2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Tatlim bence görmeden karar vermek biraz risk sifonda nasıl durur benzer bir modelde görüp karar ver süpriz yasama sonra sonuçta gelinlik Canim

Iyi aksamlar sehker nasilisn?
6 günün kalmis senin ya.
Nasil hissediyosun kendini?

Ben son 2 haftamin kosusturmadan nasil gececegini anlamiycam sanirim.

Iyi aksamlar sehker nasilisn?
6 günün kalmis senin ya.
Nasil hissediyosun kendini?

Ben son 2 haftamin kosusturmadan nasil gececegini anlamiycam sanirim.

İyiyim tatlim teşekkürler o kadar cok yoruluyorsun ki olsun artık diye isyan ediyorsun
Buruk hissediyorum biaz korkularım var haklı nedenlerinde var korkmak icin aslında uyustum sanırım pek bı seyde hissedemiyorum
Senin nasıl gidiyor tatlim nasılsın ?

Dimi? Insan istemese bile düsünecek o kadar cok sey buluyor kendine.
Kosusturmaca desen o gün bile bitmeyecek diye düsünüyorum ben.
Hakkinda hayirlisi olsun insaAllah cok az kaldi rahatca bir ''oh beee'' cerkesin haftaya insaAllah :)

Bahs ettigin burukluk ve korkular bende de var canim.
Ufak tefek sorunlar cikiyor iste.
Bizde o günün gelmesini bekliyoruz ama artik sabrimiz kalmadi gibi :))

iyi aksamlar kizlar nasilsinizz bugun evimin banyosunu temizledim canim cikti :) resmen cok yoruldumm sehkett adass nasilsin napiyosunnn nerelerdesinnnnnnnnnnnnnn msn gelseneeeeee

Selaam kızlar ben geldim ve uykusuzluktan ölüyorummm
Yarın erken kalkacam dişçiye gidip film çektirecem sonra da gezmeye gidecem:26:
Ama şu an daha yapmam gereken yığınla ütü var ütünün ısınmasını bekliyorumm
Sizde ne var ne yok pek konuşmamışsınız yaa kimse yok galibaa:26:
Neyse canlar ben çıkıp ütümü bitireyim ve yatayım hadi size iyi geceler yarın görüşmek üzreee

yaaa bende cumrtesi fatihteydim gelinlikçiler çarşısında:)) fatihteki çarşıyı annenle bir dolaş çünkü fiyat arkadaşla ve anneyle çok fark ediyo:)) çok daha sıkı pazarlık yapabilirsin aklında olsun..

ya ben yapamadım bana da bu konuda yardımcı olurmusn şafak saymak istiyom ben .

çok farklı ve çokkk beğendim ya benn aklıma da yattı inş ilerde uygularım evime süper olur valla hem temizliğide kolay olur

Merhaba kızlar,

Cuma günkü olaydan sonra giresim gelmemişti KK ya ama liberte ve beautifull geri gelmiş, forever de aramıza katılacakmış keyfim yerine geldi.. Hoşgeldiniz canlar.. Böyle tatsızlıkların tekrarlanmamasını diliyorum.. Fakat benim sorunum daha çözülmedi bakalım nerde patlayacak..

Çok yoğun bir haftasonu geçirdim.. Aksilikler üst üstte geliyor sanırım zamanında yetişmeyecek evim hala tadilat bitmedi Koltuklarım için kumaşı ayarlayamadı firma başka bir yerden biz bulduk.. visco yada lateks yatak bakıyorum pahalı.. Yatak odası takımım ve buzdolabım hala yok.. İstediğimiz şeyler bütçemizi aşıyor , istediğim gibi olmayacaksa hiç olmasın diyorum böyle moralsizim ki

Hakkımızda hayırlısı demekten başka bir şey de olmuyor elimiz de..

Umarım sizin haftasonunuz güzel geçmiştir..

Mutlu sabahlar..

iyi aksamlar kizlar nasilsinizz bugun evimin banyosunu temizledim canim cikti :) resmen cok yoruldumm sehkett adass nasilsin napiyosunnn nerelerdesinnnnnnnnnnnnnn msn gelseneeeeee

Canim adaşim karaburundayiz mini tatil yaptık şimdi donüyorum eve aksam görüşürüz msn de

Canim adaşim karaburundayiz mini tatil yaptık şimdi donüyorum eve aksam görüşürüz msn de

evet canım isyanda öyle söyledi bana, şimdi bi ön eleme yapim de ona göre karar vericem :)

hoşbulduk canım evet geldik sonunda

bozma canım moralini bir bakmışsın herşey düzene girmiş, hallolacak inşallah Allah'ın izniyle

her ne olursa olsun gerçekten hakkımızda hayırlısı olsun

Günaydın sekerler herkese iyi haftalar mutlu günler
Bu hafta benim düğün hafta cok az kaldı hissediyorum
Sabah 6 da uyandık 6.15 ten beri yoldayiz eve gitmek icin sabirsizlaniyorum

Günaydın sekerler herkese iyi haftalar mutlu günler
Bu hafta benim düğün hafta cok az kaldı hissediyorum
Sabah 6 da uyandık 6.15 ten beri yoldayiz eve gitmek icin sabirsizlaniyorum

günaydın canım, tatilin çok güzel geçmiştir
kınan ne zamandı sehkerim senin?

canım yanlış gelmesine üzüldüm inşş herşey yoluna girer

cnım gelinşiğin çok hoş

açı_lınnnnnnnnnnnnnnnn beautiful geldi :13::13::13:

tabiki şafak 104 :))))

hoşgeldin canımmmm çok sevindim geldiğineeeeee çoooookkk üzülmüştüm girmek yazmak bile istememiştim forma bide baktımki isyan123 geldiiiiii dedi forvere gelecek hemen sana ulaşmaya çalıştıkkk ama sen izinliydim neyeseki geldim balımmmmmm

mrb kızlar aranıza yeni birisini kabul edermisiniz

tabiki tatlım aramıza hoşgeldinnn

teşekkür ederim benimde kınam 7 temmuzda dügünüm 14 temmuzda olucak

hayırlı olsun canım

dün alışveriş yaptımmm seramik tencere, bulaşık sepeti, salonum için süs eşyalarını ve çelik tepsi aldım....

Eki Görüntüle 429173 Eki Görüntüle 429174
Eki Görüntüle 429179

çokk güzeler güle güle kullan canımmm

Günaydın canlarım...nasılsınız herkeze iyi haftalar diliyorum

günaydın canlar hepinize biz geldik

good_heart ben geldim canım nasılsın?

günaydın canlarımmmmmm

aslında size küsümmm benn kimse benim adımı bile anmamış 10 sayfadan fazla okudum demekki çabuk unuttunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…