2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Sanırım tüllü ayakkabı daha çok beğenildi ya onu yada pudra rengini yaptırabilirim bi gidimd ayakkabıcıya umarım provaya yetiştirebilir :)

evet ben de o tüllü ayakkabıyı beğendim en çok..

kızlar yatağımın başlığı böyle kenarındaki varaklar yok sadece kadife kumaş sizce nasıl

kokoş hatun seni,hayırlı olsunben daha sade birşey sipariş etmiştim..ya yatak başın hani şu yalan dünya dizisi var ya,ordaki mor varaklı koltuklara benziyo,ben nedense sade şeyleri sevmeme rağmen o koltukları beğeniyorum,eminim yatak başın fotodakinden daha güzeldir.makineler bu kadar canlı renkleri yansıtmada bazen sorun yaşayabiliyor,ışık,flaş,açı gibi sebeplerle..

canım işten çıkınca arada giriyorum bende nete.bakıyorum kim var kim yok burada. fazla takılamıyorum, zaten tüm gün bilgisayar başındayım o yüzden evde çok fazla duramıyorum , her yerim ağrıyo

anladım,haklısın tabi de,sabah siz kaynatırken katılamıyorum,ona üzülüyorum ya,akşam da okuması uzun sürüyo,cvp yazana kdr herkes kaçıyo zaten,arada girin ses verin

hanzade dış mekan fotosu paylaştım demiştin albümde,göremedim,sildin mi yoksa arkadaş olarak eklememiz mi lazım seni?

açık yaptım ama göremiyorsanız ark.olarak eklerim

kuzuumm, beğenmene çok sevindim :) sorun dediğin şeyi okudum ve teessüflerimi yazdım sana, sen de oku!
lavabo konusunda haklısın, kullanımı diğerlerine göre daha meşakkatli. elini yıkıyosun, musluğu kapatayım derken lavabonun arka tarafına şıp şıp damlıyo sular. ya da yüzünü falan yıkarken dirseklerinden falan akıyo insanın, yan taraflar hep ıslanıyo. ama ben tahmin etmiştim böyle olcanı, yine de yaptırdım seviyorum çünkü. bi tane minik havlu koyuyorum havluluğa, damlayanları kuruluyoruz her defasında. bana zor gelir diyosan bilemem de, bence aşırı problem değil.

sen hele bi gel de, evini güzel güzel döşeriz merak etme. bu arada her mesajın sonunu gelinliğimi sipariş etmedim diye bitiriyosun, vallahi üzülüyorum sen böyle yaptıkça. dert edindin kendine, azıcık olumlu düşün, ne bu karamsarlık böyle?? sakin sakin netten model bak 23 nisana kadar, beğendiklerini bi klasöre kaydet, geldiğinde de 1 gününü alcak gezinmen ve karar vermen. hemen alırlar ilk provayı, hiç sorun olmaz merak etme. benim arkadaşım düğününe 1 ay kala diktirmeye başlamıştı, 2 haftada teslim ettiler. korkma bu kadar, korka korka başına getirceksin bu gidişle..

canım ben en çok bunu beğendim çok cici geldi bana.

Eki Görüntüle 379271

ben de en çok bunu beğendim, hatta sanırım topik ahalisinin çoğu bunu beğenmiş :)

eylüşüm tam da tahmin ettiğin gibi, nişanla benzer olmasın diye böyle ağır ama sade modellere bakıyorum. bi de ne biliyim, herkes çok yaptı o eğlenceli davetiyelerden, artık bi orijinalliği kalmadı. biliyosun nerde klişe, orda mişka yok :)) en çok alyanslı modeli beğendim ama fiyatı biraz yüksek, metal detayı olduğu için. onu ucuza yaptırabileceğim bi yer bulursam, ona benzer bi şey düşünüyorum. yine de gidip gezicem davetiye ve nikah şekeri yapan yerleri.

bu arada benim nişanlım da davetiyeye çok para vermemizden yana değil. haklı da aslında, annelerimizden başka kimse saklamıycak ki, atıcaklar diyo. onun yerine daha güzel, herkes tarafından saklanacak bi nikah şekeri yapalım dedi, bana da mantıklı geldi. davetiyede bütçeyi düşük tutup, nikah şekerinde yükseltmeye karar verdik.

benimde sende en sevdiğim özelliklerden biri, kimseyi kendine benzemiyo, seninle aynı düşünmüyo diye yargılamaman ve saygı duyman. gerçekten hayatımda görmek istediğim bi insansın ve seni kazanmış olmaktan dolayı çok mutluyum :) buraya gelişini iple çekiyorum :)

bu arada geçen gün düşündüm de, nişanlım bana demişti ki taaa ne zaman, madem çok seviyosun topikteki kızları, buluşsana demişti. ben de, en çok sevdiklerim şehir dışıında, hatta eeenn sevdiğim en uzakta demiştim. keşke istanbulda yaşasaydı diye de iç çekmiştim. aynen senin "aynı soyadını aynı anda taşımayalım" duan gibi kabul oldu benimki de :))

