışlasın, bir ömür sağlıklı, mutlu olsun.... Umarım sütün artar...

Geçmiş olsun, inşallah göğüsünü de almaya başlar, sarılığı da düzelir...

Güle güle kullansın bebişin, hepsi çok güzel.....
tesekkr ederim canım..

kızlarrrr ben geldim.doğumumu yaptım ve artık oğluşumla evimizdeyizzzz...tam tamına 37 haftalık doğum yaptım.oğlum 3 kg doğdu.sağlıklı çok şükürr.biraz erkenci olduğu için emmeye çok gücü yok çabalıyo yavrum.sütüm tam gelmedi.azar azar çay kaşığı ile mama veriyoruz.süt gelince kesicez.doğumum çok güzeldi.dikişimde az var.allah hepinize benim gibi doğum nasip etsinnn...sakın normal doğumdan korkmayınnn...

hayırlı olsun saglıklı ve vvatana millete hayırlı bir evlat olsun inşşşşşşşşşş:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

vitaminciğim hepsi o kadar güzel ki, sevgiyle muhabbetle yapılmış alınmış güzel günlerde kullanın canım

hiçbir korku ve keder kalmasın canım inşallah

hay maşallah canım sahi ne ara geliverdi oğluşun. her ikinize de 41 kere maşallah

sagol canım çok tesekkür ederim..

kızlar süt gelmesi demişken, ben aktardan bir çay karışımı aldım 10 tl bir büyük boy kavanoz kadar, içinde %35 rezene var, geri kalanı ise anason çörek otu, ısırgan, kimyon ve ıhlamur

tadı elbette çok güzel değil ama ben şimdiden günde bir bardak içiyorum midemi ve bağırsaklarımı çok rahatlattı hele bir de gece içersem uykum da süper oluyor. sütü de artırırmış. bebeğin gazını da alırmış dediler. bir de ben Allah nasip ederse her sabah aç karna bir tatlı kaşığı çörek otu yemeyi düşünüyorum hemen ödem atarım hem de sütüm çoğalır hem de şifalı olur bebeğim için diye düşündüm.

sizin bir bildiğiniz başka önerileriniz var mı?

canım eskiler hep kuru sogan ye der
birde su içmek artırıyormuss süütüü
ben bunları biliyıorm tekk valla

selam kızlar bende doğum yapanlar kervanına katıldım. bugün eve çıktık. ayrıntılar daha sonra...

ayy masallahhhh
hayırlı olsun canım allah analı bablı büyütsünn

Kızlaaaaaarrrrrr doktordan geliyorum. nst'de sancım çıktı. rahim ağzı uzunluğum 2 cm'miş. bunun anlamını bilen var mı?

ayy vallahi bende hiç bilimyrum canımm

Kizlar merhaba;
Biz kizimla bugun eve ciktik:)sezeryanla 4070gr 54cm bi bebise sahip oldum..ufak sıkıntılarimiz oldu ama genel olarak iyiyiz..

Bu 3gunluk surecte dogum yapan tum arkadaslara sesleniyorum.. allah anali babali buyutsun..saglikli sihhatli buyutmek nasip etsin..

arkadaşlar yok mu cevap verecek olan?

masallahh tosuncugumuzaa yirim onunu yanaklarını çok tatlıdır şimdi
allah analı babalı büyütsünnn :nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar bende kızımı aldım kucağıma normal doğum oldu şimdi cadı kızım ağladığı için bu kadar yazabiliyorum daha sonra yazarım 3330 gr kızım gayet iyiyiz evdeyiz şimdi

Kızlar bende kızımı aldım kucağıma normal doğum oldu şimdi cadı kızım ağladığı için bu kadar yazabiliyorum daha sonra yazarım 3330 gr kızım gayet iyiyiz evdeyiz şimdi

Allah analı babalı büyütsün kızlar :)

her iki bebek de maşallah sağlıklı doğmuşlar...

kızlarrrr ben geldim.doğumumu yaptım ve artık oğluşumla evimizdeyizzzz...tam tamına 37 haftalık doğum yaptım.oğlum 3 kg doğdu.sağlıklı çok şükürr.biraz erkenci olduğu için emmeye çok gücü yok çabalıyo yavrum.sütüm tam gelmedi.azar azar çay kaşığı ile mama veriyoruz.süt gelince kesicez.doğumum çok güzeldi.dikişimde az var.allah hepinize benim gibi doğum nasip etsinnn...sakın normal doğumdan korkmayınnn...

maşallah size cnm,erken gelmiş senin yaramaz.Ona rağmen kilosu çok iyi

Kızlaaarrr dualarımız kabul oldu aralık ayı boyunca izine çıkıcak olan doktorum bir aksilik olmuş izine çıkması ertelenmiş ahahahahaha ayyyy çok mutluyum mmmmm:9:

gözünaydın cnm

selam kızlar bende doğum yapanlar kervanına katıldım. bugün eve çıktık. ayrıntılar daha sonra...

hadi gözünaydın cnm,ayrıntıları bekliyoruz

Kizlar merhaba;

maşallah tontiş kızına,Allah nazarlardan saklasın

Okuyup okuyup cikiyorum valla kizlar,bise yazamadim bi turlu..aralik anneleri oldu kasim annesi hepp :27:
Doguranlara masallahh,allah saglikla buyutmeyi nasib etsin ins.bol sütlü bol uykulu gunleri olsunnn..
Darisi bize artik.mumkunse vaktinde gelsin kizim ama teyzesi gelmis olsun..
Bugun tahlil sonuclarimi gostermeye gittim,normal hersey dedi bi skinti yokmus.

sıkıntı olmamasına sevindim cnm,İnşallah vaktinde gelir bizimkiler

kızlar siz nst de sancım cıktı cıkmadı diyorsunuz ya. ben nstye girdiğimde sadece kalp atışına bakıyorlar. 15 dakika falan yatıyorum. sancıyı nasıl anlıyorlar ki? ben anlamadım.. bana doktorum sadece herşey normal dedi...

