2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
dün süper bi gün geçirdim kızlar....Beyaz eşya baktık üç aşağı eş yukarı karar verdik...Aynı şekilde mobilyada baktık sonra biraz çeyizime ciciler aldıkkkk

tabiki tatlım aramıza hoşgeldinnn

günaydın canlarımmmmmm

aslında size küsümmm benn kimse benim adımı bile anmamış 10 sayfadan fazla okudum demekki çabuk unuttunuz

günaydın şekerim sen hep aklımızdaydın..ama dün izinli olduğun için adını dile getirmedik...seni asla unutmam kuzum

KIZLARRRRR Foreverım geliyor...üyeliği aktif olmamış henüz yeni kullanıcı adı MASA TAKVİMİ

good_heartım aaaa canım ismini kullanmasakta hep aklımdaydın inanki kız seni unuturmuyum biz aşk olsun. özel mesajım açık olsaydı ilk sana mesaj atacaktım inan gerçekten

küsme nolursen bizim ilk gözağrı evlilerimizdensin

günaydın kızlaaaarrr nasılsınız?

SON : 25 Gün

cumartesi eminönünü talan ettik teyzemin kızıyla
ona benim düğünümde giymesi için elbise baktık
açıkçası hiç güzel abiye göremedim ve fiyatlar 300 liradan başlıyo
neyse ki bi tane çoook güzel içimize sinen bi elbise bulduk fuşya rengi 375 dedi satıcı pazarlıkla 230 a düşürdük
bu arada gelin çiçeğimide aldım kızlar telefondan çektim resim kalitesi kötü ama idare edelim artık

bunlarda güzel buketleri olan 2 tane dükkan

günaydın şekerim sen hep aklımızdaydın..ama dün izinli olduğun için adını dile getirmedik...seni asla unutmam kuzum

caaaaaaaaaaaaanımmmmmmmmmmmm benimmmmmm cann arkadaşımm

KIZLARRRRR Foreverım geliyor...üyeliği aktif olmamış henüz yeni kullanıcı adı MASA TAKVİMİ

topipp canlanıyoo keyfimm yerine gelyooo

taaaatlımmmmmm canımmmm seniiii gördüm çoookkk sevindim topiğimizzzz yineeee eski haline giyoooooooooooo

good_heart canım özel mesaj atmışsın bana. ama mesaj sayım az diye cevap veremiyorum.
100 olsun hemen cevap vericem

canım çok güzel buket olmuş
yapraklarınada bizim ismimizi yaz kıss değişik olsun

230a gayet iyi düşürmüş adam, bende fatihte bir tane beğendim 475 tl fiyatı vardı, ama süperdi turkuaz rengi bayıldım resmen

my-everything kuzum gelin buketin çok hoş... baya pazarlık yapmışınız abiyede bravo size

günaydın canımm gelin buketin çok güzellll

good_heart canım özel mesaj atmışsın bana. ama mesaj sayım az diye cevap veremiyorum.
100 olsun hemen cevap vericem

tamam kuzummmm

günaydınnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar evli bir bayan oluşumun ilk günü düğünüme her ne kadar daha 1 ay olsada diğer günlerden pek farkı yok dicem ama yalan yaaaa içim bi acaip o evlilik cüzdanı elime verildi ya bi an kalbim durcak sandım

günaydın canım hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun kuzum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…