2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

ayyy ne güzel...o heyecanı bizde yaşayalım inş

aynen tarzım değil ama koçisim severse giyerim

giy tabi kuzummm o zamna

ayyyy çokgüzelll tebrik ederim canımmmmmmmm o duygu bambaşka evlilik cüzdanı benim elime verildiii ben bayılacaktım nerdeyseeee

sağol tatlım yazarım tabiii
evet güzel pazarlık yaparım ben canım 475 etiketi ama oralarda baya pazarlık payıda bırakıyorlar yaa

my-everything kuzum gelin buketin çok hoş... baya pazarlık yapmışınız abiyede bravo size

teşekkür ederim canım tam isteğim buket gerçekten çok içime sindi net gözükse daha güzel sıkı pazarlık yaparım

günaydın canımm gelin buketin çok güzellll

çok teşekkür ederim canımmmmm

güle güle kullan kuzum hepisini ben nedense leopar desen sevmiyorum yaaa

benimde nişanlım sevmiyo

hayırlı ve de uğurlu ve de mutlu huzurlu olun canım benimmmmmmmm
benimde nikahım 9 gün sonra nasipsee

Son düzenleme:
cumartesi eminönüne gitmişken alyansımı aldığım yere parlattırdım
yanlız buda fazla net değil

buda gelin tacım ama aynı telefonla çekilmiş doğal olarak buda net değil karışık gözüküyo aslında çok güzel modeli

canım alyansın benim bir arkadaşımınkine çok benziyor koçak gold mu..
çiçeğini tacını çok beğendim

canım benim çok yorma kendini bu dünya işi bitmezzz
hiiçç çalışasım yok

aynen canım dünya işi bimez, bende hiç çalışmak istemiyorum

ben burdayım ,azcıkta yoğunum ama aklıma bir fikir geldi yaptım şimdi sizinle paylaşıcam
isyanım bu senide ilgilendiriyor hazırmısın?

hafta başı ondan yoğunluk var herkeste ama benim çalışasım yokkk

alyansın güzelmiş canım güle güle tak16:: ben sade düz alyansları seviyorum öyle aldım tektaşla güzel duruyo
gelin takında çok şık görünüyo evet biraz bulanık ama yinede şık duruyoo

Tebrik ederim tatlim mutluluklar

kızlar gelinliğimi aldımm çok mutşuyum ilk girdiğim yerden aldım 7 tane denedim yedincide aldımmmm aynı yerden içeri koymuşlar güzelişm gelinliği dışarda tuhaf tuhaf var diken bayan dedi şu kızıma içerdeki ni giydir dedi nerdeyse gidiyodum kırmadım giydim çok begendim aşkım bunu alalım dedim aldıkkkk

bende daha sade alyans seviyorum benimkini paylaşım sizinle, ekliyorum birazdan bkz albümüm :))

çok güzel olmuş yaaaaa

good_heart : katılıyor

evet başka katılanları görelim

ben şimdilik 3 tane denedim,
daha alana kadar bir kaç tane daha denerim zaten

güle güle mutlulukla giy canım, sorması ayıp ne kadara aldınız gelinliği

hayırlı olsun kuzummmmmmmmmm çok sevindim resim varmı albüm ekleistersen

bende daha sade alyans seviyorum benimkini paylaşım sizinle, ekliyorum birazdan bkz albümüm :))

bekliyorum kuzummmm
ayy ilk katılan benimmm

valla epey uğraştık kuzum ya 1800 dediler gelinliğe çok begendim sonar 1300 dediler adamlar üç kağıtçı ya tamm 700 tl aldık pazarlığı ben yaptım ya herkes bize bakıyodu gelinlik amalmaya gelenler genelde gelin damat kayınbaba kaynana geliyolar ilk defa böle gelin görüyorus diyolar ankarada baya çekişmeliydi kadınlar bize bakıyodu mağazada gelinlik alanlar bizim gelin böle değil bu gelin dişli damat zengin olrusun diyolar bizim eglin böle değil diyolarrr hemen parayı ver derler diyolar epey güldük millet alışverişi bıraktı bize baktııı helal olsun geline diyolarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…