sorma ya akşam yazan sabah doğurmuş olarak gelio :2:
Sıradaki kim acaba, çok merak ediyorum???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma ya akşam yazan sabah doğurmuş olarak gelio :2:
Sıradaki kim acaba, çok merak ediyorum???
canım çörekotunu nasıl yiceksin.merak ettiğimden soruyorum ben geçen gün denedim çiğneyerek olmuyor iğrenç acaba suya katıp mı içiliyor
Kizlar merhaba;
Biz kizimla bugun eve ciktik:)sezeryanla 4070gr 54cm bi bebise sahip oldum..ufak sıkıntılarimiz oldu ama genel olarak iyiyiz..
Detaylari ve hikayemizi en kisa surede paylasicam..hepinizin darisi basina:)
Bu 3gunluk surecte dogum yapan tum arkadaslara sesleniyorum.. allah anali babali buyutsun..saglikli sihhatli buyutmek nasip etsin..
canım gözün aydın olsun rabbim mutluluğunuz daim etsin kilosuda geyet iyi sen yinede emzirmeye devam et emdikçe gelir bol sütlü günler
tavsiyelerin için teşekkürler bende bakayım aktara
kız hangi ara doğurdun ayrıntıları bekliyoruz
tü tü maşallah topiğimizin en kilolu bebeği oldu gözün aydın olsun darısı biz bekleyenlere olsun
iigeceler kızlar 27 kasım gece12.40bebeğim doğdu 3500kilo 52cm boyunda bugün döndük eve sütüm pek yok devamlı memede paşam anca uyudu haber vereyim dedim bu arada tüm hamişleri alla kurtarsınn...
tesekkr ederim canım..Geçmiş olsun, inşallah göğüsünü de almaya başlar, sarılığı da düzelir...
Güle güle kullansın bebişin, hepsi çok güzel.....
kızlarrrr ben geldim.doğumumu yaptım ve artık oğluşumla evimizdeyizzzz...tam tamına 37 haftalık doğum yaptım.oğlum 3 kg doğdu.sağlıklı çok şükürr.biraz erkenci olduğu için emmeye çok gücü yok çabalıyo yavrum.sütüm tam gelmedi.azar azar çay kaşığı ile mama veriyoruz.süt gelince kesicez.doğumum çok güzeldi.dikişimde az var.allah hepinize benim gibi doğum nasip etsinnn...sakın normal doğumdan korkmayınnn...
vitaminciğim hepsi o kadar güzel ki, sevgiyle muhabbetle yapılmış alınmış güzel günlerde kullanın canım
hiçbir korku ve keder kalmasın canım inşallah
hay maşallah canım sahi ne ara geliverdi oğluşun. her ikinize de 41 kere maşallah
kızlar süt gelmesi demişken, ben aktardan bir çay karışımı aldım 10 tl bir büyük boy kavanoz kadar, içinde %35 rezene var, geri kalanı ise anason çörek otu, ısırgan, kimyon ve ıhlamur
tadı elbette çok güzel değil ama ben şimdiden günde bir bardak içiyorum midemi ve bağırsaklarımı çok rahatlattı hele bir de gece içersem uykum da süper oluyor. sütü de artırırmış. bebeğin gazını da alırmış dediler. bir de ben Allah nasip ederse her sabah aç karna bir tatlı kaşığı çörek otu yemeyi düşünüyorum hemen ödem atarım hem de sütüm çoğalır hem de şifalı olur bebeğim için diye düşündüm.
sizin bir bildiğiniz başka önerileriniz var mı?
selam kızlar bende doğum yapanlar kervanına katıldım. bugün eve çıktık. ayrıntılar daha sonra...
Kızlaaaaaarrrrrr doktordan geliyorum. nst'de sancım çıktı. rahim ağzı uzunluğum 2 cm'miş. bunun anlamını bilen var mı?
Kizlar merhaba;
Biz kizimla bugun eve ciktik:)sezeryanla 4070gr 54cm bi bebise sahip oldum..ufak sıkıntılarimiz oldu ama genel olarak iyiyiz..
Bu 3gunluk surecte dogum yapan tum arkadaslara sesleniyorum.. allah anali babali buyutsun..saglikli sihhatli buyutmek nasip etsin..
arkadaşlar yok mu cevap verecek olan?