İkisi de belli oluyor orda,iki değer var zaten,iniş çıkışlardan anlıyorlar

Slm kızlar bende sezeryan olucam acaba kaç saat sürüyor ameliyat?
Bide ne zaman kendine geliyorsun?

10 dk içinde bebiş çıkıyor,sonra içini temizlemeyle beraber yarım saate yakın sürer

maşallah paşana cnm,inşallah sütün bol bol gelir bundan sonra

sen de mi doğurdun,gözünaydın cnm

Günaydın kızlar.. Maşallah doğuran doğurana. Benim sipamin gelmeye niyeti yok sanırım. Bu gün de beni korkuttu. Gece de oynamadı. Kalktım sekizde gene oynamadı. Bende korktum :( başladım ağlamaya dualar ettim. Daha yeni oynadı :( çok korkuttu beni. Bişey olacak diye ödüm kopuyor :(

oynamaması gerçekten çok endişelendiriyor insanı,sağsalim bir doğsalardı

ALLAH ANALI BABALI BYÜTSÜN, BİZ DE İSTİYORUZ ARTIK DOĞURMAK :)) ben de 38+2 oldum. 39. haftada kontrol var bakalım:))

iyi diyelim iyi olsunnnn:)şu okul bitse rahatlayacağım...son zamanlar geçmek bilmiyormuş..doğuranları görünce heyecan yaptım bugün:)sen nasılsın?

Iyıce yoruldun ağırlaştın da ondandır CNm;))inş izne çıkınca rahatlatsın ...
Bnmde sabahları bacak ağrılarım dışında bıseyım yok ck şükür gun dolduruyorum işte sayılı gun çabuk geçişin dıe beklıyorum kızımın eksıklerı var hala onları tamamlamaya çalışıyorum CNm :1:

Arkadaşlar bende aranızdayım. Hepinize kolay doğumlar ve hayırlı evlatlar diliyorum. Bugün itibariyle 34+1'iz oğlumla. 4 yaşında bir oğlum daha var. Doktor kontrolüne gittiğimizde doktor başı doğum kanalına girmiş dedi. Erken değil mi? Yanımızda oğlumuz olduğu için bir yaygara durumu vardı. Soramadım sorularımı. Endişenedim de. Ama dr herşey normal dedi. Kafası rahatsız ediyor. Artık zor yürüyorum. Siz de de öyle oldu mu? Keşke ilk hamileliğimden not alsaydım. Hatırlamıyorum.

Arkadaşlar bende aranızdayım. Hepinize kolay doğumlar ve hayırlı evlatlar diliyorum. Bugün itibariyle 34+1'iz oğlumla. 4 yaşında bir oğlum daha var. Doktor kontrolüne gittiğimizde doktor başı doğum kanalına girmiş dedi. Erken değil mi? Yanımızda oğlumuz olduğu için bir yaygara durumu vardı. Soramadım sorularımı. Endişenedim de. Ama dr herşey normal dedi. Kafası rahatsız ediyor. Artık zor yürüyorum. Siz de de öyle oldu mu? Keşke ilk hamileliğimden not alsaydım. Hatırlamıyorum.

selam hoşşgeldnn:) benm 32. haftadan bebişleri normal pozisyona giren arkadaşlarım vardı erken değil. benm de geçen hafta döndü daha. zor yürümemiz de çok normal baskı yapıyorlar. çok ayakta kalmamak gerek.

oynamaması gerçekten çok endişelendiriyor insanı,sağsalim bir doğsalardı

aynen eşime diyorum geceden beri oynamıyo..
karıcım çocuğu rahat bırak uyuyodur..
demesine rağmen içim rahat etmedi..
oynamadı gene bende başladım ağlamaya.
biraz daha oynamasaydı gidecektim doktora :14:

doğum pozisyonunu almakla,doğum kanalına girmek aynı değil sanırım.Benim 28.haftada doğum pozisyonunu almıştı,şuan 38'deyim,dr doğum kanalına girmiş dedi.Bir sor istersen cnm,hem endişelenmemiş olursun

aynen eşime diyorum geceden beri oynamıyo..
karıcım çocuğu rahat bırak uyuyodur..
demesine rağmen içim rahat etmedi..
oynamadı gene bende başladım ağlamaya.
biraz daha oynamasaydı gidecektim doktora :14:

cnm ya,kendini üzüp yorma bu kadar,eşin biraz da haklı.Geceleri benimki de hiç oynamaz,çok ender oynar ya da.Sen gün içinde takip et

günaydın kızlar doğum yapan arkadaşlar olmuş,allah analı babalı büyütsün inşallah ,,darısı bizim başımıza.....

Back
X