- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #22.961
canım alyansın benim bir arkadaşımınkine çok benziyor koçak gold mu..
çiçeğini tacını çok beğendim
alyansın güzelmiş canım güle güle tak16: : ben sade düz alyansları seviyorum öyle aldım tektaşla güzel duruyo
gelin takında çok şık görünüyo evet biraz bulanık ama yinede şık duruyoo
kızlar gelinliğimi aldımm çok mutşuyum ilk girdiğim yerden aldım 7 tane denedim yedincide aldımmmm aynı yerden içeri koymuşlar güzelişm gelinliği dışarda tuhaf tuhaf var diken bayan dedi şu kızıma içerdeki ni giydir dedi nerdeyse gidiyodum kırmadım giydim çok begendim aşkım bunu alalım dedim aldıkkkk
bende daha sade alyans seviyorum benimkini paylaşım sizinle, ekliyorum birazdan bkz albümüm :))
ayy ilk katılan benimmm
valla albüm eklersen süper olur ciltcimvalla epey uğraştık kuzum ya 1800 dediler gelinliğe çok begendim sonar 1300 dediler adamlar üç kağıtçı ya tamm 700 tl aldık pazarlığı ben yaptım ya herkes bize bakıyodu gelinlik amalmaya gelenler genelde gelin damat kayınbaba kaynana geliyolar ilk defa böle gelin görüyorus diyolar ankarada baya çekişmeliydi kadınlar bize bakıyodu mağazada gelinlik alanlar bizim gelin böle değil bu gelin dişli damat zengin olrusun diyolarbizim eglin böle değil diyolarrr hemen parayı ver derler diyolar epey güldük millet alışverişi bıraktı bize baktııı helal olsun geline diyolarrr
günaydın 2012 gelin adayları nasılsınız
yok canım koçakgold değil ama çok severek aldım kullanıyorum çok teşekkür ederim beğendiğin için
canım teşekkür ederim bizde ilk düz alyans düşündük ama ben beyazım nişanlım esmer benim elime yakışan ona yakışmıyo ona yakışan bana yakışmıyo o düz alyansları yakıştıramadık ama hangimize hatırlamıyorum bu alyans ikimizede yakıştı ve değişik bi model hoşumuzada gitti döndk dolaştık kapalı çarşıyı yine bunu aldık
ben beyazım nişanlım esmer benim elime yakışan ona yakışmıyo ona yakışan bana yakışmıyo o düz alyansları yakıştıramadık ama hangimize hatırlamıyorum bu alyans ikimizede yakıştı ve değişik bi model hoşumuzada gitti dolaştık kapalıçarşıyı falan yine bunu aldık canım bakıyorum hemen
valla epey uğraştık kuzum ya 1800 dediler gelinliğe çok begendim sonar 1300 dediler adamlar üç kağıtçı ya tamm 700 tl aldık pazarlığı ben yaptım ya herkes bize bakıyodu gelinlik amalmaya gelenler genelde gelin damat kayınbaba kaynana geliyolar ilk defa böle gelin görüyorus diyolar ankarada baya çekişmeliydi kadınlar bize bakıyodu mağazada gelinlik alanlar bizim gelin böle değil bu gelin dişli damat zengin olrusun diyolarbizim eglin böle değil diyolarrr hemen parayı ver derler diyolar epey güldük millet alışverişi bıraktı bize baktııı helal olsun geline diyolarrr
günaydın 2012 gelin adayları nasılsınız
süper fikir vallaaaaa
yok canım koçakgold değil ama çok severek aldım kullanıyorum çok teşekkür ederim beğendiğin için
canım teşekkür ederim bizde ilk düz alyans düşündük ama ben beyazım nişanlım esmer benim elime yakışan ona yakışmıyo ona yakışan bana yakışmıyo o düz alyansları yakıştıramadık ama hangimize hatırlamıyorum bu alyans ikimizede yakıştı ve değişik bi model hoşumuzada gitti döndk dolaştık kapalı çarşıyı yine bunu aldık
hayırlı olsun canım güle güle giy inşallahhhhhhhhhh
ben beyazım nişanlım esmer benim elime yakışan ona yakışmıyo ona yakışan bana yakışmıyo o düz alyansları yakıştıramadık ama hangimize hatırlamıyorum bu alyans ikimizede yakıştı ve değişik bi model hoşumuzada gitti dolaştık kapalıçarşıyı falan yine bunu aldık canım bakıyorum hemen
evet canım ama başka katılan yok mu yaaa
valla albüm eklersen süper olur ciltcim
iyi pazarlık yapmışsın kız bravo valla 1800 den 700 e inen bir gelinlikhelal olsun gerçekten ankaranın gülü
ama nasıl yaaa ben dün baktım görünmüyordu
cnım albüm ekledinya o yine senin profilinde görünyo albüm ekledi diee :18::18::18::18:
İnanmıyorum....şak diye albümde ortada
yok kuzum arkadaşıyım die duvarında görünyoo çıkış yapıp baktım görünmüyoo
Kuzum harikasın yaaaa....davetiyemiz süper olmuş
ben baktım belki arkadaşınım die görünüyodur kuzum du çıkış yapap öyle bakayım
İnanmıyorum....şak diye albümde ortada
evet beautiful benim canımkalplerarası canım özel mesaj atmışın ama 100 mesaj olmadığından özel mesaj yetkim yok şu anda...
bunlardageçer1907 arkadaşımız beatiful-1907 nickli arkadaşımız..Forever gelicek o da masatakvimi olucak kuzum
sizin fikriniz ve beğenmeniz önemli tabi canımbir ömür boyu parmağınızdan çıkmasın inşallah
ama çok güzel beğendim bennn
Hayırlı olsun canımgünaydınnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar evli bir bayan oluşumun ilk günü düğünüme her ne kadar daha 1 ay olsadadiğer günlerden pek farkı yok dicem ama yalan yaaaa içim bi acaip o evlilik cüzdanı elime verildi ya bi an kalbim durcak sandım
Günaydınnn,
hala adım değişmedi baska adres actım oda aktif olamadı henuz ben de burdan gırdım yıne mecburen
Hayırlı olsun canım
bu arada kızlar fotoğrafçıyıda ayarladık mekan olarakta çamlıca tepesini seçtik çünkü aşkım bana evlenme teklifini orda yapmıştı
valla epey uğraştık kuzum ya 1800 dediler gelinliğe çok begendim sonar 1300 dediler adamlar üç kağıtçı ya tamm 700 tl aldık pazarlığı ben yaptım ya herkes bize bakıyodu gelinlik amalmaya gelenler genelde gelin damat kayınbaba kaynana geliyolar ilk defa böle gelin görüyorus diyolar ankarada baya çekişmeliydi kadınlar bize bakıyodu mağazada gelinlik alanlar bizim gelin böle değil bu gelin dişli damat zengin olrusun diyolarbizim eglin böle değil diyolarrr hemen parayı ver derler diyolar epey güldük millet alışverişi bıraktı bize baktııı helal olsun geline diyolarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?