2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

aa miskaaa,davetiye konusunda şaşırttın beniiiben eğlenceli davetiyeleri çok şeker buluyorum,inşaallah öyle de birşey istiyorum,karikatürlü,değişik filan..mesela 4.davetiyende karikatür gelin-damat var,onun kağıdını beğendim.ayy abarttım mı yanlış anlama şaşırmamı,senin nişan davetiyen gibi yine cici şeyler seçersin sandımdı,ama ikisi de aynı olmasın sonuçta..hepsi şık canım.
ben aslında kalıcı birşey istiyorum insanlar atmasın diye,belki magnet,belki gelin damat minyatür şekillerinin olduğu bişi,belki tüller içine sarılan şu bisikletler tarzı hani şekilli şüküllü..ama onlar da daha çok masraf,nişanlım pek sıcak bakmıyor,birşey demedi gerçi ama haklı da..tonla masraf var zaten,bi de deavetiyeye bu kadar harcarsak off off..yaws ben daha gelinlik sipariş etmedim ne davetiyesi yaaaaa

ilk 2 modeli daha çok beğendim,ya var ya sen ne fanasın heecidden tarzın neyse düğüne de onu yansıtıyorsun,başka kalıplara girmiyor,kendini kasmıyorsun.aslında en güzeli,neysek o olmalıyız.ha bunlar benim giyebileceğim şeyler değil tabi de,en azından düz bi kızsın,insan seni nasıl tanıdıysa o'sun..

Sanırım tüllü ayakkabı daha çok beğenildi ya onu yada pudra rengini yaptırabilirim bi gidimd ayakkabıcıya umarım provaya yetiştirebilir :)

Miska paylaştığın davetiyelerden üstten 3. sünü bende beğenmiştim hatta ondan yaptırmayı düşünüyorum haftaya matbaaları gezip fiyat alacam sen hiçbir yerden fiyat aldın mı :)

tatlım bu led ışıklı 3 farklı renkte yanıyor:) takıldığında baktık nasıl duruyo die ama hiç rahatsız etmedi gece lambası gibi hemen hemen bi ışığı yatağımın üstünde durmuyo tam ortada alanım var ileride inş başlığım şeklinde puf yaptıracam kısmetse. avizelerim biraz ama emin olun hepsi mobilyalarıma uygun. tavsiyen için çok teşekkür ederim. rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşş

tatlım olarak 2. çiçek olarakta 2. olan çok hoş güle güle kullan inşş

kızlar yatağımın başlığı böyle kenarındaki varaklar yok sadece kadife kumaş sizce nasıl

Eklentiler

• $varaklı mor başlık.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 29

ben beğendim canım,hayırlı olsun,kolu transparan dantelli modeller bence çok asil duruyor,açık olsam kessssinlikleeee ben de kollarını öyle yaptırırıdım..

bende işe gelir gelmez hemen açıyorum artık burayı, bir aile olduk burada çok güzel muhabbetlerimiz oluyor. herkesi seviyorum:80:

yaa of ya ben öğretmenim işyerinde pc.ye girme gibi bi lüksüm yok,akşam eve gelince giriyorum o zaman da siz yoksunuzakşamları da girin yaaa

sizi düşünmesi güzel,ama seçim şansı tanımadan kafasına göre gitmesi hoş olmamış bence..nişanlına uygun bi dille anlatsan rahatsız olduğunu??

yaa of ya ben öğretmenim işyerinde pc.ye girme gibi bi lüksüm yok,akşam eve gelince giriyorum o zaman da siz yoksunuzakşamları da girin yaaa

canım işten çıkınca arada giriyorum bende nete.bakıyorum kim var kim yok burada. fazla takılamıyorum, zaten tüm gün bilgisayar başındayım o yüzden evde çok fazla duramıyorum , her yerim ağrıyo

ay canım alıntı yapınca ne nerdeydi yanlış ayırıcam şimdi ama 2. ayakkabı,9.,10. ve 13. çiçekler diyorum..

anladım canım keşke merkezde olsaydı adaya gelemem. Bende 1ay gittim çankayada bi diyetisyene hiç memnun kalmadım sen şanlıymışsın gene

CAnım istersen yaptıklarımı söylerim sende denersin belki faydası olur :)) listemi verebilirim istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…