2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
üşütmüş ölmüşmü canım anlamadım? Allah taksiratını affetsin tabiki herşeyin başı sağlık

menejjit olmuş canm üşütmüş öle dediler amin cnm

kızlar albüme 2 tane foto ekledim dış çekimimizden belki fikir olabilir bakmak isterseniz

10 dakika önce birden gelin ayakkabımı yaptırmaya karar verdiz çok topuklu olmayacak ve sade olacak şekilde bir kaç model yüklüyorum bana fikrinizi söyleyin acilen akşam direk ayakkabıcıya gidecem çünkü nisan 13 te gelinlik provam var ayakkabınla gel dediler :S

Eklentiler

• $212.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 54
  • $badgley-mischka-3-450x450.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 70
  • $designer_bridal_bride_wedding_cheap_shoes_35.webp
    11 KB · Görüntüleme: 60
  • $shoes3.webp
    4 KB · Görüntüleme: 58
  • $TLL-GE~1.webp
    2 KB · Görüntüleme: 65
  • $untitled6.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
kızlar merhaba ben bugün üye oldum

inşallah benimde bu sene olacak düğünüm..

herkese hayırlı olsun şimdiden....

tatlım en sondan 2. güzel bence fiyonk tüllü olan

tatlım en sondan 2. güzel bence fiyonk tüllü olan

1-2 saate karar verip ayakkabıcıya gitmem lazım hoş orda hep çizmelerimi yaptırdım gelin ayakkabısı nasıl yapar bilmem ama 2 gün gezindim adam gibi bir ayakkabı bulamadım aldığım ayakkabıyıda başka zamanda giyebilmek istiyorum

o zaman pudra pembe turkuaz mavi saks mavi olabilir bunları el çiçeğinle kombine edersin

Merhaba kıslar ben geldim
Nasılsınız,ne var ne yok?
çayımı demledim,çok da keyifli değilim ama olsun,bugün hafta sonu tatilim başladı,biraz keyif yapayım,çayım eşliğinde size katılayım dedim.
şimdi geçmişe bi uzanıp ne kaynatmışsınız bakayım,yorum yazayım..
öpüyorum herkesi..

Kızlar ya bu gelinlikler çok mu abartı yada tabiri caizse çingene işi mi ?

Eki Görüntüle 379224

ben bu tarz karışık modelleri sevmiyorum,bence hem göz yoruyor,hem yıllar sonra fotolara bakıldığında çok abartı olmayan,sade modeller göze hep hoş görünecektir ama bu tarz modeller belki de seçiminiz bu yönde olduğu için pişmanlık yaratacaktır diye düşünüyorum..ama yine de tercih meselesi tabi,ben sade severim kimi insan da taşlı tuşlu olmadıkça o gelinliğe gelinlik demez.önemli olan sizin içinize sinmesi..düğüne ne kadar var bu arada? ben daha gelinlik siparişi vermedim de,seçenleri görünce telaş yapıyorum..

canım gelinlik fotorafta durduğu gibi durmuyor

helede hareketli modeller gidip bir gelikcide deneyerek görsen daha iyi model belirlemende yardımcı olcaktır diye düşünüyorumm

kızlarrrr yatak odası avizem buu sizce nasıl yatak başlığım kadife mor dolap beyaz lake

Canım avize güzelde yatak odası için biraz büyük ve fazla direk ışık veren bir model gibi görünüyor,
yatak odaları için genelde daha dolaylı ışık veren modeller tercih ediyoruz, hem gözü yormasın diye
hem de adı üstünde yatak odası yani yapılacak eylemler açısından bu kadar yansıtıcıya ihtiyaç yok gibi,
odanda nereye denk geliyor o da önemli, mesela kaç metre kare bir alan için? oturma alanın var mı?
yatağın üzerine denk geliyorsa rahatsız edebilir, bu aksesuar amaçlı asılı durabilir,kitap okurken ve fazla
ışığa ihtiyaç olmadığında abajurla dengeleyebilirsin mesela,
hayırlı uğurlu olsun canım, herşey gönlünüze göre olur inşallah,bunlar teferruat aslında

eyvahlar olsun!kuzucum paylaştığın fotolara bayıldım,şahane düşünmüşsün hepsini,hele babete taç takıp çekmişsin ya ''before-after'' yapıp bayıldım bayıldımmm
ayyyyy ama bi sorun vaaaaarrr,bu kısmı özel mesaja yazmam lazım kuzucum,oku mutlaka bak..
her zamanki gibi çook zevklisin,ev fotolarını da alıntı yapıp sayfayı metrelerce uzatmak istemedimama çok hoş!kesinlikle eve yerleşirken fikirlerini alıcam,zevki kuşum benim
bi de birşey sormak istiyorum,senin şu banyodaki lavabo var ya,birkaç değişik foto görmüştüm onun olduğu,bayılmıştım,onlar sanki görüntü anlamında süper,kullanımda sıkıntılı gibi geliyo,hani etrafa çok su sıçrar,kenarlar hep ıslak olur,bi de eğilmek yerine sanki daha bi dik durmayı gerektiriyo gibi..ne diyosun bu konuda,kullanıyorsun sonuçta..gerçi biz ilk bikaç sene kiracı olucaz,evime yeptıramam hemen ama ilerde kullanışlı olduğunu duymaya başlarsam kendi evime düşünebilirim..güle güle oturun evinizde tekrar,hayırlı olsun,darısı bizlerin başına

canım ben en çok bunu beğendim çok cici geldi bana.

Eki Görüntüle 379271

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…