2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
isyanım
yalnız ikimizinde kullanıcı adına dikkat
isyan ve bunlardagecer , bilmeyerek nasılda yakın isimler kullanmışız

evet canım çok hoşmuş buda vitrinden daha iyi bence evin şekline göre bakacağız artık birde ben dolaplı vitrin gibi tv ünitesini hiç sevmiyorum sanırım sadeliği sevdiğim için çok eşya beni boğuyor tv yi duvarda sevmiyorum birde çok sorunluyum dimi

benim daha çok zamanım var inan hiçç vakit geçmiyo ya tatlım
ALLAH SİZİ SEVDİKLERİNİZLE İKİ CİHANDADA MUTLU MESUT ETSİN İNŞALLAH

bende çok kalabalık evleri sevmem ev dediğin ferah olacak biraz dimi.

hoşbuldum canım

iyiyim çok şükür sen nasılsın?

son 6 gündesin heyecan ne alemde

İyiyim bende tatlim teşekkür ederim
Evet 6 gün kaldı heyecan şimdilik pek yok daha cok burukluk var ailemin yanından gidiyorum diye
Nişanlım ben ve arkadaşlarımızla karaburundayiz denize karsı eğleniyoruz

İyiyim bende tatlim teşekkür ederim
Evet 6 gün kaldı heyecan şimdilik pek yok daha cok burukluk var ailemin yanından gidiyorum diye
Nişanlım ben ve arkadaşlarımızla karaburundayiz denize karsı eğleniyoruz

olmasın burukluk içinde ama en güzel günler bu günler, gez keyfini çıkar karaburunun düşünme bunları

Selam hatunlar nasılsınız bakalımmmm ben geldiiiiimmm
Beutful da gelmiş canım hoşgeldin çok mutlu oldum seni de gördüm
Forever da gelsin bakın ne güzel oldu böyle
Pireye kızıp yorgan yakılmaz boşverin ağzınızın tadını bozmayın canlarım
Ben de bugün öğlen azıcık uyudum sonra pazara gittim evde şimdi oturuyorum dün de ben gezdim gelinlikçi canım çıkmış yavv

selam canım hoşgeldin
geldim evet ama çok üzüldüm yaaaa
ben anlamadım kadınlar hamamına taşıma olayı varmış bulamamıştım da forumda, öyle bir hışım oldu bitti, foreverde gelecek inşallah

çok yoruldum bende dün baya gezdim, ama çok güzel bir duygu yaaaa

canım albümüme baktın mı sende?

bundan sonra resim paylaşımlarımı albümde yapıcam silmesi kolay olsun diye

Yok cnm bakmadım albüme hemen bakayım
Bi sonuç elde etmedim ben ama neyse ki tek tek deneyip karar vermek gibi derdim yok benim.................
Elimde modelin fotoğrafı var onu diktirecem
Uygun bi fiyat söyledi bi yer ayrıca kınalık da ücretsiz olacakmış o çok uygun geldi bana

eee çok iyimiş keşke burda da öyle bir şey yapsalar yaaa, ne kadar dediler ki sana,
senin istediğin modeli de merak ettim

Tatlim baktım gelinlik resimlerine hangisini almayı düşünüyorsun ?

eee çok iyimiş keşke burda da öyle bir şey yapsalar yaaa, ne kadar dediler ki sana,
senin istediğin modeli de merak ettim
Allallaa ben yorum yazmıştım çıkmamış yavv.....
Şekerim benim gelinliğin bende fotosu var bayağı işlemeli bi model o yüzden değişik fiyatlar söölediler
Elimde pcden ekleyecek foto yok malesef artık kendi düğün fotomu eklersem gösterrim inş
5000 diyen de oldu ama araya bi yanıdık girinde çok uyguna yapan bi yer aklıma yattı bakalım inşallah aynısını dikerler
Fotolarına yorum yaptım ben bu aradaa
Hiç denemedim gelinlik ben gidip bi gün de gelinlik denemek istiyorum ya

Kızlar ben şimdi çıkıyorum bi akrabamıza hayırlı olsuna gidecez taşındılar yeni
Gelince yine girerim oldu mu
Beni bekleyin anacım
Öptüm şimdilik hoşçakalın

bayanlar ya şu ev eşyalarında vitrin almasamda sadece konsol alsam olurmu çok eşya sevmiyorum evde ben zaten şu yemek masalarıda bir dünya yer kaplıyor

Bende sadece konsol istiyordum. Lafimi dinletemedim. Cok direttiler. Salonumda TV olmamasina ragmen TV sehpasini bile aldilar. Vitrini gümüslügü... Allahtan salonum büyük yer sorunu yok. Ama onca esyaya bence bosu bosuna masraf yapildi. Nisanlima diyorum kendi evimize tasinalim onlari elden cikaricam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…