• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Kayseri'den ailem geliyo yazmışsın bende kayseriliyim canım siz neresinden köylüsü mü yerlisi mi :))

köylüsüyüz annem bünyanlı babam erkilet.evde talasta orda oturuyorlar ben üniversteyi filan orda okudum evlendikten sonra istanbula geldim 5 yıldır.bende tam sana soracaktım 38 yazıyo nickinde sen neresindensin:)))

canımcım öyle bakınıodumki seni gördüm:17: ne kadar bir ıslaklıktıki eğerki emin olamıyorsan ve devamını hissedersen muhakkak git cnm acile ihmal etmte olurmu bizim topiktende haberdar et bizi cnm merak ederim

Tamam canim muhakkak haber veririm bizim yaramazlar ne aceleci yaa ;D bakalim bidaha islaklik olcakmi ama ins olmaz :26:

köylüsüyüz annem bünyanlı babam erkilet.evde talasta orda oturuyorlar ben üniversteyi filan orda okudum evlendikten sonra istanbula geldim 5 yıldır.bende tam sana soracaktım 38 yazıyo nickinde sen neresindensin:)))

Babam sarımsaklı köyünden annem Yozgatlı ben de üniversiteyi dışarda okudum sonra Kayseri'ye atandım çok seviyorum ben memleketi yaa sana zor olmuyo mu gurbetlik

Kızlar ben gideyim de bir daha uyumayı deneyim :((( o süreç beni deli ediyor. uyumak isteyip de uyuyamamak,sağa sola dönüp durmak :((
size iyi sohbetler
iyi geceler...

Son düzenleme:
Babam sarımsaklı köyünden annem Yozgatlı ben de üniversiteyi dışarda okudum sonra Kayseri'ye atandım çok seviyorum ben memleketi yaa sana zor olmuyo mu gurbetlik

evet çok zor oluyo canım ilk başlarda ağlıyodum hep kimsem yok burda ama şimdi aliştım.bende burda görev yapıyorum sende öğretmensin herhalde branşın ne?

evet çok zor oluyo canım ilk başlarda ağlıyodum hep kimsem yok burda ama şimdi aliştım.bende burda görev yapıyorum sende öğretmensin herhalde branşın ne?

Sınıfçıyım ben ama bu sene resmen mesleğimden soğudum yeşilhisarda görev yapıyordum hergün Kayseri'den gidip geliyordum sonra okulda norm fazlası oldum beni yeşilhisarın köyüne verdiler tam 100 km Kayseri'ye .bende 2 sene ücretsiz izin alıcam sonra ne olacak bilmiyorum araba kullanıyorum ama hergün o kadar yolu gidip gelmek çok yorucu olur.ayrıca şu anda edebiyat 3. Sınıftayım seneye bitirirsem yan alandan geçip Kayseri merkeze atanmam lazım eğer bu iş olmazsa ne yapacağım bilmiyorum benim işler böyle karışık biraz .memleketteyim ailem burda ama iş hayatım çok kötü herkesin bir sorunu oluyo maalesef..

Sınıfçıyım ben ama bu sene resmen mesleğimden soğudum yeşilhisarda görev yapıyordum hergün Kayseri'den gidip geliyordum sonra okulda norm fazlası oldum beni yeşilhisarın köyüne verdiler tam 100 km Kayseri'ye .bende 2 sene ücretsiz izin alıcam sonra ne olacak bilmiyorum araba kullanıyorum ama hergün o kadar yolu gidip gelmek çok yorucu olur.ayrıca şu anda edebiyat 3. Sınıftayım seneye bitirirsem yan alandan geçip Kayseri merkeze atanmam lazım eğer bu iş olmazsa ne yapacağım bilmiyorum benim işler böyle karışık biraz .memleketteyim ailem burda ama iş hayatım çok kötü herkesin bir sorunu oluyo maalesef..

