- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #22.921
good_heart ben geldim canım nasılsın?
tabiki tatlım aramıza hoşgeldinnn
günaydın canlarımmmmmm
aslında size küsümmm bennkimse benim adımı bile anmamış 10 sayfadan fazla okudum demekki çabuk unuttunuz
hoşgeldin canımmmm çok sevindim geldiğineeeeeeçoooookkk üzülmüştüm girmek yazmak bile istememiştim forma bide baktımki isyan123 geldiiiiii dedi forvere gelecek hemen sana ulaşmaya çalıştıkkk ama sen izinliydim neyeseki geldim balımmmmmm
aslında size küsümmm bennkimse benim adımı bile anmamış 10 sayfadan fazla okudum demekki çabuk unuttunuz
günaydınn canımmmm çooooooooooooooookk sevindim tekrar gelmeneeeeeeeeeeesana ulaşmak için her yolu denedim:18: :26::26::26:
KIZLARRRRR Foreverım geliyor...üyeliği aktif olmamış henüz yeni kullanıcı adı MASA TAKVİMİ
günaydın şekerimsen hep aklımızdaydın..ama dün izinli olduğun için adını dile getirmedik...seni asla unutmam kuzum
KIZLARRRRR Foreverım geliyor...üyeliği aktif olmamış henüz yeni kullanıcı adı MASA TAKVİMİ
good_heartım aaaa canım ismini kullanmasakta hep aklımdaydın inanki kız seni unuturmuyum biz aşk olsun. özel mesajım açık olsaydı ilk sana mesaj atacaktım inan gerçekten
küsme nolursen bizim ilk gözağrı evlilerimizdensin
günaydın kızlaaaarrr nasılsınız?
SON : 25 Gün
cumartesi eminönünü talan ettik teyzemin kızıyla
ona benim düğünümde giymesi için elbise baktık
açıkçası hiç güzel abiye göremedim ve fiyatlar 300 liradan başlıyo
neyse ki bi tane çoook güzel içimize sinen bi elbise bulduk fuşya rengi 375 dedi satıcı pazarlıkla 230 a düşürdük
bu arada gelin çiçeğimide aldım kızlar telefondan çektim resim kalitesi kötü ama idare edelim artık
Eki Görüntüle 429583 Eki Görüntüle 429584
Eki Görüntüle 429585
bunlarda güzel buketleri olan 2 tane dükkan
Eki Görüntüle 429586 Eki Görüntüle 429587
günaydın kızlaaaarrr nasılsınız?
SON : 25 Gün
cumartesi eminönünü talan ettik teyzemin kızıyla
ona benim düğünümde giymesi için elbise baktık
açıkçası hiç güzel abiye göremedim ve fiyatlar 300 liradan başlıyo
neyse ki bi tane çoook güzel içimize sinen bi elbise bulduk fuşya rengi 375 dedi satıcı pazarlıkla 230 a düşürdük
bu arada gelin çiçeğimide aldım kızlar telefondan çektim resim kalitesi kötü ama idare edelim artık
Eki Görüntüle 429583 Eki Görüntüle 429584
Eki Görüntüle 429585
bunlarda güzel buketleri olan 2 tane dükkan
Eki Görüntüle 429586 Eki Görüntüle 429587
good_heart canım özel mesaj atmışsın bana. ama mesaj sayım az diye cevap veremiyorum.
100 olsun hemen cevap vericem
dün süper bi gün geçirdim kızlar....Beyaz eşya baktık üç aşağı eş yukarı karar verdik...Aynı şekilde mobilyada baktık sonra biraz çeyizime ciciler aldıkkkk
Eki Görüntüle 429577 Eki Görüntüle 429578 Eki Görüntüle 429579
güle güle kullan kuzum hepisini ben nedense leopar desen sevmiyorum yaaa
güle güle kullan kuzum hepisini ben nedense leopar desen sevmiyorum yaaa
aynen bende hiç sevmem leopar desennini
günaydınnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar evli bir bayan oluşumun ilk günü düğünüme her ne kadar daha 1 ay olsadadiğer günlerden pek farkı yok dicem ama yalan yaaaa içim bi acaip o evlilik cüzdanı elime verildi ya bi an kalbim durcak sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?