- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.501
bunlar da beğendiğim davetiyeler, tabi şimdilik :)) böyle netten aramak yerine, gidip yakından görmeyi tercih edicem galiba.
Eki Görüntüle 378740
Eki Görüntüle 378741
Eki Görüntüle 378742
Eki Görüntüle 378743
Eki Görüntüle 378744
Eki Görüntüle 378745
çok teşekkür ederim canım. gelinliğin kuyruğunu burdan bi arkadaş paylaşmıştı sağolsun, görür görmez vuruldum :)
bu arada kına kıyafeti olarak da, derin yırtmaçlı, uçuşan tüllerden eteği olan bi elbise istiyorum. renk olarak da bordo, şarap rengi falan düşünüyorum. beğendiğim bazı modelleri ekleyim kızlar.
Eki Görüntüle 378761
Eki Görüntüle 378762
teşekkür ederim canım, nişanımız da 29 ekimde olmuştubütün önemli günleri yakalıyoruz. aa dur sözümüz de 1 mayıs işçi bayramı
Canım avize güzelde yatak odası için biraz büyük ve fazla direk ışık veren bir model gibi görünüyor,
yatak odaları için genelde daha dolaylı ışık veren modeller tercih ediyoruz, hem gözü yormasın diye
hem de adı üstünde yatak odası yani yapılacak eylemler açısından bu kadar yansıtıcıya ihtiyaç yok gibi,
odanda nereye denk geliyor o da önemli, mesela kaç metre kare bir alan için? oturma alanın var mı?
yatağın üzerine denk geliyorsa rahatsız edebilir, bu aksesuar amaçlı asılı durabilir,kitap okurken ve fazla
ışığa ihtiyaç olmadığında abajurla dengeleyebilirsin mesela,
hayırlı uğurlu olsun canım, herşey gönlünüze göre olur inşallah,bunlar teferruat aslında
kızlar sizce ayakkabı pudra rengi ama hangisi ?
ve çiçek hangisi?
Eki Görüntüle 379278 Eki Görüntüle 379277 Eki Görüntüle 379276 Eki Görüntüle 379275 Eki Görüntüle 379280 Eki Görüntüle 379281 Eki Görüntüle 379279
yada ayakkabı bej ya da kırık beyaz mı?
ve çiçek hangisi?
Eki Görüntüle 379289 Eki Görüntüle 379288 Eki Görüntüle 379287 Eki Görüntüle 379286 Eki Görüntüle 379285 Eki Görüntüle 379284 bu ayakkabının kırık beyaz rengiEki Görüntüle 379283
tatlım olarak 2. çiçek olarakta 2. olan çok hoş güle güle kullan inşş
Eki Görüntüle 378988
ve veeee gelinliğimi katalogdan beğenip siparişini verdim yorumlarınızı bekliyorum altına nasıl bir ayakkabı alayım
ilk defa fotoğraf ekliyorum umarım görünür.bunun yakası biraz daha kapalı ve uzun kollusu olacak
bende işe gelir gelmez hemen açıyorum artık burayı, bir aile olduk burada çok güzel muhabbetlerimiz oluyor. herkesi seviyorum:80:
Ya kızlar sevineyimmi üzüleyimmi bilmiyorum hee
kayınpederim ilk olarak kornişlerden bahsetmiş nişanlıma hani şu kartonpiyerli gibi olanlar varya onlardan yaptıralım diye nişanlımda benim stropiyer istediğimi biliyordu demiş biz evlenince stropiyer yaptırıcaz demiş oda kalkmış bi adamla anlaşmış yaptırıyormuş ne desen seçtim ne bişi neyse teşekkür ettim yinede bizi düşünüyorlar düğün üstü dahada borçlanmasınlar diye istememiştim ben onlardan düğünden sonra yavaş yavaş taksitle yaptıracaklarım listesine yazmıştım öle neyse şimdide duşakabinide yaptırıyormuş ya Allah razı olsun bana bişi bırakmıyorsunda seçme hakkıda vermiyo gidiyo anlaşıyo kızsam kızamıyorum pahalı şeyler bunlar yani düğün borcum var demiyor bize bırakmıyor yaptırıyor ama seçmeme de fırsat tanımakları için kızıyorum bi yandan
2. ayakkabıyı beğendim bende çiçek 4. hoşuma gitti
yaa of ya ben öğretmenim işyerinde pc.ye girme gibi bi lüksüm yok,akşam eve gelince giriyorum o zaman da siz yoksunuzakşamları da girin yaaa
kızlar sizce ayakkabı pudra rengi ama hangisi ?
ve çiçek hangisi?
Eki Görüntüle 379278 Eki Görüntüle 379277 Eki Görüntüle 379276 Eki Görüntüle 379275 Eki Görüntüle 379280 Eki Görüntüle 379281 Eki Görüntüle 379279
Eki Görüntüle 379299 Eki Görüntüle 379300
yada ayakkabı bej ya da kırık beyaz mı?
ve çiçek hangisi?
Eki Görüntüle 379289 Eki Görüntüle 379288 Eki Görüntüle 379287 Eki Görüntüle 379286 Eki Görüntüle 379285
Eki Görüntüle 379284 bu ayakkabının kırık beyaz rengi
Eki Görüntüle 379283
kızlar yatağımın başlığı böyle kenarındaki varaklar yok sadece kadife kumaş sizce nasıl
model gayet güzel,renk olarak ta bu mu canım?
anladım canım keşke merkezde olsaydı adaya gelemem. Bende 1ay gittim çankayada bi diyetisyene hiç memnun kalmadım sen şanlıymışsın gene
ay canım alıntı yapınca ne nerdeydi yanlış ayırıcam şimdi ama 2. ayakkabı,9.,10. ve 13. çiçekler diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?