2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

süper fikir vallaaaaa

canım alyansın benim bir arkadaşımınkine çok benziyor koçak gold mu..
çiçeğini tacını çok beğendim

yok canım koçakgold değil ama çok severek aldım kullanıyorum çok teşekkür ederim beğendiğin için

alyansın güzelmiş canım güle güle tak16:: ben sade düz alyansları seviyorum öyle aldım tektaşla güzel duruyo
gelin takında çok şık görünüyo evet biraz bulanık ama yinede şık duruyoo

canım teşekkür ederim bizde ilk düz alyans düşündük ama ben beyazım nişanlım esmer benim elime yakışan ona yakışmıyo ona yakışan bana yakışmıyo o düz alyansları yakıştıramadık ama hangimize hatırlamıyorum bu alyans ikimizede yakıştı ve değişik bi model hoşumuzada gitti döndk dolaştık kapalı çarşıyı yine bunu aldık

hayırlı olsun canım güle güle giy inşallahhhhhhhhhh

bende daha sade alyans seviyorum benimkini paylaşım sizinle, ekliyorum birazdan bkz albümüm :))

ben beyazım nişanlım esmer benim elime yakışan ona yakışmıyo ona yakışan bana yakışmıyo o düz alyansları yakıştıramadık ama hangimize hatırlamıyorum bu alyans ikimizede yakıştı ve değişik bi model hoşumuzada gitti dolaştık kapalıçarşıyı falan yine bunu aldık canım bakıyorum hemen

ayy ilk katılan benimmm

evet canım ama başka katılan yok mu yaaa

valla albüm eklersen süper olur ciltcim

iyi pazarlık yapmışsın kız bravo valla 1800 den 700 e inen bir gelinlik helal olsun gerçekten ankaranın gülü

Son düzenleme:
günaydın 2012 gelin adayları nasılsınız

günaydın canım hoşgeldin, nasılsın?

sizin fikriniz ve beğenmeniz önemli tabi canım bir ömür boyu parmağınızdan çıkmasın inşallah

baya eğlenceli geçmiş gerçektennnn enişte zengin olur gerçektendee

günaydın 2012 gelin adayları nasılsınız

ama çok güzel beğendim bennn

evet canım ama başka katılan yok mu yaaa

valla albüm eklersen süper olur ciltcim

iyi pazarlık yapmışsın kız bravo valla 1800 den 700 e inen bir gelinlik helal olsun gerçekten ankaranın gülü

canım albüm ekledinya o yine senin profilinde görünyo albüm ekledi diee :18::18::18::18:

kalplerarası canım özel mesaj atmışın ama 100 mesaj olmadığından özel mesaj yetkim yok şu anda...
bunlardageçer1907 arkadaşımız beatiful-1907 nickli arkadaşımız..Forever gelicek o da masatakvimi olucak kuzum

yok kuzum arkadaşıyım die duvarında görünyoo çıkış yapıp baktım görünmüyoo

ohhh iyi o zaman sorun yok

CİTL napmışın kuzum ya o kadar indirimi nasıl yaptın...çok merak ettim gelinliği valla sen bu şekilde hemen zengin olursun he

Kuzum harikasın yaaaa....davetiyemiz süper olmuş

evet şeker çok güzel oldu

ben baktım belki arkadaşınım die görünüyodur kuzum du çıkış yapap öyle bakayım

İnanmıyorum....şak diye albümde ortada

bende çıkış yapıp baktım kızlar sorun yok

evet beautiful benim canım

Son düzenleme:
Günaydınnn,
hala adım değişmedi baska adres actım oda aktif olamadı henuz ben de burdan gırdım yıne mecburen
Hayırlı olsun canım

Günaydınnn,
hala adım değişmedi baska adres actım oda aktif olamadı henuz ben de burdan gırdım yıne mecburen

Hayırlı olsun canım

yeni adın ne olucak kuzum isyan, buda geçer bu şekilde tepki veren bişi olsaydı foreverınkide masatakvimi

maşallah canım hadi hayırlı olsun çok iyi indirim yaptırmışın bilsem alışverişimde seni yanıma alırdım nereden aldın bakim gelinliğini birde bizimle ne zaman paylaşacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…