- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.521
evet tatlım renk olarakta mor sadece kenarındaki varak yok
Sanırım tüllü ayakkabı daha çok beğenildi ya onu yada pudra rengini yaptırabilirim bi gidimd ayakkabıcıya umarım provaya yetiştirebilir :)
kızlar yatağımın başlığı böyle kenarındaki varaklar yok sadece kadife kumaş sizce nasıl
canım işten çıkınca arada giriyorum bende nete.bakıyorum kim var kim yok burada. fazla takılamıyorum, zaten tüm gün bilgisayar başındayım o yüzden evde çok fazla duramıyorum , her yerim ağrıyo
evet ben de o tüllü ayakkabıyı beğendim en çok..
kokoş hatun seni,hayırlı olsunben daha sade birşey sipariş etmiştim..ya yatak başın hani şu yalan dünya dizisi var ya,ordaki mor varaklı koltuklara benziyo,ben nedense sade şeyleri sevmeme rağmen o koltukları beğeniyorum,eminim yatak başın fotodakinden daha güzeldir.makineler bu kadar canlı renkleri yansıtmada bazen sorun yaşayabiliyor,ışık,flaş,açı gibi sebeplerle..
anladım,haklısın tabi de,sabah siz kaynatırken katılamıyorum,ona üzülüyorum ya,akşam da okuması uzun sürüyo,cvp yazana kdr herkes kaçıyo zaten,arada girin ses verin
hanzade dış mekan fotosu paylaştım demiştin albümde,göremedim,sildin mi yoksa arkadaş olarak eklememiz mi lazım seni?
açık yaptım ama göremiyorsanız ark.olarak eklerim
ama anladım ben sen böyle klasik ve ağır şeyleri seviyorsungayet güzel canım güle güle
evet ben de o tüllü ayakkabıyı beğendim en çok..
kokoş hatun seni,hayırlı olsunben daha sade birşey sipariş etmiştim..ya yatak başın hani şu yalan dünya dizisi var ya,ordaki mor varaklı koltuklara benziyo,ben nedense sade şeyleri sevmeme rağmen o koltukları beğeniyorum,eminim yatak başın fotodakinden daha güzeldir.makineler bu kadar canlı renkleri yansıtmada bazen sorun yaşayabiliyor,ışık,flaş,açı gibi sebeplerle..
ayy gerçektende kokoş oldum koltuklarım avizelerim mobilyalarım. nedense ben hep spor istedim gittim bayıldım mobilyaları aldık çıktık
kızlar sizce ayakkabı pudra rengi ama hangisi ?
ve çiçek hangisi?
Eki Görüntüle 379278 Eki Görüntüle 379277 Eki Görüntüle 379276 Eki Görüntüle 379275 Eki Görüntüle 379280 Eki Görüntüle 379281 Eki Görüntüle 379279
Eki Görüntüle 379299 Eki Görüntüle 379300
yada ayakkabı bej ya da kırık beyaz mı?
ve çiçek hangisi?
Eki Görüntüle 379289 Eki Görüntüle 379288 Eki Görüntüle 379287 Eki Görüntüle 379286 Eki Görüntüle 379285
Eki Görüntüle 379284 bu ayakkabının kırık beyaz rengi
Eki Görüntüle 379283
canım özellikle çiçeklere bayıldımm çok güzeller
eyvahlar olsun!kuzucum paylaştığın fotolara bayıldım,şahane düşünmüşsün hepsini,hele babete taç takıp çekmişsin ya ''before-after'' yapıp bayıldım bayıldımmm
ayyyyy ama bi sorun vaaaaarrr,bu kısmı özel mesaja yazmam lazım kuzucum,oku mutlaka bak..
her zamanki gibi çook zevklisin,ev fotolarını da alıntı yapıp sayfayı metrelerce uzatmak istemedimama çok hoş!kesinlikle eve yerleşirken fikirlerini alıcam,zevki kuşum benim
bi de birşey sormak istiyorum,senin şu banyodaki lavabo var ya,birkaç değişik foto görmüştüm onun olduğu,bayılmıştım,onlar sanki görüntü anlamında süper,kullanımda sıkıntılı gibi geliyo,hani etrafa çok su sıçrar,kenarlar hep ıslak olur,bi de eğilmek yerine sanki daha bi dik durmayı gerektiriyo gibi..ne diyosun bu konuda,kullanıyorsun sonuçta..gerçi biz ilk bikaç sene kiracı olucaz,evime yeptıramam hemen ama ilerde kullanışlı olduğunu duymaya başlarsam kendi evime düşünebilirim..güle güle oturun evinizde tekrar,hayırlı olsun,darısı bizlerin başına
aa miskaaa,davetiye konusunda şaşırttın beniiiben eğlenceli davetiyeleri çok şeker buluyorum,inşaallah öyle de birşey istiyorum,karikatürlü,değişik filan..mesela 4.davetiyende karikatür gelin-damat var,onun kağıdını beğendim.ayy abarttım mı yanlış anlama şaşırmamı,senin nişan davetiyen gibi yine cici şeyler seçersin sandımdı,ama ikisi de aynı olmasın sonuçta..hepsi şık canım.