Kızlar bende kızımı aldım kucağıma normal doğum oldu şimdi cadı kızım ağladığı için bu kadar yazabiliyorum daha sonra yazarım 3330 gr kızım gayet iyiyiz evdeyiz şimdi
iigeceler kızlar 27 kasım gece12.40bebeğim doğdu 3500kilo 52cm boyunda bugün döndük eve sütüm pek yok devamlı memede paşam anca uyudu haber vereyim dedim bu arada tüm hamişleri alla kurtarsınn...
kızlarrrr ben geldim.doğumumu yaptım ve artık oğluşumla evimizdeyizzzz...tam tamına 37 haftalık doğum yaptım.oğlum 3 kg doğdu.sağlıklı çok şükürr.biraz erkenci olduğu için emmeye çok gücü yok çabalıyo yavrum.sütüm tam gelmedi.azar azar çay kaşığı ile mama veriyoruz.süt gelince kesicez.doğumum çok güzeldi.dikişimde az var.allah hepinize benim gibi doğum nasip etsinnn...sakın normal doğumdan korkmayınnn...
Kızlaaarrr dualarımız kabul oldu aralık ayı boyunca izine çıkıcak olan doktorum bir aksilik olmuş izine çıkması ertelenmiş ahahahahaha ayyyy çok mutluyum mmmmm![]()
selam kızlar bende doğum yapanlar kervanına katıldım. bugün eve çıktık. ayrıntılar daha sonra...
Kizlar merhaba;
Okuyup okuyup cikiyorum valla kizlar,bise yazamadim bi turlu..aralik anneleri oldu kasim annesi hepp
Doguranlara masallahh,allah saglikla buyutmeyi nasib etsin ins.bol sütlü bol uykulu gunleri olsunnn..
Darisi bize artik.mumkunse vaktinde gelsin kizim ama teyzesi gelmis olsun..
Bugun tahlil sonuclarimi gostermeye gittim,normal hersey dedi bi skinti yokmus.
kızlar siz nst de sancım cıktı cıkmadı diyorsunuz ya. ben nstye girdiğimde sadece kalp atışına bakıyorlar. 15 dakika falan yatıyorum. sancıyı nasıl anlıyorlar ki? ben anlamadım.. bana doktorum sadece herşey normal dedi...
Slm kızlar bende sezeryan olucam acaba kaç saat sürüyor ameliyat?
Bide ne zaman kendine geliyorsun?
Kızlar bende kızımı aldım kucağıma normal doğum oldu şimdi cadı kızım ağladığı için bu kadar yazabiliyorum daha sonra yazarım 3330 gr kızım gayet iyiyiz evdeyiz şimdi
iyi diyelim iyi olsunnnn:)şu okul bitse rahatlayacağım...son zamanlar geçmek bilmiyormuş..doğuranları görünce heyecan yaptım bugün:)sen nasılsın?
Arkadaşlar bende aranızdayım. Hepinize kolay doğumlar ve hayırlı evlatlar diliyorum. Bugün itibariyle 34+1'iz oğlumla. 4 yaşında bir oğlum daha var. Doktor kontrolüne gittiğimizde doktor başı doğum kanalına girmiş dedi. Erken değil mi? Yanımızda oğlumuz olduğu için bir yaygara durumu vardı. Soramadım sorularımı. Endişenedim de. Ama dr herşey normal dedi. Kafası rahatsız ediyor. Artık zor yürüyorum. Siz de de öyle oldu mu? Keşke ilk hamileliğimden not alsaydım. Hatırlamıyorum.
oynamaması gerçekten çok endişelendiriyor insanı,sağsalim bir doğsalardı
Arkadaşlar bende aranızdayım. Hepinize kolay doğumlar ve hayırlı evlatlar diliyorum. Bugün itibariyle 34+1'iz oğlumla. 4 yaşında bir oğlum daha var. Doktor kontrolüne gittiğimizde doktor başı doğum kanalına girmiş dedi. Erken değil mi? Yanımızda oğlumuz olduğu için bir yaygara durumu vardı. Soramadım sorularımı. Endişenedim de. Ama dr herşey normal dedi. Kafası rahatsız ediyor. Artık zor yürüyorum. Siz de de öyle oldu mu? Keşke ilk hamileliğimden not alsaydım. Hatırlamıyorum.
aynen eşime diyorum geceden beri oynamıyo..
karıcım çocuğu rahat bırak uyuyodur..
demesine rağmen içim rahat etmedi..
oynamadı gene bende başladım ağlamaya.
biraz daha oynamasaydı gidecektim doktora![]()