- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #22.941
günaydınnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar evli bir bayan oluşumun ilk günü düğünüme her ne kadar daha 1 ay olsadadiğer günlerden pek farkı yok dicem ama yalan yaaaa içim bi acaip o evlilik cüzdanı elime verildi ya bi an kalbim durcak sandım
aynen tarzım değilama koçisim severse giyerim
günaydınnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar evli bir bayan oluşumun ilk günü düğünüme her ne kadar daha 1 ay olsadadiğer günlerden pek farkı yok dicem ama yalan yaaaa içim bi acaip o evlilik cüzdanı elime verildi ya bi an kalbim durcak sandım
canım çok güzel buket olmuş
yapraklarınada bizim ismimizi yaz kıssdeğişik olsun
230a gayet iyi düşürmüş adam, bende fatihte bir tane beğendim 475 tl fiyatı vardı, ama süperdi turkuaz rengi bayıldım resmen
my-everything kuzum gelin buketin çok hoş... baya pazarlık yapmışınız abiyede bravo size
günaydın canımm gelin buketin çok güzellll
güle güle kullan kuzum hepisini ben nedense leopar desen sevmiyorum yaaa
kızlarrrr nerelerdesinizzzz :44::44::44::44:
aynen tarzım değilama koçisim severse giyerim
kızlarrrr nerelerdesinizzzz :44::44::44::44:
çoookkkk yoğunum
cumartesi eminönüne gitmişken alyansımı aldığım yere parlattırdım
yanlız buda fazla net değil
Eki Görüntüle 429627 Eki Görüntüle 429628
Eki Görüntüle 429629 Eki Görüntüle 429630
buda gelin tacım ama aynı telefonla çekilmiş doğal olarak buda net değil karışık gözüküyo aslında çok güzel modeli
Eki Görüntüle 429631 Eki Görüntüle 429632
canım benim çok yorma kendini bu dünya işi bitmezzz
hiiçç çalışasım yok
ben burdayım ,azcıkta yoğunum ama aklıma bir fikir geldi yaptım şimdi sizinle paylaşıcam
isyanım bu senide ilgilendiriyor hazırmısın?
cumartesi eminönüne gitmişken alyansımı aldığım yere parlattırdım
yanlız buda fazla net değil
Eki Görüntüle 429627 Eki Görüntüle 429628
Eki Görüntüle 429629 Eki Görüntüle 429630
buda gelin tacım ama aynı telefonla çekilmiş doğal olarak buda net değil karışık gözüküyo aslında çok güzel modeli
Eki Görüntüle 429631 Eki Görüntüle 429632
hafta başı ondan yoğunluk var herkeste ama benim çalışasım yokkk
alyansın güzelmiş canım güle güle tak16: : ben sade düz alyansları seviyorum öyle aldım tektaşla güzel duruyo
gelin takında çok şık görünüyo evet biraz bulanık ama yinede şık duruyoo
çok güzel olmuş yaaaaa
good_heart : katılıyor
kızlar gelinliğimi aldımm çok mutşuyum ilk girdiğim yerden aldım 7 tane denedim yedincide aldımmmm aynı yerden içeri koymuşlar güzelişm gelinliği dışarda tuhaf tuhaf var diken bayan dedi şu kızıma içerdeki ni giydir dedi nerdeyse gidiyodum kırmadım giydim çok begendim aşkım bunu alalım dedim aldıkkkk
kızlar gelinliğimi aldımm çok mutşuyum ilk girdiğim yerden aldım 7 tane denedim yedincide aldımmmm aynı yerden içeri koymuşlar güzelişm gelinliği dışarda tuhaf tuhaf var diken bayan dedi şu kızıma içerdeki ni giydir dedi nerdeyse gidiyodum kırmadım giydim çok begendim aşkım bunu alalım dedim aldıkkkk
bende daha sade alyans seviyorum benimkini paylaşım sizinle, ekliyorum birazdan bkz albümüm :))
evet başka katılanları görelim
ben şimdilik 3 tane denedim,
daha alana kadar bir kaç tane daha denerim zaten
güle güle mutlulukla giy canım, sorması ayıp ne kadara aldınız gelinliği
evet başka katılanları görelim
ben şimdilik 3 tane denedim,
daha alana kadar bir kaç tane daha denerim zaten
güle güle mutlulukla giy canım, sorması ayıp ne kadara aldınız gelinliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?