işallah gönlüne göre olur herşey düzelir..bende beden eğitimi öğretmeniyim benimde norm fazlası olma durumum var kesin değil benden sonra okula sınıfçı geldi beden eğitimine geçti yani .zaten okulda 6 hoca vardı bizim braştan bu geldi 7 oldu hepside en az 10 yıllık dolayısıyla ben oldum fazla ama izne çıktığım için durum netleşmedi gerçi başka yere verselerde ilçede başka okullarda boşluk çok listeyi verdiler hayırlısı bakalım.

işallah gönlüne göre olur herşey düzelir..bende beden eğitimi öğretmeniyim benimde norm fazlası olma durumum var kesin değil benden sonra okula sınıfçı geldi beden eğitimine geçti yani .zaten okulda 6 hoca vardı bizim braştan bu geldi 7 oldu hepside en az 10 yıllık dolayısıyla ben oldum fazla ama izne çıktığım için durum netleşmedi gerçi başka yere verselerde ilçede başka okullarda boşluk çok listeyi verdiler hayırlısı bakalım.
İstanbul da bedenden açık çoktur norm fazlası olsan bile başka okula verirler ilçe dışına çıkamazlar.sen ne zaman döneceksin çalışmaya bu seneyi izinle mi geçireceksin

İstanbul da bedenden açık çoktur norm fazlası olsan bile başka okula verirler ilçe dışına çıkamazlar.sen ne zaman döneceksin çalışmaya bu seneyi izinle mi geçireceksin

evet bende öyle düşünüyorum açık çok.ben ücretsiz almıycam mart sonu bitiyor iznim sonra rapor filan alıcam sonrada zaten tatil geliyo seneyede allah kerim.

nedir bu sınıfçıların çektiği bende sınıfçıyım 2,5 yıldır evliyim eşimden ayrı yaşıyodum hamileliğe kadar.. 150 km ötede bire ilçenin köyündeyim evime hafta sonu geliyorum doğumdan sonra ne olacak bilmiyorum :(

ayy cok fecii dısarısııııı
nassııı yagmur yagıyoo öyleeeeeeeeeeeee

ben dün öğlen bir sancılandım kızlar varyaaaaaaaaaaaaaaaaa
karnımın tüm çevresi bir kasılsıııııı

gözümden yas geldii resmennn 2-3 defa oldu ama nefesimi kestiii resmenn
allahtan annem uyanımdaydıııı

onada bende öyle olmuşş sancı olmamıss garibim diyoo böyle kasıldı senin gibi küt diye asagı düştün hemen hastaneye gittimm
iyice inşimim ben asagıı o sancıylaa
ama kadını sancısı yok 1 gün bekletmişlerr suni sancıyıda vermişlerrr,annem diyo benle gelen herkes dogurdu gittii bir ben kaldımm doguramadım diyoo.bende cok zorlanmıss ama kardesmde allaah yüzüne bakmıss okadar kötü geçmemişş..

birde kızlarr bende bir çatlk oldu vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :))))))))))))))))
bu kadar ayy hiç çatlmadım dedim masaşaalahh okadar yag sdürdüm işe yaradı dedimm... :))
gördük yaraadıııııııııııııııııııı

Selam kızlar. bebekten fırsat bulup yazamıyorum ama aklım hep sizde. kimler doğurdu çok merak ediyorum.diğer anneler ne alemde bilmiyorum ama benim doğumdan sonra en büyük sıkıntım emzirmek oldu. bir an evvel göğüs kremlemeye başlamanızı tavsiye ediyorum. ben sezeryan olduğum gün lansinoh kullanmaya başladım ama işe yaramadı ve büyük sıkıntım oldu. garmastan isimli başka bir krem kullanmaya başladım. iyileşmeye çalışıyorum. göğüs ucu çatlağı ve sütün hemen gelmemesi kabusum oldu resmen. göğüslerim kanayıp kabuk bağladı. önerimi sakın yabana atmayın. aklınızda bulunsun. hepinizi öpüyorum.

Back
X