- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.601
Aman kızlar dikkat edin
Evlilik yaklaştıkça gerginlik artıyor anlıyorum
Hafta sonu babam takı olayını konuştu
ne takayım filan diye
Sizce çeyrekli bilezik mi normal bilezik mi karar veremedim
Bugun almaya gitcez
Babama kalsa 1 tam, 2 yarın altın, 2çeyrek takcak boynuma anneme öyle takmışlar zamanında
Aynen tatlım..Şu anda herkez bizim en stresli zamanımız olduğunu bile bile üstümüze geliyorlar..Kendimi bazen toslama duvarı gibi hissettiğim oluyor..Herkez sana söylüyor bu böyle olmalı, şu şöyle olmalı...Bir gün çıldırcam beni yalnız bırakın diye ama hangi gün gilemiyorum...
Sıcak su torbasına gerek yok tatlım..İş yeri yerden ısıtmalı..Havada güzel olunca ayağım pişiyor şu anda zaten
Aman kızlar dikkat edin
ne takayım filan diye
Bugun almaya gitcez
Babama kalsa 1 tam, 2 yarın altın, 2çeyrek takcak boynuma anneme öyle takmışlar zamanında
Evet tatlım kesinlikle bende artıyor gerginlik birde bu malum günlerde daha fazla oluyor
Çeyrekli bilezik ne oluyor tatlım bilemedim ben onu :44::44:
Benim ailem bana bilezik takıcak..Büyük kardeşim künye takıcak. Küçük kardeşimde yüzük..Bunların hepsini babam alacak tabiii.Kardeşlerim daha okuyorBüyük kardeşim hem okuyor hem çalışıyor belki o kendide alabilir :)
Eki Görüntüle 380691
Çeyrekli bilezik bu canım
Babam sürekli kullanırım diye istiyor ama
Biz de düğünden sonra para lazım olcak
Malum bir dünya borç içinde olcaz
Benimde kız kardeşim künye ve küpe takcak nazar boncuklu bendede kolyesi var takım yaparım dedim
Bileziğin en azından adı var
yerden ısıtmalı süper, senden iyisi yok valla :9:
Güzelmiş tatlım çeyrekli bilezik beğendim bende...Güzel güzel takk inş...cnm bnm annem çeyrekli bilezik aldı ben bekarken çok istedim oda şimdi aldı onu takcak
Aaaa bende bunu ilk kez görüyorum aslında güzelmiş ama bence bilezik dah ağır duruyor tatlım ya...Tabii sen bilirsin şu anda altın fiyatlarında falan haberim yok hiç bakmadım canım..hangisi saha kazançlı oluyorsa onu tercih et tatlım.
Aman kızlar dikkat edin
ne takayım filan diye
Bugun almaya gitcez
Evet Canim stresli bı donem hepimiz için stresten reng olamıyorum bende seviniyorum bu duruma düğünümde reng olmak istemiyorum gelmemesi işime geliyor :))
Taki konusundada Canim hangisi hosuna gidiyorsa onu al benim ailem yaptı takılarımı canlarım ne istersen aldılar 8 tane bilezik yaptılar ajda modeli çok beğendim 90 gr geldiler bide set yaptılar o sete asık olmuştum :)) Ege'dede yaygın lirali bilezik diyorlar burda beğeniyorsan yaptir benim bütün kezenlerim yaptırdı :))
8 bilezik mi sadece senin ailen mi 8 yaptı vooovvv
Maşallah canım
Ben beğeniyorum bunları ama sonuçta evlendikten sonra bozdurcam borcumuz olcak
Araba alcaz ben düz vites kullanamıyorum otomatik alcaz elimizdeki paraya göre
Bilmiyorum bakalım
Açıkcası karar veremedim
Seti kendi ailen mi yaptı??
Mervemmmm bitanem bende bugun snei arıcaktımgünaydın gelinciklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldimmmmm.
geleli 1 haftaya yakın oldu ama netim yoktu ancak girebildim.herşeyi hallettik.birazcık geçmişte dolanayım ayrıntıları ve dedikoduları yazarım ara ara.öpüyorum hepiciğiniziii
Hayırlısı olsun Canim araba bende çok istiyorum :)) evet Canim benim ailem yaptı bileziklerimide setimide babam annem takcak ins düğünümde nisanlimada Alcaklar karar veremedik Daha. Siz ne takicaksiniz dugunde nisanlina?Nişanlımın ailesi ne takcak bilmiyorum. Teyzemlerden 2 taneside benim bileziklerin aynısından yaptırmışlar düğünde takmak için baya oldu.
günaydın kızlar çok hastayım grip olmuşum ev temizlemeye gittik ablam taşınacakta öldüm rüzgar çarptı herhalde emyay naptıız bakım neler yaptın
geçmiş olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?