ben aslında kalıcı birşey istiyorum insanlar atmasın diye,belki magnet,belki gelin damat minyatür şekillerinin olduğu bişi,belki tüller içine sarılan şu bisikletler tarzı hani şekilli şüküllü..ama onlar da daha çok masraf,nişanlım pek sıcak bakmıyor,birşey demedi gerçi ama haklı da..tonla masraf var zaten,bi de deavetiyeye bu kadar harcarsak off off..yaws ben daha gelinlik sipariş etmedim ne davetiyesi yaaaaa
ilk 2 modeli daha çok beğendim,ya var ya sen ne fanasın heecidden tarzın neyse düğüne de onu yansıtıyorsun,başka kalıplara girmiyor,kendini kasmıyorsun.aslında en güzeli,neysek o olmalıyız.ha bunlar benim giyebileceğim şeyler değil tabi de,en azından düz bi kızsın,insan seni nasıl tanıdıysa o'sun..
Miska paylaştığın davetiyelerden üstten 3. sünü bende beğenmiştim hatta ondan yaptırmayı düşünüyorum haftaya matbaaları gezip fiyat alacam sen hiçbir yerden fiyat aldın mı :)
benimde sende en sevdiğim özelliklerden biri, kimseyi kendine benzemiyo, seninle aynı düşünmüyo diye yargılamaman ve saygı duyman. gerçekten hayatımda görmek istediğim bi insansın ve seni kazanmış olmaktan dolayı çok mutluyum :) buraya gelişini iple çekiyorum :)
bu arada geçen gün düşündüm de, nişanlım bana demişti ki taaa ne zaman, madem çok seviyosun topikteki kızları, buluşsana demişti. ben de, en çok sevdiklerim şehir dışıında, hatta eeenn sevdiğim en uzakta demiştim. keşke istanbulda yaşasaydı diye de iç çekmiştim. aynen senin "aynı soyadını aynı anda taşımayalım" duan gibi kabul oldu benimki de :))
kızlar günaydın nasılsnız bakalım ben hiç iyi değilim grip oluyorum heralde başım vücudum çok ağrıyo
Günaydın Canim gecmis olsun....
Günaydın kızlar
geçmiş olsun good heart,şimdiden bitki çaylarına ve meyve desteğine başla,vücut direncin düşmesin..
sabah erken uyandım nedense,çok da geç uyumuştum.hafta sonları uyurum bol bol diyorum gene erken kalkıyorum ya anlamadım şu işi..
bugünkü planlarınız neler?
Kızlar Anadolu yakasında bildiğiniz iyi bir makyözü olan ve gelin başını yapabilecek olan bir kuaför var mı?
Ben kapalıyım ama klasik gelin başları hoşuma gitmiyor,sade birşey istiyorum..ama makyaj önemli,porselen makyaj düşünüyorum,kaliteli yapılmalı..böyle bir yer biliyorsanız(Özlellikle Kartal-Maltepe'ye yakın olursa daha iyi olur) lütfen yazar mısınız,gittiğimde o işi de aradan çıkarmak istiyorum ama malesef İstanbulu pek bilmiyorum..:26::26:
çok teşekkür ederim tatlım inşş baklaım. bugünkü planım şöylee :) gelin ayakkabımı götürecem gelinlikciye renk tonuna uygun el çiçeği yapacaklar. ordanda kayınvalideme geçegem çok hasta oda biraz gidip yardım ederim inşş. bende hastayım ama napayım annem hep şöyle der eden bulur sen iyilik yapki iyilik gör inş. rabbim inş mukavatını verir. benim kendi kuaförüm var tatlım ama ümraniyede işini iyi yapıyor ben nişan başımada ona gittim kımada ve nikah içinde inş gidecem randevumu aldım. işine yarayacaksa numarasını verebilirim tatlım
çok hasta değilsen git tabi,onun da hoşuna gider,sevgi bağınız güçlenir inşaallah..kayınvalidesinden şikayet edenler çok ya,inşaallah böyle birşey başımıza gelmez.
sağol canım yazarsan sevinirim,adını ve adresini de.bulamazsam giderim napim,hiç bilmediğim birine teslim olmaktansa önerilen bir yeri tercih ederim.ama özel msj at,bu kadar açık açık adres-tlf yazmak belki reklama girer..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?