2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
merhaba kızlar bahçelievler civarında oturan kızlar için kendi kuaförümü önerebilirim harika yapıyorlar herşeyi güzellik merkezi porselen makyaj yapılıyor güvenebilirsiniz gelinler için paket program var fiyatı da kalitesine göre çok iyi...

merhaba herkese benim de 2 mayıs' ta bakırköy gönül davette nişanım olacak inşallah.. merak ettiğim bir sey var siz de erkek arkadasınızla sık sık tartısıyor musunuz? o bana sanki artık yabancı gibi gelmeye başladı:S

kızlar günaydın nasılsnız bakalım ben hiç iyi değilim grip oluyorum heralde başım vücudum çok ağrıyo

Günaydın kiZlar:))

Günaydın kızlar..
Şafak: 98 :)

düğününde converse giymek isteyen bir arkadaş vardı bak bu çok hoş

herkeslere tünaydın kızlar

good_heart canım geçmiş olsun dikkat et kendine, bende öyleyim bu arala stresten ve yoğunluktan galiba. dün işten gelince ölü gibi uyudum valla

SssMmm canım seninde 100 günden düşmüş,ıslatalım hemen

good_hearth bu converse bayıldım yaaaa nerede bulabilirim acep böyle bir converse, platform giyme planımı suya düşürcek galibaa

Eki Görüntüle 379861

seseng canım nişanımdan önce bende böyle durumlar yaşamıştım,şimdide düğün stresinden yaşıyoruz olur böyle şeyler herkesten. ne derler nişanlanınca tanırmışsın nişanlını ve ailesini ya o durumlar.. benim öyle ciddi boyutta çok şükür sorunum olmadı ailesiyle falan, sevgiliyken daha çok inatlaşıyorduk yafff uysallaştık galiba artık

düğün nişan malzemeleri yazıp facebookta aratırsan bulabilirsin...bayanın adı aysel...çokta ilgili...kısa sürede teslim ediyorlar...

Son düzenleme:
düğün nişan malzemeleri yazıp facebookta aratırsan bulabilirsin...bayanın adı aysel...çokta ilgili...kısa sürede teslim ediyorlar...

merhabalar,
beğendiğiniz converse sitili gelinlik ayakkabılarını DANTELL net sayfasında var
bakabilirsiniz.

teşekkür ederim kızlar böyle converse bulmam süper oldu

ay bu converse lere bayıldım ben bayıldım!!
tam da bugün gelinlik altına ayakkabı bakmaya çıkmıştım ama istediğim gibi bir şey bulamamıştım. bu çok süper ötesi bir fikir oldu
çekimlerde ve topuklu ayakkabıdan yorulunca bunları geçiririm ayağıma, çok sağolun!! :)

merhaba canım,
hangi kuaför bu merak ettim?

Pera Yemek Odası Takımı - Bellona Mobilya

şu daha hoş canım renk uyumu açısından hayırlı olsun huzurla kullanın inşallah

Nişanlım bunları görse kesin bunları aldırır...
Ama göstermeyeceğim, ben topuklu giymek istiyorummm

evet bende öyle

çok güzeller dimi yaaa arkadaşın dediği siteden baktım fiyatı da gayet uygun

83 gün kaldı, ıslanııyorummm

hoşgeldin canı aramıza. senide ıslatıyoruz o zaman
Eki Görüntüle 380090

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…