- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.541
kızlar günaydın nasılsnız bakalım ben hiç iyi değilim grip oluyorum heralde başım vücudum çok ağrıyo
Günaydın kiZlar:))
Günaydın kızlar
geçmiş olsun good heart,şimdiden bitki çaylarına ve meyve desteğine başla,vücut direncin düşmesin..
sabah erken uyandım nedense,çok da geç uyumuştum.hafta sonları uyurum bol bol diyorum gene erken kalkıyorum ya anlamadım şu işi..
bugünkü planlarınız neler?
Kızlar Anadolu yakasında bildiğiniz iyi bir makyözü olan ve gelin başını yapabilecek olan bir kuaför var mı?
Ben kapalıyım ama klasik gelin başları hoşuma gitmiyor,sade birşey istiyorum..ama makyaj önemli,porselen makyaj düşünüyorum,kaliteli yapılmalı..böyle bir yer biliyorsanız(Özlellikle Kartal-Maltepe'ye yakın olursa daha iyi olur) lütfen yazar mısınız,gittiğimde o işi de aradan çıkarmak istiyorum ama malesef İstanbulu pek bilmiyorum..:26::26:
Günaydın kızlar..
Şafak: 98 :)
günaydın kızlar,
geçmiş olsun arkadasım,dikkat et hava değişikliği çarpıyr bu ara bende hasta gıbıyım,
kızlar banada esenler,güngören,bayrampaşa cıvarı kuafor önerebilirmisiniz,kına gecem için
düğününde converse giymek isteyen bir arkadaş vardı bak bu çok hoş
merhaba herkese benim de 2 mayıs' ta bakırköy gönül davette nişanım olacak inşallah.. merak ettiğim bir sey var siz de erkek arkadasınızla sık sık tartısıyor musunuz? o bana sanki artık yabancı gibi gelmeye başladı:S
................................
kızlar yatağımın başlığı böyle kenarındaki varaklar yok sadece kadife kumaş sizce nasıl
düğün nişan malzemeleri yazıp facebookta aratırsan bulabilirsin...bayanın adı aysel...çokta ilgili...kısa sürede teslim ediyorlar...
merhabalar,
beğendiğiniz converse sitili gelinlik ayakkabılarını DANTELL net sayfasında var
bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 377331 Eki Görüntüle 377332
Şu zamana kadar ıslatılanlar;
my_everything
duckling
emyay_8990
SehKer
good_heart
cigdm16
_emos_
HayatimM
okaplan
eylül.
Trianka
bal_bocegi
saliha_25
cadica
ESMERSİRİNE
cilt
miska
SssMmm
rica ederim =))teşekkür ederim kızlarböyle converse bulmam süper oldu
teşekkür ederim kızlarböyle converse bulmam süper oldu
merhaba kızlar bahçelievler civarında oturan kızlar için kendi kuaförümü önerebilirim harika yapıyorlar herşeyi güzellik merkezi porselen makyaj yapılıyor güvenebilirsiniz gelinler için paket program var fiyatı da kalitesine göre çok iyi...
arkadaşlar mrb; bugün yemek odası ve yatak odasını aldık ama renklerini daha karar vermedik 1 haftaya kadar karar verip gidip söylememiz lazım..bi açık kahve bide koyu renhi var, sizce hangi renkler daha uygun?=
yemek odası: Pera Yemek Odası Takımı - Bellona Mobilya
yatak odası: Pera Yatak Odası Takımı - Bellona Mobilya
Nişanlım bunları görse kesin bunları aldırır...
Ama göstermeyeceğim, ben topuklu giymek istiyorummm
ay bu converse lere bayıldım ben bayıldım!!
tam da bugün gelinlik altına ayakkabı bakmaya çıkmıştım ama istediğim gibi bir şey bulamamıştım. bu çok süper ötesi bir fikir oldu
çekimlerde ve topuklu ayakkabıdan yorulunca bunları geçiririm ayağıma, çok sağolun!! :)
83 gün kaldı, ıslanııyorummm
arkadaşlar mrb; bugün yemek odası ve yatak odasını aldık ama renklerini daha karar vermedik 1 haftaya kadar karar verip gidip söylememiz lazım..bi açık kahve bide koyu renhi var, sizce hangi renkler daha uygun?=
yemek odası: Pera Yemek Odası Takımı - Bellona Mobilya
yatak odası: Pera Yatak Odası Takımı - Bellona Mobilya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?