Miska paylaştığın davetiyelerden üstten 3. sünü bende beğenmiştim hatta ondan yaptırmayı düşünüyorum haftaya matbaaları gezip fiyat alacam sen hiçbir yerden fiyat aldın mı :)

hiç fiyat almadım canım, sadece netten baktım. o alyanslı model kozanın modeli, sitesinde 100 adet için 237 lira yazmış. diğerleri de 100-200 arası fiyatlara sahipti yanlış hatırlamıyosam.

ben çok mu duygusal oldum,yoksa mesajının içtenliğinden mi bilemedim.. ağlatıcaksın beni bak..nasıl mutlu ettin,sağolasın canım..yani bir yanım bunun üzerine satırlar döşemek istiyor,diğer yarım kelimelerin kifayetsiz kalacağını..seni cidden çok seviyorum,inşaallah bu arkadaşlık ömür boyu devam eder

ben öyle dua etmiştim demi bu kısmı çıkmış aklımdan,iyi ki hatırlattın güzel anılar olacak inşaallah bizlere ve dualarımız da kabul olacak inşaallah,uzuuuun uzuuuun görüşebilicezfarklı soyadlarıyla tabi aslında bu ara kendi soyadım da kalsa mı acaba diye geçiriyorum aklımdanbizim meslek boşa kağıt israfından oluşan bi meslek,sırf o belge bu kutucuk zorlanmayacağımı bilsem kullanırdım da,neyse duama sadık kalmak istiyorum sonuç itibariyle hee ama bak face'de evlendikten sonra 2 soyadımız varmış gibi yazarız,o zaman ortak bi noktamız daha olur ay bayılıyorum sevdiğim insanlarla zoraki de olsa ortak yön bulup çıkarmaya ne fenayım

bu arada msn adresini ekledim.biraz daha buralarda olurum.görüşmek üzere kuzucuk

Günaydın kızlar
geçmiş olsun good heart,şimdiden bitki çaylarına ve meyve desteğine başla,vücut direncin düşmesin..
sabah erken uyandım nedense,çok da geç uyumuştum.hafta sonları uyurum bol bol diyorum gene erken kalkıyorum ya anlamadım şu işi..
bugünkü planlarınız neler?

Kızlar Anadolu yakasında bildiğiniz iyi bir makyözü olan ve gelin başını yapabilecek olan bir kuaför var mı?
Ben kapalıyım ama klasik gelin başları hoşuma gitmiyor,sade birşey istiyorum..ama makyaj önemli,porselen makyaj düşünüyorum,kaliteli yapılmalı..böyle bir yer biliyorsanız(Özlellikle Kartal-Maltepe'ye yakın olursa daha iyi olur) lütfen yazar mısınız,gittiğimde o işi de aradan çıkarmak istiyorum ama malesef İstanbulu pek bilmiyorum..:26::26:

çok teşekkür ederim tatlım inşş baklaım. bugünkü planım şöylee :) gelin ayakkabımı götürecem gelinlikciye renk tonuna uygun el çiçeği yapacaklar. ordanda kayınvalideme geçegem çok hasta oda biraz gidip yardım ederim inşş. bende hastayım ama napayım annem hep şöyle der eden bulur sen iyilik yapki iyilik gör inş. rabbim inş mukavatını verir. benim kendi kuaförüm var tatlım ama ümraniyede işini iyi yapıyor ben nişan başımada ona gittim kımada ve nikah içinde inş gidecem randevumu aldım. işine yarayacaksa numarasını verebilirim tatlım

çok hasta değilsen git tabi,onun da hoşuna gider,sevgi bağınız güçlenir inşaallah..kayınvalidesinden şikayet edenler çok ya,inşaallah böyle birşey başımıza gelmez.
sağol canım yazarsan sevinirim,adını ve adresini de.bulamazsam giderim napim,hiç bilmediğim birine teslim olmaktansa önerilen bir yeri tercih ederim.ama özel msj at,bu kadar açık açık adres-tlf yazmak belki reklama girer..:44:

günaydın kızlar,
geçmiş olsun arkadasım,dikkat et hava değişikliği çarpıyr bu ara bende hasta gıbıyım,

kızlar banada esenler,güngören,bayrampaşa cıvarı kuafor önerebilirmisiniz,kına gecem için

tatlım numarasını bulamıyorum bulunca veririm tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…