- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.041
Eki Görüntüle 377805 Eki Görüntüle 377806
kızlar bende bu tarz bir gelinlik diktireceğim .Güpürlerle süsllenmiş olacak biraz. Duvagımda bu sekılde olacak nasıl sızce?
sen ozaman hemen yapmak istiyorsun ha canım
bnce pek begenmedım tatlım degıstırıcem kesınlıkle. bastan ayıp mı olur dıye dusundum ama bnden habersız almasıda ayıp bnce o yuzden gıdıp degıstırcem.
kınada aldım ojede alıcam kınaları genelde buyukler alıyolar genclerede bunları dagıtıcam. sende yapabılırsın degısık olur.
Kızlar bugun
Çamaşır-Bulaşık Mak almaya gideceğiz
Bulaşık makinasını kaplamalı alcam
Sabit Mutfak dolabına monte edilcek
ben düşündüm bi ara ama sonradan değiştirdim fikrimi:) gelinliğimin altın su yeşili ayakkabı yaptırdım :)) el çiçeğimle kombine edeceğim :))
hepiniz sağolun canlarım
bende size fikirlerimi söyleyeyim daha henüz ev tadilata girmedi ama mobilya beyaz alıcam koltuk takımında kararsızım :)
konsol ve vitrin almıycam sadece yemek masası ve tv ünitesi istiyorum.çok gereksiz geliyo bana onlar nedense :) daha doğrusu evi doldurma taraftarı değilim.yatak odamıda beyaz istiyorum. mutfağım çok büyük olduğu için orayada kanepe tv ve masa koyucam. dantel sevmediğim için sadece boncuktan vitrin takımı yaptım onları kullanıcam.
ben birinci modeli daha çok beğendim canım
Çok zayıf sayılmam o yüzden bende 1. modelden yanayım ama herkes o modelin çok kullanıldıgını söyledi. :26:
Bence başlamalısın canım,
bugün günlük yemek takımım geldi,
sırf onları kontrol edip, yıka,kurula,(desen hatası,kırık vs varmı diye) )tekrar kolile hem yoruldum
hem çok zaman aldı,şimdiden yorucu işleri halletki kınaya düğüne yorgun olmayasın :)
Günaydın kıslarrrrr nasılsınız neler yaptınız bakalım:123:
günaydın canım
nerelerdesin sen!!!!
çok teşekkür ederim tatlımcesur ve güzel bir seçim, tebrik ederim :)
çok güzelmiş canım,
hayırlı olsun, hem şık hem rahat görünüyor
bende renkli model seviyorum aslında ama yaz düğünlerinde ve açık havada daha hoş duruyor
benimki ekimde hemde kapalı alanda yakışmaz renkli :/
Günaydın kıslarrrrr nasılsınız neler yaptınız bakalım:123:
Şükür canım iyi sayılırım sen nasılsın?kızlarrrrr günaydınnn nasılsınız bkalımm...
günaydın kızlar...
bulaşık makinanızı ne marka aldınız,benim çamaşır makinam buzdolabım arçelik,bulaşık makinamıda arçelik almayı düşünüyorum.ne dersiniz kızlar?
günaydın kızlar...
bulaşık makinanızı ne marka aldınız,benim çamaşır makinam buzdolabım arçelik,bulaşık makinamıda arçelik almayı düşünüyorum.ne dersiniz kızlar?
Geçmiş olsun tatlımdün biraz rahatsızdım giremedim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?