2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
merhaba canım,
hangi kuaför bu merak ettim?

Canim b.evler yaylada nexus guzellik merkezi ben her zaman oraya gidiyorum herkes cok begeniyo cok memnunum porselen makyaj yapiyorlar az ilerisnde mercan fotograf var cok profosyonel face mercan foto yazarsan duvarinda en son bizim fotolar ekliydi dis cekim cok basarili guvenebilirsiniz

AYrica fotografciya gidersen studyoda bizim gol kenarinda otururken cekildigimiz bir fotomuz var buyuk oval cercevede

Cok sukur kazen fotolarimi kaldirdi icim rahatladi tesekkur ediyorum

Gunaydin kizlar. Chnhn, ekledigin tesetturlu modeller icindeki 3.fotodaki gelinlige bayildim! Gelin hanim da cok hosmus, ince yapili-uzun boylu hatunlara cok yakisir o model.

modellerim hepside çok hoş canım

Son düzenleme:
Günaydın sekerler nasılsiniz :)) hepimize iyi haftalar :))

günaydın arkadaşlarrrrr

Günaydın şekerlerim..Ağrım geçiyor şükür yavaş yavaş..Dün naişanlımla kavga ettik. Ortada bir sebep bile yoktu aslında ben o adar bunalmışımki sardım bir güzel çocuğa ve baya 1 saat telefona tartıştık ama sonunda ikimizinde buna ihtiyacı varmış gibi rahatladık ve barıştık...Çok bunalıyorum kızlar bazen ve nişanlıma sarıyorum ne yazıkki :44::44:

dikkat et canım kendine, sıcak su torbası falan yap ayağının altına koy, iyi geliyor.
evlilik yaklaştıkça giderek stres artıyor, eee aileleri dinle , nişanlını dinle, ondan fikir al , buna sor derken bir de çalışıyoruz kafa iyice kazan gibi oluyor
bizde öle arada kavga ediyoruz rahatlıyoruz

Aynen tatlım..Şu anda herkez bizim en stresli zamanımız olduğunu bile bile üstümüze geliyorlar..Kendimi bazen toslama duvarı gibi hissettiğim oluyor..Herkez sana söylüyor bu böyle olmalı, şu şöyle olmalı...Bir gün çıldırcam beni yalnız bırakın diye ama hangi gün gilemiyorum...
Sıcak su torbasına gerek yok tatlım..İş yeri yerden ısıtmalı..Havada güzel olunca ayağım pişiyor şu anda zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…