- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.561
tatlım numarasını bulamıyorum bulunca veririm tatlım
ayyy bittim bunaaaa,ben de istiyoruuuuuummdüğününde converse giymek isteyen bir arkadaş vardı bak bu çok hoş
kızlar selaaammm :)
dün çok güzel bi gündü, yine bu siteden tanıdığım ve çok sevdiğim bi arkadaşımla buluştuk. öylesine kına kıyafeti bakınalım, modeller ve fiyatlar hakkında bilgi sahibi olalım dedik. gezinirken gördüm ki abiye fiyatları uçmuş! 600-700 tlden ucuz uzun elbise bulmam mümkün değil. sonra tesadüfen aşkın göksu modaevinin outletini gördük, bi bakalım diye girdik. harika elbiseler vardı ve fiyatlar 200-300 dolaylarındaydı. 200 tl'lik bi elbise beğendim, bi de pazarlıkla 170 tl'ye düşürdüm, hemen aldım :)) yırtmaçlı alcam diye çıkıp, alakasız bi kına kıyafeti aldım geldim :i)
gayet makul fiyata aldığım kıyafetimi sizinle de paylaşayım, bakalım beğencek misiniz? bi de azıcık kilo vereceğimi de hesaplayın, böyle kocaman popikli görünmiycem inşallah :)
Eki Görüntüle 380371
Eki Görüntüle 380372
bu arada dün spor salonuna da yazıldım. artık haftanın 3-4 günü spor yapcak bu arkadaşınız, düğünümde güzel olmak istiyoruummm :)
ay şahaneeçok beğendim canım
miska bakıyorum buralara takılıyorsun
kızlar selaaammm :)
dün çok güzel bi gündü, yine bu siteden tanıdığım ve çok sevdiğim bi arkadaşımla buluştuk. öylesine kına kıyafeti bakınalım, modeller ve fiyatlar hakkında bilgi sahibi olalım dedik. gezinirken gördüm ki abiye fiyatları uçmuş! 600-700 tlden ucuz uzun elbise bulmam mümkün değil. sonra tesadüfen aşkın göksu modaevinin outletini gördük, bi bakalım diye girdik. harika elbiseler vardı ve fiyatlar 200-300 dolaylarındaydı. 200 tl'lik bi elbise beğendim, bi de pazarlıkla 170 tl'ye düşürdüm, hemen aldım :)) yırtmaçlı alcam diye çıkıp, alakasız bi kına kıyafeti aldım geldim :i)
gayet makul fiyata aldığım kıyafetimi sizinle de paylaşayım, bakalım beğencek misiniz? bi de azıcık kilo vereceğimi de hesaplayın, böyle kocaman popikli görünmiycem inşallah :)
Eki Görüntüle 380371
Eki Görüntüle 380372
bu arada dün spor salonuna da yazıldım. artık haftanın 3-4 günü spor yapcak bu arkadaşınız, düğünümde güzel olmak istiyoruummm :)
ay canımm, beğenmene çook sevindimm :))
kızlar bi de aklımda bi fikir var,ne dersiniz. ben bu elbisenin üzerine, yere kadar uzanan, kırmızı-düz tülden bi duvak yaptırayım ve onu takayım diyorum. nedimelere de kısa-beyaz-taçlı duvaklardan alayım? sizce nasıl fikir?
kızlar, hiçbiriniz yoksunuz, ben at koşturuyorum topikte resmen :)) ama sabah geldiğinizde heeer mesajıma cevap verin bak, küserim :)
şimdi bi sorum daha olcak. ben duvağımı şu şekilde tepeden bi duvak yaptırmak istiyorum:
Eki Görüntüle 380490 Eki Görüntüle 380491 Eki Görüntüle 380492 Eki Görüntüle 380493
bu tarz bi duvak için, şöyle düz bir topuz mu tercih etmeliyim:
Eki Görüntüle 380494 Eki Görüntüle 380495 Eki Görüntüle 380496 Eki Görüntüle 380497
yoksa şunlar gibi dalgalı topuzlar mı:
Eki Görüntüle 380498 Eki Görüntüle 380499 Eki Görüntüle 380500 Eki Görüntüle 380501
bu arada saçlarım küt, düğüne kadar ancak omuzlarıma kadar uzar. ama nişanda da böyleydi, gayet güzel bi dağınık topuz yapmıştı kuaförüm, yine aynı kuaföre gidicem. yani yorum yaparken fazla uzun bi saçım olmadığını da göz önünde bulundurun :) evet, ne diyosunuz?
slm miska, elbisen çok güzel canım ben çok beğendim. yırmaçlı yerine böyle bir şey gayet iyi olmuş bencefiyatını da iyi bulmuşsun. bu elbiseye duvak yaptırırsan gayet farklı olur ve güzel olur. nedimelerin duvaklarını da düşünürsek gayet uyumlu olur nişanında madem dağınık topuz yaptırdın , aynı olmasın düz topuz yaptır bence
teşekkürler canım, beğenmene sevindim.
aslında benim de aklım düz topuzdan yana. zaten iki düğünüm olcak, ikincisi nişanlımın memleketinde ve ordaki kuaför hakkında hiçbi fikrim yok. ordaki düğünde dalgalı yaptırayım diyorum, nasılsa en kötü kuaför bile maşa yapıp toplayabilir ama klas bi düz topuz yapmak her kuaförün harcı değil. gerçi prova hakkım var zaten, o sırada iki modeli de deneyip görerek karar verebilirim belki.
sen naptın canım, nasıl geçti haftasonu?
evet canım prova hakkın varsa bir bakarsın hangisi içine sinerse
benim de bu hafta dinlenme haftamdı hiçbirşey yapmadım düğün hazırlığı adına iyice dinlendim valla,bünyem biraz zayıf düştü galiba halsizim bu aralar
ama bu hafta nikah işlemlerimizi halledeceğiz hayırlısıyla, sabırsızlıkla onu bekliyorum
iyi yapmışsın, bahar bitkinliği oluyo insanın üzerinde.
hayırlı olsun canım, inşallah bütün işlemleri bi çırpıda halledersiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?