- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #22.981
yeni adın ne olucak kuzumisyan, buda geçer bu şekilde tepki veren bişi olsaydı foreverınkide masatakvimi
idir valla ne olsun nikah işlemlerini hallettik tamamen temmuzun 6 da nikahımız olucak saat 2 30 da
yemeğe çıkıyorum kızlarherkeze afiyet, baş, şeker olsun
kızlar günaydın...bugün kendimi çok umutsuz hissediyorum.2 ayda hiç bi şey yetişmicekmiş gibi geliyor.her şeyim iğrenç olucak millet gülecek gibi.internetten gelinlik modeli bakıyorum ama içime sinen yok.ben diktirmek istiodum ama bu gidişle herhangi bi tane alıp giyicem çok mutsuzum ya durup durup ağlıom...nişanlımda bunaldı sürekli olumsuzsun diyor...ne yapacam ben şimdi?
kızlar günaydın...bugün kendimi çok umutsuz hissediyorum.2 ayda hiç bi şey yetişmicekmiş gibi geliyor.her şeyim iğrenç olucak millet gülecek gibi.internetten gelinlik modeli bakıyorum ama içime sinen yok.ben diktirmek istiodum ama bu gidişle herhangi bi tane alıp giyicem çok mutsuzum ya durup durup ağlıom...nişanlımda bunaldı sürekli olumsuzsun diyor...ne yapacam ben şimdi?
kızlarrr albümüme alyansımı ekledimsilecem birazdan
hayırlı olsun canım, çok sevindim
isyanım afiyet olsun
bende bakım hemen şeker, sen benim resimlerime baktın dimi
bakmazmıyım kuzum hemen baktım ben yorum bile yazdımiki modeli beğendim ben cancazımmm
Günaydın kızlar
C.tesi günü gelinlik provama gittim çok güzel oldum mükemmel
Kolları gövdesi eteği incisi taşı çiçeği çok asil duruyor
tahminimden çok daha güzel duruyo
korkularım boşa çıkmış
Günaydın kızlar
C.tesi günü gelinlik provama gittim çok güzel oldum mükemmel
Kolları gövdesi eteği incisi taşı çiçeği çok asil duruyor
tahminimden çok daha güzel duruyo
korkularım boşa çıkmış
benim 2 ay önceki halimyok canım üzülme zaten bi almaya başlayınca çorap söküğü gibi devamı geliyor içini ferah tut ...insan negatşf baktıkça olaylar daha üzerine geliyor aksilikleri sanki kendimiz çağırıyoruz bende geçen ay psikolojisi berbat sürekli ağlayan bir tiptim ama haftada bir gün ile işlerimizin çoğunu hallettik halloluo emin ol sadece boş yere sağlığımızı yitiriyoruz...
sağolun kızlar.ama inanın sanki her tarafımı bi olumsuzluk bulutu sarmış durup durup ağlıom.bugun ruyamda kuafore gec kaldıgımı gordum saat 3 olmus ama ben daha banyo yapmamısım saclarım kırlı annem kızıodu yetısemıceksın dıye...stresten kurtulmamın bı yolu yok mu???
sağolun kızlar.ama inanın sanki her tarafımı bi olumsuzluk bulutu sarmış durup durup ağlıom.bugun ruyamda kuafore gec kaldıgımı gordum saat 3 olmus ama ben daha banyo yapmamısım saclarım kırlı annem kızıodu yetısemıceksın dıye...stresten kurtulmamın bı yolu yok mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?